Keresés

Részletes keresés

Seejay Creative Commons License 8 órája -1 1 228245

Be van baszva a zete, több  mint másfél millió euróra tartja Dénest.

Jó  a srác, de most megint kezdődik az ,hogy a magyarok ára elszáll az égbe...

Előzmény: Akos1885 (228241)
waltt Creative Commons License 9 órája 0 0 228243

Kétlem, hogy ezek után még pénzt fogunk fizetni szélsőért, szerintem Dénes és ő vagy-vagy alap volt

Előzmény: Akos1885 (228241)
waltt Creative Commons License 9 órája 0 0 228242

Nem tűnik rossznak, bár szerintem középpályásra, csatárra és szélsővédőre sokkal nagyobb szükségünk lenne, mint szélsőtámadóra. Mucsányit meg nem értem miért engedtük el ingyen, százszor jobb, mint Tucic valaha lesz.

Előzmény: polovcev (228239)
Akos1885 Creative Commons License 10 órája 0 0 228241

Ademi vagy Risztovszki duóból sem lenne rossz egyiket legalább megszerezni. Ők bár már 33/34 évesek de még most is BL meccseken játszottak. 

Meg ha magyar akkor a ZTE Dénes csávó jöhetne mert elég jó és vele még a u21 alatti játékperc is meglenne.

Akos1885 Creative Commons License 10 órája 0 2 228240

Idén stabil kezdő volt konferencia ligában és legalább támadó.

Előzmény: polovcev (228239)
polovcev Creative Commons License 10 órája 0 5 228239

Itt a második igazolásunk Aljosa Matko. 

A Celjenél már dolgozott Krznar alatt, 25 éves és van néhány értékelhető szezonja.

Öreg drukkerkocsmás Creative Commons License 15 órája 0 0 228238

A bélabácsizás éppen olyan kórtünet, mint a közéleti személyeskedés. A fórum csak leképezi a klubház állapotát. Nem Miller tehet arról, hogy Újpesten nincs profi vezetés, sportigazgató, őszinte kommunikáció, igazolások, ankét és munka. Ha lenne, arról írna ő is, nem menne itt a havi árnyékbokszolás. Menjen le, 2-3 napig kell bélabácsizni, a 80-90 (?) éves öreg bőrébe bújni elvárása szerint, azt elvállalni, utána lehet tovább beszélgetni. Mondjuk sok minden nem történik. 

Előzmény: Lila Pista (228230)
Lila Pista Creative Commons License 18 órája -1 1 228236

Erre adtam egy pluszt. :)

(- sajnos mind a két bandában annyi a szarházi, hogy 2026-ig egyik célom lesz, hogy a normális emberekkel minél kevesebbet veszekedjek miattuk :) 

Előzmény: aeYeuV (228235)
Lila Pista Creative Commons License 20 órája 0 5 228233

Nem csak Te, hanem én is olvastam már olyat Millertől (és Tőled is nem egyszer!) amiben egyetértettem (vagy amit Újpestről Tőletek tudtam meg) és vagy elhiszitek vagy nem én nem minuszolok automatikusan és olyan is volt már amikor a bejegyzésetekre nyomtam a pluszt.

Nekem attól van herótom, hogy időről-időre jön: a nick, a Béla bácsi meg az öregek. Bevallom, ha meglátom ezeket a szavakat ösztönösen nyomok egy minuszt.

Egyébként, (ezt már valaki írta - talán Ákos) tényleg jobb lenne ezt a faszságot megszüntetni.)

Előzmény: maribor (228231)
Lila Pista Creative Commons License 20 órája -1 6 228232

OFF (- de ha már említetted)

Jorge Buxade (az EU parlamentben 2 napja)  

- "A kérdésem nagyon egyszerű: igaz e, hogy Ön a beleegyezése nélkül lehallgatta a feleségét és engedély nélkül közzétette a hangfelvételt?."

Magyar Péter:

- "Nem lepődöm meg, hogy Őn visszaböfögi a Fidesz propaganda aljas hazugságait."

Előzmény: maribor (228228)
maribor Creative Commons License 20 órája -5 0 228231

Sok mindenben vállalom Millerrel a közösséget, a labdarúgást, illetve az Újpestet illetően. Legalább száz dolgot tudnék említeni, amiben élesen szemben állunk egymással. Nem mintha védenem kellene magamat, de már nem először ér a vád, hogy én itt vele együtt (igen, volt pár ilyen dolog) ez, meg az. Ilyen a nickháború, a Bélabácsidémon is. Esetleg tudnál tőlem idézni, mikor mentem én itt bele bármilyen polémiába, háborúba, ki és kinek a sokadnickje és rajtam és Milleren kivül itt mindenki Bélabácsi? Ne fáradj, nem kell keresgetned, mert nem volt ilyen.

Előzmény: Lila Pista (228230)
Lila Pista Creative Commons License 20 órája 0 4 228230

Ti vagytok a legnagyobbak Millerrel válvetve, hiszen folyamatosan küzdötök egy egész nickhadsereggel.

+ elfelejtetted említeni Béla bácsit (aki szólt az unokatestvéreinek, meg a haverjainak és most ők is itt vannak és igazságtalanul, fáradhatatlanul osztják nektek a minuszokat...

Nyugi, ezt már mi is látjuk, felismertük, okosak vagytok és isszuk minden szavatok. De ha nem hiszitek, hát emlegessétek még 10-20 évig, hogy nick, Bélabácsi, meg öregek, demokrácia van arról írtok amiről akartok.

( a nektek "öregek" egyébként tutira öregebbek mint Ti? :) 

- amúgy meg Hajrá Lilák!

Előzmény: maribor (228229)
maribor Creative Commons License 1 napja -7 0 228229

Sok nickem van, mindegyikkel.

Előzmény: maribor (228227)
maribor Creative Commons License 1 napja -6 1 228228

Az ezerarcú brüsszelpéter.

Előzmény: wizardry8 (228226)
maribor Creative Commons License 1 napja -2 2 228227

Amúgy mutassatok egy csapatot a világon, amit legendák irányítanak, vezetnek, menedzselnek. Mindenhol veszik el a hagyomány (csak címer ügyben hirtelen mi, Juve, Tottenham, most az ETO), az érzelem. Megy név, néha szín, stadion. Már a történelem sem történelem, az irányít, aki a pénzt adja.

Nem azt mondom, hogy ez rendben van, de ez egy világtrend.

Előzmény: wizardry8 (228224)
wizardry8 Creative Commons License 1 napja 0 2 228226

Itt a felelős

Miller a sör Creative Commons License 1 napja -9 0 228225

Leköteleztél, mindegyik nickeden vagy a többit az öregek hozták össze?

Előzmény: maribor (228223)
wizardry8 Creative Commons License 1 napja 0 1 228224

De azt mondják nincs is vezetőségünk. Ahogy Nagy Laci mondta csak díszpintyek vannak.

Nagy László, az Újpest 25-szörös válogatott játékosa: Ne díszpintyek döntsenek a játékosigazolásokról!

Előzmény: Miller a sör (228222)
maribor Creative Commons License 1 napja -4 3 228223

Megszokásból kaptál tőlem egy mínuszt.

Előzmény: Miller a sör (228222)
Miller a sör Creative Commons License 1 napja -9 3 228222

A Felcsút nagy cula négere aki szinte minden meccsen gólt rúgott nekünk egymillió euróért igazolhat Romániába. Na mi pont ennyiért a kutyaszarral megegyező értékű Horváth Krisztofert vettük. Bravo MOL bravó vezetőség 

wizardry8 Creative Commons License 1 napja 0 1 228221

https://www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2025/06/nagy-varakozas-utan-edzocsere-es-csalodottsag-a-megyeri-uton

Következő idényben már jobb a helyzet mert én már nem várok semmit.

Illetve ha azt vesszük hogy Damil mindig bajnok lett az új csapatával, akkor bajnoki címet várok. :-P

Akos1885 Creative Commons License 1 napja -1 2 228220

Na mégegy wc deszka, de legalább nem nálunk :D

Előzmény: wizardry8 (228219)
wizardry8 Creative Commons License 1 napja -2 2 228219

Már megint egy új címer, angol cég tervezte gondolom egy rakás pénzért. 

https://www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2025/06/nb-i-megujul-az-eto-arculata

Egy magyar kisgyerek is megrajzolta volna egy fagyiért.

mpharom Creative Commons License 2 napja 0 1 228218

2015 óta 2x.

Előzmény: Öreg drukkerkocsmás (228217)
Öreg drukkerkocsmás Creative Commons License 2 napja 0 1 228217

Most tippeld azt, hogy az 1-12. hely valamelyikén végzünk és a kupában is elindulunk. Utána a tipp kölcsönözhető az ügyvezető úrnak is. Elmondhatja a még nem létező ankéton is.

Más: az új szezonban kétszer játszunk a Szuszában a makikkal. Volt már ilyen, amióta rájuk szabták a bajnokságot és a semlegesség jegyében náluk játszottunk kupadöntőt? Persze nem ezen múlt az elmúlt évtized, de mégis.

Előzmény: Lila Pista (228207)
Seejay Creative Commons License 3 napja -1 0 228216

Biztos valami török főzőtanfolyam.Amúgy se lennék meglepve,  ha Tucic jobb szakács lenne,mint csatár. 

Sajnos azóta már az ügynóke azt nyilatkozta ,hogy mégis a fociból akar megélni ,és maradni akar nálunk. 

Lehet addig kéne a klubházban zárat cserélni, amíg Tucicgól nyaralni van...

Előzmény: maribor (228214)
polovcev Creative Commons License 3 napja 0 0 228215

"és legyünk őszinték meglepő lenne ha pl. egy MTK ismét beérne elénk?"

Ilyen Szépe-Széles szerű igazolásokkal engem meglepne. Pláne ha Kata és Molnár távoznak. 

Persze ettől mi még nem állunk sokkal jobban. 

Előzmény: Lila Pista (228211)
maribor Creative Commons License 3 napja -1 4 228214

Ez most valami szakácskönyv kezdő háziasszonyoknak? Levespor, Lángospor, Burgonyapüré alappor...

Előzmény: Seejay (228213)
Seejay Creative Commons License 3 napja -1 4 228213

Az a kemény, hogy a fasz tudja miért, de Konyaspor, meg a Rizesspor is kinézte magának Tucicot. 

Ilyen lehetőség nem adatik meg minden nap,remélem élünk vele!

Skywalker. Creative Commons License 3 napja 0 0 228212

ha jól tudom, akkor egyelőre egyetlen kapust igazoltunk és kb négyen távoztak, szóval jelen pillanatban (nyilván, ez egy marhaság, de akkor is) gyengébb a csapat, mint volt 1 hónappal ezelőtt

pl ő is távozott: Ajanah-Chinedu Chukwujekwu Simeon, megvallom, azt sem tudtam, hogy a világon van, nem hogy még nálunk is "játszik"...

Előzmény: Lila Pista (228211)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!