Keresés

Részletes keresés

BVNG25 Creative Commons License 8 órája 0 0 227221

Tényleg voltak biztató ill. esetleg fejlődésre utaló elemek. Az első húsz percben még dominálta is az Újpest a játékot - idegenben, és abban az időben, amikor az FTC-nek "neki kellett volna ugrani" az ellenfélnek. Lesgólt szereztünk, nem hülyeségből, hanem hatékony támadásból, fél méterrel elszámítva.

Második, hogy az utolsó fél óra most nem volt összecsuklás és szánalmas, sőt, akkor szépítő gólt szereztünk; szintén nem véletlen talált gól volt, hanem egy begyakorolt szabadrúgásvariáció. Lehet persze, hogy az ellenfél akkor már lazsált és tartalékolt.

Ezek nem teszik jóvá, hogy a középső szakaszban nem bírtunk ellenállni rendesen és begyűrtek három gólt. Mégis ez jobb teljesítmény volt, mint a csúfos vereségek nemrég. 

maribor Creative Commons License 9 órája -2 2 227220

Ez tény. Már gólt is tudunk szerezni ellenük. És mikor volt utoljára 100%-os a helyzetkihasználásunk?

Előzmény: mpharom (227218)
Miller a sör Creative Commons License 9 órája -5 0 227219

Vicces vagy házmester elvtárs. 

Előzmény: old#UTE (227214)
mpharom Creative Commons License 12 órája 0 4 227218

Eközben kubatov a videójában bemutatja a taknyok klublegenda latrináit

Uthred R Creative Commons License 12 órája 0 4 227217

"A csapat igenis lépett előre"

Ezt nyilatkozta a "mester".

maribor Creative Commons License 13 órája 0 3 227216

Mit vársz egy olyantól, aki az Aberdeen csapatkapitányáról nevezi el magát....

Előzmény: Borsodi_Lila (227211)
wizardry8 Creative Commons License 15 órája -1 2 227215

Lehet 2x annyi gólt rúgna ha lenne mögötte egy működő csapat meg egy normális edző.

Előzmény: old#UTE (227213)
old#UTE Creative Commons License 15 órája 0 7 227214

Én biztos, hogy örülök mert jöttél. Írjál nyugodtan. A Miller ilyen . Egy napja kapott 8 meg 9 pluszt. Biztos azét mert nikkeket csinált, amivel plusszolni tud. Fóbiája van. 

Én, adok egy pluszt mindkét hozzászólásodra. Nem azért mert olyan jó, csak, hogy biztassalak írj sokat!

old#UTE Creative Commons License 15 órája 0 1 227213

Nem vártam mást sajnos. Ezzel együtt Brodics akit innen nem egy ember küldene el a csapattól, ismét egy szép gólt ért el. Nagyjából ez volt az egyetlen pozitív dolog. Vasárnap se lesz jobb, ha csak nem történik csoda. Csak rosszabb ne legyen!

Miller a sör Creative Commons License 17 órája -12 3 227212

Simán elhiszem, hogy nem trollnak jöttél, sőt azt is, hónapokig csak olvasgattad a topicot és most ezután a kitűnő meccs után végre megtört a jég és hozzászóltál. Az a lényeg, hogy a jobb sarokban található + - jelet szorgalmasan nyomkodd, természetesen én bármit írok arra automatikusan mínuszt, ami még fontos, hogy Inda regisztrációval gyorsan csinálj még 15-16 nicket és váltogasd őket, így azonnal tudsz akár 10 pluszt is adni a saját írásaidra is. Szerény véleményem szerint arra figyelj ha csúcsidőn kívül írsz és mondjuk egész nap kát három ember téved ide ne nyomj a saját felbukkanásodra egyből tízet húsz percen belül mert akkor kilóg a lóláb. De gondolom erre majd rájössz te is hamar. Jó szórakozást és legyél továbbra is ilyen vicces fiú.

Ui: a maribor nickkel vigyáz, morozus vén ember nem ilyen befogadó mint én :-)

Borsodi_Lila Creative Commons License 18 órája -2 9 227211

Pontosan, ennyi a sztori. Csak szóljatok, kit akartok és intézem. Klopp szabad :-)

Jelenleg a tulajdonrészem még csak úgy kb. 0,002%, de igyekszem :-)

Egyébként nem trollnak jöttem, bocsánat ez csak vicc volt, mert tényleg most lesz közgyűlés, ahova természetesen nem megyek.

De szeretem a csapatot.

Előzmény: Miller a sör (227208)
wizardry8 Creative Commons License 18 órája -1 1 227210

Csak vannak ilyen kitételek a szerződésben. Képzeld el hogy kiesünk és Zselák csak annyit mond erre  hogy 3 év az 36 hónap. 

Előzmény: Akos1885 (227205)
btete Creative Commons License 18 órája -1 3 227209

EZ az egész sz..r nem a MOL-on múlik. Hernádi aligha foglalkozik a csapat ügyeivel odatette ezt a Rataticsot ö meg a Koko féle bandát. Nálam ott játszották el magukat végleg amikor nem kellett Saponjics plusz még vegyük ide Croizet és Keitát. Radosevics a Nyiregyben se fut ő csak kölcsönben van ott.

Állítólag külföldön keresik az új edzőt.

Szerintem túl kell élni (már megint) ezt a szezont és utána nagy takarítás. A két kulcs meccs a Debrecen és a Kecskemét ki kell mondani 6 pont kell !!! Ha az meg van akkor fellélegezhetünk. A Nyiregy most Paksra megy a Kecskemét fogadja a Győrt. A csupa légiós Györ 7 ponttal elöttünk van ez szégyen, négy zakóval kezdték a bajnokságot.

Miller a sör Creative Commons License 19 órája -11 3 227208

Végre egy hiteles arc! Nagyon vártuk már, hogy itt legyél köztünk, már úgy untuk a régi nickeket, kell a vérfrissités. Remélem tudsz majd beszélgetni Hernádival az edzőnk ügyében. Azért jó az ilyen MOL közgyűlés, Hernádi meg az igazgató tanács végig megy és mindenkivel dumálgatnak kicsit, szerencsére nincs túl sok MOL részvényes az országban. Én hallottam, hogy Taktapölöskén úgy lett benzinkút, hogy a falu vett egy halom részvényt aztán a közgyűlésen a polgármester a sloziban összefutott Hernádival és kész, már le is volt sikálva a project.

Előzmény: Borsodi_Lila (227206)
Akos1885 Creative Commons License 20 órája -5 8 227207

Borsodban tényleg valamiért népszerű a klub. Az én főnököm is mondjuk szabolcsi és lila szurkoló :D

Előzmény: Borsodi_Lila (227206)
Borsodi_Lila Creative Commons License 20 órája -3 13 227206

Sziasztok!

Eddig csak olvastam, most írok először, üdv mindenkinek!

Április 24-én lesz a MOL-közgyűlése, mivel van néminemű részvénycsomagom, így jogosult vagyok megjelenni, soha nem mentem még, de most lehet, hogy rászánom magam és elmegyek, hátha tudok beszélni Hernádi úrral, hogy ezt svéd-lengyel kóklert tegyék taccsra és csináljanak valamit a csapattal.

Viccet félretéve én megértem, hogy hosszú távon építkezünk meg hasonlók, de pl. az ETO mióta építkezik? Újoncok és már előttünk vannak. Én több mint 40 éve figyelem a csapatot, a mélypont eddig nekem a hatvani osztályozó volt, amit sikerült végigszurkolnom, nem lenne jó azt újra megélni. Kellene egy normális, az se baj ha külföldi szakmai igazgató, saját stábbal, bár ezt már sokan írtátok. A múlt felé megadva minden tiszteletet, sajnos Szakállyal, Kabáttal, Kovács Zolival és hasonló haveri figurákkal nem sokra megyünk.

Ja, még annyi, hogy nemrég itt ment egy kis eszmecsere, mennyi vidéki drukkere van a csapatnak, nos jelentem: sok. Ha jelenleg nem is túl aktívak, de én itt a megyében személyesen ismerek kb egy tucatot, pedig nincs nagy ismeretségi köröm, közülük 2-3 ember utazik is rendszeresen, én már csak évente 1-2 alkalommal, de sok a szimpatizáns.

Akos1885 Creative Commons License 20 órája -1 2 227205

Szerintetek lehet olyan a szerződésében, hogy ha nincs a csapat a első hatban akkor kivághatják fizetés nélkül?

Mert nekem még ez lehet a tippem. Ezért ragaszkodhatnak még hozzá.

Előzmény: Skywalker. (227198)
Skywalker. Creative Commons License 21 órája 0 1 227204

Hát, szerintem nekik óriási szerencséjük volt akkor!

Előzmény: Port Hammer (227202)
wizardry8 Creative Commons License 21 órája 0 3 227203

Én úgy hallottam Angliában csak a stadionokban van rend, kamera stb. Kint a mellékutcákban egészségtelen sálakban/zászlókban járkálni.

Előzmény: Port Hammer (227202)
Port Hammer Creative Commons License 21 órája -3 0 227202

Civilbe? Sálrejtés?! Tegnap 6 után olyan békésen álldogált 4 lila sálas a Nagyvárad téren, hogy nem hittem a szememnek. És nem siettek a vendég felé, még vissza is mentek az aluljáróba. Érdekes módon a rendőrök mindig az aluljáró felől szoktak állni, pont most nem, hanem a Vágóhíd-Üllői kereszteződésénél, így nem látták őket, nem tudom, ha látják, terelték-e volna. Mindenesetre nem vamzerkedésből, de meg lehetett volna őket mutatni a rendőröknek, hogy nézzétek már, ilyen is van, 4 lila és senki nem bántja őket, mintha csak Angliában lennénk, szóval talán nem kellene ennyire túlbiztosítani (az adónkból).

Előzmény: waltt (227144)
Skywalker. Creative Commons License 21 órája 0 0 227201

Az edzők és a menedzsereik összejátszanak, ha mindegyik így tesz, komoly zsaroló potenciál kerül a kezükbe. 

Vagy így szerződtetsz edzőt, vagy nem szerződtetsz edzőt.

Persze, a klubok is összefoghatnának, de ők jobban ellenérdekeltek, szóval a chicken game kedvezőtlenebb oldalán játszanak.

Előzmény: Port Hammer (227199)
Skywalker. Creative Commons License 21 órája 0 2 227200

Az erőnlét és az egészségi állapot a leginkább aggasztó. Idény közben LEÉPÜLT a csapat fizikailag, ilyet én még nem láttam.

60 perc környékén elfogy a levegő és közben már megint a fele bagázs dögrováson van, itt fáj, ott fáj, beteg stb...

Az OK, hogy nincs taktika, meg egy kókler a zselák, de most ebből felgyógyulni, arra már nagyon nincs idő, több hónapos alapozásra stb... És jöhet ide új edző, meg új taktika, meg támadó felfogás, ha fejenként hiányzik x kiló izom és állóképesség, az nem fog hirtelen megkeletkezni.

A teljesen elinflált önbizalomról már szó se essék.

Fogcsikorgatós hazai döntetlenekkel valahogy ki kell bírni.

Vasárnap SEM fognak ezek nyerni, a kezdőnk talán még a tegnapinál is gyengébb lesz (és fáááááradt és folyik majd az orrocskájuk is). Nagyon kell szurkolni a Győrnek és a Diősgyőrnek, ha itt kedvező eredmények születnek, az egy picit engedne a bénító szorításon.

Előzmény: waltt (227197)
Port Hammer Creative Commons License 21 órája -3 0 227199

Mellesleg kiváló kérdés, hogy miért csak a sport világában vannak ilyen határozott szerződések? Mikor felvesznek egy céghez, nincs az, hogy 2027. jún. 30-ig, hanem korlátlanul, és egyrészt fel is mondhatsz, másrészt ki is rúghatnak. A sportvilágban pedig pont ez lenne a lényeg: ha jó vagy, úgysem rúgnak ki, mert kellesz a sikerekhez, vagy úgyis kivásárolnak a szerződésből, azzal meg anyagilag járna jól egy klub. Ha meg rossz vagy, mehetsz lelépési pénz nélkül is.

Szóval ez a mostani világ igazán megcsavart, és csak az edző jár jól (meg a menedzsere), senki más. Ilyen más környezetben nem nagyon van.

Előzmény: wizardry8 (227194)
Skywalker. Creative Commons License 21 órája 0 2 227198

Sehogy sem fogják értékelni, egy nyilvánvaló kamu volt ez a 3 meccses ultimátum, senki sem gondolhatta komolyan, hogy majd pont a dupla derbyn fog szárnyakat kapni a csapat. Átszenvedi a csapattal együtt ezt a vészterhes időszakot, aztán mehet Isten hírével.

Előzmény: Akos1885 (227195)
waltt Creative Commons License 22 órája 0 0 227197

A játék is rossz, ezt a Fradit is meg lehetne fogni, de ahhoz támadófoci kellene. Ez az ember szerintem képtelen arra, ezt már Fehérváron is bizonyította (ott is volt egy mostanihoz hasonló mélyrepülése, ez sem szokatlan tőle - adódik a kérdés, ki gondolta őt jó választásnak). A fehérvári különítmény amúgy Gergényin kívül a jobbak közé tartozik. 

wizardry8 Creative Commons License 22 órája 0 2 227196

Most mindenki boldog hogy nem kaptunk egy hatost. Zselák mondta is hogy tagadhatatlan az előrelépés ebben az idényben.

Igaz hogy augusztusban egy, a 90+. percben kapott góllal kaptunk ki ugyanitt. De fejlődik a csapat. Ez az ember bolond. 

Akos1885 Creative Commons License 22 órája -2 1 227195

A 2-2 (ami ha még egy tíz percig ment volna biztos bukó), 1-3 meg szerintem még egy ugyanilyen meccset mint a tegnapi azt hogy fognak értékelni a fejesek?

Mert hogy oké hogy nem a eredményt nézik, de a legfontosabb mégis csak az hogy hozol-e 3 pontot vagy nem.

Az meg utoljára decemberben volt.

És még az sem nyugtat meg, hogy a alsóházi csapatok jönnek, mert ott is már a lét a tét. Elég ha egyik kieső jelölt elkapja a fonalat és baj van.

wizardry8 Creative Commons License 23 órája -1 0 227194

– Hogyan látja most helyzetét a kispadon?
– Három esztendőre írtam alá a nyáron, az pedig harminchat hónap.

wizardry8 Creative Commons License 23 órája 0 1 227193

Így van, Banai már sajnos ezerszer leszerepelt.

Viszont óriási siker! Gólt rúgtunk a fradinak! 

Fiola öreg, ő se fiatalodik. De legalább hajt, nemcsak levezet. De ma nagyon megtáncoltatták a fradi támadók.

Meccs elején próbáltunk gyors rövidpasszos játékot, de az ellenfél térfelének közepén kezdve visszajuttattuk a labdát a saját kapunkig. A lassú hátul passzolgatás is jól megy. Zselák mester mégis tud valamit felmutatni. Zselák hozta a fehérvári sleppjét magával, ő a fő hibás a kialakult helyzetért, ne mentegessétek. Esetleg még az edzőpálya, az a szemét nem mondta meg hogy kellene előrefele játszani.

Előzmény: Miller a sör (227192)
Miller a sör Creative Commons License 24 órája -2 3 227192

Banai lehet, hogy egy-egy meccsen kijön neki a lépés de egy kibaszott szar kapus és örülök, hogy bajnokikon nem ő véd.

Előzmény: JHSZ TTL (227190)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!