Üdv srácok! Évekkel ezelőtt drukkerkocsmás voltam, csak elfelejtettem a jelszavamat :D Csak annyit, hogy igazán sajnállak titeket, ez a tábor többet érdemel. Évek óta szívatnak titeket és nincs rá esély, hogy ez a közeljövőben jobb legyen. :( Sok Diósgyőr meccsen voltam már, kellenének az NB I-be ilyen táborok. Kitartást!
Mondod te. Minden tradicionális klub szurkolóit megtalálod Miskolcon, személyesen is ismerek néhányat. Pesten meg a fradisták kisebbségben vannak, a többi nagy klub szurkolóival szemben. Legtöbben vannak, de kevesebben mint a többi nagy klub szurkolói. De te ezt biztos jobban tudod.
Ráadásul nem figyelsz. Egy jellegzetes faluról írtam Borsodban, ahol sok a kohány. Na ott többségben lehetnek a makik.
Most képzeljétek el , hogy állnátok az Újpest ellen bezsebelt ajándék pontok nélkül?
:-)
Komolyan már kezdelek sajnálni titeket, hogy mekkora ország lúzerjei vagytok. Nagyon ritkán van nálatok igazi pénz, de amikor van akkor is pont ott álltok ahol mindig szoktatok. Letelt.
Ez inkább az Avas alján fordulhat elő, de inkább egy kis vegyes nemzetiségű borsodi faluban. Egyrészt Budapesten nincs ember aki nektek szurkolna, másrészt messze nincsenek többségben a makik.
Egy budapesti iskolában a tanár kérdezi az osztályt:- Gyerekek, emelje fel a kezét az aki a Ferencvárosnak szurkol!Egy kissrác kivételével mindenki felemeli a kezét. -Te kinek szurkolsz? - kérdi a tanár?- A Diósgyőrnek- mondja büszkén a fiú.-Miért pont nekik?- Azért mert apukám is nekik szurkol meg anyukám is, tehát én is nekik szurkolok!-Nem kell állandóan a szülőket másolni - mondja a tanár- És ha anyukád prosti lenne, apukád meg drogos? - Akkor én is a Fradinak szurkolnék pont úgy mint ez a sok kis gyökér!