Keresés

Részletes keresés

Manoh Creative Commons License 2020.11.27 0 0 26324

"Viszonylag simán nyertünk, a játék képe alapján az eredmény a dánokra nézve hízelgő."

 

Igen, viszont a helyzetkihasználás megint nem volt megfelelő. Már kezdtem elhinni, hogy végre elkezdünk úgy játszani, hogy minden meccsen végig hajtunk és annyi gólt rúgunk, amennyit csak lehet. Egyik oldalról ezt a nézők megérdemelnék, a másik oldalról, ami még fontosabb, hogy a gólkülönbség mindig és mindenhol számít és buktunk már el ezen bajnokságot és BL továbbjutást is.

 

"Viszont, sajnos, kezd úgy alakulni a forgatókönyv, mint tavaly, a két rivális pontot tud elvenni a másiktól. A Liverpool erősen tartalékos volt (nemcsak a sérülések miatt), az olaszok megérdemelten nyertek. Viszont így ellenünk már valószínűleg a lehető legjobb csapat fog játszani, teljes erőbedobással. A Liverpoolnak most 9, az Atalantának 7 pontja van, de ez valójában 12 és 10, mert a dánok nem fognak pontot szerezni."

 

Benne volt a pakliban. de logikusan én azt vártam, hogy a Liverpool ezt a meccset veszi komolyan és talán ellenünk a biztos továbbjutás reményében csinálja ezt, hogy tartalékosa csapattal áll ki és kb semmit nem tesz a győzelemért. A nagy csapatok akkor szoktak a BL-ben kiengedni, amikor már biztos a továbbjutást (pl. mikor vertük a Barcát, mikor ők már továbbmentek). Normálisan egy sima 5-0 után nem lehet ekkora visszaesés egy Liverppolnál, csak tudatosan.

 

"Ha tovább akarunk jutni, akkor minimum meg kell verni az Atalantát otthon az utolsó fordulóban. Vagy, ha nyernénk Liverpoolban, akkor otthon az Atalanta ellen az x is elég. Minden ennél rosszabb forgatókönyv BL-kiesést jelent."

 

Az Atalantát mindenképpen meg kell verni valóban és akkor az egymás elleni eredmény alapján mi jutunk tovább. A Liverpool legyőzésében, mivel még nekik is kell a győzelem nem nagy rációt látok. Sajnos az Atalantának meg az feküdni fog, hogy nekünk győzelemre kell játszani és megint kontrázhatnak ellenünk. Már a sorsolás után tudtuk, hogy mire számíthatunk (mondjuk az Atalanta győzelme nem volt várható, de hát ilyen a mi szerencsénk) és, hogy az utolsó meccsen várható csak a döntés. De talán így igazságos, egymás ellen, ha 2 meccs alapján mi vagyunk a jobbak, akkor jussunk tovább, ha nem akkor meg el lehet gondolkodni a jövőről.

 

"Ami jó hír, hogy legalább az EL-be már továbbjutottunk."

 

Elég sovány vigasz lenne, hogy egy BL újonc kiscsapatot sikerült megelőzni.

Előzmény: nj (26321)
Több mint egy Like Creative Commons License 2020.11.27 0 0 26323

A Liverpool akkor fog egymás után kétszer kikapni otthon, amikor az Ajax a magyar Nb2 ben játszik a Vasassal. Vagy megfordítva a tizenegynéhányadik erősségű holland bajnokság csapata akkor vér meg egy PL kirakat csapatot a saját pályáján, ha vasárnap piros hó fog hullani. Ergo meg kell verni az Atalantát. Ehhez végy egy bevált francia házi bírót (Turpin).

 

Úgyhogy még előfordulhat a 95 ös Rasszista Ajax-Fradi visszavágó az EL ben. Kellemes hétvégét! 

Előzmény: nj (26321)
nj Creative Commons License 2020.11.25 0 0 26322

"...akkor otthon az Atalanta ellen az x is elég."

Feltéve, hogy az az x 0-0, vagy 1-1. 2-2 esetén a gólkülönbség dönt, 3-3 vagy több gólos döntetlen esetén ugyanúgy kiesünk. Vagyis, csak egy dolgot tehetünk: megpróbáljuk legyőzni az Atalantát a végén.

Amúgy, ma szinte mindenki jó volt, eltekintve a kihagyott helyzetektől. A három gólszerző, Mazraoui, Gravenberch és Neres tetszett legjobban. Onana, Schuurs, Blind, Tagliafico, Klaassen és a két gólpasszt kiosztó Tadic is rendben volt, Labyad és Traore volt egy kicsit halványabb, elsősorban a kihagyott helyzetek rontják némileg a teljesítményüket.

Persze, az ellenfél sem volt egy acélos csapat, az Anfielden minden más lesz.

Előzmény: nj (26321)
nj Creative Commons License 2020.11.25 0 0 26321

Viszonylag simán nyertünk, a játék képe alapján az eredmény a dánokra nézve hízelgő. Viszont, sajnos, kezd úgy alakulni a forgatókönyv, mint tavaly, a két rivális pontot tud elvenni a másiktól. A Liverpool erősen tartalékos volt (nemcsak a sérülések miatt), az olaszok megérdemelten nyertek. Viszont így ellenünk már valószínűleg a lehető legjobb csapat fog játszani, teljes erőbedobással. A Liverpoolnak most 9, az Atalantának 7 pontja van, de ez valójában 12 és 10, mert a dánok nem fognak pontot szerezni.

Ha tovább akarunk jutni, akkor minimum meg kell verni az Atalantát otthon az utolsó fordulóban. Vagy, ha nyernénk Liverpoolban, akkor otthon az Atalanta ellen az x is elég. Minden ennél rosszabb forgatókönyv BL-kiesést jelent.

Ami jó hír, hogy legalább az EL-be már továbbjutottunk.

Manoh Creative Commons License 2020.11.25 0 0 26320

"Tulajdonképpen félgőzzel is minden különösebb gond nélkül nyertünk".

 

Lényegében ez elvárható volt, ahogy a 3 pont is.

 

"Nem nagyon tudom eldönteni, hogy mi vagyunk ennyire jók, vagy csak annak köszönhető minden, hogy most alapvetően a mezőny második felével játszunk? Tudunk-e majd váltani, ha jönnek a rangadók és a BL-meccsek újra. Szerdán lehet, hogy kiderül."

 

Az biztos, hogy a mezőny második fele és közöttünk kell ekkora különbségnek lennie, hiszen az anyagi lehetőségek és ebből következően a játékosállomány ég és föld. Leginkább ilyen csapatok ellen az kellene, hogy a meglepő legyen, ha valamiért nem tudunk nyerni és nem az, ha magabiztosan nyerünk. Persze tudom sokszor ez nem így volt és azért én nem lennék biztos benne, hogy az idei szezonban is lesz hullámvölgy. Elvileg a dánok sem egy túl magas szint, de azért már magasabb és persze ma meglátjuk mire megyünk ellenük. Az Atalanta, Liverpool, Twente meccsek lesznek egyenlőre olyanok, ahol komolyabb vagy nagyon komoly ellenfél ellen kell majd bizonyítani. Ott kiderülhet, hol tartunk. Most már a Liverpool és az Atalanta is jobb formában van (ahogy mi is) és a Twente idén elég jó eddig. Váltani pedig tudni kell, sőt én igazából nem is szeretem, hogy ami az utóbbi években volt egyes bajnokikon "lötyögés" van és igazán csak a BL-ben tették oda magukat többen. Ez így nem profi.

 

"Most a két középső védő sem jött zavarba, de nem is nehezedett rájuk nyomás. Neres egyértelműen javul, ezt nem csak a gólja miatt írom. Gravenberch és Traore kimondottan jó volt, de nem vagyok biztos abban, hogy ezt komolyabb meccseken is mindig tudják hozni. Viszont, Ekkelenkampnak viszont egy ilyen ellenfél ellen meghatározóbbnak kellett volna lennie. Igaz, szerintem, ő 10-esnek jobb."

 

Neres valóban szerencsére kezd visszatérni. Hogy a védők most nem hoztak össze gólt szerintem elvárható volt. Gravenberch és Traore ezen a szinten már jók, innen kellene előrelépni. Ekkelenkampban egyetértek, ő meg ezen  szinten sem bizonyít eléggé.

 

"Labyad gyengébb ellenfelek ellen a saját posztján (10-es) elég. Hadd pihenjenek a jobbak."

 

Továbbra sem tartom elég jónak, de úgy látszik gyenge csapatok ellen elfér a pályán. Azért fiatalok fejlődése útjába nem tenném akkor sem.

 

"Daniloról nem tudok véleményt formálni, de Drommel szerintem is jó kapus. Nagyon jól jön ki, jól rugaszkodik el és a reflexei is jók."

 

Ellenünk meglátjuk mit tudnak. Azért remélem simán nyerni fogunk egy jó meccsen, ahol Drommelnek lesznek jó védései, Danilonak meg jó helyzetei/megoldásai.

 

 

 

 

Előzmény: nj (26319)
nj Creative Commons License 2020.11.23 0 0 26319

"Ez a mai meccs elég sima győzelmet hozott."

 

Tulajdonképpen félgőzzel is minden különösebb gond nélkül nyertünk.

 

"Nem volt rossz a játék de hiba volt elég."

 

Nem nagyon tudom eldönteni, hogy mi vagyunk ennyire jók, vagy csak annak köszönhető minden, hogy most alapvetően a mezőny második felével játszunk? Tudunk-e majd váltani, ha jönnek a rangadók és a BL-meccsek újra. Szerdán lehet, hogy kiderül.

Most a két középső védő sem jött zavarba, de nem is nehezedett rájuk nyomás. Neres egyértelműen javul, ezt nem csak a gólja miatt írom. Gravenberch és Traore kimondottan jó volt, de nem vagyok biztos abban, hogy ezt komolyabb meccseken is mindig tudják hozni. Viszont, Ekkelenkampnak viszont egy ilyen ellenfél ellen meghatározóbbnak kellett volna lennie. Igaz, szerintem, ő 10-esnek jobb.

 

"Most a legfontosabb hogy Klaassen és Mazraoui szerdára kiheverje a sérülést különben bajban leszünk....sőt ha még Antony sem lesz kész."

 

Antonyt még tudjuk pótolni, mert Neres egyre jobb. A három kezdő csatár akkor meg is lesz, más kérdés, hogy meccsdöntő cserénk már nem nagyon ül a kispadon. A másik kettő már sokkal jobban fog hiányozni.

 

"Labyad még ha ma elfogadható, jó is volt de nincs helye itt. El kellene adni. Klaiber meg csak ilyen meccsekre jó."

 

Szerintem, ez mindkettőjükre igaz. Labyad gyengébb ellenfelek ellen a saját posztján (10-es) elég. Hadd pihenjenek a jobbak.


"Ma néztem a Twente-PSV meccset is, tényleg jó kapus ez a Drommel. Ő lehet az egyik opció ha Onana elmegy. Danilot pedig nyáron azonnal visszahoznám és középcsatárként be is vetném"

 

Daniloról nem tudok véleményt formálni, de Drommel szerintem is jó kapus. Nagyon jól jön ki, jól rugaszkodik el és a reflexei is jók. Többet látok benne, mint Scherpenben. És talán a közösségi médiában sem gyalázott még minket gyerekkorában. :-)

Előzmény: Neeskens (26318)
Neeskens Creative Commons License 2020.11.23 0 0 26318

Ez a mai meccs elég sima győzelmet hozott. Nem volt rossz a játék de hiba volt elég. Most a legfontosabb hogy Klaassen és Mazraoui szerdára kiheverje a sérülést különben bajban leszünk....sőt ha még Antony sem lesz kész.
Labyad még ha ma elfogadható, jó is volt de nincs helye itt. El kellene adni. Klaiber meg csak ilyen meccsekre jó.

Ma néztem a Twente-PSV meccset is, tényleg jó kapus ez a Drommel. Ő lehet az egyik opció ha Onana elmegy. Danilot pedig nyáron azonnal visszahoznám és középcsatárként be is vetném

nj Creative Commons License 2020.11.22 0 0 26317

Igazából irányított sorsolás volt, mert arra számítottak (és talán még számítanak is), hogy a több nézőt vonzó meccseket 2021-ben játszhatják majd le, akkor már szurkolók előtt. Szerintem, ez a tél vége előtt biztosan nem lehetséges, de majd meglátjuk. 

Tehát, az nem a véletlen műve, hogy eddig nem voltak rangadók, ide sorolva pl. az AZ, PSV, Feyenoord és az Ajax egymás elleni meccseit.

Előzmény: Manoh (26316)
Manoh Creative Commons License 2020.11.21 0 0 26316

A bajnokságban most a szerencsés sorsolásnak köszönhetően nem a legjobb csapatokkal fogunk játszani. A győzelem és ezzel a 3 pont kötelező, még nem a legjobb kezdő 11-el is ellenük, így ha szükséges lehet talán valamit tartalékolni a sorsdöntő BL meccsekre.

Lassan el kellene jutni oda is, hogy mindenki megfelelő formában legyen és látsszon valami egyértelmű elképzelés, hogy mit is akarunk játszani azon kívül, hogy mi vagyunk az Ajax, mi vagyunk papíron a jobbak és majd az ellenfél elfárad vagy a sok kihagyott helyzet után egy csak bemegy valahogy és nyerünk.

Manoh Creative Commons License 2020.11.17 0 0 26315

"Azért ez a Wijndal nagyon jó kis játékos."

 

Most valóban nem volt rossz. Ez lehet a második "teljes" idénye, amikor kezdő. Ha jól emlékszem korábban már felmerült a neve, akkor valószínűleg olcsóbb is lett volna. Nyáron már lehet sokat fognak érte kérni, illetve lehet, hogy már inkább külföldre megy majd, mint sok más fiatal és kihagyja a top3-at. Gólja és gólpassza viszont még nincs túl sok, ami lehet a befejező emberek hibája is, de azért ebben még mindenképpen erősödni kellene hozzánk. Meg ugye már tudjuk, hogy ami Alkmaarban elég, az nálunk sokszor nem az és túl nagy a váltás egyes játékosok számára.

 

Stengs és Boadu más téma valóban és drágábbak is. Meg csatár és szélső jelöltünk van elég, bár az nem biztos, hogy minőségben is nemcsak számszakilag. Valakit/valakiket akkor jó áron el kellene tudnunk adni, ha róluk gondolkodunk.

 

 

Előzmény: nj (26314)
nj Creative Commons License 2020.11.16 0 0 26314

Azért ez a Wijndal nagyon jó kis játékos. Ha elmenne Tagliafico, első körben biztosan őt próbálnám megvenni. Martinez középen, vagy a középpályán jobbnak tűnik, Rensch nem rossz, de rá is lehet, hogy szintén középen lesz majd szükség, ha Schuurs idén ősszel nem lesz meggyőző. Timber önmagában kevés arra a posztra, Alvarez pedig még rosszabb megoldás.

 

Stengs is tetszett a spanyolok ellen, de azért Antony, szerintem, jobb. Boadu nagyon gólerős, de kétségeim vannak, hogy mennyire feküdne neki a mi rövidpasszos focink, ahol az ellenfél behúzódik és nincs területe. Mondjuk, ők többe is kerülnének, persze, csatárokról lévén szó, ez nem annyira meglepő.

nj Creative Commons License 2020.11.11 0 0 26313

Én nem tulajdonítanék ezeknek a nyilatkozatoknak akkora jelentőséget. Nyilván nem fogja őket a nyilvánosság előtt kritizálni, de azért amióta itt van Klaassen, azóta Alvarez kispados és Ekkelenkamp is előbb került be Kudus helyére, mint Labyad. Aki még mindig 10-esként a legkevésbé rossz.

Előzmény: Manoh (26312)
Manoh Creative Commons License 2020.11.11 0 0 26312

Túl sok kezdő játékosunk nem maradt a csapatnál, mert a válogatottakhoz mentek. Egyik oldalról ez jó, hiszen dicsőség, hogy válogatottak, viszont így nem tudnak sem pihenni, sem a csapat nem tud együtt készülni a további kihívásokra.Csak abban bízhatunk, hogy senki sem sérül meg és jó eredményeket érnek el és jó hangulatban térnek vissza.

A "Labyad kérdés" számomra egyre érdekesebb. Ten Hagtól olvastam, hogy magyarázkodik, hogy ő valójában nem is igazán "dobta" Labyadot, meg, hogy milyen jó meg milyen fontos játékos, meg megérdemlik a kezdőhelyet. Labyad is nyilatkozott, aki meg van elégedve a teljesítményével és úgy gondolja jogosan jár neki a kezdő hely.

Én úgy vagyok vele, hogy elég elkeserítőnek tartom, hogy egyáltalán a keretben helyet kaphat nemhogy a kezdőben Labyad és Alvarez szintű és képességű játékos. De erre mindig az a magyarázat, hogy mi nem vagyunk sztárcsapat, nem tarthatunk 15-16 hasonlóan magas szintű játékost, így kellenek ezek a "töltelék emberek" is. Ez még rendben is van, ha tényleg ennyi az anyagi és szakmai lehetőségünk valóban, de azért a kezdőcsapatba tenni és még alaptalanul dicsérni is őket, azt csak Ten Hag dilettantizmusának tudom értékelni. Játszanak a legjobbak és, ha pihentetni kell őket, akkor játsszon akár kezdőként is egy-két fiatal, vagy jöjjön be csereként, mert belőlük hosszabb távon játékban és később eladásukkal anyagilag is profitálhatunk.

nj Creative Commons License 2020.11.09 0 0 26311

A cserék (Neres, Promes, Alvarez) nem voltak rosszak, de nem is emelkedtek ki különösképpen. Klaiber pedig alig játszott.

Előzmény: nj (26310)
nj Creative Commons License 2020.11.09 0 0 26310

Volt néhány jó egyéni teljesítmény, elsősorban Klaassené és Tadicé emelkedett ki és nem csak a góljaik miatt. Úgy tűnik - a bajnokságban legalábbis -, rajtuk múlik elsősorban, a siker, vagy a kudarc. Onanának sok dolga nem volt. A két szélsőhátvéd megfelelt, bár, mindkét oldalról indult 1-1 veszélyes helyzet, de ennyi még belefér. Blind végig jó volt, most Schuurs is csak egyszer került bajba, amikor Elia megforgatta. Viszont egyszer lefutotta (!) az egyik csatárt. Gravenberch kevesebb kockázatot vállalt, mint máskor. Mondhatjuk azt is, hogy szürkébb volt, de ez, szerintem, jót tett a játékának, letisztultabb, sallangmentesebb lett, viszont kevés labdát veszített, ha egyáltalán, ellenben annál többet szerzett... Szerintem, védelem előtti középpályásként ezt kellene játszania, még ha nem is csillogna annyira, a csapat számára hasznosabb lenne. Labyad egész jó volt 10-esként. Úgy látszik, még mindig az Utrecht a kedvenc ellenfele. :-) Antony halványabb volt a szokottnál, Traore keveset volt játékban.

Előzmény: nj (26308)
Manoh Creative Commons License 2020.11.08 0 0 26309

A kezdőcsapat egyetlen "meglepetése" Labyad volt. Az Utrecht nincs igazán formában és az edző távozása sem tette ideálissá számukra a felkészülést, így ellenállásuk, főleg szurkolóik nélkül nem volt a megszokott. A játékunk valamivel jobb volt, mint a dánok ellen, de ennek ellenére elég sokáig tartott mire sikerült betalálni. Anthony sérülése sajnálatos, bíznunk kell benne, hogy őt nem veszítjük el olyan hosszú időre, mint Kudust. A 3 pont megvan, ami fontos és a játék is jobb volt, de most egy hosszabb szünet jöhet azoknak, akik nem mennek a válogatottakhoz, aztán a dánok ellen meglátjuk folytatjuk-e a jó tendenciát.

nj Creative Commons License 2020.11.08 0 0 26308

3-0, végre jó játékkal és megérdemelten. Promesnek talán végre meghozza az önbizalmát a gólja.

nj Creative Commons License 2020.11.08 0 0 26307

Nem Labyadot és Traoret kellett volna lehozni, hanem Tadicot (sokat játszik és sárga lapja is van) és Klaassent (az egyik legfontosabb játékosunk).

nj Creative Commons License 2020.11.08 0 0 26306

Antony combhajlító izma megsérült... :-( Ez nagyon nem jött jól.

 

Amúgy, az első félidő rendben volt, csak a rúgott gól hiányzik.

nj Creative Commons License 2020.11.04 0 0 26305

Tavaly is elég lett volna a döntetlen a Valencia ellen, ha jól emlékszem.

Előzmény: Manoh (26304)
Manoh Creative Commons License 2020.11.04 0 1 26304

"Az a baj, hogy ha otthon meg is verjük a dánokat és a Liverpool is megteszi nekünk azt a szívességet, hogy még egyszer legyőzi az Atalantát, akkor ugyan átmenetileg lesz 3 pont előnyünk, de az 5. fordulóban otthon várhatóan az Atalanta is nyer. Akkor viszont mindenképpen az utolsó forduló dönt, a ki-ki meccset pedig tavaly is elbuktuk."

 

Arra gondoltam, hogy talán a Liverpoolnak már nem lesz annyira fontos az ellenünk játszott meccs és akkor pontelőnnyel játszhatnánk esetleg az Atalanta ellen, ami nagyobb taktikai variációt jelentene számunkra és nem rajtunk lenne a nagyobb nyomás.

Előzmény: nj (26302)
nj Creative Commons License 2020.11.04 0 0 26303

Javítok: még Tagliafico is megfelelt. De a többiek... Mazraoui Dest távozása óta árnyéka önmagának. Mondjuk, azóta szinte minden meccsen megsérül, talán most végre hagyni kellene kipihenni. Schuurs a Liverpool-meccs óta egyre rosszabb. Martinez első meccsén jó volt, aztán szintén elég érthetetlenül visszaesett. Először azt hittem, hogy a balhátvéd poszt miatt, de már a saját posztján is gyenge. Blind Schuurshoz hasonló visszaesést mutat. Gravenberch játékban talán nem is annyira rossz, viszont taktikai, helyezkedési hibái nagyon zavaróak. Ekkelenkampra a Venlo-meccs után úgy gondoltam, mint ideális 10-esre, de úgy néz ki, az csak egy véletlenül kifutott jó meccse volt. A 10-es feladata kulcsfontosságú, nem lehet ilyen passzívan játszani. Promes idén egyszer sem volt jó, én még mindig azt mondom, hogy nem is lesz, mert nincs már Ziyech. Ami érdekes, hogy Van der Vaart, aki nálam jobban benne élt a futballban, ugyanígy látja.

Előzmény: nj (26302)
nj Creative Commons License 2020.11.03 0 0 26302

Hát, igen, a játék színvonalát inkább hagyjuk is... Tadic és Klaassen tartozott a jobbak közé, Onana és Antony megfeleltek, a többiek elég gyengék voltak.

Az a baj, hogy ha otthon meg is verjük a dánokat és a Liverpool is megteszi nekünk azt a szívességet, hogy még egyszer legyőzi az Atalantát, akkor ugyan átmenetileg lesz 3 pont előnyünk, de az 5. fordulóban otthon várhatóan az Atalanta is nyer. Akkor viszont mindenképpen az utolsó forduló dönt, a ki-ki meccset pedig tavaly is elbuktuk. A mostanihoz hasonló gyatra teljesítménnyel ez még csak nem is lenne olyan meglepő. Mondjuk, a következő fordulóban egy győzelemmel legalább az EL-továbbjutást biztosítanánk.

Előzmény: Manoh (26301)
Manoh Creative Commons License 2020.11.03 0 0 26301

Szerencsére végül is mindenki rendelkezésre állt, az előzetes hírekkel ellentétben. Mivel így is elég kiegyenlített meccs volt, gond lehetett volna, ha nem tudunk a legerősebb csapattal játszani. Alapjában véve a 2 csapat között sokkal nagyobb különbségnek kellene lennie, de a jelenlegi formánkban sajnos már csupán a 3 pontnak is örülni kell. Ahogy nj is írja, jövő héten hasonló eredmények kellenek a csoportban, bár azért azt nem bánnám, ha mi is jobban játszanánk és biztosabban nyernénk. Akkor a döntő az Atalanta meccs lesz, meg, hogy az akkor már várhatóan továbbjutó Liverpool mennyire erőlteti majd meg magát ellenünk. A sorsunk már nem csak a mi kezünkben van, de azért mi meg kell, hogy tegyük a magunk dolgát.

nj Creative Commons License 2020.11.03 0 0 26300

Az elején simábbnak ígérkezett, de végül is a 3 pont megvan, a Liverpool pedig nemcsak nyert Bergamoban, de a gólkülönbségüket is nagyon lerontotta.

Legközelebb ugyanezek az eredmények kellenek fordított pályaválasztás mellett is, akkor még maradna remény az áttelelésre a BL-ben.

nj Creative Commons License 2020.11.03 0 0 26299

Most azt írják, hogy Stekelenburg, Klaassen és Promes is Dániában van és utóbbi kezdeni is fog, így az általam írt kezdőhöz képest annyi az eltérés, hogy Traore csere, Tadic center, Promes balszélső.

Mondjuk, ha már így, akkor inkább Nerest tettem volna a balszélre...

Előzmény: nj (26298)
nj Creative Commons License 2020.11.03 0 0 26298

Onana, Tadic és Gravenberch is játszhat, így már tulajdonképpen Klaassenen kívül mindenki rendelkezésre áll. Ha kikapunk, nem foghatjuk a körülményekre.

 

Az én kezdőm, ezek után:

 

Onana - Mazraoui, Schuurs, Martinez, Tagliafico - Ekkelenkamp, Blind, Gravenberch - Antony, Traore, Tadic

 

Cserék: Scherpen, Klaiber, Timber, Alvarez, Labyad, Jensen, Neres, Brobbey, Huntelaar

Előzmény: nj (26293)
nj Creative Commons License 2020.11.02 0 0 26297

"Pénteken 90 percet játszott a Jongban."

 

Az elkerülte a figyelmemet.

 

"A baj az, hogy az egész keretben nincs egy igazi támadó középpályás."

 

Igen, csak Ekkelenkamp és Jensen.

 

"Dániában?"

 

Nem, az UEFÁ-ban.

 

"Úgy tudom, a klub beszélt erről az UEFA-val."

 

Meglátjuk.

Előzmény: Gyenyi (26296)
Gyenyi Creative Commons License 2020.11.02 0 0 26296

"Taylor már régebb óta hiányzik - lehet, hogy már előbb megkapta? "

Pénteken 90 percet játszott a Jongban. A VVV ellen a kispadon ült. Még szidták is Ten Hagot, hogy nem tette be.

 

"Most jól jönne Eiting."

Mint támadó középpályás? Vagy mint még egy ballábas? A baj az, hogy az egész keretben nincs egy igazi támadó középpályás. Bár remélem, Ekkelenkamp vasárnapi játéka csak kisiklás volt.

 

"De nem az a szabály, hogy csak olyan léphet pályára, aki az elmúlt 1 hétben csak negatív teszteket produkált?"

Dániában? A PSV-nél is csütörtökön Teze utánuk repülhetett. meglátjuk,  mi lesz, ha kiderül, hogy rossz volt a teszt, akkor talán lehet repülni. Úgy tudom, a klub beszélt erről az UEFA-val.

 

De most tényleg kiszállok, és hagylak Manohval vitatkozni.

Előzmény: nj (26295)
nj Creative Commons License 2020.11.02 0 0 26295

"Ezt ki mondta?"

 

Én. Kicsit karikíroztam a mondanivalódat.

 

"Ezt nem értem. Azért nem ír gyakrabban, mert túl sokat vitatkozunk?"

 

Múltkor írta, hogy nagy kedve nincs ide írni, amikor folyton késhegyre menő vitákat folytatunk valami apróságon. Amiben van azért némi igazság.

 

"Még a holnapi korona meccsről. Taylor is hiányzik és Kotarski is."

 

Jó, hát mindenkit nem soroltam fel, Taylor már régebb óta hiányzik - lehet, hogy már előbb megkapta? - Kotarski pedig csak azért lenne fontos, hogy legyen egy kapus a kispadon.

 

"...és Martinez Blinddé."

 

Akkor kicsit sok lesz a ballábas a középpályán és kevés hátul. De az a baj, hogy Ekkelenkampon kívül nincs igazi támadó középpályás a keretben, már, persze Jensenen kívül. Most jól jönne Eiting.

 

"De azért jó lenne, ha reggel még egy kapus és legalább néhány játékos még elrepülhetne."

 

De nem az a szabály, hogy csak olyan léphet pályára, aki az elmúlt 1 hétben csak negatív teszteket produkált?

Előzmény: Gyenyi (26294)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!