Nem tűnik rossznak, bár szerintem középpályásra, csatárra és szélsővédőre sokkal nagyobb szükségünk lenne, mint szélsőtámadóra. Mucsányit meg nem értem miért engedtük el ingyen, százszor jobb, mint Tucic valaha lesz.
A bélabácsizás éppen olyan kórtünet, mint a közéleti személyeskedés. A fórum csak leképezi a klubház állapotát. Nem Miller tehet arról, hogy Újpesten nincs profi vezetés, sportigazgató, őszinte kommunikáció, igazolások, ankét és munka. Ha lenne, arról írna ő is, nem menne itt a havi árnyékbokszolás. Menjen le, 2-3 napig kell bélabácsizni, a 80-90 (?) éves öreg bőrébe bújni elvárása szerint, azt elvállalni, utána lehet tovább beszélgetni. Mondjuk sok minden nem történik.
Nem csak Te, hanem én is olvastam már olyat Millertől (és Tőled is nem egyszer!) amiben egyetértettem (vagy amit Újpestről Tőletek tudtam meg) és vagy elhiszitek vagy nem én nem minuszolok automatikusan és olyan is volt már amikor a bejegyzésetekre nyomtam a pluszt.
Nekem attól van herótom, hogy időről-időre jön: a nick, a Béla bácsi meg az öregek. Bevallom, ha meglátom ezeket a szavakat ösztönösen nyomok egy minuszt.
Egyébként, (ezt már valaki írta - talán Ákos) tényleg jobb lenne ezt a faszságot megszüntetni.)
Sok mindenben vállalom Millerrel a közösséget, a labdarúgást, illetve az Újpestet illetően. Legalább száz dolgot tudnék említeni, amiben élesen szemben állunk egymással. Nem mintha védenem kellene magamat, de már nem először ér a vád, hogy én itt vele együtt (igen, volt pár ilyen dolog) ez, meg az. Ilyen a nickháború, a Bélabácsidémon is. Esetleg tudnál tőlem idézni, mikor mentem én itt bele bármilyen polémiába, háborúba, ki és kinek a sokadnickje és rajtam és Milleren kivül itt mindenki Bélabácsi? Ne fáradj, nem kell keresgetned, mert nem volt ilyen.
Ti vagytok a legnagyobbak Millerrel válvetve, hiszen folyamatosan küzdötök egy egész nickhadsereggel.
+ elfelejtetted említeni Béla bácsit (aki szólt az unokatestvéreinek, meg a haverjainak és most ők is itt vannak és igazságtalanul, fáradhatatlanul osztják nektek a minuszokat...
Nyugi, ezt már mi is látjuk, felismertük, okosak vagytok és isszuk minden szavatok. De ha nem hiszitek, hát emlegessétek még 10-20 évig, hogy nick, Bélabácsi, meg öregek, demokrácia van arról írtok amiről akartok.
( a nektek "öregek" egyébként tutira öregebbek mint Ti? :)
Amúgy mutassatok egy csapatot a világon, amit legendák irányítanak, vezetnek, menedzselnek. Mindenhol veszik el a hagyomány (csak címer ügyben hirtelen mi, Juve, Tottenham, most az ETO), az érzelem. Megy név, néha szín, stadion. Már a történelem sem történelem, az irányít, aki a pénzt adja.
Nem azt mondom, hogy ez rendben van, de ez egy világtrend.
A Felcsút nagy cula négere aki szinte minden meccsen gólt rúgott nekünk egymillió euróért igazolhat Romániába. Na mi pont ennyiért a kutyaszarral megegyező értékű Horváth Krisztofert vettük. Bravo MOL bravó vezetőség
Most tippeld azt, hogy az 1-12. hely valamelyikén végzünk és a kupában is elindulunk. Utána a tipp kölcsönözhető az ügyvezető úrnak is. Elmondhatja a még nem létező ankéton is.
Más: az új szezonban kétszer játszunk a Szuszában a makikkal. Volt már ilyen, amióta rájuk szabták a bajnokságot és a semlegesség jegyében náluk játszottunk kupadöntőt? Persze nem ezen múlt az elmúlt évtized, de mégis.
ha jól tudom, akkor egyelőre egyetlen kapust igazoltunk és kb négyen távoztak, szóval jelen pillanatban (nyilván, ez egy marhaság, de akkor is) gyengébb a csapat, mint volt 1 hónappal ezelőtt
pl ő is távozott: Ajanah-Chinedu Chukwujekwu Simeon, megvallom, azt sem tudtam, hogy a világon van, nem hogy még nálunk is "játszik"...