Keresés

Részletes keresés

AFCA 4 LIFE Creative Commons License 2020.12.23 0 0 26434

Még egy észrevétel,Anthony szörnyű,hogy mennyire egy lábas. A gólja ellenére nekem nem tetszett,amikor lehetőség lett volna szélen meghúzni,visszapasszol,tököl a labdával. Ha már erőltetjük a játékát,balszélen jobb lenne,mivel a befelé húzos cselt egyelőre még nem űzi olyan szinten,mint Robben.

AFCA 4 LIFE Creative Commons License 2020.12.23 0 0 26433

No comment a mai meccs, egy 8 pontos csapatot nem bírtunk elintézni. Nem tudom,hogy ez már a fáradtság,motiválatlanság,mindenesetre januárban így hamar lekerülünk az élről. Hogy a játékosokat,vagy az edzőt kell e szídni,netán mindkettőt,az jó kérdés. Én a magam részéről Ten Hag egyik hibájának tartom,hogy soha nem éreztem,hogy szétrúgta az öltözőt egy gyengébb félidőben,hogy kulcsjátékosok (Tadic) leüvöltésére lenne képes.Így valószínüleg veszett nagy tekintélye sem lehet.MIndenesetre ha januárban nem szántjuk fel a pályát,bajban leszünk.A keret holland szinten elég erős kell,hogy legyen,így vagy a játékosok nem megfelelőek mentálisan,vagy egy új edzőt kell keresni.

nj Creative Commons License 2020.12.23 0 0 26432

Gyenge teljesítménnyel megérdemelt pontvesztés. Fásult, fáradt benyomást keltett az egész csapat. A támadójáték nagyon harmatos volt, Schuursról pedig úgy fordultak le a gól előtt, mint egy kezdőről. Nem igazán tudok dicsérni senkit

1 pont előnyünk maradt a PSV-vel szemben, az nagyon kevés.

Gyenyi Creative Commons License 2020.12.20 0 0 26431

Két hónapja három naponta játszunk, és van egy csomó sérültünk (Mazraoui, Timber, Kudus, Neres, Traore és Brobbey). Meg tudom érteni, hogy 4:0 után többen kiengedtek. És azért még így is nekünk volt több helyzetünk a második félidőben is.

Örüljünk, hogy megvan a három pont, hogy az első félidőben nagyon jók is voltunk, és bízzunk abban, hogy szerdán is, jó vagy rossz játékkal nyerünk! Én még annak is örülök, hogy Huntelaar kétszer betalált, hogy Antony 2 assziszttal és egy assziszt előtti passzal roppant fontos volt, hogy Klaiber eddigi legjobb meccsét játszotta színeinkben, hogy Taylor végre nemcsak játszott, hanem jó is volt. És még annak is örülök, hogy Promes játszott egy félidőt. Kár, hogy Ekkelenkamp nem ment be sokkal hamarabb. A többi most nem érdekel.

Manoh Creative Commons License 2020.12.20 0 0 26430

A 3 pont megvan, de egy kiesőjelölt ellen ez minimum elvárás. Az első félidő rendben volt, a másodikban már azt hittük megtörtük őket, erre kapunk 2 gólt. Talán egyszer eljön majd az idő, amikor az ilyen meccseken végig 100%-osan játszunk és annyit lövünk, amennyit csak tudunk. Idén volt már erre egy jó példa, ami meglepő is volt, mert soha nem szoktunk úgy játszani, hát most visszatértünk a régi rossz megoldáshoz.

nj Creative Commons License 2020.12.20 0 0 26429

Hát, szépen visszavettünk... 4-2, Onana alaposan benne volt a másodikban. :-(

nj Creative Commons License 2020.12.20 0 0 26428

32. perc, 4-0, nem hittem volna, hogy ennyire gyenge ez a Den Haag. Nálunk meg félidőben jöhetnek a cserék: a Klaassen-Gravenberch pár helyett Ekkelenkamp és Taylor, Blind helyett Martinez, a 60. perc környékén Tadic helyett Promes, a vége felé pedig valaki helyett Rensch is. 

nj Creative Commons License 2020.12.18 0 0 26427

"De lehet, hogy, ha egy jó Neres játszik helyette, akkor simábban nyerünk."

 

Ezen ráérünk akkor gondolkodni, ha újra lesz egy jó Neresünk, vagy akár csak egy egészséges Neresünk. Amúgy, ha lesz, akkor előbb hagynám ki miatta Antony-t, mint Tadicot. De ha Blind játszana 6-ost, akkor Tadic is lehetne hamis 9-es és akkor játszhatna a két brazil is.

 

"Tadic már egy ideje, akár lő gólt, akár ad gólpasszt, nem jó. Jó focista, de szerintem egyre több a rossz meccse. Statisztikái mindig jók voltak, de ha a 11-

eseket más rúgná, sokat romlana a statisztikája."

 

Hát, én az első mondatot elég ellentmondásosnak érzem, mindazonáltal, ha jók a statisztikái, akkor sem cserélném le egy rosszabb statisztikájúra. Ha pedig más rúgná a 11-eseket, lehet, hogy nem mennének be, vagy legalábbis nem annyi.

 

"De Blind hátul egyszer megakadályozott egy hatalmas helyzetet, az ő fantasztikus passzából született a második gól, és az 5-ikhez ő adta a gólpasszt."

 

Persze, hát tulajdonképpen Labyad nélkül is kiestünk volna, akkor ő is kell a kezdőbe, nem? :-) Amúgy, már vártam az 5. gól előtti gólpasszt. :-) Ahhoz a gólhoz semmi köze nem volt Blindnek, amikor a labdát adta, abból még nem volt helyzet (sőt, később sem lett), egyszerűen Tadic átlőtte a védelmet. Az gyakorlatilag egyéni akció (és Utrecht védelmi hiba, mert hagyták lőni) volt.

 

"...és általában jobbak vagyunk vele, mint nélküle."

 

Én ezt egyre kevésbé látom bizonyítottnak. Soha nem volt egy fantasztikus védő, de régebben nem követett el ennyi bosszantó hibát, jelentős részben azért, mert könnyelműsködik. A passzai mindig jók voltak, de a haszon-kár mérleg egyre rosszabb.

 

"Mert csak azért, hogy maradjon, nem keverném meg a középpályát."

 

Nem csak azért. Azért is, mert Blind nem jó hátul, viszont helyet kellene találni neki. De tőlem lehet Martinez középső védő és előtte a Klaassen - Kudus (Ekkelenkamp) - Gravenberch középpálya is. Éppen ezt mondom, hogy nem kell Blindnek minden meccsen feltétlenül játszania. Már csak a szíve miatt sem.

 

Az januártól Klaassen, Kudus, Gravenberch kell, hogy legyen.

 

Előzmény: Gyenyi (26426)
Gyenyi Creative Commons License 2020.12.17 0 0 26426

"Tegnap pl. kiestünk volna a kupából nélküle. "

Volt egy gólpassza és két gólja, így fontos volt. De lehet, hogy, ha egy jó Neres játszik helyette, akkor simábban nyerünk. Tadic már egy ideje, akár lő gólt, akár ad gólpasszt, nem jó. Jó focista, de szerintem egyre több a rossz meccse. Statisztikái mindig jók voltak, de ha a 11-eseket más rúgná, sokat romlana a statisztikája.

De Blind hátul egyszer megakadályozott egy hatalmas helyzetet, az ő fantasztikus passzából született a második gól, és az 5-ikhez ő adta a gólpasszt. Nélküle is kiestünk volna.

 

"A Liverpool ellen (idegenben), a Groningen és a Twente ellen ott volt a pályán, mégis elég bénák voltunk. "

A Liverpool ellen náluk sokkal kevésbé voltunk bénák, mint egy hete az Atalanta ellen, amikor egész meccsen csak kétszer találtuk el a kaput. A Groningen ellen 9-szer találtunk kapura, 11:1 volt a szöglatarány javunkra. A helyzetkihasználásunk volt béna. Arról nem Blind tehetett. De volt már ő is rossz, és voltunk már nélküle is jók. Szerintem az Atalanta ellen nagyon hiányzott, és általában jobbak vagyunk vele, mint nélküle.

 

Alvarez tegnap egész jó volt. Kipróbálnám egyszer hátul Schuurs helyett. Focizni nem tud, de lehet, hogy védőnek jó lenne. Én sem akarom, hogy Martinez elmenjen. Bízzunk abban, hogy télen Tagliafico megy el, és Martinez lesz az új bekk. Mert csak azért, hogy maradjon, nem keverném meg a középpályát. Az januártól Klaassen, Kudus, Gravenberch kell, hogy legyen.

 

 

Előzmény: nj (26425)
nj Creative Commons License 2020.12.17 0 0 26425

"Ez addig szép, amíg Tadic nélkülözhetetlen. De jelenlegi formájában nem az. Legalább is szerintem."

 

Szerintem, az. Tegnap pl. kiestünk volna a kupából nélküle. És még így, "formán kívül" is neki a legjobb a statisztikája. 12 gól és 7 gólpassz 1490 perc alatt (bajnokság + BL + a kupa). Antony 6 gól + 3 gólpassz (1111 perc), Neres 2 gól + 2 gólpassz (719 perc). OK, ebben vannak 11-esek is. 

 

"Különben szememben a legfontosabb játékosunk. Épp az Atalanta ellen láttuk, milyen bénák vagyunk nélküle."

 

A Liverpool ellen (idegenben), a Groningen és a Twente ellen ott volt a pályán, mégis elég bénák voltunk. De nem azt mondom, hogy ne játsszon egyáltalán, csak azt, hogy a középpályán és ne minden meccsen. Már csak azért is, mert nem akarom, hogy Martinez elmenjen. Ő fontos játékos és a jövő embere.

Előzmény: Gyenyi (26424)
Gyenyi Creative Commons License 2020.12.17 0 0 26424

"Elég nagy ostobaság lenne Promes miatt kihagyni Tadicot. Vagy Nerest, vagy Antonyt."

Nem Promes, hanem a két brazil miatt gondolkoznék kihagyásán. Abból indulok ki, hogy Traore vagy Brobbey lesz középen, és a két szélre van a két brazil, Tadic és, ha belejön Promes. Eddig Tadic volt a fix, és hol az egyik brazil kezdett, hol a másik. Ha mindketten voltak, akkor Tadic volt középen. Ez addig szép, amíg Tadic nélkülözhetetlen. De jelenlegi formájában nem az. Legalább is szerintem.

 

" ha te is ki akarnád hagyni, akkor miről vitatkozunk? "

Én csak a két idei meccsről beszéltem. Különben szememben a legfontosabb játékosunk. Épp az Atalanta ellen láttuk, milyen bénák vagyunk nélküle. Amit persze csak fokozott, hogy Labyad volt a 10-es. Persze kutyaütők ellen tavasszal is lehet pihentetni, vagy szünetben lecserélni.

Előzmény: nj (26423)
nj Creative Commons License 2020.12.17 0 0 26423

"Tegnap egyik kapott gólhoz sem volt köze."

 

Igen, kivételesen megúsztuk, de kaptunk már jó pár gólt miatta.

 

"És sajnos a védelem nem jobb, ha Schuurs párja Martinez."

 

Hát, dehogynem. Atalanta-meccset láttad?

 

"Ha Kudus eléri sérülése előtti formáját, akkor Blind a védelem elé tevésének Klaassen lenne a áldozata."

 

Ráérünk ezzel akkor foglalkozni, ha Kudus visszatért és tudott 5-6 meccset játszani zsinórban. Addig felesleges előre kihagyni miatta bárkit is.

 

"Ekkelenkamp  Kudus backupja lenne."

 

Mondom, várjunk még Kudus bebetonozásával. Előbb bizonyítson!

 

"Bár, ha Tadic nem javul fel, előbb utóbb az ő pozíciója is kétséges lehet."

 

Elég nagy ostobaság lenne Promes miatt kihagyni Tadicot. Vagy Nerest, vagy Antonyt.

 

"Mindenesetre karácsonyig pihentetném Blindet. Azért az a szívprobléma lelkileg kikészíthette, és lehet, hogy az az oka kihagyásainak."

 

Hát, ha te is ki akarnád hagyni, akkor miről vitatkozunk? Ellenféltől, összeállítástól függően időnként ő játszana, időnként egy 10-es.

Előzmény: Gyenyi (26422)
Gyenyi Creative Commons License 2020.12.17 0 0 26422

"el kell felejteni Blindet, mint középső védőt, mert amikor ő játszik, sokkal bizonytalanabbak vagyunk hátul."

Tegnap egyik kapott gólhoz sem volt köze. És sajnos a védelem nem jobb, ha Schuurs párja Martinez. Az a baj, hogy e három egyike sem vérbeli középhátvéd. Blind mellé egy olyan kéne. De ez egy Ajax átok. Veltman is majd minden meccsen hibázott nagyot, és ez Frank de Boerra is igaz volt. Kell az ilyenek mellé egy sziklaszilárd társ. Schuurs (még?) nem az. Lehet, hogy Timber az lesz.

Tegnap Klaassen nem tetszett elől. Ha Kudus eléri sérülése előtti formáját, akkor Blind a védelem elé tevésének Klaassen lenne a áldozata. Annak sem örülnék, mert egy jó Klaassen is nélkülözhetetlen. Ekkelenkamp  Kudus backupja lenne. Labyadnak nálunk akkor vége, de azt még túléljük. Egy jó formában lévő Promes 12-ik embernek jó lehet. Bár, ha Tadic nem javul fel, előbb utóbb az ő pozíciója is kétséges lehet. Mindenesetre karácsonyig pihentetném Blindet. Azért az a szívprobléma lelkileg kikészíthette, és lehet, hogy az az oka kihagyásainak.

Előzmény: nj (26420)
Gyenyi Creative Commons License 2020.12.17 0 0 26421

"a végén volt minimum 2 11es gyanús eset,az egyik ráadásul a sokat vitatott kezezés volt"

A kezezést talán nem látta. De utána Gravenberch esése is roppant 11-es gyanús volt, majd ami a mi kapunk előtt volt is. Gravenberch esetben műesést látott, a másik esetben azt mondta, hogy az 'áldozat' szabálytalankodott előbb. Ez nem volt igaz. Valaki mintha meglökte volna Blindet. Hogy emiatt esett-e a srácra, nem tudom. Na mindegy. A bíró ellenére, és néha segítségével is, nyertünk.

 

"Martinez eltávozásától én is tartok,méltánytalanul alulértékelt játékos,főleg Alvares-zel szemben."

Alvarez talán tisztán védőnek jobb, de Marinez focistának jobb, és hátvédnek sem rossz. De szerintem Alvarez is elégedetlen, mert ő is többet szeretne játszani. Talán abban bízunk, hogy, ha néha játszik, és jó, akkor el tudjuk adni, és Martinez mégis marad. Mindig előfordulhat, hogy egy új játékos nem válik be. De akkor próbáljunk minél gyorsabban megszabadulni tőle. Mert, ha megtartjuk, és játszatjuk, hogy belejöjjön, akkor elveszi a helyét egy nála ígéretesebbnek. Ráadásul lehet, hogy annak ára nagyobbat fog esni, mint amennyit a nem bevált gyors eladásakor vesztenénk, illetve elmegy egy, a vettnél jobb.

 

"Kudus remélem,hogy a sérülése után nem esik vissza,tőle is sokat várnék."

Kiesése hatalmas pech. Soha nem tudjuk meg, mi lett volna, ha máig nem sérül meg, de nagyon valószínűnek tartom, hogy akkor továbbjutunk, és a bajnokságban is nagyobb lenne az előnyünk. Legkésőbb a Lille ellen számítok egy jó Kudusra.

Előzmény: AFCA 4 LIFE (26419)
nj Creative Commons License 2020.12.17 0 0 26420

Az egyik nagy tanulság, szerintem, hogy el kell felejteni Blindet, mint középső védőt, mert amikor ő játszik, sokkal bizonytalanabbak vagyunk hátul. Játsszon ott Martinez. Blind védekezésben egyre rosszabb, lassú, kizárólag a jó labdái tartják a csapaton belül. De akkor tegyük egy sorral előrébb, ott is tud jó passzokat adni, de a hibái nem lesznek végzetesek, mert még mögötte ott van Martinez és Schuurs, hogy javítson. Viszont, ha egy 6-ossal játszunk, akkor Klaassen és Gravenberch szerepe, amit nagy nehezen begyakoroltak, megváltozik. Ez most nem lenne akkora tragédia, mivel Kudus úgyis sérült és egyébként is valódi centert (Brobbey, Traore, Huntelaar) akarunk. Egyébként, kellene tudni 6-ossal és 10-essel is játszani, hiszen ez az Ajax utánpótlás nevelésben mindkét felállás alapvető elvárás (vagy legalábbis nemrég még az volt). Márpedig Blind, Gravenberch, Klaassen és Ekkelenkamp mind saját nevelésű játékos.

Lehet:

- Blind egyedül hátul, előtte Gravenberch, Klaassen és Ekkelenkamp közül kettő

- Blind, Gravenberchhel hátul, előttük Klaassen, Kudus, vagy Ekkelenkamp

- Klaassen és Graveberch hátul, előttük Ekkelenkamp vagy Kudus.

Sokkal egyszerűbb lenne így mindenkinek.

 

 

Előzmény: Gyenyi (26418)
AFCA 4 LIFE Creative Commons License 2020.12.17 0 0 26419

Hát az igaz,hogy a végén volt minimum 2 11es gyanús eset,az egyik ráadásul a sokat vitatott kezezés volt.Lehet,h nem akart ilyen eredménynl belenyúlni,de akkor meg ne menjen bírónak.Martinez eltávozásától én is tartok,méltánytalanul alulértékelt játékos,főleg Alvares-zel szemben.

Kudus remélem,hogy a sérülése után nem esik vissza,tőle is sokat várnék.

Előzmény: Gyenyi (26418)
Gyenyi Creative Commons License 2020.12.17 0 0 26418

A meccs legrosszabbja a bíró volt. Roppant határozottan fújt össze-vissza.

Hatalmas hiba előzte meg az első (Tagliafico), a második (Rensch) és a negyedik (Scherpen) gólt. Többé ne tegyük be őket? Vagy csak azokat ne, akik eddig még alig jutottak szóhoz? Soha nem tudjuk meg, de lehet, hogy Onana liverpooli hibája miatt nem jutottunk tovább a BL-ben. (Talán jobb úgy mondani, hogy Klaassen és Onana hibái miatt.) Szerintem inkább az a tanulság, hogy a fiataloknak többet kellene játszaniuk, hogy megszokják a légkört, tapasztalatot szerezzenek. Többen esküsznek a Twente kapusára, Drommelre. Ki tudja, hogy hogy bírná az Ajaxban lévő, a Twente-hez képest sokkal nagyobb nyomást? És Scherpen 3 évvel fiatalabb nála. Csak azt nem értem, minek kellett leigazolnunk Stekelenburgöt. Lehet, hogy az edzéseken sokat segít a fiataloknak, de gondolom, fizetése sokkal nagyobb, mint egy kapusedzőé.

Sajnos, Rensch, ha Klaiber játszhat, többé nem jut szóhoz, míg a Jongban inkább középhátvéd, mint bekk. Emellett lehet, hogy Timber lesz Mazraoui backupja.

Alvarez ugyan egyik legjobbunk volt, mégis én is Martinezzel kezdtem volna. Valamiért Ten Hag fejébe vette, hogy Martinez nem középpályás, illetve tavaly azért volt annak jó, mert még volt mellette Van de Beek és Ziyech. Abban bíztam, hogy, Alvarez, ha nem játszik eleget, januárban el fog menni. De most valószínűbb, hogy Martinez megy el. Mert az 5-10 percekből elege lehet. Kezdő, azzal, hogy Gravenberch feljött, és Klaassent leigazoltuk nem lesz, de, ha Ten Hag úgy látja, hogy a védelem elé még egy hátvéd kell, akkor az ő kellene, hogy legyen.

Labyad két szép gólja ellenére nem a megoldás. Sajnos e két gól edzőnk számára újabb bizonyítéka lesz annak, hogy milyen jó spicc. Talán Ekkelenkamp most meggyőzte, hogy amíg Kudus nincs, ő a legjobb 10-es.

Ma beszélnek Promesszel. Szerintem vasárnap a keretben lesz. Huntelaar is, és remélem Mazraoui is. Szép lenne, ha Brobbey már játszhatna. De az ADO ellen, a tegnap csapat is elég jó. Persze, nem szabad emiatt elbizakodottan kezdeni.

nj Creative Commons License 2020.12.17 0 0 26417

Hát, ez a tegnapi meccs, a továbbjutás ellenére sem volt önbizalom növelő. Különösen Scherpen és a védők számára, mert mindegyiküknek volt legalább egy ordító hibája.

AFCA 4 LIFE Creative Commons License 2020.12.16 0 0 26416

Hát ezt a Scherpen srácot nagyon nem kell számításba venni,mint a jövő nagy lehetősége.Keresni kell majd egy normális tartalékkapust,neki meg valahol máshol szerencsét próbálni. Martinez szerencsétlen megint kapott 5 percet,hogy érezze,mennyire fontos a csapatban.(Amúgy kedvelem,és jobbnak tartom Alvaresnél pl). Labyad ezen a szinten megfelel,de túl sokat velem sem kalkulálnék. Anthony formája volt sokat emlegetve nemrég,amikor végre rászánta magát a végén a cselezésre brazilosan,akkor azért meg tudta bolondítani a védőjét,kár,hogy ezt nem nagyon erölteti mostanság.A 4.gólt egy szép támadás előzte meg,Ekkelenkamp jól mozgott be.Összességében egy kicsit grundos eredmény ez,megvan a továbbjutás,bár a kupát én sem tartom sokra,de legalább pár fiatal játszhatott az 1ben.

nj Creative Commons License 2020.12.16 0 0 26415

De lehet, hogy Antony-t fogják kiállítani...

Előzmény: nj (26412)
nj Creative Commons License 2020.12.16 0 0 26414

"Azóta már tudjuk, hogy Ten Hag rám hallgatott, és a rendelkezésre álló legjobbakkal kezd."

 

Mondjuk, ez aligha igaz, ha a padon ül Ekkelenkamp és Martinez...

Előzmény: Gyenyi (26405)
nj Creative Commons License 2020.12.16 0 0 26413

Scherpen is ügyes kapus...

Előzmény: nj (26412)
nj Creative Commons License 2020.12.16 0 0 26412

A védelem, mint a szikla... már abban azz az értelemben, hogy kb. ugyanolyan gyorsak és fordulékonyak. Tagliaficot meg a végén még ki is fogják állítani, ha így folytatja.

nj Creative Commons License 2020.12.16 0 0 26411

Na, most olvasom, hogy már beszélt a menedzsmenttel.

Előzmény: nj (26410)
nj Creative Commons License 2020.12.16 0 0 26410

"Valaki feljelentette, és ő állítja, hogy ártatlan. Mint munkaadója neki kell hinnünk. Ha fizikailag és lelkileg kész a játékra, akkor már vasárnap játszik."

 

Egy véleményen vagytok Ten Hag-gal. Ilyen is régen volt.

Szerintem, semmit sem "kell" elhinnünk. És nem is kell idejekorán állást foglalnunk. Addig semmiképpen, amíg a vezetőink nem beszéltek vele (legjobb tudomásom szerint eddig ez még nem történt meg). Ő pedig a jelek szerint nyár óta még nem érezte fontosnak, hogy erről beszámoljon. Ha a késelés nem is biztos, hogy igaz, de a családi összeröffenést már nem tagadja a jelenlegi ügyvédje (az előző jogi képviselő nemrég még arról beszélt, hogy ott sem volt...), pedig ilyen létszámmal az is tilos volt akkoriban.

Továbbá, azt sem hiszem, hogy ideális lett volna a felkészülése a hétvégi meccsre.

"Szerződés köti hozzánk, azt nem bonthatjuk egy nem bizonyított vád miatt fel."

 

Nem beszéltem szerződésbontásról, hanem csak arról, hogy nem kell annyira elsietni azt a visszatérést.

Előzmény: Gyenyi (26408)
Gyenyi Creative Commons License 2020.12.16 0 0 26409

" Tehát, akkor lesz igazán igazam, ha nem nyerjük meg azokból a meccsekből mindegyiket."

Ezek olyan meccsek, a jelenlegi erőviszonyok mellett, melyeket, ha 20-szor lejátszanánk, 19-szer, akár fáradtan is. nyernénk. Ha most lesz az egyiken a 20-ik, annak nem hiszem, hogy köze lesz e meccshez. Engem ma valóban csak az érdekel, hogy nyerjünk.

Előzmény: nj (26407)
Gyenyi Creative Commons License 2020.12.16 0 0 26408

"nem is biztos, hogy jó ötlet lenne reaktiválni, amíg ez az ügy le nem zárult"

Valaki feljelentette, és ő állítja, hogy ártatlan. Mint munkaadója neki kell hinnünk. Ha fizikailag és lelkileg kész a játékra, akkor már vasárnap játszik. Az ügy akár évekig is húzódhat. Semmi alapunk nincs, hogy ne engedjük játszani. Szerződés köti hozzánk, azt nem bonthatjuk egy nem bizonyított vád miatt fel.

Előzmény: nj (26404)
nj Creative Commons License 2020.12.16 0 0 26407

"Megint igazad van. Az előkészületi meccsen csak 5:1-re nyertünk."

 

Barátságos meccsen, Marinnal, Langgal, Van de Beekkel... biztos releváns információ!

 

"Persze, ha ma ezekkel is kiesünk, akkor neked volt igazad."

 

Úgy látom, hogy még mindig nem érted, hogy számomra nem az a lényeg, hogy ma kiesünk-e, hanem az, hogy év végéig már ne veszítsünk pontot a még hátralévő bajnokikon. Tehát, akkor lesz igazán igazam, ha nem nyerjük meg azokból a meccsekből mindegyiket.

 

 

 

Előzmény: Gyenyi (26405)
nj Creative Commons License 2020.12.16 0 0 26406
Előzmény: Gyenyi (26403)
Gyenyi Creative Commons License 2020.12.16 0 0 26405

"Milyen 5-0-ról beszélsz? "

Megint igazad van. Az előkészületi meccsen csak 5:1-re nyertünk. Azóta már tudjuk, hogy Ten Hag rám hallgatott, és a rendelkezésre álló legjobbakkal kezd. Mazraoui és Huntalaar pihenhettek, és talán még lesz, aki vasárnap már játszhat.

Persze, ha ma ezekkel is kiesünk, akkor neked volt igazad.

Előzmény: nj (26404)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!