Keresés

Részletes keresés

kelenföldi gyerek Creative Commons License 1 napja 0 1 204097

Szerintem közelebb lesz a kiesőzóna mint a dobogó.

Előzmény: sárfi (204096)
sárfi Creative Commons License 1 napja 0 0 204096

Játékosaink gyengék a dobogóra. 

Skywalker. Creative Commons License 1 napja 0 2 204095

Kövesden MOST éppen van pénz, de honnan, ehhh...

Nálunk nincs, csak ez belga-féle lélegeztetőgép, ami ezidáig elég is volt ahhoz, hogy ne essünk ki.

A Vignjevics paktumot nem ismerjük, valszeg teljes mértékben szakmaiatlan az is, de mindegy is, mert a lényeg, hogy belgának megfelel a csávó és amíg ez így van, addig mi a fejünk tetejére is állhatunk, akkor is maradni fog, az eredményektől teljes mértékben függetlenül is.

Szerintem amúgy kettős beszéd van, minden évben dobogóról stb pofáznak nekünk, miközben közünk nincs hozzá, meg igazából egy mozdulatot sem tesznek ennek érdekében. A valóságban egyetlen cél lehet kitűzve az edző elé: a csapat ne essen ki!

Ennek ellenére néha be-becsúszik egy-egy kupa meg néha a dobogó szele is megcsapja a csapatot, és "innen nézve" Vignjevics máris egy kurvajó edző :D

Előzmény: JHSZ TTL (204094)
JHSZ TTL Creative Commons License 1 napja -1 2 204094

Nem kábítjuk magunkat, csak nekünk van egy belgánk egy déli szar szerb vonal és 0 fejlődés évek óta. Mezőkövesd pl feljutott a legfelső osztályba és jelenleg ott áll, hogy inkább odamennek vagy másik csapatba focisták. K....ra nem jó ez így! Ha itt marad a balga még pár évig mi lesz? Afrika V.oszt.- délvidék válogatás? Edzőt is nézzük már meg: megtanította középkezdésből két érintővel hogyan lehet hazaadni, és döntetleneket elérni. Marha azt sem tudja többet ér 4gy és 4 vereség mint 8 döntetlen.

 

Előzmény: Skywalker. (204093)
Skywalker. Creative Commons License 1 napja -2 2 204093

Egyrészt elképesztő, hogy ilyen bődületes amatörizmus uralkodik nálunk. Másrészt azért azt is lássuk, hogy még így is valahogy hosszú évek óta stabilan elvagyunk ebben a bajnokságban. Valszeg ennyit is ér az egész...

Sőt, valszeg ez a módja annak, hogy időnként a belga valami lóvékat is ki-kiszed a rendszerből: 1-1 valahogy mégiscsak besikerült játékos eladása, minden más csak pótcselekvés

Harmadrészt meg mi jöhet még? Öljön az Újpestbe is valaki állami milliárdokat? És akkor mi lesz, mi lett volna? Talán 1-2 bajnoki címmel több, de orbitális felsülés nemzetközi porondon aztán megint egy év nb1. Jobb lenne a csapat statisztikája, meg 3000 Újpest szurkolónak dagadhatna a melle végre valamire, de tök feleslegesen el lenne rá cseszve egy tonna állami lóvé. Ugye most nem kell neveket írjak, hogy melyik csapatra, csapatokra, NER-dózsára gondolok.

Szar az egész, de mi legalább nem kábítjuk magunkat a mások pénzén.

Johhny Korn Creative Commons License 1 napja 0 0 204092

Szerintem nincs ilyen poszt az FC-nél. Kovács Zoli nyilatkozta régen, amikor még nálunk dolgozott sportigazgatóként, hogy a tulaj a Facebook-on keresztül írogatott rá játékosokra, hogy van-e kedvük egy patinás klubnál játszani.

Szerintek játékosügynökök jönnek és ajánlgatják a patronáltjaikat.

Előzmény: JHSZ TTL (204091)
JHSZ TTL Creative Commons License 1 napja 0 1 204091

Stieber is szabad lett. Persze, hogy a Zalaegerszeg tesz ajánlatot. Tényleg kik az Újpest játékos megfigyelői? Ne bohóckodjanak már, vicc megint Balázs lesz a csatár kisvárdán?Sport szórakozás, de amit a belga művel az már vérlázító, dühítő!

Johhny Korn Creative Commons License 2 napja 0 0 204090

A megmaradt belga birodalomban (Alcorcón, St. Truiden) nincsen kereten kívüli szupersztár, akit kölcsön lehetne venni?

Johhny Korn Creative Commons License 2 napja 0 0 204089

Kim Ojo szabad. Nem hozzuk vissza ;-)? Igaz egy éve nem lépett pályára, lehet nincs formában.

Padre Pio Creative Commons License 2 napja 0 1 204088

Kösz, még nem olvastam. Kövesden sincs center, de jellemző, hogy már mindenkinek mi vagyunk a legkevésbé vonzó választás. Az is jellemző, hogy a tizenvalahányezres Kövesdnek jobb a játékosállománya, mint a miénk. Ráadásul minden posztra van két egyforma emberük, nem kell kétségbeesni, hogy egy sérüléshullámnál ki tudnak-e állni! De, most tényleg! Van összesen két középső védőnk, Litauszki már meg is sérült, nem volt kit behozni helyette. A hátrapassz király Onovo ment vissza a helyére. Csatárunk évek óta nincs. Még a középpálya az, ahol talán mennyiségre is megvagyunk. A kapuban meg Pajovics két kapitális hiba egymás után, de nem számít, nincs kivel komolyabb koncentrációra kényszeríteni!

Előzmény: csocsaj (204084)
jhszttl Creative Commons License 2 napja 0 1 204087

Jelzés értékű! Jó pár évvel ezelőtt ilyen elő nem fordult volna! T. Belga! Már egy Mezőkövesd is vonzóbb, (anyagilag is?!) mint mi! Gondolkodj el rajta ha épp nem az eladást készíted elő- és Vigjeviccsel kéz a kézben távozzatok .....

Előzmény: csocsaj (204084)
Johhny Korn Creative Commons License 2 napja 0 0 204086

Egyébként az is benne lehet a pakliban, hogy tényleg közeleghet egy tulajdonosváltás és a belga ezért nem áldoz már rá többet. Kiesni nyilvánvalóan nem célja neki sem, hiszen a klub értéke alapvetően a futbalistáik játék joga. NB2 esetén az összes légiós mehet amerre lát. Bár nem ismerem a szerződéseik részleteit, de gyanítom, hogy a tulaj óriásit bukna egy kiesésen (anyagilag).

Johhny Korn Creative Commons License 2 napja 0 1 204085

Majd kukázunk aug. 31. után szabadlistára tett csatárokat. Vagy reaktiváljuk Kabátot. Kettős munkaköre lesz.

Előzmény: csocsaj (204084)
csocsaj Creative Commons License 2 napja 0 0 204084

Nem nehezen fordul, hanem jól kanyarodik, de úgytűnik talált vonzóbb lehetőséget.

http://www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-i/dvsc/az-ujpest-helyett-a-szezon-meglepetescsapatanal-folytatja-a-loki-tamadoja

Előzmény: Padre Pio (204080)
Miller a sör Creative Commons License 3 napja 0 1 204083

Az a probléma, ha nem lesznek radikális lépések akkor még évekig itt fogja baszni az anyját.

Előzmény: ligula (204082)
ligula Creative Commons License 4 napja 0 5 204082

Az elmúlt két szezonban volt némi minőségi frissítés a keretben, de nyáron megint gyengültünk, a létszám meg egy vicc. Pár eltiltással és sérüléssel cseréink se nagyon lennének. Ez így kurva nagy szégyen ránk nézve, ilyen leépült nihilista Újpest még sosem volt. Nagyon várom azt a napot, amikor belga faszkalap utoljára lép ki a stadion kapuján. 

Elmondhatatlan, mennyire utálom.

sárfi Creative Commons License 4 napja 0 2 204081

Az utóbbi 5-6 igazolásunk egyik sem erősítés, szerintem, esetleg létszám feltöltésnek nevezném.

Előzmény: Padre Pio (204080)
Padre Pio Creative Commons License 4 napja 0 2 204080

Az biztos, hogy a jelenlegi semminél jobb lenne. Darabos, nehezen fordul, de legalább már láttam tőle olyant, hogy a testi adottságait kihasználta. Ellenben ezzel a Traoréval, meg pár elődjével. 2 méteres és kijelentette magáról, hogy nem tud fejelni. Az a baj lábbal is nulla volt. Nekem sincs ellenemre Takács, sőt még jól is elsülhet, hogy jó szélsőink azért vannak és végre lesz egy tipikus centerünk. Ez jut most nekünk, hogy mindenhonnan azokat igazoljuk le, akik nem férnek be a csapatukba. Szombathelyről is a kiesőjelölt csapatból a tarcsikat hoztuk el. Amúgy a Rácz gyerek nem reménytelen és Mészáros Karolban is volt kraft amikor egyszer betette Vignjevics. Más kérdés, hogy előtte és utána se. De ez csak egyike a sok érthetetlen dolognak a csapat körül. Takácsra visszatérve, Debrecenbe nem kell, mert megint tudtak egy jó felépítésű mégsem lépegető exkavátor négert igazolni, meg egy ugyanolyan típusú szerbet. Nekünk ez 6 év alatt egyszer sikerült fél évre.

Előzmény: Johhny Korn (204077)
Johhny Korn Creative Commons License 5 napja 0 0 204079

Ki tárgyal nálunk a kiszemelt játékosokkal vagy azok ügynökeivel?

Előzmény: JHSZ TTL (204073)
Johhny Korn Creative Commons License 5 napja 0 0 204078

Ha megnézed, az egy főre vetített csapatértékünk (leszámítva persze a két sztárcsapatot) nem olyan rossz. A mennyiség a kevés. 21 fős kerettel nem lehet egy bajnokságnak nekivágni, ráadásul ebben 3 kapus van (Gundi a hírek szerint távozik). És benne a van a 21-ben Rossy Lubaki, akit még nem láttunk focizni (rossz nyelvek szerint nem is tud) és a fiatal Filipovic is, akit szintén nem láttunk még a pályán (emlékeim szerint). Nagyon kellene min. 3-4 ember a pálya minden részére.

Lita sérüléséről tudtok valamit? Remélem nem komoly!

Előzmény: polovcev (204072)
Johhny Korn Creative Commons License 5 napja 0 0 204077

Ha klasszikus befejező csatárt (erőcsatárt) keresünk, abba a képbe szerintem beleillene: 1,96 m magas, 85 kg. A felívelt labdáinkat talán a hálóba tudná fejelni. Én örülnék neki. 28 éves, még akár el is lehet később adni (tudjuk, hogy ez nálunk szempont.)

Előzmény: Miller a sör (204076)
Miller a sör Creative Commons License 5 napja -2 0 204076

Takács nem rossz és egészen biztosan erősítés lenne.

(éppen ezért biztos vagyok benne, hogy nem lesz a mi játékosunk)

Előzmény: JHSZ TTL (204073)
JHSZ TTL Creative Commons License 5 napja 0 0 204075

Kiegészítés: nagyobb és értékesebb az állománya mint egy Újpesté

Előzmény: JHSZ TTL (204074)
JHSZ TTL Creative Commons License 5 napja 0 2 204074

5,88M € is sokallom ezért a bandáért! Hogy jutottunk ide -tudom belgának köszönhetően-hogy egy Paks, Mezőkövesdnek több és értékes állománya lehet és még sorolhatnám.. Elképesztően szánalmas...

Előzmény: Johhny Korn (204071)
JHSZ TTL Creative Commons License 5 napja -1 0 204073

Biztos kell a Takács debrecenből az nso szerint a két klub megegyezett csak a játékossal kell. Nem csak azért kérdezem félve mert szerb, hanem mert nem emlékszek a játékára- nem követem a debrecent annyira.

polovcev Creative Commons License 5 napja -1 1 204072

Tényleg nem valami acélos a keret. Csatárunk meg legfeljebb kölcsönbe lesz, aztán bízunk abba, hogy az utánpótlásban felbukkan az új Zsengellér. :)

 

 

Apropó, ezért a selejt Traore-ert kaptunk valamit? Mert abból a pénzből még lehetne 1-2 szépreményűt hozni. Vagy egyszerűen elengedtük a Kolozsvárhoz?

Előzmény: Johhny Korn (204071)
Johhny Korn Creative Commons License 5 napja 0 1 204071

Egy beszédes kép: nincs még egy ilyen szűk kerettel rendelkező NB1-es klub!

Nem csak csatár kellene még! Több poszt van, ahol csak egy játékosunk van! Na meg persze a jolly joker Balázs Benji :-)

JHSZ TTL Creative Commons License 5 napja -1 2 204070

Na meg igen, "szerencse" , hogy az ország legjobb kapusa nálunk van- ezt merte nyilatkozni! Sajnos ameddig nálunk van ő lesz a kezdő. Egy a nyomorult egyetlen egyszer sem rakta volna be még edzőmeccsen sem a Gundit, igaz Banait sem fárasztotta ki. Nagyon jó lenne már egy edzői (is) frissítés.Van még egy olyan klub a Földön amelyik ennyi meccset lejátszott befejező csatár nélkül mint mi az elmúlt 5 évben? Kik a játékosmegfigyelői a csapatnak?Mitrovicsot jó volt újra látni, sajna nem nálunk pedig ide is beférne! Jó 11-est kihagyta most. Miért nem hozzánk jött vissza? 32 évesen is überli a burekovics, meg a többi szerbeket.

Előzmény: sárfi (204067)
Johhny Korn Creative Commons License 5 napja 0 1 204069

Igen, csak most írta a csakfoci, hogy biztosan távozik. Úgy, hogy itt maradt nálunk ez a nagyszájú lepkevadász, szegény Gundinak semmi esélye a keretbe kerülésre, pedig tehetséges kis kapus!

Előzmény: sárfi (204067)
Johhny Korn Creative Commons License 5 napja 0 0 204068

Én már az első forduló után mondtam, hogy nagyon impresszív játékot játszanak! A Vidit 3-4 gólos különbséggel kellett volna verniük, de a 7 ziccerükből egy sem ment be.

Előzmény: Padre Pio (204066)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!