Árva Bence csatárposztra érkezett, Lakatos Kristóf és Lakatos Dávid szerződéshosszabbítás után kölcsönben szerepel, míg Kocsis Dominik és Vajda Roland távozik csapatunktól.
Nem tudom, én ott voltam, élőben a judoval és karatéval vegyes labdarugdosás sportágnak tűnt. Hihetetlen fizikális volt a karcag, belőlünk hiányzott a fizikalitás és az elképzelés is.
Hát ide jutottunk. Kapura nulla veszély, elképzelés nulla, játékosok képessége nulla, edző nulla. Megye II szint. Nem nagyon lehet már mit mondani, miben bízzunk még? Nemhogy kiesés hanem megszűnés lesz ebből?
Nagy Gergely bemelegítés közben megsérült, ő ma nem lép pályára, helyette Kemenes Botond kezd a kapunkban, a kispadon pedig Svékus Olivér foglal helyet. Kojnok Zsolt pedig kisebb izomsérülés miatt hiányzik a mai meccskeretből.
Szerintem Spandler emelkedett ki. Varga nyilván más szint, mint kb az összes csapattársa, csak neki igen nehéz támadásépítésben használható társak (vagy játék) nélkül.
Amúgy a dominanciával sem értek feltétlen egyet, persze lehet, abban voltunk domi8nánsak, hogy hagytuk a Csabát erőlködni, láthatóan nem sok elképzelésük volt nekik sem.
Bár sokan teszik, nem tudom négy forduló után kizárólag az edzőre lenni a gyenge rajtot. Bőven nyögjük a nulláról épített keret minden, előre látható nyűgét. A nagy kérdés nekem, hogy ha Csákváron pl tudnak fiatalokból működő csapatot építeni, egy Videoton utánpótlásából ez hogy nem megy.