Keresés

Részletes keresés

W.H.maestro Creative Commons License 1 napja 0 2 30720

Ez a csapat (egyesület?!) jelenleg a vegetálás, vagy sokkal inkább a túlélés  fázisát éli.

A dicsőséges múltból, mostanra molyfing se maradt.

Egyedül a szurkolók érdemelnek tiszteletet, mert a nyílvánvaló 💩t is kitartóan támogatják.

A játékosok zöme méltatlan a mezre, amit visel.

A csapatot ma egyedül a szurkolói jelentik.

Előzmény: Tolocskó+Kata forever láv (30719)
Tolocskó+Kata forever láv Creative Commons License 2 napja 0 3 30719

Őszintén szólva, ha jól meggondolom az elmúlt 10 évben talán most a legkilátástalanabb a jövő. Gondolkodtam, hogy kellene csinálni egy szurkolói oldalt FB-on, mert nincs hangja a szurkolóknak, de helyette inkább ajánlom figyelmetekbe a Csak a Munkás oldalt, amihez nincs közöm, de nagyon jónak tartom, a klub színvonala feletti (biztos többen ismeritek már).

A jövő kilátástalan, mert az egyesület élére ültetett strómannal kimondatták, hogy jó az NB3 a PMFC-nek - azért ilyen se volt eddig. Tehát ez a nullnívójú amatőr posvány. 

Az "akadémia" vicc - sportos matiné haveri álláshelyekkel: nincs teljesítmény, nem élsportolók képzése történik, ahogy a Csak a Munkás oldalon írták. Nemhogy élsportolók nem jönnek ki onnan, de még az NB3-ra is kevés, amit látunk. 

Stadion-infrastruktúránk pedig az országban egyedülálló módon NINCS. 

Ha tippelnem kellene, a kormány esetleges, de számomra inkább valószínűnek látszó bukásával kifarolnak a strómanok a klubok mögül, mögülünk is, a strómantalanított csapatok meg fognak rogyni, stadion és koncepció híján a miénk innen be is fog dőlni. 

Ne legyen igazam.

acm55 Creative Commons License 3 napja 0 0 30718

A második kapott gól tökéletes tükörképe ennek a csapatnak. 

acm55 Creative Commons License 3 napja 0 0 30717

Így van, Orbán Kolos pedig lő hármat és megmutatja Rossinak, hogy az örmények ellen nem lesz csatárproblémánk. :D

Előzmény: Cozzy (30716)
Cozzy Creative Commons License 3 napja 0 0 30716

Kit érdekel a feljutás? Irány az Europa Liga főtáblája!

Oda lehet kijutni MK győzelemmel igaz? :D :D :D

acm55 Creative Commons License 3 napja 0 0 30715

Ha valakit még érdekel és van hozzá idegrendszeri... :) A mai kupameccset is közvetíti a youtube csatorna.

acm55 Creative Commons License 3 napja 0 0 30714

A tulaj nyilatkozata garancia arra, hogy senki nem fogja összetörni magát. Elvárás nincs, eredménykényszer nincs, a fizu minden esetben megérkezik a számlára és csak heti egyszer kell elviselni a hülye szurkolók kritikáit. :) 

Ebből én is arra következtetek, hogy a következő 10 évben egy helyben fogunk toporogni. 

Előzmény: Tolocskó+Kata forever láv (30712)
Szongcen Galpo Creative Commons License 3 napja 0 0 30713

10/10

Előzmény: Tolocskó+Kata forever láv (30712)
Tolocskó+Kata forever láv Creative Commons License 4 napja 0 3 30712

A Kislőrincz-nyilatkozatból kirajzolódik egy újabb síkja a klub körüli totális inkompetenciának, ami az utánpótlás és az egész klub körüli megélhetési edzősködésre és szakemberkedésre mutat rá. A kedvenc példám, hogy a Lutz Jakab fia Dédász-alkalmazottból elment a klubhoz videóelemzőnek(!), és a klubhonlap szerint most épp a PEAC és a Balatonlelle elleni meccseket videóelemzi (mondjuk jó tudni, hogy legalább valaki képes visszanézni). Persze, lehet Kislőrincz nem illett a képbe, a Lutz fia meg fergusoni géniusz, de akkor miért van az, hogy az utánpótlásból felkerülő játékosok még NB3-ban sem állják meg a helyük?

A súlyosabb nyilatkozat az új strómanunk tulajdonosunk NSO-s nyilatkozata, ahol konkrétan kimondta, hogy nem cél a feljutás, megfelel nekünk az amatőr nihil és a balatonlellei posvány, amibe legutóbb is kiválóan belefulladtunk. Azért az is egy egészen új szint, hogy a szederkény-szentlőrinci gabonaféle, hüvelyes növény és olajos mag termesztőn keresztül tudatják velünk, hogy amúgy mi itt jól elvagyunk, elvideóelemezgetünk, utánpótlásnevelgetünk, elstabilizálódgatunk. 

W.H.maestro Creative Commons License 5 napja 0 0 30711

Korábbi játékosok, edzők közül egyedül Rocsót tudnám elképzelni, de ki tudja őt mennyire sértették meg? 

Ha lenne jövőkép, nem csak vegetálás, akkor egy Horváth Ferire ráillene egy ilyen feladat, de ő szargurigatáshoz biztosan nem adja a nevét ...

Előzmény: acm55 (30710)
acm55 Creative Commons License 5 napja 0 0 30710

Reméljük nem egy Mezey-fióka. :) 

Én azért szívesen meghallgatnám a másik felet is, hogy teljes legyen a kép.

Előzmény: W.H.maestro (30708)
Jokki Creative Commons License 5 napja 0 1 30709

Azt hiszem most úgy 10-15 évig NB-III-as középcsapat leszünk.

W.H.maestro Creative Commons License 6 napja 0 0 30708

Sokatmondó lesz, hogy ki fogja követni.

Előzmény: acm55 (30707)
acm55 Creative Commons License 6 napja 0 0 30707
W.H.maestro Creative Commons License 2025.09.09 0 4 30706

Sajnálom a szurkolókat.

Sajnálom a várost.

Ennyire alul, ennyire kilátástalanul szeteplő csapata nem volt még Pécsnek az életemben.

62 vagyok.

Egyszerűen képtelen vagyok kimenni egy meccsre.

Élményekhez vagyok szokva, nem a szar gurigatására.

Már ígéret sincs, már minimális jövőkép sincs.

Sajnálom a szurkolókat.

Sajnálom a várost.

Szongcen Galpo Creative Commons License 2025.09.09 0 0 30705

Lassan minden héten elő lehetne venni a csapatot, de annak értelme kb semmi nem lenne, bár úgy nézem az időközi felkérdezésnek se nagyon van. 

Szerintem nem is értik/érzik, hiszen ők mindent beleadtak, ezek a szemét szurkolók meg ... 

Előzmény: Tolocskó+Kata forever láv (30700)
Kübüky Creative Commons License 2025.09.08 0 1 30704

Valahol ez a bántó,hogy idejön a Lelle -17-es gólaránnyal, 6-ból 5 verességgel és azon kesergünk,hogy nem volt szerencsénk. Az ilyen csapatokon át kell menni,mint az úthenger, ha U19-es féllábú kalózokkal állunk ki akkor is. 

Persze ennek a vereségnek sem lesz semmi következménye, jönnek majd a szokásos panelek,lózungok, mi pedig kapaszkodunk valami kis pislákoló reménybe.

NB2 Creative Commons License 2025.09.08 0 0 30703

Az első félidő nagy része tényleg vállalhatatlan volt, de a másodikban azért hajtottak a fiúk, igaz mindet kihagyták. Rengetegszer dödörögtem, hogy nincs helyzetünk, de tegnap ha egy öfo-t vágtunk volna, akkor nekünk lett volna 4-5 nagyobb helyzetünk és 4-5 helyzetecske. Tényleg nem volt szerencsénk, persze szarok is voltunk :(

acm55 Creative Commons License 2025.09.07 0 0 30702

Vas nyilatkozatára  kíváncsi leszek. Ne értsétek félre, ő tehet talán a legkevésbé a jelenlegi helyzetről, de ezt már nem lehet a szerencsére fogni. 

Egyébként a Dunaújváros és a Nagykanizsa x-elt egymással, mi meg ilyenkor balfaszkodunk egy nyeretlen csapattal szemben. Bosszantó.

acm55 Creative Commons License 2025.09.07 0 0 30701

Na ja, max ennyivel volt különb a mai a múlt hetinél, hogy legalább voltak helyzeteink...

Előzmény: NB2 (30693)
Tolocskó+Kata forever láv Creative Commons License 2025.09.07 0 0 30700

Szerintem a felkérdezésnek most lett volna itt az ideje: komolyan gondolják-e a klubnál, hogy ezt PMFC név alatt érdemes folytatni.

W.H.maestro Creative Commons License 2025.09.07 0 0 30699

Biztos lesz.

Előzmény: Szongcen Galpo (30694)
W.H.maestro Creative Commons License 2025.09.07 0 0 30698

Van. 🙃

Előzmény: W.H.maestro (30678)
Szongcen Galpo Creative Commons License 2025.09.07 0 0 30697

Vethetett=verhetett

Szongcen Galpo Creative Commons License 2025.09.07 0 0 30696

És mielőtt még bíróznánk, simán vethetett volna 3-at - 4-et is a  balatoni csapat. 

Szongcen Galpo Creative Commons License 2025.09.07 0 0 30695

Az elmúlt hét margójára:

Kanizsán, a szintén nagyon gyenge meccs után kicsit fel lett kérdezve a csapat és páran ezt közülük zokon vették. Ennek egy klubvezetés(?) és a tábor vezetője közti megbeszélés lett az eredménye. Persze, ment az ígéretés, blablabla, de ezt már megszoktuk, simán én is el tudnám ezeket mondani magamtól is. 

A lényeg, hogy a "többi meccsen majd...". Hát, ha ez az volt, akkor ne lepődjenek meg, ha a kutya se lesz kíváncsi a vergődésre. 

Ma kint volt kb 500 néző. Jó volt az idő, igazi klassz meccsdélután is lehetett volna.. Ez lett belőle. 0-1. Mi lesz ha hideg/eső lesz? 100 néző? 

Szongcen Galpo Creative Commons License 2025.09.07 0 3 30694

A mai produkciót egy 10-es skálán kettes alára értékelném. Fos volt, na. Elképesztő technikai malőrök tárháza "kápráztatta" el az majd ötszáz fős publikumot.

A meccsben a legjobb az volt,  hogy szurkolás hiányában jókat beszélgettünk a lelátón.

Ennél csak jobb lehet, de biztos lesz rosszabb is. 🙂

NB2 Creative Commons License 2025.09.07 0 0 30693

a helyzeteket be kell lőni...

Előzmény: acm55 (30692)
acm55 Creative Commons License 2025.09.07 0 0 30692

A mai meccsben semmi pozitívumot nem találtam. Sírt a labda 90 percen keresztül. 

acm55 Creative Commons License 2025.09.07 0 0 30691

Érdekes, amit írsz és lehet benne valami, de én úgy emlékszem, hogy a Márton Gabi alatt is jópárszor a kezdőben kapott lehetőséget. Az a csapat viszont nem feltétlenül játszott "rombolós" futballt.

Előzmény: Hajrá_Pécs (30689)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!