Piscitelli még mindig büntiben van, vagy tényleg jobb a két másik kapus? Ennyire elrúgta valakinél a pöttyöst? Vagy az első edzőmeccsen játszók névsoráról még nem vonjak le messzemenő következtetéseket?
Ezért írtam hogy a jelenlegi formájában nagyon kéne. Valami van vele idén.
Ugyanakkor szarul mutatna ha kibasznánk 1 milliárd forintot,és lenne 2 Tucicunk. Viszont ami a videókból átjön , hogy akár Budu kategória lehet ha tudja tartani. Árnyalja a képet, hogy állítólag a tetveknél is képben van.
Kovacsevics 28meccsen van 25gólnál azt tegyük hozzá...
augusztusban volt olyan három egymás utáni forduló hogy 2-2-2 gólt szerzett, de mesterhármasa is 3(!) van szezonban.
úgynevezett csatár... elszoktunk már az ilyentől tudom,de legalább nem kellene majd semmitelen kazincbarszelona meccsek előtt az lamentálni hogy vajon ki fog majd gólt rúgni.
nem az ilyenre sok a 3m€ hanem mondjuk rasakra a 10zlotyi
Miller,Mim Geri elsősorban külföldre szeretne menni,ezt egy közeli rokonától tudom, plusz jelenleg sérült azt hiszem...
Aztán... a 2 zetés gyerekben lehet potenciál. Bodnár Geriben több akarat van mint a portugál csomagban,van benne lendület, bejátssza a szélét. Kérdés milyen ütemben tud fejlődni. Plusz adalék hogy gyerekkora óta Újpest szurkoló, ha a szíved visz úgy nem fogsz lélektelenül játszani.
Krajcsovics gyors ,jól és bátran cselez. Agilis srác, megérdemli a lehetőséget, majd meglátjuk...
A Kassa nem volt valami acélos csapat, első edzőmeccsként túl sok tanulság nem vonható le belőle.
Kastratit simán elbírná a keret,de ő lenne a 4. jobbhátvéd .Bodnár Geri érkezésével nem látom a helyét.
Bese általaban többet sérült mint amennyit játszik, esetleg úgy.
Vlijter a második félidőben a középpályán kapott helyet,a súlypontáthelyezései, és az iramváltásaival tartotta a labdákat, a második félidőben az egyik legjobb volt. Pontos használható labdákat adott,többek között a Katona győztes gólja előtti akciót ő indította ,amit Krajcsovics befutott,megforgatta a védőjét, majd középre centerezett. Nekem sokkal meggyőzőbb visszavonva,párharcoknál pattogott róla az ellenfél.
A horvát gyerek jelenlegi formájában nagyon kéne, de én már nem merek semmit írni róla. Volt már Amerikában, a Bundes háromban,Dél Koreában,Cipruson. Most a Celjében élete szezonját futja , mindent egybevetve 25 gólt szerzett ,de hogy ez megér 3m eurót azt szerencsére nem nekem kell eldönteni. Pedig csatár fog kelleni,mert Matkon kívül senki sem találja a kaput.
Semmit sem vesztettél, kb az eddig megszokott, nálunk volt javarészt a labda, de sokra nem mentünk vele. Ez a Kassa most kieső helyen tele a szlovákoknál, de legalább legyőztük őket.
Beridzét szerintem azért szereti játszatni szinte minden szakvezető, mert valóban sokat mozog, nagy területet befutkos, sokszor hátrajön és bele is avatkozik a védőmunkába.
csak hát minek, ha a gólhelyzeteket meg elügyetlenkedi.
Volt a Zetében egy Mim nevű srác, néhány meccsen láttam és jónak tűnt, ráadásul nyár végén volt olyan pletyka hogy érdeklődünk iránta. Ő még simán jöhetne, meg a lokiból etoból valakit, nem azért mert olyan jók hanem, hogy gyengüljenek. A Bayern évtizedek óta ezt csinálja, hogy a riválisok legjobbjait leigazolja ezáltal két legyet ütnek egycsapásra. Most, hogy magyar viszonylatban másképp van pénz nálunk ez is beválhatna.
Krajcsovics és Bodnár megszerzése nagy pozitívum, sikerült lecsapni két ígéretes magyar fiatalra, mindenképpen nagy érték. Még akkor is, ha ne adj isten nem válnak be egyből. Az irány viszont jó, összecsipegetni gyorsan azokat, akikben van potenciál. Ehhez Szélesinél alkalmasabb személyt nem is találhattunk volna, ha valaki, akkor neki átfogóan ismernie kell minden tehetséges fiatal magyart. Bodnár személyében pedig végre posztra jött ember, nagyon hiányzott jobbhátvéd. Pali hátha kitalálja, hogy a legkisebb fiának is jó helye lenne nálunk (tudom hiú ábránd).
Egyébként óvatosan a véleménnyel... nem akarok egy kegyetlen gyomrost bevinni, de Matko érkezésekor egyetértettünk... Te azt írtad, hogy egyértelműen jó igazolás, én pedig szintén optimista voltam.
- Ha most nem kutyaütőzöd ezt a Kovacevic gyereket, azt fogja gondolni a kocsma, hogy összebeszélünk. :))))