Amúgy mutassatok egy csapatot a világon, amit legendák irányítanak, vezetnek, menedzselnek. Mindenhol veszik el a hagyomány (csak címer ügyben hirtelen mi, Juve, Tottenham, most az ETO), az érzelem. Megy név, néha szín, stadion. Már a történelem sem történelem, az irányít, aki a pénzt adja.
Nem azt mondom, hogy ez rendben van, de ez egy világtrend.
A Felcsút nagy cula négere aki szinte minden meccsen gólt rúgott nekünk egymillió euróért igazolhat Romániába. Na mi pont ennyiért a kutyaszarral megegyező értékű Horváth Krisztofert vettük. Bravo MOL bravó vezetőség
Most tippeld azt, hogy az 1-12. hely valamelyikén végzünk és a kupában is elindulunk. Utána a tipp kölcsönözhető az ügyvezető úrnak is. Elmondhatja a még nem létező ankéton is.
Más: az új szezonban kétszer játszunk a Szuszában a makikkal. Volt már ilyen, amióta rájuk szabták a bajnokságot és a semlegesség jegyében náluk játszottunk kupadöntőt? Persze nem ezen múlt az elmúlt évtized, de mégis.
ha jól tudom, akkor egyelőre egyetlen kapust igazoltunk és kb négyen távoztak, szóval jelen pillanatban (nyilván, ez egy marhaság, de akkor is) gyengébb a csapat, mint volt 1 hónappal ezelőtt
pl ő is távozott: Ajanah-Chinedu Chukwujekwu Simeon, megvallom, azt sem tudtam, hogy a világon van, nem hogy még nálunk is "játszik"...
"Az egyetlen elfogadható helyezés! :-)" - Egyébként lila szívvel igen...
Ha pedig objektíve nézzük... a Fradi nem lesz gyengébb mint tavaly, a Puskás szintén erősített (az elmúlt egy hónapban két gólkirályt igazolt) A Paks sem lett gyengébb, a Győr második félévét nézem erősen javuló tendenciát mutat.... és legyünk őszinték meglepő lenne ha pl. egy MTK ismét beérne elénk?
Egyenlőre nem igazán találok olyan érvet, tényt ami miatt mi előrébb lennénk. :(
Tulajdonképpen az a megnyugtató, hogy a Kisvárdát, a ZTE-t és a Kolorcityt gyengébbnek érzem.
Izgulni való nem sok. Jelenleg középcsapat vagyunk dicső múlttal. A számunkra csurgatott méz: "a lassú, tudatos építkezés"
(egyébként ha a kilencvenes évek elején egy tuti időgép ezt kiírja nekem hozzátéve, hogy megyünk Felcsútra is a Pancho Arénába... szerintem elkönyveltem volna magamban, hogy akkor 2025-ben már itt lesznek az UFO-k. :)
Pont ez az. Már idén is szétfutottak minket a gyorsabb csapatok. Mondjuk nem tudom mit vártam egy olyan klubtól amelyik 1 évre igazol edzőt, lehet pont ezt.
Emlékszem mikor talán Paulo Sousa hívására a vidi leigazolta a 34-5 éves Marco Caneirát ,mekkora tanár volt az nb1-ben.
Ademi lábában van kb 120 nemzetközi tétmeccs (BL,EL) egy olyan sebességű csapatban ,amiről mi maximum álmodni merünk. Az állva totyogós nb1-ben 30-45,de akár 90 percekre is jó lehet.
Külön Krnzar kérte, hogy hozzuk ide,az csak jelent valamit.