Ugyanaz a töketlenkedés: meg van a vezetés,erre beszopunk hármat,semmi tartása nincs a csapatnak. Szegény Diakhaby komolyan lesérül erre szerzünk egy másik balféket: Musqit,aki ua.-t felelőtlenséget csinálja az előző,de a mai meccsen is
Sosem rettegtem még ennyire egyetlen szezontól sem, mint a mostanitól. Nem nagyon látom mi mentene meg minket attól, hogy a végén alámerüljünk a segundába. Látva Lim hozzáállását lehet, hogy ez is a cél.
Egészen röhejesen alakult a meccs utóélete. Mártírt csináltak ebből a hisztis hülye gyerekből. Eltörlik az eltiltását? Mégis milyen alapon? Mert a sípszájúnak nem vetítették le az előzményeket? És az mégis milyen szinten legitimál egy ütést? Ha próbálnak lefogni, onnantól bármit szabad? Miért nem tiltják el utólag Duródórit, vagy akit akarnak?
Azért amit lefelé menet művelt a kis köcsög gondolom még valami jutalmat is kap majd.
Ez a pénzbírság+5 meccses szektorbezárás dolog is necces, ez a hülye gyerek mindenhol ugyanezt kapja, mégis rajtunk csattant az ostor.
Kíváncsi leszek az utolsó 3 fordulóban ezek után milyen bíráskodást kapunk...
Egyelőre sokkal jobb a játék, a morál és kb. minden, mint amire számítottam. Megkövetem Gattusot, lehet tényleg ő kellett ennek a klubnak. Meg persze az, hogy azt a hazug szardarabot eltávolítsák az elnöki székből. Ettől a nyilván a profizmus nem lesz nagyobb a vezetőségben, és a pénz sem lesz több. 7-10. hely környéke lesz ebben az évben legjobb esetben is, szóval nagy remények nem lehetnek, de legalább nézhetőek a meccseink.
Na anált végre kibaszták. Ettől még nincsenek illúzióim a klub működésének javulásával kapcsolatban, de legalább ez a hazug inkompetens szarházi már nem tud tovább rombolni.
Dehogy van, hiszen Lim továbbra is ugyanúgy hisz a projektben, mint az elején!:) Igaz évek óta nem járt a Mestallaban, és az aktuális edzők is csak hírből ismerik, de maximális az elkötelezettsége... Ezeken a tényeken kívül meglepő lenne, ha igaz lenne a hír, mert annak ellenére, hogy ő részt vesz a béketárgyalásokban, őt is érintik a szankciók. Nem is kicsit. Biztos nem gond neki kenyeret venni a boltban, de pár száz milliót még ilyen fos állapotban is ér a Valencia, ami jelen helyzetben nem biztos, hogy belefér a keretébe. Bwt én örülnék neki, mert lehet szeretni/utálni a Chelsea-t, de az kétségtelen, hogy ő úgy öntötte bele a pénzt a klubba, hogy közben a szakmai vezetés nagyon is rendben volt.
utolsó esély a nemzetközi kupaszereplésre,nem mertem nézni, néha oda kapcsoltam,de a végén a 6percet pláne,ráncba kéne szedni a csapatot,de ez van 10x éve