Gerát eddigi összes meccsünkön ki lehetett volna állítani. Sima 3-4 sárgás megmozdulása volt, nem véletlenük hozták le, az edző is érezte, hogy rezeg a léc.
Inkább azzal, hogy az itléte alatt kb volt egy jó féléve, a semmire etettük, ő meg kb folyamatosan sérült volt, majd tartotta a markát, és irreálisan nagy fizut kért, majd elment kölcsönbe diósgyőrbe, és az első meccsén elkérte ellenünk a labdát a tizinél, és látványosan ünnepelte magát.
Hát, ha semmi mást nem teszünk, mint a gyengébb csapatokat megverjük, lehet némi nyugalom. A Debrecennel mondjuk jókor találkoztunk és lehet, Kecskeméten is edzőt buktatunk. Mindenesetre az látszik, hogy együtt van most a csapat, jár az elismerés Petőnek.
Hát, nem is biztos, hogy akarnunk kell bármit a kupától, ha itthon egy félidő alatt egyszer jutunk lövésig. Szegény Veszelinov meg védeni való nélkül összehozott egy gólt.
Pető mintha demonstrálni akarná, hogy nem lehet egyszerre ennyi fiatalt bedobni. Hiába tehetséges pl. Kovács Patrik, képtelen úgy megtartani a labdát elöl, mint Gradisar. Kalmár meg mint a szellem, árnyéka egykori önmagának.
Szeretem az ilyen fotelszurkolókat, mindent jobban látnak, mintha kinn lennének a meccsen. Én minden meccsen kint vagyok 40 éve, és ha a tv-s ismétlést megnézem, szinte nem ugyanazt látom, mint amit élőben átéltem.