Keresés

Részletes keresés

bendeguz90 Creative Commons License 13 órája 0 0 30460

Azért kár a bizonytalan jövőképéért, amikor elég jól kezdünk el játszani.

bendeguz90 Creative Commons License 13 órája 0 0 30459

Megelőztél. :))

Előzmény: NB2 (30457)
bendeguz90 Creative Commons License 13 órája 0 0 30458

Győzelem a Kaposvár ellen (1-2)

NB2 Creative Commons License 13 órája 0 0 30457

nyertünk Kaposváron!

Iváncsa, Kanizsa is simán nyert

ha jövő héten is nyerünk, rohadt mérges leszek az elhullajtott hülye pontokért

CrispoMiki Creative Commons License 5 napja 0 2 30456

A magyar fociban a különböző állami és önkormányzati támogatások nélkül minden klub megszűnne fél nap alatt; biztos vagyok benne, hogy kiokoskodja majd a város és a klub, hogy hogyan ne kelljen időre visszafizetni a hitelt. 

Ha csak ez a hitel lenne az egyetlen gond a klub körül, én nem aggódnék.

Előzmény: acm55 (30454)
Kübüky Creative Commons License 2025.04.13 0 0 30455

Hát ez nagyon sötét képet fest le, tényleg ekkora a baj, hogy akár meg is szűnhet a felnőtt foci? Tíz éve nyomják a fejünket a víz alá,de ez még így is felér egy dupla gyomrossal.

acm55 Creative Commons License 2025.04.13 0 0 30454

Szerintem az. 45 millió kölcsönt kellene a város kasszájába visszafizetni, amit az esetleges feljutásunk fedezett volna. Félek, hogy a következő szezonban nem fogunk tudni elindulni sem (a hitel nélkül ezt a szezont sem fejeztük volna be)...

Előzmény: bendeguz90 (30451)
NB2 Creative Commons License 2025.04.13 0 0 30453

Kanizsa legalább 4. meccse amikor azt hiszem, hogy pontot vesztenek, de behúzzák

ez a különbség köztük meg köztünk, sanszosan meg is érdemlik

Zsivanovics Creative Commons License 2025.04.12 0 1 30452

Mi is nagyon nehezen vesszük rá magunkat, hogy beüljünk a buszba és utazgassunk.

Èvek óta úgy utazgatunk mindenhova hol sokan, hol maroknyian, hogy legbelül tudjuk hogy ennek nem lesz jó vége.

Tegnap épp Szongcennel együtt fociztunk az akadémián, és találkoztunk az mesterrel.

Gondolkodtam hogy mondjak e neki valamit, de a szevasz Mesteren kívül semmit nem tudtam kinyögni.

Kiábrándító minden egyes vasárnap. A kapu mögött alig maradtunk, az ülőben sem kell kapkodni a helyekèrt 

Letargia, kb ez jellemzi a fordulóinkat a lelátón.

Csak az ősszel, a ha összevetjük saját magunkat ég és föld.

Ennek ellenére Kaposváron zászlóbontásra készülünk, alakult egy új fiatal csoport.

Mutassuk meg ebben a szezonban talán utoljára, hogy létezünk mèg, vagyunk mèg akinek ez fontos 

Próbáljuk meg elkíséri a srácokat minél többen Somogy megyèbe, és demonstráljuk ezzel is hogy van szurkolója a Pècsnek, van akinek ez fontos, érdemes lenne ide befektetni.

Bár lehet már rég eldöntötték a sorsunk de rajtunk ne múljon semmi!

Vörösbe ès feketèbe, mindenki Kaposvárra!!!!

bendeguz90 Creative Commons License 2025.04.12 0 0 30451

Ez biztos?

Előzmény: acm55 (30449)
Jokki Creative Commons License 2025.04.12 -1 0 30450

Tartottam tőle a kieséskor és írtam is, hogy az a gyanúm, hogy pár évet elbohóckodunk az NB III.-ban aztán innen is kiesünk. De ezek szerint rosszabb helyzet, egyszerűen megszűnünk oszt jónapot. Ennyi volt a Pécsi foci. Ezt is megértük. Szomorú vagyok de nem meglepett.

Ez is teljesen benne volt a pakliban. Habár én azt hittem ez olyan sokadik legrosszabb forgatókönyv. Persze el kell ismernünk, hogy amióta Csányi efftárs hazavágta a klubot, azóta igazából már csak zombi állapotban leledzett.

Nyugodj békében Pécsi Foci!

acm55 Creative Commons License 2025.04.06 0 0 30449

Akkor itt a vége, fuss el véle. Jövőre nb3 sem lesz, a kölcsönt nem fogjuk tudni visszafizetni a városnak. 10 év vergődés után szerintem végleg eltemethetjük a klubot. :(

NB2 Creative Commons License 2025.04.06 0 0 30448

1-1 közben, de ez is kevés

Előzmény: NB2 (30447)
NB2 Creative Commons License 2025.04.06 0 0 30447

vezet a Majos és a Kanizsa is, hát akkor majd jövőre

ősz után azért ez hatalmas csalódás így :(

acm55 Creative Commons License 2025.04.04 0 1 30446

Kicsit off, de hátha minket is érinthet(ne): a Kecskemét  beadott egy pályázatot, hogy befedjék az egyik lelátót.

Nálunk vajon gondoltak erre a vezetőségben? Legalább az infrastrukturális akadály elhárulna és játszhatnánk hazai pályán egy esetleges jövőbeli osztályváltáskor. Új stadionunk ebben az évszázadban már úgyse lesz, ezért kellene a mostanit kicsit kipofozni. 

Hajrá_Pécs Creative Commons License 2025.04.03 0 0 30445

*bár és *távozása, na...
Nem kéne éjszakai meló után kávé előtt írnom. :)))

Előzmény: Hajrá_Pécs (30444)
Hajrá_Pécs Creative Commons License 2025.04.03 0 1 30444

Kicsit olyan érzésem van, mint anno az NB2-ben, amikor egész évben loholtunk a Gyirmót, a Pápa, a Siófok, meg más efféle csapatok után, és addig-addig reméltük, hogy na majd hibáznak, hogy végül mi hibáztunk, és került egyre távolabb a feljutás. Más kérdés, hogy attól a csapattól ez akkor elvárható lett volna dilettáns döntések híján, az ideitől viszont kétséges... Számítottam a pontvesztésre, mert tavasszal egyszerűen nem volt meggyőző az, amit a csapat játszott. Ősszel nagyon biztatóak voltunk azon a pár meccsen, amit láttam, egy ígéretes, játszós csapat bontakozott ki, aminek össze kellett érnie. Most viszont görcsös, játszogatós csapat vagyunk, és pár próbáltunk focizni a Siófok ellen, most is ezt láttam az online közvetítésben, hogy ez meddő. Annyi gyenge egyéni teljesítmény van, hogy már inkább gyenge csapatteljesítményről beszélhetünk, és támadásban irtó kevés variációnk van Tóth sérülése, meg Wirth támadása után. De Daru mögött sem jobb a helyzet sajnos, a négy támadó középpályásunk egyike sem villog, a helyükre pedig kit tudunk becserélni? Hát, Bukovicsékat... Akikről sajnos tényleg kiderült, hogy még az NB3-ban SEM tudnak húzóemberek lenni, miután az NB2-ben minden idők leggyengébb profi PMFC-jéből is lefelé lógtak ki saját nevelésként, ami nagyon fájdalmas. :( Amennyire láttam, Vas Bence futni tud, és ott kifújt, Bukovicsnak azt sem tudom, milyen posztot szántak igazán, de egyiken sem jó, Bachesszel középen meg átjáróház leszünk. Még a kis Ócsai hozza magát leginkább, pedig nem is a posztján játszik. De az előbbiek az alternatívák, Darunak meg senki...

Én azt hiszem, hogy ez a játékosállomány elérte a korlátait, és a jelen viszonyok mellett a klub is elérte a korlátait. Nincs pénz, nincs jövőkép, csak a próbálkozás, hogy hátha feljutunk az NB2-be... tettünk is érte, de a pécsi foci általános helyzete nagyon kilátástalan megint. A vicc az, hogy ehhez a kilátástalansághoz mérten nem futunk rossz szezont, sok jó teljesítményünk volt az ősz második felében, a szakmai munka is rendben van, de mint látjuk, ez az NB3-hoz is kevés. Szomorú.

Kübüky Creative Commons License 2025.04.01 0 0 30443

Sajnos tényleg úgy néz ki,hogy elment a feljutás. Papíron még van esély,de ehhez itthon kéne verni a Kanizsát, idegenben a Kaposvárt és Iváncsát többek között - az előttünk lévők mindketten játszanak még a Fradival, ha hozzuk a 100%-os teljesítményt ők segíthetnek be nekünk. De úgy érzem ebben az elméletben ez az egy ha is túl sok...

NB2 Creative Commons License 2025.03.31 0 0 30442

de az a dühítő, hogy az első 30 percben még jól is játszottunk, csak az az utolsó passz...

aztán jött a semmiből a Siófok gólja :(

eddig sem volt egyszerű, de innen szinte már lehetetlen küldetés a feljutás

Előzmény: acm55 (30441)
acm55 Creative Commons License 2025.03.30 0 0 30441

Ezek a játékosok ennyit tudnak. Sajnos lassan a helyünkre kerülünk  (3-6 hely).

NB2 Creative Commons License 2025.03.30 0 0 30440

Hát akkor ez ennyi volt.

acm55 Creative Commons License 2025.03.25 0 0 30439
acm55 Creative Commons License 2025.03.22 0 0 30438

Adott a feladat. Őket is meg kell vernünk. 

Nagyon nehéz lesz ez a tavasz, de sikerülni fog!

Előzmény: NB2 (30437)
NB2 Creative Commons License 2025.03.22 0 0 30437

Féltem egy picit, de szerencsére megvan... Viszont a Kanizsától nem vártam ilyen fölényes győzelmet, piszok nehéz lesz őket utolérni :(

acm55 Creative Commons License 2025.03.22 0 0 30436

Ez is maradt a vége. Közben a Kanizsa simán lelépte az Iváncsát is.

Ezzel felléptünk a második helyre, viszont maradt a Kanizsához képest a 4 pont hátrány. 

acm55 Creative Commons License 2025.03.22 0 0 30435

Daru és Vas góljaival 2:0 ide egyelőre. 

Kübüky Creative Commons License 2025.03.20 0 0 30434

Vagy eléggé megszorongatta, hogy ne :D

Előzmény: acm55 (30433)
acm55 Creative Commons License 2025.03.20 0 0 30433

Az interjúban említett cégcsoporttal ezek szerint nem sikerült megállapodni vagy a NER nem szorongatta meg a tökeiket eléggé. :D 

Előzmény: Kübüky (30432)
Kübüky Creative Commons License 2025.03.20 0 2 30432

"...A férfi labdarúgásra ahhoz, hogy ütőképesek legyünk, legalább 250 millió forint kell évente. Azt is tudni, kell, hogy szemben az akadémiákkal és a női NB I-gyel, ehhez csak minimális központi támogatás, mintegy harmincmillió forint érkezik. Tehát a többit saját erőnkből, nekünk kell előteremtenünk.

– És miből? Saját zsebből?

– Nem, az nem menne. Kockáztatunk, azt mondtuk, hogy megpróbáljuk a feljutást, bevállaltunk egy magasabb költségvetést, minőségi játékosokkal és minőségi edzővel. Jól menő vállalkozásom van, de én, egymagam nem tudnám eltartani ezt a csapatot. A kapcsolataimra építek. Hosszú évekig nem gondolkodott abban a klub, hogy a helyi cégeket felkeresse és szponzori együttműködést ajánljon részükre. Nagyon nagy szükség van és lenne a helyi vállalkozókra ezen a területen. Ez már valamelyest változott, sok helyi vállalkozót sikerült megnyernünk, a költségvetésünk egy része már erre is épül. De persze még többre lenne szükség, bárkit szívesen látunk. A régi tulajdonossal még nyáron megállapodtunk abban, hogy főszponzorként a költségvetésünk egy részét továbbra is állja. Számítunk az önkormányzatra is, aki résztulajdonosa a klubnak, illetve tovább erősítjük a Pécsi Tudományegyetemmel az együttműködésünket. Komoly tárgyalást folytatok egy cégcsoporttal való együttműködésről is, ami reményeim szerint már a közeli jövőben megvalósulhat, ha ez így lesz, a jövő biztató lehet."

(BAMA interjú, 2024.10.21.)

Mit lehet mondani? Kockáztatott,most kölcsönkér, kis magyar valóság.

Előzmény: acm55 (30431)
acm55 Creative Commons License 2025.03.20 0 0 30431

Ruzsa Csaba: Három témában kell döntést hozni.

1. A PMFC Id. Dárdai Pál edzőközpontja az önkormányzati tulajdonban lévő PSN kezelésében van. A Nemzeti Sportügynökség 300 millió forintot biztosít a PMFC számára egy nagy méretű műfüves pálya megépítésére, ehhez kell a közgyűlés hozzájárulása.

2. Volt egy sikeresen zárult nemzetközi női torna a központban nemrég, öt millió forint utólagos támogatást adna város a klubnak ehhez.

3. Új tulajdonosa van a klubnak, a korábbi tulajdonos is támogatja a klubot, de új szponzorokat keresnek. Ahhoz, hogy be tudják fejezni az idényt, tagi kölcsönt kérnek a várostól, hiszen a PMFC-t működtető cég kisebbségi tulajdonosa az önkormányzat. 45 millió forint tagi kölcsönt adna a klubnak a város.

Az előterjesztés ezt írja: „a Társaság által üzemeltetett férfi labdarúgó csapat jelenleg eredményesen szerepel a NB III. osztályban, így várható felkerülése az NB II. osztályba. A felkerülés esetén jelentősen megnövekedő állami támogatás, valamint a szponzori szerződésekből származó bevételek segítségével Társaság 2025. december 31. napjáig vissza tudná fizetni a számára nyújtott tagi kölcsönt.

Az nem derül ki az előterjesztésből és senki nem kérdezte meg az ülésen, hogy mi van, ha a PMFC nem jut fel a másodosztályba. A csapat jelenleg a harmadik helyen áll a bajnokságban.

Vita nélkül megszavazták az előterjesztést.

PécsMA

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!