Keresés

Részletes keresés

wizardry8 Creative Commons License 1 órája 0 0 230449

A 25 éves focista csütörtökön, a Bodrumspor elleni kupamérkőzésen először volt kezdő, de edzője, Metin Diyadin már a 40. percben lecserélte...

Nehéz mezt adnom olyan játékosnak, aki ennyire lassú tempóban futballozik – fogalmazott Diyadin.

Pont jó lesz az Újrahasznosított FC-be Ganea és Koburi mellé. 

Előzmény: maribor (230447)
PurpleUte Creative Commons License 1,5 órája 0 0 230448

Esetleg Kisznyér vagy Kiss Sanyi. 

Előzmény: maribor (230447)
maribor Creative Commons License 3 órája -1 0 230447

Az az igazság, ide az Árky-Ambrus-Bogdán-Polonyi-Freppán ötösből bárki erősítés lenne, nem hogy Csoboth. De még jöhetne Birkás is.

Előzmény: Uthred R (230446)
Uthred R Creative Commons License 3 órája -1 1 230446

Pali tényleg Csobothot akarja visszahozni? Jajj,neee!

Vele csak gyengülnénk.

Miller a sör Creative Commons License 8 órája -5 1 230445

Lófaszt verte a világot. Osztrákokat verte, nagy mézlival itt-ott ciprust és kint egy nullra Hollandiát kb ennyi volt benne. Ezen kívül egy jelentősebb eredmény volt a Németek hamburgi legyőzése Péter Zoli góljával. A brazilok legyőzése többet ártott mint használt, a nép azt hitte ez nagy eredmény, közben az a csapat még C válogatottnak is gyenge volt, szerintem ha a pályáralépőknél kivonjuk ennek a túrának a meccseit 15 vélogatottság sem jönne össze összesen.

Előzmény: wizardry8 (230442)
Lila Pista Creative Commons License 9 órája -1 3 230444

A scout-ok közül akiket ismerek azokat arra kértem, hogy a magyar fiatalokról mind írjon össze egy tízes listát. Megfogom vizsgálni 17 és 21 év között a tehetséges magyar fiatalokat - végig fogom pásztázni és látni fogom kiben van fejlődési potenciál, tudni fogom ki az akiből Újpesten és a válogatottban lehet futballista. Azt meglátjuk erre a célra mekkora a pénztárca. Mivel mind a három fiamból futballista lett ezen  téren olyan béna nem lehetek.

A magam részéről ennek a projektnek, Újpestnek, Palinak nagyon szurkolok.

(és azoknak a külföldieknek is fogok akik nálunk töltenek lilában legalább 2-3 évet és akiktől nem csak annyit látok, mint pl. a Kisvárdában, vagy Nyíregyben bárkitől) 

Lila Pista Creative Commons License 10 órája -1 1 230443

"Persze egyszer ki fogunk jutni, mint az EB-re, ha felemelik ott is a létszámot 195-re."

1, A legutóbbi EB-re (5 csapat közül) csoportelsőként és veretlenül jutott ki a magyar válogatott

(azaz kurvára mindegy és felesleges a létszám emlegetése)

2, A spanyol VB-n ott leszünk - akkor is ha nem lesz 195-ös létszám

(ebben meg az a jó, hogy oda családilag egy nyaralással egybekötve van pénzem elmenni, az USA-ba és Mexikóba nem mentem volna - kicsit még örülök is - Barcelonában, Madridban jobb lesz nézni a magyar-brazilt, vagy magyar argentint mint Los Angelesben illetve tévén)

3, Hozzátok hasonlóan nekem is gyermekkorom válogatottja a Mezey csapat volt, ha bárki mást sorsolnak a csoportunkba és nem az oroszokat minden másképp alakul - de őket kaptuk és hozzá a hatot.

Előzmény: wizardry8 (230442)
wizardry8 Creative Commons License 10 órája -2 2 230442

Persze hogy a Mezey-féle válogatott bűvöletében éltél. Az még verte a világot és azóta se jutott ki a vébére magyar válogatott. 

Persze egyszer ki fogunk jutni, mint az EB-re, ha felemelik ott is a létszámot 195-re.

Előzmény: Miller a sör (230438)
Öreg drukkerkocsmás Creative Commons License 10 órája 0 3 230441

Azt tényleg mondta, hogy Hernádi régóta hívja. 13 évet persze nem lehet összevetni kettővel, de sosem gondoltam volna, hogy a belga egyszer jól jön ki bármilyen összehasonlításból, ám ha a játékosok ár-érték-teljesítmény arányát nézem, az övé bőven jobb, mint a MOL-é. Ezért nem kellett volna a szakmán eddig és a sportvonalon kompetens ügyvezetésen továbbra is spórolni. Ráadásul nincs Újpest-érzelmű ember a felsővezetésben, és nem arra gondolok, hogy az edző legyen az, mert Nagy Laci óta nincs olyan kaliber, hanem a topmenedzsmentben kellene, aki tényleg él-hal a klubért, és nem nyolc órában újpesti, ha egyáltalán. Krznar késedelmes kirúgása után is a nihil volt a jellemző, amit sérelmeztünk itt sokan, illetve most kiderült, hogy azért Dárdait győzködték, aki végre kötélnek állt, és majd jövőre körbenéz alaposabban. Hát, bízzunk benne, több lehetőségünk nincsen.

Előzmény: nzsolt18 (230426)
Lila Pista Creative Commons License 10 órája 0 2 230440

most nem érek rá veletek foglalkozni - szavaiddal élve leszarom a kondát

/még Millernek és Maribornak se volt időm válaszolni, pedig 100 x értelmesebb mit írtak és Veled ellentétben lila urakról van szó/

egyébként elismerem most éppen jól gurul a hajdúsági szekér, élvezd ki ezt a 2025/26-os esztendőt, valami azt súgja eljön még az idő, mikor 1-1 forduló után igen jó hangulatban, széles mosollyal és virtuális böllérkéssel kopogunk majd Millerrel a Konda Topic ajtaján, hogy megbeszéljük a meccseket. :)

Amúgy most sem lenne olyan nagy szám ez a konda, ha nem csempésztek bele egy Bárányt.

Előzmény: hallaignác (230427)
Öreg drukkerkocsmás Creative Commons License 10 órája 0 3 230439

Parancsolj: 

Előzmény: Miller a sör (230430)
Miller a sör Creative Commons License 11 órája -4 0 230438

Jó volt újra olvasni a cikkedet. Emlékszem kissrácként mennyire a Mezey-féle válogatott bűvöletében éltem, és ennek volt oszlopos tagja VargaKacsa, kicsit később ezért is örültem, hogy feltűnt nálunk. Teszteltem amúgy a guglit, Kacsaként is kidobja a találatokat :-)

Előzmény: maribor (230437)
maribor Creative Commons License 12 órája -3 0 230437

Hááát, őőőőő, izé. Akkor Varga Kacsa valóban nem tényező :)

Előzmény: BVNG25 (230436)
BVNG25 Creative Commons License 18 órája -1 3 230436

1934-ben.

Előzmény: Double Trouble feat RMc (230435)
Double Trouble feat RMc Creative Commons License 22 órája -6 0 230435

Ok, hogy négy éves korodtól de az mikor volt? Varga annyira volt Kacsa mint pl Détári Döme , Vincze Pilu vagy Komjáti Malac. Alap

Előzmény: BVNG25 (230434)
BVNG25 Creative Commons License 24 órája -1 0 230434

Köszi.

Előzmény: maribor (230433)
maribor Creative Commons License 24 órája -1 0 230433
Előzmény: BVNG25 (230431)
BVNG25 Creative Commons License 24 órája -1 0 230432

Na, az mán valami! Az RB-csajok. Osztogatnak. 

Előzmény: nzsolt18 (230421)
BVNG25 Creative Commons License 24 órája -1 5 230431

4 éves korom óta, akkor mentünk először Édesapámmal a Megyeri útra. 

De ennek nincs köze ahhoz, hogy nem tudom, kinek a beceneve a kacsa. 

Előzmény: maribor (230409)
Miller a sör Creative Commons License 28 órája -13 0 230430

Máskor ha idézel kérlek jelöld meg a forrást!

Előzmény: Öreg drukkerkocsmás (230423)
Öreg drukkerkocsmás Creative Commons License 28 órája 0 7 230429

Sok minden érdekel a világból, tényleg. Mondjuk az első negyvenezerben pont nincs benne, hogy egy kondás mit gondol Berlinről. És hát furcsa is lenne, ha értenéd azt a helyet. 

maribor Creative Commons License 28 órája -7 0 230428

Addig is tudjuk delegalni Millermanot, amig Pestank szolgalatba nem helyezi magat. Feltetlen ertesits, ha indul a show.

hallaignác Creative Commons License 28 órája -11 1 230427

Berlin olyan jó hely, mint amilyen jó csaj Conchita Wurst. Sok mindent elnéztem itt, de ne basszunk már keserűt! Tudom, hogy fennáll a kockázata annak, hogy Vak Pista cserébe benéz a Loki topikba, de keseregjenek rajta azok, akik nem szarják le.

Előzmény: Öreg drukkerkocsmás (230424)
nzsolt18 Creative Commons License 28 órája -1 0 230426

szerintem ezek csak is azért voltak itt, mert a Dárdai csak az új stadionba akart jönni (ezt mondta tegnap) és gondolták valamelyikkel + az átigazoló bizottsággal kihúzzák addig...... 

Előzmény: Öreg drukkerkocsmás (230425)
Öreg drukkerkocsmás Creative Commons License 28 órája -1 1 230425

Előre menekülnek. Az persze jó, hogy nem hátra. A többit majd meglátjuk.

Előzmény: Lila Pista (230414)
Öreg drukkerkocsmás Creative Commons License 29 órája -1 6 230424

Berlin szerintem jó hely. A sör kiváló és ellentétben sok német várossal, a kaja is. Nem túl szép város, de az nem fontos. Hangulata van és két focicsapata is (minimum.)

Mondjuk már nem teljesen a régi, amióta Merkel mama beengedte fél Afganisztánt.

Előzmény: polovcev (230399)
Öreg drukkerkocsmás Creative Commons License 29 órája 0 3 230423

Tudod, hogy mi a közös a véleményben és a seggben? Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra. Ez fokozottan igaz a tiédre!

Előzmény: parsifal hendrix (230422)
parsifal hendrix Creative Commons License 30 órája -11 4 230422

Dárdai egy kivételes képességű kókler. A Herthaban egyszerre játszatta a 3 fiát. Ez ritka etikátlan és szemtelen húzás. Ostoba németek meg bekajálták. 

nzsolt18 Creative Commons License 1 napja -2 0 230421

A Manónak mndig igaza van. 

de,

tegnap a Ratatics kitért a red bull-ék mint szponzi ill együt működésre is a sajttájon. 

én mondjuk nem is vártam többet ettől, és azt amit a Manónk jövendölt, lesz rb a büfében meg majd a rb csajok osztogatják az energiát a szurker zónában. 

Előzmény: maribor (230418)
maribor Creative Commons License 1 napja -8 2 230420

Szemely szerint en mar akkor is szkeptikus lennek, ha a IX. keruleti Abramovics ezusttalcan hozna at a folyamatos, centralizalt allami elnyomast, Mourinhoval es a vilagvalogatottal.

Előzmény: wizardry8 (230419)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!