A Foxconn-csoport hivatalos állásfoglalása a Videoton FC Fehérvárral kapcsolatos sajtóhírekről.
A médiában megjelent, a Videoton FC Fehérvár jövőjével kapcsolatos megalapozatlan találgatások és sajtóértesülések kapcsán a Foxconn-csoport ezúton egyértelmű és határozott állásfoglalást ad.
A Foxconn-csoport nem tervezi a Videoton FC Fehérvár támogatását vagy megvásárlását, és nem folytat semmilyen tárgyalást ilyen jellegű együttműködésről.
Minden olyan következtetés vagy értelmezés, amely a Foxconn-csoport részéről befektetési, akvizíciós vagy stratégiai partnerségi szándékot feltételez a Videoton FC Fehérvár labdarúgócsapatával kapcsolatban, téves, és nem tükrözi a valós helyzetet.
A Foxconn-csoport elkötelezett a transzparens és felelős vállalati kommunikáció mellett. Stratégiai döntéseinkről és együttműködéseinkről minden esetben hivatalos csatornáinkon keresztül tájékoztatjuk a nyilvánosságot.
Kérjük a média munkatársait és az érintett piaci szereplőket, hogy a félrevezető következtetések elkerülése érdekében ajövőben kizárólag megerősített, hiteles információkra alapozzák kommunikációjukat.
A Videoton FC Fehérvár az ország egyik meghatározó klubja, ezúton is sok sikert kívánunk a jövőbeni működésükhöz.
Nekem is olyan infóm volt, hogy a Foxconn ott van az érdeklődők között, nem is esélytelenül. De ezek szerint korai volt megszellőztetni.
Kellemesen lepett meg tagnap a csapat, szerintem ez volt az egyik legjobb hazai meccsünk. Felfedezhető elképzeléssel, kellő keménységgel és persze amikor kellett, szerencsével is. A feljutás idén nem opció, de úgy tűnik, legalább idegeskednünk sem kell.
Egyébként a táblázatot nem szoktam nézegetni, úgyhogy teljesen meglepődtem, hogy ez a Kecskemét 4. helyen áll. Hát mit mondjak, tényleg nem a minőségi fociról szól az NB II. (Azt meg, hogy miért volt jó ötlet Pető helyett Tímárral megcélozni a bennmaradást, szerintem már az sem tudná elmondani, aki akkor így gondolta.)
Nem volt egy szórakoztató mérkőzés, de nem is az számít persze. Az egyetlen, amit nem értek, a kurva sok hátulról hosszan, magasan fellőtt labdánk, aminek egy része eleve teljesen esélytelen, üres területre ment, de a többiből sem tudtunk semmit csinálni, mert nincs levenni, megtartani, megjátszani képes centerünk. Akkor meg minek?