Jól látom hogy veretlenek vagyunk? Csak így tovább fiúk, ezek a felkészülési meccsek nagyon fontosak megalapoz valamit, leteszi az alapokat, önbizalmat ad a fiúknak.
(nem is számítottam ilyen jó kezdésre a történések után)
Arról van infód, lesz-e online-közvetítés az NB2-es meccseinkről, amit nem ad a tv? Azért nehezen lenne emészthető, hogy nincs minden hétvégén nézhető Vidi-meccs, elvégre a szurkoló se juthat el mindenhova...
Egész értékelhető keretünk lesz, sőt már kezdünk is sokan lenni
kapusok: Nagy Geri, Kemenes + 2006os
balhátvéd: Horváth Tomi, +még egy 2006os(Rostás)
belső védő: két rutinos Spandler+Kocsis Gergő, két fiatal Vajda+Papp + 2 ifi Lakatos, és Virágh
jobbhátvéd: Kovács Krisztián, Murka, és Kojnok itt már többen vagyunk
vkp középpályás: Tiefenbach, Bedi, Kocsis Dominik, Ominger + egy 2006-os Kecskés
támadó középályás: Dékei, Kovács Bence,
Jobb szél: Varga Roland, Kálnoki-Kis, Menyhárt
Bal szél: Tóth Milán, Simut + 2006-os Bertók
csatárok: Bobál, Kovács Patrik, Babos, Tóth Tamás Vid
30-an vagyunk így.
Távozó még lehet Simut, Babos az akire van kereslet, Kovács Bencére is volt érdeklődés, de ő lehet marad. Menyhártnak, és Kojnoknak, és Tóth Tamás Vidnek nem látom a helyét.
"Kálnoki-Kis Zsombor a hajrához közelítve bevette a román másodosztályú CSM Olimpia Satu Mare kapuját, amivel csapatunk 1-0-ra megnyerte a délutáni felkészülési mérkőzést"
Na megy ez gyerekek. Jól van fiúk jót tesz az önbizalomnak.
Vajdát én láttam sokszor játszani tavaly is, ő szerintem jó lesz. Szombaton vert egy kapufát is. Korai még levonni bármit is. Pl Nekem Bobál eladott labdái jobban idegesítettek.
Ma lesz két meccs, a B sor játszik 3kor egy román 2/3-as ellenfél ellen, majd az erősebbik a Vojvodinával. Erreől elvileg lehet stream is lesz.
Biztos, hogy a Vajdára gondolsz? Nagy darab, jobb belső védő, lomha, az ellenfélhez passzolt, eladta a labdát többször is. Mi fogott meg benne?
Nekem Bedi jött be, aki szerintem kiemelkedett az egész mezőnyből, meg a Bobál, aki klasszik erőcsatár, egyszerűsíti a játékot, de az összjátékban még fejlődnie kell.
A legjobb volt a vége, a közönség pozitív üzenete a játékosok felé. Remélem, mindenki reálisan látja a helyzetet és akkor is támogatőan áll a csapat mellé, ha szarabbul mennek a dolgok.
A hazai meccsekre elvileg lesz stream erről tárgyalnak is, de lehet pl csak egy kamera lesz, de lehet több. Lehet nem lenne rossz, ha pl a Fehérvár tv besegítene, akár mehetne azon is, vagy valami webes felületen.
Mindenhol csökkentik a létszámot, kb feleztek a média részen, nemcsak ők mentek.
Kb az utánpótlást nem tudják már hova vágni, mert ott már tavaly lementek az mlsz minimumra.
Közben Csík Tomit és Wéninger Ákost is elküldték a honlaptól, nem tudom, ki maradt, de kíváncsi leszek, a klubkommunikáció színvonala hogyan alakul. A honlap eddig eléggé elöl volt szerintem a klubhonlapok között színvonalát tekintve, de ha nagyon leépítenek, ez aligha marad így.
Kérdés nekem a meccsek közvetítése is, mert NBII-ben nem lesz tévés meccs minden héten, az eddigi stream pedig, amikor a honlap csinálta egy-egy edzőmeccsről, nem volt olyan minőségű, ami manapság szükséges.
Dékei volt játékosunk, de Salec elbaszta, nem adott neki profit, és lelépett Dénessel egyetemben. Dékei visszament a lilákhoz, Dénes meg Siófokra, onnan meg vitte a zte, és berobbant. (a tesója itt van még u19ben nálunk)
Dékei amőgy egész fasz játékos, de a liláknál már éppen az a mol időszak van, ami nem éppen fiatalnak való terep. Ott esélye se lenne. Mrá a héten itt készült.
Tóth Milán se volt rossz amúgy, kicsit keveset láttunk belőlé, mert 25 perc után Menyhárt jött helyette.
Nekem Vajda tetszett nagyon.
Jött be a végén egy kisgyerek 99-es mezben valami 2006+-os a ő volt a próbajátékos. Egész vagány.