Ez gyalázat. Nekem ki ne találja senki, hogy egy közepes minőségű youtube-közvetítés távol tartja azt, aki alapból szívesen menne ki. Viszont 1985 óta elég sok szurkolója van a csapatnak az országban, illetve egyéb más oka is lehet annak, ha valaki nem tud személyesen jelen lenni. Csak gratulálni tudok ehhez a szégyenteljes hozzáálláshoz.
HIHETETLEEEEEN! Az első felnőtt mérkőzését játszó Nagy Dániel parádés gólt szerzett! Varga iramodott meg a labdával, a vendégek kapusa kivetődve tisztázott, a játékszer Nagy elé került, aki 23 méterre a kaputól észrevette, hogy a kapus kint áll a kapujából és zseniális mozdulattal emelt fölötte a hálóba!
"Szép szögletvariációt követően megszereztük a vezetést. Varga kisszögletét követően Kovács Bence szép cselt mutatott be, majd Kocsist hozta játékba, akinek lövése elakadt a védőkben, de a játékszer épp Németh elé került, aki közelről a kapuba talált."
"Eredeti vállalásunknak megfelelően, mely szerint a város egy szezonra, a működés stabilizálásának idejére veszi át a Videotont, a közgyűlés döntött a Klub értékesítésére vonatkozó pályázat kiírásáról. Ezzel rövidesen a több fordulós kiválasztási folyamat is megkezdődhet, bízom benne, hogy megtaláljuk azt az új tulajdonost, aki hosszú távon is képes lesz biztosítani csapatunk jövőjét. Több hazai és nemzetközi érdeklődő is jelezte részvételi szándékát."
Árva Bence csatárposztra érkezett, Lakatos Kristóf és Lakatos Dávid szerződéshosszabbítás után kölcsönben szerepel, míg Kocsis Dominik és Vajda Roland távozik csapatunktól.
Nem tudom, én ott voltam, élőben a judoval és karatéval vegyes labdarugdosás sportágnak tűnt. Hihetetlen fizikális volt a karcag, belőlünk hiányzott a fizikalitás és az elképzelés is.
Hát ide jutottunk. Kapura nulla veszély, elképzelés nulla, játékosok képessége nulla, edző nulla. Megye II szint. Nem nagyon lehet már mit mondani, miben bízzunk még? Nemhogy kiesés hanem megszűnés lesz ebből?
Nagy Gergely bemelegítés közben megsérült, ő ma nem lép pályára, helyette Kemenes Botond kezd a kapunkban, a kispadon pedig Svékus Olivér foglal helyet. Kojnok Zsolt pedig kisebb izomsérülés miatt hiányzik a mai meccskeretből.