Keresés

Részletes keresés

Miller a sör Creative Commons License 28 órája -2 0 207415

Megkérem az udvari bolondot, hogy hagyjon fel az önkéntes száműzetéssel, és térjen vissza közénk!

(tudom, hogy nem vagy lélegeztetőgépen)

polovcev Creative Commons License 1 napja 0 4 207414

Azárt csak jó látni, hogy a világ kezd visszatérni a normális kerékvágásba. Furcsa is lenne egy mérkőzés, amin nem büntetnek meg minket. 

 

Nekem mondjuk nem rémlik semmiféle huhogás, de én nem hallottam a Vidit tábort sem, pedig állítólag kint voltak. 

 

 

 

 

Jut is eszembe, ismer valaki itt olyan pékséget ami kiszállít? Küldenék néhány pogácsát a Fegyelmi Bizottságnak.

Idén már nem sok értelme lenne, de azért nem árt felkészülni. Nekem kell, hogy jó pogikat csináljanak, valahogy kétlem, hogy elgogyasztanák őket. :) 

Előzmény: Miller a sör (207412)
nj Creative Commons License 1 napja 0 5 207413

Jó, de ha annak a stadionnak a negyedrészét zárják le a következő tétmeccsen, ahol a balhé történt, akkor kizárják a szurkolók negyedrészét a magyar-portugálról! Az meg elég nagy öngól lenne! :-)

Előzmény: Miller a sör (207412)
Miller a sör Creative Commons License 1 napja 0 3 207412

Megszokásból.

Amúgy az is érdekes, hogy egy általuk rendezett, és biztosított meccsen, egy másik stadionba büntetnek rendezési hiányosságokért. A bezárás lényegtelen, kb jövő februárban a legjobb 8 között amikor a Kisvárdával vagy a Mezőkövesddel játszunk otthon az a 146 ember majd máshova ül.

Előzmény: nj (207411)
nj Creative Commons License 1 napja 0 6 207411

A birodalom visszavág:

 

https://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/mk-masfel-millios-buntetes-es-szektorbezaras-az-ujpestnek-2824885

 

Majd legközelebb jobban meggondolják, hogy megnyerjék-e a MOL Fehérvár ellen a MOL Magyar Kupát, ha látják, hogy sokba fog kerülni! :-)

 

Egyébként, azt honnan tudják, hogy azok az Újpest-szurkolók, akik miatt büntetik a klubot, egytől egyig mind a D lelátón ülnek a Szuszában?

Miller a sör Creative Commons License 2 napja -4 0 207410

Percek óta próbálom értelmezni, de feladom. Ebből annyit értek, hogy Tallo

Előzmény: wizardry8 (207409)
wizardry8 Creative Commons License 2 napja 0 4 207409

Azpilicueta nagyon magyarázott a bírónak amikor lecserélték és a másik oldalon kellett lemennie. Bezzeg őt nem állította ki a bíró mint szegény Tallot.

sárfi Creative Commons License 2 napja 0 9 207408

Teljesen mid egy, hogy külföldi vagy magyar, ha nagyon jól játszik az félév múlva már nem lesz itt. Egyébként most a légiósainkat nem kellene ba.zogatni, mert a Kupát megnyerték és kihajtották a belüket. Ide eredmény kell, mindegy, hogy milyen országból jött. A tehetséges magyar fiatalok kint vannak már külfőldön, vagy megfizethetetlenek. 

polovcev Creative Commons License 2 napja 0 0 207407

Középpályás, ha létezne még ilyen akkor valószínűleg klasszikus 8-ast játszana. Azt nemigen értem miért jatszattak vele hátvédet, biztosan van valaki a b csapatban, aki jobban megfelelt volna. Én nem látom az ő teljesítményét olyan borúsan, ez volt az első szezonja az első csapatnál. Még csak 20, bőven fejlődhet ha hagyják játszani.

Mátébol viszont valószínűleg nem lesz játékos nálunk. Talán ha nem kellene minden évbe a kiesés elől menekülni, akkor több lehetőséget kapna, de korántsem vagyok biztos benne. A teljes védelemnek ki kellett esnie ahhoz, hogy jatszhasson és azért ez nem jó jel. Ráadásul idén tölti be a 24-et, ebben a korban már rendszeresen kellene játszania. Lehet persze, hogy jövőre több lehetőséget kap, de ahhoz valakinek távoznia kellene hátulról. 

Előzmény: ligula (207405)
ligula Creative Commons License 2 napja 0 0 207406
ligula Creative Commons License 2 napja 0 0 207405

Tulajdonképpen mi az igazi posztja Csongvainak? Hátvédben nem egy életbiztosítás ezt láttuk, támadóként hasznosabb. Sztm ígéretes a srác, még nagyon fiatal, kellhet neki idő. Banait is bírom, sokszor védett bravúrral de fejlődnie kell. Bacsa csak akkor hasznos, ha beívelt labdákat kell lefejelgetni a társaknak, de Tallo mögött a rangsorban még ezt a csekély jelentőségét is elvesztette és időhúzó cserévé vált. Mátét én még nem tudom megítélni.

Miller a sör Creative Commons License 2 napja -3 0 207404

Kb így igaz, sajnos normális magyar játékos nem jön hozzánk. Vagy nyugdíj közeliek (Szakály) vagy tartósan sérült szebb napokat is látott játékosok (Stieber), esetleg máshova még véletlenül sem kellő nullák (Bacsa, Csongvai)

Egyszer változtathatna belga az igazolás politikán. Szerintem nb2-nb3 max 21 éves játékosokat kellene venni, csomagban konténer számra, mindenki megkapná a lehetőséget az első-második csapatban és kész. A délszláv szarok vagy az ismeretlen fekák szintjét simán hoznák és magyarabb lenne a csapat. Árban olcsóbb szerintem.

Előzmény: btete (207403)
btete Creative Commons License 2 napja 0 0 207403

Simek egyébként szerintem velünk van, de most  a MOL-Vidivel játszottunk és onnan kapja a fizetését. Jó lenne valóban 2-3-4 jó magyar játékost látni a csapatban, de jót.

Jelenleg Csongvai gyengébb mint Croizet, Mátéról nem is beszélek, Simon formán kívül van, Stieber keresi önmagát csak nem találja már régóta, Banai nálam kérdéses, nekem túlságosan vonal kapus. Bacsa nem NB.I-es szint.Szakály marad cserének elmegy.

A most kiesett Dio magyarjait Márkvárt, Molnár pedig nem tudjuk megszerezni mennek a Vasasba, Honvédba, Mezőkövesdre. Csak fiatal tehetséges játékosok lassú beépítésében lehet gondolkozni. persze nagy kérdés, hogy a jelenlegi csapatból kik maradnak.

ligula Creative Commons License 3 napja 0 0 207402

Polovcev, írj még néhány ilyen hosszút, kérlek. Egyrészt jó olvasni, másrészt hamarabb eltűnik a rohadék belga képe az első oldalról :))))

sutcliffe Creative Commons License 3 napja 0 9 207401

Akkor viszont elfogultság, összeférhetetlenség miatt semmi keresnivalója nem lett volna a stúdióban.

Maradt volna helyette inkább Somogyi Zsolt a döntőre is.

Nála már a meccs előtt is mi voltunk a kupagyőztesek. Persze csak erkölcsi értelemben gondolhatta - ő se nagyon hitt a kupagyőzelmünkben- mivel szerinte az Újpest lehetőségeit nem lehet mérni nagyon sok  NB 1-es csapathoz sem. 

Az egyetlen aki el meri mondani a véleményét a Góóól 2 - ben a többi seggnyalóval ellentétben.

 

Előzmény: Pintér az irodalomtanár (207391)
polovcev Creative Commons License 3 napja -1 10 207400

Nekem speciel az a problémám a korábbi hozzászólásoddal, hogy abszolút ignorálja a valóságot. Meg ennek a fórumnak az egyensúlyát.

 

 

Itt nem találsz egyetlen pro-belga hozzászólót sem. Viszont realistát annál többet. Jobban örülnénk, ha több magyar játékosunk lenne? Persze. Viszont csak ha a teljesítményük alapján beférnek. Nekem speciel nem kellenek a kvóta magyarok. Inkább egy mérkőzést végighajtó Pauljevic vagy Beridze, mint egy három meccsenként teljesítő, hangulatember Zsótér. 

Én még most is remélem, hogy az utánpótlásunk képes lesz évi 1-2 játékos kinevelésére. És ezeket a játékosokat védeni fogom, akkor is ha többet hibáznak. Mert fiatalok és mert a mi neveléseink. Viszont még ha nekem is lenne igazam, akkor is kell igazolnunk minden évben. Saját forrásból képtelenség felállítani egy egész keretet.

 

Sokan nem szeretik a légiósainkat, de a kupáért talán nem dolgoztak meg? A bentmaradásért tavaly úgyanúgy küzdeni kellett, mint idén. És akkor nem esett ki a fél keret Coviddal. Akkor nem kellett ifistákat, meg a félig halott Tallot felküldeni a libások ellen. Ezek a játékosok tudták mire vállalkoztak, amikor ide aláírtak. Eljöttek Újpestre, ennek az ezerszer elátkozott futballvilágnak a mostohagyermekéhez. Most köpködjek reájuk? Mennyivel rosszabb sportemberek ők azoknál, akik kizárólag a pénz miatt leköltöznek a másodosztályba vagy valami faluba, amit még térképen sem lehet megtalálni?

 

 

 

 

Azt mondod új tulaj kellene. Igazad van. Keress egyet!

 

 

A problémákkal, hibákkal mind tisztában vagyunk. Mint ahogy azzal is, hogy ezeken mi szurkolók nem változtathatunk. Évek óta keserűen figyeljük, hogy elszalad mellettünk a mezőny és az ország egyik legeredményesebb klubjából középcsapattá válunk.

Nem mindenkinek adatott meg, hogy a hőskorban járhasson ki a Megyeri útra. Néhányunknak a 90-es évek jutottak. A fiatalobbaknak meg még ez sem. Mégis kitartanak az egyesület mellett. Ellentétben azokkal a tömegekkel, akik akkor "távolodtak el" a labdarúgástól, amikor az egyesület elkezdett hanyatlani. Elmaradt sikerekkel maradtak el ezek az emberek is.

 

Az ilyen szurkolóra van egy szó. Ami ráadásul független csapattól, ligától, nemzettől. 

 

 

 

Előzmény: BVNG25 (207397)
sárfi Creative Commons License 3 napja 0 9 207399

,,Mióta a szél által összefújt külföldiekből álló társaságot szerepeltetnek Újpest gyanánt " és kinek kellene játszani Banai ? Csongvai ?  esetleg Bacsa ? soroljam még ? sajnos ezek a mi magyar legjobbjaink.

Előzmény: BVNG25 (207397)
Miller a sör Creative Commons License 3 napja 0 9 207398

Gyerekkoromban imádtam biciklizni, kb 18 éves koromig több tízezer kilométert tekertem, szerintem 15 éve nem is ültem bringán, 20 éve már járgányom sincs. Tehát azért mert valamikor bicikliztem ma már semmi közöm ehhez a sporthoz.

Neked van egy veterán nicked minimum 15 éve itt baszod a rezet a fórumon, van közel tízezer hozzászólásod, de csak az elmúlt napon éreztél ingerenciát, hogy csatlakozz hozzánk. Tehát te nem vagy Újpest drukker, családod révén ismertél valakit és gyerekkorodban kihordtak Újpestre. Te még szimpatizáns sem vagy csak okoskodsz itt egyet, de mi jó fejek vagyunk, szívesen meghallgatunk....

Előzmény: BVNG25 (207397)
BVNG25 Creative Commons License 3 napja -13 0 207397

Mindenki a saját érzéseiért felelős, én azt írtam le, én hogy látom, te meg úgy érzel, ahogy akarsz.

 

Feltűnt, hogy a "ti és mi" kategóriákat használtad. Nehogy már megpróbáld kisajátítani a az Újpest-szurkoló minősítést. Én gyerekként ismertem Bene Ferenc családját és Baróti Lajost, 3 évesen voltam először a Megyeri úton meccsen. Persze nem biztos, hogy tudod, kik ők.

Mióta a szél által összefújt külföldiekből álló társaságot szerepeltetnek Újpest gyanánt, nem járok ki, legfeljebb tévében nézem.

Előzmény: Újpest-885 (207396)
Újpest-885 Creative Commons License 3 napja 0 10 207396

Azért mi hadd örüljünk! Ti meg csak szomorkodjatok, mint a tvsspeakerek!

Előzmény: BVNG25 (207387)
Skywalker. Creative Commons License 4 napja -1 1 207395

Ez itt a belga? Akkor itt van az országban?

 

 

 

mpharom Creative Commons License 4 napja 0 3 207394

Érdekes, tavaly a honvédnak sikerült  piros feketét. 

Válts nicknevet.! Creative Commons License 4 napja -2 0 207393

Klub trófea ide vagy oda, talán azért, mert ez a MAGYAR kupa döntője volt?

Gondolom egy kék-sárga vs. fekete-rózsaszín összecsapáson is ugyanilyen színű lett volna a konfetti... ¯_(ツ)_/¯

Előzmény: sutcliffe (207388)
pfffffffff Creative Commons License 4 napja 0 0 207392

Ezt nem tudtam.

Előzmény: Pintér az irodalomtanár (207391)
Pintér az irodalomtanár Creative Commons License 4 napja -2 0 207391

Simek jelenleg a molffc alkalmazottja, ezt azért ne hagyjuk ki a képletből.

Előzmény: pfffffffff (207390)
pfffffffff Creative Commons License 4 napja 0 5 207390

A kutasoknak szurkol, mint a Gundel. Nem lehetett másra számítani tőle. A stúdiós hiszti furcsább volt, Simektől nem vártam. Bozsik rendben, nem jó semmire, neki ki kell szolgálni a rendszert, mert éhendöglik különben.

Előzmény: Miller a sör (207389)
Miller a sör Creative Commons License 4 napja 0 12 207389

Nem ránk készültek, naa

Hajdú B-nek is gondot okozott feldolgozni ezt a meglepetést. Össze kellett tépnie az előre megírt fideszoton szopást.

Előzmény: sutcliffe (207388)
sutcliffe Creative Commons License 4 napja 0 4 207388

Apropó, konfetti.

Apróság, de úgy látszik az MLSZ-nél lila színűre már nem futotta, mivel piros-fehér-zöld konfettiáradatban emelhették a magasba a kupát Mitrovicsék.

Egy KLUB trófea megnyerése után...

Előzmény: polovcev (207353)
BVNG25 Creative Commons License 4 napja -8 1 207387

Nagyon egyszerű a rejtély. Az Újpestet játékoskereskedelmi telephelyként üzemeltetik, nem csapatként. Azért tudott ennek ellenére kupákat nyerni ezalatt, mert különben az egész foci kiegyenlített masszává vált a kereskedelmi-pénzügyi jelleg eluralkodásával - így más kozmopolita kereskedelmi egységeket legyőzhet, megelőzhet.

 

1 szó, mint száz: új tulajdonos kell, akinek a vezérelve az, hogy magát az Újpestet fejlessze és tegye méltóvá a hagyományaihoz, továbbá a még megmaradt szurkolók elvárásaihoz. Aminek elengedhetetlen feltétele a magyarsághoz és Újpesthez való kötődés visszahozása. Ameddig ez nem következik be, marad ez az üzleti elvű, lélektelen hullámvasutazás. Fölösleges örülni egy-egy jó eredménynek addig, és bánkódni az amúgy  szégyenteljes vereségeken.

Előzmény: sárfi (207379)
btete Creative Commons License 4 napja 0 0 207386

Abban lehet bízni,hogy Oenning nem a szerb vonal és ha eladják a jobb játékosokat és nem erősítik meg a keretet akkor magától elmegy. Őt hamar elviszik más csapathoz. Vignjevicsnek azóta sincs csapata nem kell csak az Emirátusba vagy hasonló helyre. Nagy kár Stieberért öt éve még gólt lőtt az osztrákok ellen az EB-én. nem tudom van-e még visszaút a számára.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!