Keresés

Részletes keresés

NB2 Creative Commons License 1 napja 0 1 31052

Engem nem zavart az off, PMFC szurkerek vagyunk, ki így gondolkodik, ki úgy :)

Mondjuk én is a boldogabbik részéhez tartozom most, úgy, hogy én is szavaztam korábban Toroékra. Érdekes jövő elé nézünk, lehet az egész magyar sportélet most gyökeresen megváltozik.

Előzmény: Jokki (31051)
Jokki Creative Commons License 1 napja 0 2 31051

Mindenki azt gondol amit akar. Igen off volt amit írtam, elismerem elnézést érte, de nem tudtam megállni.

A többire inkább nem válaszolok, egyrészt értelme sincs, meg nem akarom tovább nyújtani az offolást. Majd valahol máshol kivesézzük.

Hajrá Pécs!

Előzmény: freakapotamous (31050)
freakapotamous Creative Commons License 1 napja 0 4 31050

"a Mihazánk szavazata folyamatosan 5,88-6,12% között volt minden órában. Ez azt jelenti, hogy minden órában pontosan ugyanannyi százalék szavazott rájuk."  - Nem, ez egyáltalán nem azt jelenti, a szavazatokat nem leadási sorrendben számolják össze.

"Az meg hogy 5 millió szavazatot feldolgoznak 1 óra alatt meg a vicc kategóriával egyenlő... ahhoz kellett volna kb 1,5-2 millió adatrögzítő." - Nem tudom ezt hol láttad, de 19-kor zártak a fülkék, és kb. 20:15-kor jöttek az első eredmények kb 3%-os feldolgozottsággal. 22 óra körül, amit OV bejelentette, hogy kiszoptak, akkor kb 55%-os volt a feldolgozottság (ekkor már 3 órája számoltak). Amúgy egy szavazkörben átlagosan kb. 800 szavazatot kellett megszámolnia 6-8-10 embernek. Gondolom belátod, hogy ez nem a lehetetlen kategória. Az eltűnt 1 millió szavazatot már végképp nem értem. 

Az meg, hogy megint maffia banda jön, majd kiderül, sztem így 48 óra alatt azért ezt bátorság kijelenteni.

Na mind1. Ez nagyon off topic volt.

Hajrá Pécs!

Előzmény: Jokki (31048)
Zsivanovics Creative Commons License 1 napja -1 1 31049

A Mi Hazánk Mozgalom hétfőn este bejelentette hogy nem fogadja el az eredményt, a Meta centúrája, és a külső beavatkozások miatt.

Előzmény: Jokki (31048)
Jokki Creative Commons License 1 napja -3 1 31048

Nem változott semmi. Egy maffia bandát egy másik maffia banda váltott, mert ezt parancsolták "Odaátról". Ha valaki nézte a választási eredményeket elég egyértelmű volt, hogy ez egy előre a gépbe táplált eredmény volt. Pl. a Mihazánk szavazata folyamatosan 5,88-6,12% között volt minden órában. Ez azt jelenti, hogy minden órában pontosan ugyanannyi százalék szavazott rájuk. Ennek kb annyi esélye van, mint ugyanazokkal a lottószámokkal három húzáson egymás után telitalálatnak. Semennyi. És mivel nem tiltakoztak a mihazánkosok egyértelmű, hogy ők is le voltak fizetve.

Az meg hogy 5 millió szavazatot feldolgoznak 1 óra alatt meg a vicc kategóriával egyenlő... ahhoz kellett volna kb 1,5-2 millió adatrögzítő. De még ha így is lett volna hová tűnt plusz 1 millió? Azt mikor dolgozták fel? Ez nem szavazás volt hanem előre lezsírozott bohózat, az összes párt mocskos és aljas részvételével. 21. századi átverés show.

Előzmény: Hajrá_Pécs (31045)
acm55 Creative Commons License 3 napja 0 0 31047
Hajrá_Pécs Creative Commons License 3 napja 0 0 31046

A hétvégi meccset sajnos csak a vonaton láttam, pont úton hazafelé Pécsre, de kb ugyanazt gondolom, mint ti, meg amit Vas Laci elmondott. Az első félidőben sokkal jobbak voltunk, lefociztuk a Kaposvárt, de fölöslegesen sok labdát lőttünk kapura távolról, elvesztegetve a potenciálisan jobb helyzeteket, és nagyon ügyetlenek voltunk a tizenhatoson belül. Aztán két percen belül két ordas védelmi hiba a semmiből, az egyiket nyilván büntette a Rákóczi. Szerencsére összehozták nekünk azt a holt fölösleges tizit, amivel - ha ugyanúgy állunk bele a 2. félidőbe, mint az elsőbe - még simán meglehetett volna a fordítás is, de amit a 2. félidőben csináltunk, az a szezon egyik legrosszabb játéka volt, gyakorlatilag nem volt a csapatnak összjátéka sem. Főleg azt nem értettem, hogy miért vannak ilyen istentelenül távol egymástól a játékosaink a pályán, teljesen szétszakadtak a csapatrészek, kis túlzással egy normál ütempassz is hosszú labdának tűnt... fuhh, szörnyű volt. Összességében megérdemelten nyert a Kaposvár, idő kérdése volt, hogy összehozzanak egy gólt.

Ezzel nekünk valszeg gatya a szezon, mert két pontvesztés kell tőlük akkor is, ha mindent nyerünk. Kár érte, de ezt mi basztuk el. 

Hajrá_Pécs Creative Commons License 3 napja 0 3 31045

Nos... akkor most valami más jön. Én meg újra kapok levegőt. Remélem a PMFC is fog.
Isten áldja Magyarországot!

Szongcen Galpo Creative Commons License 3 napja 0 2 31044

Nem kár érte. 

Előzmény: Tolocskó+Kata forever láv (31043)
Tolocskó+Kata forever láv Creative Commons License 3 napja 0 3 31043

Klubunk korábbi elnöke, HJ, aki a klubot elsőként hátrahagyva kizárásunkat nem csak szótlanul nézte, de később az elmaradt stadionépítésről párhuzamos valóságot is gyártott nekünk, most 28 év után elvesztette választókerületét, és végre láncaitól megszabadulva találkozhat a valósággal, és nyugdíjasként akár még beszélhet is róla. Ez az igazi szabadság.

NB2 Creative Commons License 5 napja 0 0 31042

jah mégvalami

Kaposvár-PMFC 2-1, PMFC-Kaposvár 1-1

Kanizsa-PMFC 1-0, PMFC-Kanizsa 1-1

szóval még hálásak lehetünk nekik, hogy hullajtanak sok pontot, mert amúgy jóval többel kéne emiatt vezetniük

NB2 Creative Commons License 5 napja 0 0 31041

60 percig uraltuk a meccset, ott el kellett volna dönteni, utána nagyon visszazuhant a teljesítmény, igaz a kaposvári gól nem volt benne.

Kár érte, ezzel valszeg vége :(

Jah és én ennyi embert nem láttam még a vendégben Kaposváron, jó volt ott lenni, kivéve az eredményt...

Szongcen Galpo Creative Commons License 5 napja 0 0 31040

Ezt el....tuk, pedig jobbak voltunk, eskü, legalábbis "belülről" nézve biztosan. Nagyon nehéz helyzetbe van a csapat, konkrétan elúszni látszik az első hely.

Nem érzek már dühöt, azt már kiölték bekőlem. Szomorú vagyok. 

Tolocskó+Kata forever láv Creative Commons License 5 napja 0 1 31039

Komoly eredmény, hogy ennyien elmentek szurkolók a csapattal Kaposvárra. Talán el kellene gondolkodnia a döntéshozóknak, hogy nem lett-e volna jobb ötlet a pécsi focit megtámogatni mondjuk a spesiszentgyörgyi helyett (nem fognak).

Az első félidőben akkor kaptuk a gólt, amikor fölényben voltunk, a második félidő méltatlan volt a célokhoz és a csapatot helyszínen támogató szurkolókhoz. 

Azokat nem értem, akik megtapsolták a csapatot, nem kell őket bántani, de gyakorlatilag mégiscsak elment a bajnokság. 4 pont az előnyünk a Kaposvárral szemben, ha az elmúlt 15 meccset nézzük, ezt kellene megfejelni még néggyel - 6 meccs alatt -, hogy ledolgozzuk a teljes szezont nézve 3 pontos hátrányunkat. 

Holnap választás, ami a focit is érinteni fogja. Minden előrejelzés szerint a rendszerváltás utáni évtizedek legnagyobb politikai változása előtt állunk, amihez a stadioninfrastruktúra nélkül maradt klubunknak sajnos minden jel szerint az NB3 keretei között kell alkalmazkodnia.

acm55 Creative Commons License 5 napja 0 0 31038

Ezzel a vereséggel jelentős hátrányba kerültünk a Kaposvárral szemben. A maradék meccseken 4 pontot kell ledolgozni velük szemben, mert azonos pontszám esetén ők lesznek előrébb a több győzelem miatt. :(

bendeguz90 Creative Commons License 5 napja 0 0 31037

És győztek is. 

Előzmény: bendeguz90 (31036)
bendeguz90 Creative Commons License 5 napja 0 0 31036

Sajnos vezetnek a kaposváriak. 

NB2 Creative Commons License 5 napja 0 0 31035

Ezt jól elkúrtuk

acm55 Creative Commons License 5 napja 0 0 31034

Uraltuk a meccset, remélem az eredmény is igazolni fogja a végén.

NB2 Creative Commons License 5 napja 0 0 31033

Hehe 1-1

NB2 Creative Commons License 5 napja 0 0 31032

Egy uralt meccset tettünk nehézzé!

Zsivanovics Creative Commons License 2026.04.07 0 1 31031

Csatlakozom. Kit érdekel mi van külföldön.

Mi már ha 60-70 fővel megyünk valahova, azt úgy éljük meg mintha ezren lennénk.

Nekünk ez jutott.

Ha átmèsz a határon, horvátországban a 2-3 nagyobb táboron kívül 50 fős utazó brigádok vannak, az eszéki stadion is csak akkor volt tele, ha válogatott meccs volt.

Nekünk ezt dobta a gép, a harmadosztályban ilyen 11 év után megsüvegelendő dolog.

Remélem Te is jössz Kaposvárra, és együtt bele ordítjuk a hálojukba a labdát.

Amúgy 400 jegy áll rendelkezésre, a többi rajtunk múlik 😎

Előzmény: NB2 (31029)
CrispoMiki Creative Commons License 2026.04.06 0 3 31030

Hát és? Attól még jó hangulat volt és rangadó feelingje volt sokszor a meccseknek, pont nem érdekel, hogy mi van külföldön.

Előzmény: NB2 (31029)
NB2 Creative Commons License 2026.04.06 0 0 31029

Érted 60 km-re 250 ember. Kb vicc kategória külföldön :(

Előzmény: CrispoMiki (31027)
acm55 Creative Commons License 2026.04.06 0 0 31028
CrispoMiki Creative Commons License 2026.04.06 0 0 31027

Nagyon nagyon irigykedem most mindenkire, aki megy majd Kaposvárra (én idén családi okok miatt biztosan ki kell, hogy hagyjam a túrát).

Viszonylag ritka, amikor egy meccsbe sűrűsödik be az idény fontosság szempontjából, de szerintem most ez lesz, aki itt nyer, az a lélektani előny, a lendület miatt meg is nyeri a bajnokságot. És külön hozzáad, hogy a Kaposvár ellen lesz; tudom, hogy a PMFC egész történelmét nézve talán nem a legnagyobb riválisunk, de emlékszem, hogy a 2000-es évek közepén iszonyat jó túráink voltak ott, sokszor egész komoly létszámmal (legalábbis ezen a szinten, 200-250 fő a vendégben). 

Hajrá_Pécs Creative Commons License 2026.04.06 0 0 31026

Én a két tartalékcsapattól jobban tartok, mint a Majos-Újváros párostól, a kiszámíthatatlanságuk miatt. A Majos tavasszal kifejezetten rosszul teljesít eddig, az Újvárossal pedig ugyanúgy otthon játszunk. A két pesti túrában inkább látom a pontvesztés veszélyét, de úgy gondolom, hogy ha nyerünk Kaposváron, akkor a lélektani előny a miénk lesz, mert utána a dobogón álló csapatok már nem játszanak többet egymással, tehát a mi botlásunk kell majd nekik, akármit is csinálnak. 

Előzmény: NB2 (31025)
NB2 Creative Commons License 2026.04.06 0 0 31025

A kevésbé eseménydús 2. félidőben azt néztük haverral, hogy tavaly a Kanizsa 16 pontot vesztett a bajnokságban. Már most ott tartunk, hogy mi és a Kaposvár 18-at vesztett és még van 7 forduló. Sokkal kiegyensúlyozottabb ez a bajnokság idén, jóval több kemény meccs van. Ha nyernénk is Kaposváron még lesz Majos, Fradi, MTK, Dunaújváros. Nem lesz egyszerű. Kaposvárnak 3 kemény meccse jön most egymás után, de utána nekik már könnyebb a sorsolásuk, ezért jó lenne mindenképpen szombaton nyerni!

Hajrá_Pécs Creative Commons License 2026.04.06 0 0 31024

Nagyon jól játszott tegnap a csapat, kétszer ennyi is lehetett volna közötte.
Habár a Siófok nem a legerősebb ellenfél, remélem, ez azt is jelenti, hogy kezd összeállni a csapat a sok új játékossal Vas keze alatt.
A Nagykanizsa nehéz helyzetbe került az újabb iksszel, így az eheti meccs Kaposváron akár sorsdöntő is lehet.

Szongcen Galpo Creative Commons License 2026.04.05 0 2 31023

A bajnokság végéig minden fordulóra ez a mai hozzáállás a kötelező. Jövő szombaton nyerni kell!

Mindenki Kaposvárra!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!