Semmit sem vesztettél, kb az eddig megszokott, nálunk volt javarészt a labda, de sokra nem mentünk vele. Ez a Kassa most kieső helyen tele a szlovákoknál, de legalább legyőztük őket.
Beridzét szerintem azért szereti játszatni szinte minden szakvezető, mert valóban sokat mozog, nagy területet befutkos, sokszor hátrajön és bele is avatkozik a védőmunkába.
csak hát minek, ha a gólhelyzeteket meg elügyetlenkedi.
Volt a Zetében egy Mim nevű srác, néhány meccsen láttam és jónak tűnt, ráadásul nyár végén volt olyan pletyka hogy érdeklődünk iránta. Ő még simán jöhetne, meg a lokiból etoból valakit, nem azért mert olyan jók hanem, hogy gyengüljenek. A Bayern évtizedek óta ezt csinálja, hogy a riválisok legjobbjait leigazolja ezáltal két legyet ütnek egycsapásra. Most, hogy magyar viszonylatban másképp van pénz nálunk ez is beválhatna.
Krajcsovics és Bodnár megszerzése nagy pozitívum, sikerült lecsapni két ígéretes magyar fiatalra, mindenképpen nagy érték. Még akkor is, ha ne adj isten nem válnak be egyből. Az irány viszont jó, összecsipegetni gyorsan azokat, akikben van potenciál. Ehhez Szélesinél alkalmasabb személyt nem is találhattunk volna, ha valaki, akkor neki átfogóan ismernie kell minden tehetséges fiatal magyart. Bodnár személyében pedig végre posztra jött ember, nagyon hiányzott jobbhátvéd. Pali hátha kitalálja, hogy a legkisebb fiának is jó helye lenne nálunk (tudom hiú ábránd).
Egyébként óvatosan a véleménnyel... nem akarok egy kegyetlen gyomrost bevinni, de Matko érkezésekor egyetértettünk... Te azt írtad, hogy egyértelműen jó igazolás, én pedig szintén optimista voltam.
- Ha most nem kutyaütőzöd ezt a Kovacevic gyereket, azt fogja gondolni a kocsma, hogy összebeszélünk. :))))
Nem értem ezt a Brodic útálatot. Az első nálunk töltött szezonjában lőtt 9 gólt és volt 7 asszisztja. Tehát 30 mérkőzésen 16 találathoz volt közvetlenül köze. Az nem rossz pláne ha azt nézzük, hogy összesen 38 találatunk volt.
Most itt van ez a szlovén srác, aki (ha jön) majdnem kétszer annyiba kerül, mint Brodic. Akkor őt is szídni kell ha nem lő minimum 20-at? Meg azt is aki idehozta?
Kobourit és Tucicot én sem marasztalnám, Beridzet viszont igen, mert ha a portugál szélsőnk is távozik, akkor vékony lesz a pad. Én egyáltalán nem vagyok meggyőződve arról, hogy a ZTE-nél is csak padozó Krajcsovics akkora igazolás lenne.