"Kálnoki-Kis Zsombor a hajrához közelítve bevette a román másodosztályú CSM Olimpia Satu Mare kapuját, amivel csapatunk 1-0-ra megnyerte a délutáni felkészülési mérkőzést"
Na megy ez gyerekek. Jól van fiúk jót tesz az önbizalomnak.
Vajdát én láttam sokszor játszani tavaly is, ő szerintem jó lesz. Szombaton vert egy kapufát is. Korai még levonni bármit is. Pl Nekem Bobál eladott labdái jobban idegesítettek.
Ma lesz két meccs, a B sor játszik 3kor egy román 2/3-as ellenfél ellen, majd az erősebbik a Vojvodinával. Erreől elvileg lehet stream is lesz.
Biztos, hogy a Vajdára gondolsz? Nagy darab, jobb belső védő, lomha, az ellenfélhez passzolt, eladta a labdát többször is. Mi fogott meg benne?
Nekem Bedi jött be, aki szerintem kiemelkedett az egész mezőnyből, meg a Bobál, aki klasszik erőcsatár, egyszerűsíti a játékot, de az összjátékban még fejlődnie kell.
A legjobb volt a vége, a közönség pozitív üzenete a játékosok felé. Remélem, mindenki reálisan látja a helyzetet és akkor is támogatőan áll a csapat mellé, ha szarabbul mennek a dolgok.
A hazai meccsekre elvileg lesz stream erről tárgyalnak is, de lehet pl csak egy kamera lesz, de lehet több. Lehet nem lenne rossz, ha pl a Fehérvár tv besegítene, akár mehetne azon is, vagy valami webes felületen.
Mindenhol csökkentik a létszámot, kb feleztek a média részen, nemcsak ők mentek.
Kb az utánpótlást nem tudják már hova vágni, mert ott már tavaly lementek az mlsz minimumra.
Közben Csík Tomit és Wéninger Ákost is elküldték a honlaptól, nem tudom, ki maradt, de kíváncsi leszek, a klubkommunikáció színvonala hogyan alakul. A honlap eddig eléggé elöl volt szerintem a klubhonlapok között színvonalát tekintve, de ha nagyon leépítenek, ez aligha marad így.
Kérdés nekem a meccsek közvetítése is, mert NBII-ben nem lesz tévés meccs minden héten, az eddigi stream pedig, amikor a honlap csinálta egy-egy edzőmeccsről, nem volt olyan minőségű, ami manapság szükséges.
Dékei volt játékosunk, de Salec elbaszta, nem adott neki profit, és lelépett Dénessel egyetemben. Dékei visszament a lilákhoz, Dénes meg Siófokra, onnan meg vitte a zte, és berobbant. (a tesója itt van még u19ben nálunk)
Dékei amőgy egész fasz játékos, de a liláknál már éppen az a mol időszak van, ami nem éppen fiatalnak való terep. Ott esélye se lenne. Mrá a héten itt készült.
Tóth Milán se volt rossz amúgy, kicsit keveset láttunk belőlé, mert 25 perc után Menyhárt jött helyette.
Nekem Vajda tetszett nagyon.
Jött be a végén egy kisgyerek 99-es mezben valami 2006+-os a ő volt a próbajátékos. Egész vagány.
Illetve a kérdés az (is) lesz, hogy ha jók lesznek, közben mennyire sikerül a hátteret rendezni, mert a város egy évnél tovább nem fogja fenntartani a klubot, és nem lenne szép, ha egy jó eredmény után menne a levesbe az egész. :)
Nagy Geri, Spandler, és Bedi azért korrekten maradtak. Simut menne, de őt köti a szerződése. Kovács Krisztián az simán nb1es játékos.
Viszont olyan játékosok lettek akik ismerik az nb2őt, vannak egész jók, pl Vajda az extra. Papp Milán nekem nagyon szimpatikus, főleg a kirakott Vidis gyerek képe után. Ő ide jönni akart.
Amikor kiestünk nb1ből 25 éve, akkor is nb2es keretünk lett, rengeteg ismeretlen nevekkel. Emlékszem őssze az Udvari, Gáspár, Lévai hármas kifejezetten jól muzsikált, pedig aztán az tényleg nb2es védelem volt.
Hoztak vissza játékost is, van pár fiatalunk, meg olyan fiatalok akik már bőven belekostoltak az nb2be.
rutinosabb Murka, meg Bobál aki jött. A hab a tortán Gyurcsó lenne, és van is rá esély.
Ez egy dolog, a másik meg, hogy egyetlen, első osztályú játékosunk sem marad. Persze lehet mondani, hogy nem is kell, mert másodosztályban vagyunk, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy ez totál vakrepülés lesz és kb semmit nem sejthetünk, mire lesz képes ez az állomány. Azért normális esetben még egy kiesés sem jár totális keretcserével, a nem normális esetet pedig megköszönhetjük a klubot szaros gatyaként levető volt tulajdonos úrnak.
Ugyanakkor persze az új magyarszabály miatt valszeg a többi NBII-es csapatot is lerabolják, a jóisten sem tudja, mik lesznek itt az erőviszonyok. De szerintem csoda lenne, ha esélyünk lenn feljutni.