Elindulunk egyáltalán? Kevesebb mint 5 hét múlva kezdődik a bajnokság, van klub, ahol már egy hete edzenek, nálunk se edzőről, se felkészülésről, se a játékoskeretről nincs semmi hír. Mondjuk Aczél is edzést tartott már tavaly, mielőtt egyáltalán kommunikáltak róla bármit, de így na...
A Rákóczi honlapja szerint most szombaton délelőtt velünk játszanának edzőmeccset Kaposváron, de ez minden, amit találtam. :)))
tegnap olvastam egy öfo-t, az első félidőben simán lehetett volna 3-0 a Kanizsának, de ott is elismerték, hogy bizony a 2. félidő már nem úgy sikerült, mint szerették volna
Jaja, Matyi félévkor közölte, hogy ő nem rak bele több pénzt. Akkor ment el Dibusz meg még pár kulcsjátékos, de Marci ügyeskéi parádés tavaszt produkáltak, az utolsó meccs előtt még az 5. helyért voltunk versenyben. Aztán a következő ősz volt a vergődés Véberrel, és egy marha gyenge kerettel, kieső helyen teleltünk, aztán tavaszra idejött pár légiós Jarnival, és - a pályán legalábbis - bennmaradtunk (volna).
Az a meccs volt nekem is a fejemben, amikor 5-2re nyertünk, de mint kiderült, az eggyel korábbi szezonban volt. Valamiért összefolyt az a két szezon a fejemben, asszem már 2013/14ben is rengeteg gond volt a csapat körül, de akkor még szépen összekaptuk magunkat.
Kollert végülis eltaláltad :D Amúgy bírtam a pályán, tetszett a játéka. Azt Győr elleni idegenbeli győzelemet sosem felejtem el, nagyot játszott ő is és a csapat is.
Lehet, hogy lesz még tíz év, mire újra NB1-ben játszunk.
Szerintem azt a csapatot amúgy még most is fel tudnám sorolni, tényleg csak a játék kedvéért (majd utána rá is keresek, hogy mennyit találtam el):
Gőcze
Nagy Józsi, Fodor Feri, Beke Péter
Márkvárt, Szatmári, Witya, Koller, Kővári
Pölöskey,
Ennyi megy most csak, valószínűleg közülük nem is mindenki volt kezdő, na majd mindjárt rákeresek. De a mostani csapatból szerintem két embert, ha meg tudnék nevezni.
Mindent összevetve, amióta csányi efftárs kivágta a csapatot mint macskát...
azóta az egyetlen értelmezhető edző Márton volt, minden hibájával együtt is.
Persze ha nem ő lesz akkor se fogok keserű könnyeket hullatni. Mondjuk az is kérdés, hogy egy elkötelezett Pécsi emberen kívül ki a rössebb nyavalya akarna idejönni??? Ne de nem akarok előre károgni, meglátjuk ki jön, mi jön. a következő szezon 10. fordulója után már nagyjáűból tiszta lesz, hogy merre tart a csapat, lefelé vagy felfelé. Esetleg eljátszadozik már ezentúl ebben az NB III.-as pocsolyában...