Keresés

Részletes keresés

wizardry8 Creative Commons License 1,5 órája 0 0 229271

Különben is egy csak egy kis zrika. Én ezt a fradista kollégáktól már el is várom amikor hétfő reggel bemegyek a munkahelyre :-D

Előzmény: maribor (229267)
Seejay Creative Commons License 10 órája 0 2 229270

Azért ha valakit kineveznek elnöknek, ott volna valami elvárható kulturális minimum. Azért mert ráadtak egy zakót erre a kinizsis jobbágyra, meg ment a tulaj nélküli klubjának a korlátlan forint,attól még nem kéne 3xl-es arccal osztania az észt, mert neki sincsen.Persze ő erről nem tud szegény. Sajnos ez meg is látszik minden megnyilvánulásán, mint ha valami elnyomott parasztgyerek végre kiszabadulhatna ,és most ő menőzik ,beszólogat. Fel sem fogja,hogy kurva gáz amit csinál. Annyi a baj ,hogy egy gengszterváltás után egy fél szezon alatt lefagyna az undorító vigyor az arcáról. 

Előzmény: Arpe98 (229266)
Öreg drukkerkocsmás Creative Commons License 12 órája 0 1 229269

A zrikát valóban viselni kell, csakhogy "az sem mindegy, hogy milyen szinten vagánykodik az ember."

626 Creative Commons License 14 órája 0 1 229268

Úgy van.

Azonkívül Kecskemét > KÍ > Iváncsa

maribor Creative Commons License 14 órája -4 1 229267

Ugyan. Méltósággal kell viselnünk a fricskát, mert mi heteró, dalia, szittya újpesti urak vagyunk.

Előzmény: Arpe98 (229266)
Arpe98 Creative Commons License 14 órája 0 4 229266

Ez a fasszopo büdös gyökér, vagy nekünk szól be állandóan , vagy Bognár Györgynek, ezt az agy halottat valaki igazán szájbaverhetnè már.

Előzmény: wizardry8 (229261)
Lila Pista Creative Commons License 14 órája -1 0 229265

"Nem segít a sorsolás sem, megint egy idegenbeli mérkőzés következik, de nem menekülhetünk el, emelt fővel kell tovább dolgoznunk."    Damir Krznar

Következik ellenfelünk az a tök utolsó csapat, amelyik eddig a bajnokságban 1 pontot tudott szerezni és amelyik amúgy szintén idegenben játssza a meccseit.

Ezt a balszerencsét...

Emelt fővel? - ezt sem értem ... mire föl jelenhetne meg ez a bagázs bárhol is emelt fővel?

inkább szemlesütve

(és ha már annyit emlegettem anno a Fradi keretösszegét... akkor most magunkhoz is szigorú leszek összevetve jelenleg a miénket és Kazincbarcikáét... illene nyerni)

maribor Creative Commons License 19 órája -4 0 229264

SZLAMB

Előzmény: sergiototta (229263)
sergiototta Creative Commons License 19 órája -4 0 229263

Hát igen, 76 szeptember vége, igazán szép időszak volt. Ideális külföldi utazáshoz.

Előzmény: maribor (229262)
maribor Creative Commons License 20 órája -3 0 229262

Nyugi. Mi is ugy szocializalodtunk, hogy par perc hetvenes evek, aztan szep eredmeny, ha bentmaradunk.

Előzmény: BVNG25 (229259)
wizardry8 Creative Commons License 20 órája 0 2 229261
Seejay Creative Commons License 1 napja 0 3 229260

Valami horvát forma írta róla, hogy ő inkább haverkodós edző,szóval biztos nem fogja szünetben kettéfejelni a mágnestáblát ha így játszunk mint tegnap.

Bár igazából az mtk után azt mondta,hogy nem fér bele hogy bealszunk hátul, ennek ellenére a Kecskemét ellen is csak moziztak. Kíváncsi lennék hogy mi ez a nagyfokú dekoncentráció,és kényelmesség oka. Engem ami a legjobban zavar,hogy az az egészséges erőszakosság, keménység hiányzik a játékunkból ha már ez a dekoncentrált alibi fos tologatós játék nem működik. 

Többet kéne elmozogni,jobban kéne pörögni, bele kéne menni a párharcokba ,és direktebben kéne a kaput támadni, különben játszhatunk mi bármit, ezen az intenzitáson nem fog  működni. Ez egy halvérű fos foci.

Előzmény: Uthred R (229257)
BVNG25 Creative Commons License 1 napja 0 4 229259

Néztem a kínos jelenetet a meccs után Kecskeméten, az Újpest-szurkolók és a játékosok között. Az NB1.hu-n látható.

Arra döbbentem rá, hogy a focistáink egy része, talán többsége, utálja-kínlódik az Újpest hagyományával, légkörével. Hogy 140 éves, nagy csapat, anno olyan eredményekkel. Ezt ők nem szeretik, nekik teher. Jobban szeretnék, ha egy 40 éve alapított klub lenne, akik nemrég jutottak fel az első osztályba és akiktől az is nagy teljesítmény, ha stabilan bent maradnak. Akkor ugyanígy félgőzzel, 40-50%os erőfeszítést nyújtva elfociznának a milliókért, és nem jönnének feléjük ilyen elvárásokkal, nem lenne győzelmi kényszer, nem szorulna görcsbe a gyomruk, nem kéne szembenézni a százszámra a felizgult szurkolókkal, akik még zivatarban is elutaznak vidéki kupameccsre másodosztályú csapat ellen. Mehetnének a vereség után nyugiban az öltözőbe, azután haza az Audijaikkal, a nőik karjaiba. 

Kész büntetés számukra ez az Újpest. Valószínűleg ez lényeges tényező abban, hogy az otthoni meccseken rosszabbul teljesítenek. 7-8 ezer ember nem hagyja békén őket megélhetési focit játszani. 

Tisztelet a kivételeknek.

BVNG25 Creative Commons License 1 napja 0 0 229258

Én ironizálni próbáltam....

Előzmény: Arpe98 (229253)
Uthred R Creative Commons License 1 napja 0 0 229257

Odabasszon?

Fogalma sincs,hogyan basszon oda!

Ez az ember ennyit tud.

Előzmény: PurpleUte (229254)
Steve Huckett Creative Commons License 1 napja 0 0 229256

Szerintem feltette az edző Bá a pontot az i-re, ez az eredmény roppant kínos.Ezt nehéz lesz helyrehozni a csókának…

Előzmény: Öreg drukkerkocsmás (229255)
Öreg drukkerkocsmás Creative Commons License 1 napja 0 1 229255

És egy szuperkupa is. Ettől függetlenül aki visszasírja a belgát, az nem normális.

Megbukott-e Ratatics? Igen, egy éven belül másodszor.

A kecskeméti kiesés hatalmas szégyen, sokkal kínosabb, mint a szánalmas hazai vereségeink a Paks, a Kisvárda és az Mtk ellen. 

Előzmény: mpharom (229237)
PurpleUte Creative Commons License 1 napja 0 1 229254

Ideje lenne, hogy Krznar odabasszon, mert eddig a szavakat nem követték tettek. 

Arpe98 Creative Commons License 1 napja 0 1 229253

Akkor én kérek elnézést.

Előzmény: BVNG25 (229248)
nzsolt18 Creative Commons License 1 napja 0 1 229252

igen, ezt a szintet hozta volna Géza is. 

de kérdem ha ezt a szintet hozta volna akkor mi lenne más? 

ja müködött volna a kémia... 

hagyjuk már ezt. 

1általán nem rossz ez a yugó - portugál - magyar brigád. 

a gond hogy a Ratatics - Benczédi duó max szurkolói hozzáértéssel vannak a szakmához. és kvázi csak az edző akin múlik a szakma.  

én elhiszem h jól ügyvezet a Benczédi, h Ratatics jól elnökösködik és kormányozza a hajót ( a klubot) a távlati célok felé.

de a szakmai beleszólást elkéne felejteniük, végre megkéne érten h szakmai vezetés kell a csapat és a vezetőség közé. 

és akkor mindenki csak azt kell csinálja amihez ért. és még a megfelelő szakmai igazgatóval is rögös az út.  

a fax belgát meg nehogymár visszasírjuk.  

Lila Pista Creative Commons License 1 napja -5 2 229251

Hogy mit kellene csinálni, illetve mi lenne egy értelmes és járható út azt pedig Waltt írta le pl. itt 229122.

Elfogadhatatlan, hogy Győrtől Debrecenig minden csapat ki tud állítani 3-4 magyar fiatalt de valamiért ez egyedül nálunk nem megy. És könyörgöm ezt a nemzetközi szinthez kell dumát felejtsük már el. Minek gondolkozunk ezen amikor egyenlőre a (nemzetközi szint előtt) a nemzeti bajnokság dobogója is nagy falat.

Még valami, hogy egy kicsit összezavarjam a külföldi hívőket. A Fradi már 6 éve bajnok - nem kevés külföldivel és a nemzetközi szinten azt a sikert nem érte el, mint 15 éve a Debrecen. Nem a múlt században, hanem 15 éve. BL főtáblán a LOKI (helyesebben KONDA) keretében 21 (huszonegy) magyarral, ütötte ki pl. a svéd bajnokot, köztük pedig  9 (kilenc) volt a saját nevelésű fiatal.

Még egyszer legyen Újpesten külföldi, felőlem.... de legyen egy kibaszott és eredményesen működő akadémiánk, utánpótlásunk, mert enélkül nincs Újpestnek jövője.

Lila Pista Creative Commons License 1 napja -4 2 229250

Amit hétről hétre látunk az nem egy csapat, hanem egy rakás - és a maga szempontjából igen szerencsés- zsoldos. Aki pl. Portugáliában labdába nem rúghatna, itt viszont a teljesítményéhez képest hónapról-hónapra szép pénzt tehet zsebre. Őket most éppen itt, Újpesten pár évre összefújta a szél és a MOL pénze.

Egy hónapja mikor rájuk néztem sejtettem (és leírtam) mi várható (itt. 229018). Kaptam rá 7 mínuszt. Azoktól akik úgy sejtették, hogy mi most aztán a külföldiekkel megleckéztetjük a magyar bajnokságot.  Sőt távolabbra tekintettek és kioktattak azért is kellenek a külföldiek, mert máshogy nem elérhető a nemzetközi szint.

Lement az őszi szezon fele, az előttünk lévő 6 csapatból eddig egyet sem vertünk meg és közülük három kevesebb meccset játszott nálunk. 

Van még egy rossz hírem. Tóth Alex, Grúber, Varga, de még Kocsis, Bárány vagy éppen Szűcs is ha eljön a Szuszába szarik egy nagyot arra, hogy nálunk külföldiek „játszanak”. 

Skywalker. Creative Commons License 1 napja 0 2 229249

ezt én is mindig megkérdezem... méltánytalan volt, ahogy bántak Mészöllyel, félre lett lökve, mert eluralkodott a "Gyere gombóc! Hamm, bekaplak!" mentalitás a semmire...

persze, ilyenkor el lehet játszani mindig azzal a gondolattal, hogy mi lenne, ha esetleg ismét visszahoznák?

(ezzel mintegy elismerve, hogy pontosan ott tart a projekt, mint a belga utolsó hónapjaiban)
((dehát ott tart!!!))

Előzmény: 626 (229243)
BVNG25 Creative Commons License 1 napja 0 1 229248

Úgy értette, minket ütöttek, arra volt képes. 

Előzmény: Arpe98 (229245)
BVNG25 Creative Commons License 1 napja 0 1 229247

Igazat szóltál vala.

Előzmény: Seejay (229241)
Seejay Creative Commons License 1 napja -1 1 229246

Lőw Zsolti nem akar munkát vállalni a magyar futballban,de azt mondta mindig próbál segíteni az Újpestnek ha van rá igény  . 

Neki a kapcsolati tőkéje lehetne a mi segítségünkre, akár sportigazgató, edző, vagy játékosválasztásban. Elsősorban ehhez a klubházból kell akarat ,de úgy nehéz hogy ezek csak mennek a fejük után...

Arpe98 Creative Commons License 1 napja 0 1 229245

"Valahogy a belga mindig összehozott egy viszonylag ütőképes csapatot 0 pénzből" Te milyen ütőképes csapatról beszélsz, hol volt itt ütőképes csapat, a 10 év alatt folyamatosan a kiesés ellen közdöttünk,soha nem volt  itt ütőképes csapat.

Előzmény: waltt (229242)
Arpe98 Creative Commons License 1 napja -1 0 229244

Azt a Tímárt akarod idehozni akit mindenhonnan elzavartak, ha már magyar edző akkor nem lett volna jobb Dárdai, vagy Lőw Zsolt?

Előzmény: waltt (229242)
626 Creative Commons License 1 napja 0 3 229243

Tudom, nem a legépítőbb a hozzászólásom, de a csapat teljesítményét figyelembe véve nekem is belefér akkor ennyi.

Gézát miért is kellett elküldeni? Nem, nem ő a legjobb. Sőt lehet, hogy a szóhasználata miatt küldték el. De szakmailag nem volt jobb itt azóta senki, viszont a kémia (amit nemrég említettek itt mint fontos tényező -egyet is értek) egyértelműen vele volt.

Persze tudom, feljebb (is) kell keresni a gondokat.

waltt Creative Commons License 1 napja 0 2 229242

senki nem kérte, hogy hozzanak világklasszisokat, nyilvánvalóan csak annyi lenne az elvárás, hogy 1) legyen szimpatikus a csapat, 2) legyen valamilyen fejlődési ív. Ehelyett összecsapták a két kezüket, valahogy azt sugallva: “na majd most mi megmutatjuk, hogy kell 1 év alatt verhetetlen csapatot építeni”. Ez tükröződik mind a játékos- mind az edzőkiválasztásban. Szerintem speciel Tímár tök jó lett volna nyáron a kispadra (kíváncsi vagyok, mi mikor fogunk olyan támadófocit játszani, mint tegnap az NB2-es Kecskemét), de majd hozunk az 1 év után mindenhonnan elzavart Krznart követően valamilyen laikus számára nagyon jól hangzó külföldi edzőt. A játékosok kiválasztása az meg teljesen no komment, szerintem tudományos munkát lehetne csinálni abból, milyen rosszul igazoltunk mióta új tulajdonos van. Valahogy a belga mindig összehozott egy viszonylag ütőképes csapatot 0 pénzből, ahonnan még el is tudtunk adni viszonylag jópénzért pár embert. De aztán jött a MOL, azonnal visszamutogatott, hogy a belga alatt milyen áldatlan állapotok és szakmaiság volt, és hogy majd most igazi profizmus következik. 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!