Lófaszt verte a világot. Osztrákokat verte, nagy mézlival itt-ott ciprust és kint egy nullra Hollandiát kb ennyi volt benne. Ezen kívül egy jelentősebb eredmény volt a Németek hamburgi legyőzése Péter Zoli góljával. A brazilok legyőzése többet ártott mint használt, a nép azt hitte ez nagy eredmény, közben az a csapat még C válogatottnak is gyenge volt, szerintem ha a pályáralépőknél kivonjuk ennek a túrának a meccseit 15 vélogatottság sem jönne össze összesen.
A scout-ok közül akiket ismerek azokat arra kértem, hogy a magyar fiatalokról mind írjon össze egy tízes listát. Megfogom vizsgálni 17 és 21 év között a tehetséges magyar fiatalokat - végig fogom pásztázni és látni fogom kiben van fejlődési potenciál, tudni fogom ki az akiből Újpesten és a válogatottban lehet futballista. Azt meglátjuk erre a célra mekkora a pénztárca. Mivel mind a három fiamból futballista lett ezen téren olyan béna nem lehetek.
A magam részéről ennek a projektnek, Újpestnek, Palinak nagyon szurkolok.
(és azoknak a külföldieknek is fogok akik nálunk töltenek lilában legalább 2-3 évet és akiktől nem csak annyit látok, mint pl. a Kisvárdában, vagy Nyíregyben bárkitől)
"Persze egyszer ki fogunk jutni, mint az EB-re, ha felemelik ott is a létszámot 195-re."
1, A legutóbbi EB-re (5 csapat közül) csoportelsőként és veretlenül jutott ki a magyar válogatott
(azaz kurvára mindegy és felesleges a létszám emlegetése)
2, A spanyol VB-n ott leszünk - akkor is ha nem lesz 195-ös létszám
(ebben meg az a jó, hogy oda családilag egy nyaralással egybekötve van pénzem elmenni, az USA-ba és Mexikóba nem mentem volna - kicsit még örülök is - Barcelonában, Madridban jobb lesz nézni a magyar-brazilt, vagy magyar argentint mint Los Angelesben illetve tévén)
3, Hozzátok hasonlóan nekem is gyermekkorom válogatottja a Mezey csapat volt, ha bárki mást sorsolnak a csoportunkba és nem az oroszokat minden másképp alakul - de őket kaptuk és hozzá a hatot.
Azt tényleg mondta, hogy Hernádi régóta hívja. 13 évet persze nem lehet összevetni kettővel, de sosem gondoltam volna, hogy a belga egyszer jól jön ki bármilyen összehasonlításból, ám ha a játékosok ár-érték-teljesítmény arányát nézem, az övé bőven jobb, mint a MOL-é. Ezért nem kellett volna a szakmán eddig és a sportvonalon kompetens ügyvezetésen továbbra is spórolni. Ráadásul nincs Újpest-érzelmű ember a felsővezetésben, és nem arra gondolok, hogy az edző legyen az, mert Nagy Laci óta nincs olyan kaliber, hanem a topmenedzsmentben kellene, aki tényleg él-hal a klubért, és nem nyolc órában újpesti, ha egyáltalán. Krznar késedelmes kirúgása után is a nihil volt a jellemző, amit sérelmeztünk itt sokan, illetve most kiderült, hogy azért Dárdait győzködték, aki végre kötélnek állt, és majd jövőre körbenéz alaposabban. Hát, bízzunk benne, több lehetőségünk nincsen.
most nem érek rá veletek foglalkozni - szavaiddal élve leszarom a kondát
/még Millernek és Maribornak se volt időm válaszolni, pedig 100 x értelmesebb mit írtak és Veled ellentétben lila urakról van szó/
egyébként elismerem most éppen jól gurul a hajdúsági szekér, élvezd ki ezt a 2025/26-os esztendőt, valami azt súgja eljön még az idő, mikor 1-1 forduló után igen jó hangulatban, széles mosollyal és virtuális böllérkéssel kopogunk majd Millerrel a Konda Topic ajtaján, hogy megbeszéljük a meccseket. :)
Amúgy most sem lenne olyan nagy szám ez a konda, ha nem csempésztek bele egy Bárányt.
Jó volt újra olvasni a cikkedet. Emlékszem kissrácként mennyire a Mezey-féle válogatott bűvöletében éltem, és ennek volt oszlopos tagja VargaKacsa, kicsit később ezért is örültem, hogy feltűnt nálunk. Teszteltem amúgy a guglit, Kacsaként is kidobja a találatokat :-)
Sok minden érdekel a világból, tényleg. Mondjuk az első negyvenezerben pont nincs benne, hogy egy kondás mit gondol Berlinről. És hát furcsa is lenne, ha értenéd azt a helyet.
Berlin olyan jó hely, mint amilyen jó csaj Conchita Wurst. Sok mindent elnéztem itt, de ne basszunk már keserűt! Tudom, hogy fennáll a kockázata annak, hogy Vak Pista cserébe benéz a Loki topikba, de keseregjenek rajta azok, akik nem szarják le.
szerintem ezek csak is azért voltak itt, mert a Dárdai csak az új stadionba akart jönni (ezt mondta tegnap) és gondolták valamelyikkel + az átigazoló bizottsággal kihúzzák addig......
Berlin szerintem jó hely. A sör kiváló és ellentétben sok német várossal, a kaja is. Nem túl szép város, de az nem fontos. Hangulata van és két focicsapata is (minimum.)
Mondjuk már nem teljesen a régi, amióta Merkel mama beengedte fél Afganisztánt.
tegnap a Ratatics kitért a red bull-ék mint szponzi ill együt működésre is a sajttájon.
én mondjuk nem is vártam többet ettől, és azt amit a Manónk jövendölt, lesz rb a büfében meg majd a rb csajok osztogatják az energiát a szurker zónában.
Szemely szerint en mar akkor is szkeptikus lennek, ha a IX. keruleti Abramovics ezusttalcan hozna at a folyamatos, centralizalt allami elnyomast, Mourinhoval es a vilagvalogatottal.