Állítólag Ademi, Vlijter tipli , Colley, Acolatse jöhet...
Colleyt fenntartásokkal fogadnám ,kb csak nekünk lőtt gólt, 32 éves, és világi színész. Acolatse is már 31,viszont idén nagyot megy,kb a Diósgyőr egyetlen értékelhető játékosa.
Én azt olvastam, hogy azért rendelték vissza, mert ott sem játszott, nem volt elég játékperce, miközben azért adták kölcsön, hogy több játéklehetőséghez jusson.
Anno Marco Dmitrovicot jobban el tudtam volna képzelni a kapuban, mint őt. Csakhogy kiszorította a csapatból, a szerb el is kallódott valamelyik bajnokságban…megvan, la Liga-ig sodorta a szél…
olyan helyzetben vagyunk szerintem is, hogy egy kapusedző választ el minket az aranytól. De most majd megtanítja Banait jól kijönni, miután ő is világéletében szarul jött ki a kapuból és vonalkapus volt
Pont ez az én kérdésem is. Ok, hogy haverok meg Egressynek van Újpest kötödése (az orrának is), de semmiféle ez irányú tapasztalata. Nem képzett sportvezető vagy edző, kb a visszavonulása óta eltűnt mindenhonnan. Simek és Sebők pl legalább okoskodik a tévében, Vébernek, Szlezáknak, Urbánnak edzői múltja van ráadásul a szurkolói közeg is elfogadja őket. Érthetetlen, hogy hogyan kerólt elő a kalapból Egressy
1998/99-ben játszotta első bajnokiját az Újpestben. Sima, szokásos, igénytelen, nívótlan elbaszás. Egy kiböfögi, a többi meg ellenőrzés nélkül átveszi, legalább van egy hülye, aki megírta, nekem már nem kell vesződnöm vele alapon.
Az elmúlt napokban több helyen is olvastam, hogy Szélesi 1998-ban bajnok lett az Újpesttel. Első mérkőzését a felnőttcsapatban 1999 tavaszán játszotta. Az ificsapat / juniorcsapat tagjai is automatikusan bajnokok, vagy csak egyszerű sajtóhiba ez? Mi a topikbeli szakértők véleménye?