Keresés

Részletes keresés

626 Creative Commons License 10 órája -1 1 230698
Szili1974 Creative Commons License 15 órája -1 1 230697

Vagy mi nem igazoltuk le, nehogy meccsenként megrúgja a maga (ön)gólját. :-)

Előzmény: wizardry8 (230696)
wizardry8 Creative Commons License 17 órája -1 1 230696

Colley csak az Újpest ellen tud gólt szerezni. Nyilván ezért nem jött hozzánk.

Előzmény: Szili1974 (230693)
BVNG25 Creative Commons License 26 órája -1 0 230695

Az nem számít, este vannak a meccsek.

Előzmény: 626 (230694)
626 Creative Commons License 27 órája -1 0 230694

Noah megeszi reggelire. :D

Előzmény: Szili1974 (230693)
Szili1974 Creative Commons License 28 órája -1 1 230693

Reméljük Colley nem menti át a formáját ellenünk Miskolcra. 😀

Előzmény: wizardry8 (230689)
Lila Pista Creative Commons License 1 napja -10 3 230692

Lumpertazzi amúgy szívesen hülyéz le mindenkit (ez olyan kedvenc hobbi lehet nála:) de ami érdekesség, hogy az amúgy máskor erre érzékeny fórum nála ezt rendre 10 plusszal honorálja. (Jó dolog ha valakit ennyire szeretnek. :)

Legutóbb pl. waltt-nak írta meg Lumpertazzi határozottan, hogy: "Te akkora egy hülye vagy, hogy nálad nagyobb nincs ebben a topicban." 

Két észrevétel: Waltt (nem cimborám) de hozzászólásai alapján egy értelmes lila és a hozzászólása amire "legnagyobb hülyézték" a mai napig áll.

Miller a sör Creative Commons License 1 napja -14 3 230691

Na végre, valaki rájött :-)

Előzmény: Lila Pista (230690)
Lila Pista Creative Commons License 1 napja -10 2 230690

Lumpertazzi beírta: itt sok a hülye és nem érdemes őket olvasni

erre válaszul Miller beírta: "na végre valaki rájött"

(egyikükkel sem értek egyet - de ez most mellékes)

Volt egy állítás, majd annak tartalmával egy egyetértés

Lumpertazzi kapott 6 elismerő pluszt Miller 10 db mínuszt.

Ezen a ponton tényleg röhejes a plusz/minusz - és ezt azért írom mert tény és nem azért mert dolgom lenne Miller védelme.

wizardry8 Creative Commons License 1 napja -1 0 230689

Úgy tudjuk továbbá, hogy a miskolci klub Colley mellett más megoldást is keres a csatárposztra: arról már írtunk, hogy Peter Ambrose szintén komoly kiszemelt, az érkezése nagy eséllyel megvalósul

maribor Creative Commons License 2 napja -5 5 230688

Jó, meg pár identitás zavaros buzi, de ez más kérdés.

Előzmény: maribor (230686)
ivanandras Creative Commons License 2 napja -9 1 230687

Engem mindig érdekel, mi történik a barátaimmal!!!

Előzmény: maribor (230686)
maribor Creative Commons License 2 napja -5 5 230686

Pár hülye fóbiás fradistán kívül a kutya nem olvas minket.

Előzmény: Lupertazzi (230678)
wizardry8 Creative Commons License 2 napja -2 1 230685
wizardry8 Creative Commons License 2 napja -2 1 230684

Fenyő Noah az ötödosztályban (Hessenliga) szereplő Eintracht II-ben rendszeresen szerepel

Előzmény: Lila Pista (230681)
Miller a sör Creative Commons License 3 napja -16 3 230683

Én csak akkor szeretek ide írni, ha olduteöregdrukkerkocsmás ezeken a nevein szerepel. A többi néhány hozzászólásos egy-két éves fikákat leszarom. Szóval oldöreg, a k anyádat :-)

Előzmény: wizardry8 (230680)
Miller a sör Creative Commons License 3 napja -11 2 230682

Na végre valaki rájött :-)

Lila Pista Creative Commons License 3 napja -1 1 230681

Ha már kérdeztem, hogy mi újság Vele...

(remélem nem erre írtad, hogy hülyeség...:)

Index - Futball - Futball - Átigazolási bomba: Németországból igazol futballistát az Újpest

wizardry8 Creative Commons License 3 napja -3 2 230680

Legalább kifejtenéd miért hülyék a beírások. Miller a macska ritkán jár erre és így cincognak az egerek.

Lila Pista Creative Commons License 3 napja -6 1 230679

Ne mérgelődj emiatt, inkább örülj annak, hogy Te okos vagy.

Lupertazzi Creative Commons License 3 napja -1 10 230678

Mennyi hülye van itt. Titeket sem érdemes még olvasni sem. 

BVNG25 Creative Commons License 3 napja -1 1 230677

Ez csak a nyári igazolási időszakban elképzelhető. 

Igy télen csak a kallódóakból, maradékból lehet, és egy-két szerencsé fogás jöhetne be. Nem meglepő, hogy nem látunk azonnali, ütőképes nagy igazolásokat. 

A Fradi is csak kényszerből teszi: megint eladták a 2 legjobb magyar játékosukat. Igy kellenek pótlások, És a nagy bejövő pénzből el is happolják mások elől, akik biztatóak. A két magyar helyett feltöltik szlávval és fekával a csapatukat, csinálják csak. Én nem sajnálom, hogy nem mi tesszük. 

Előzmény: Lila Pista (230675)
wizardry8 Creative Commons License 3 napja -1 0 230676

Én voltam olyan naiv és azt hittem amikor jött a MOL hogy igazolunk egy rakás jó játékost meg egy jó edzőt. Még akkor se könnyű összerakni egy jó csapatot. Aztán jött Zselák meg Gergényi és már lehetett tudni hogy nem sok minden lesz. Maximum lassú építkezés, jobb esetben. Idáig inkább a rombolás ment.

Előzmény: Lila Pista (230675)
Lila Pista Creative Commons License 3 napja -1 1 230675

Az a baj, hogy megint nincs összhangban a prognózis, a keret és az igazolásaink...

A vetítőgépen az fut, hogy két éven belül nemzetközi porond... és hogy a Fradi riválisai leszünk.

Oké. Ehhez egyértelmű erősítés kellene. Olyan szintű, minőségű játékosokat kellene igazolni mint pl. Acolatse, (akkor is ha rekordösszegért) Kovacevic, (akkor is ha több mint 1 milliárd) Lukács Dániel, Nagy Ádám stb. stb.

A probléma, hogy ezt nem mi tesszük. 

Nincs rá pénz? - Oké, akkor viszont ne basszuk át újra és újra a népet. (mármint a lila népet)

Szembetűnő, hogy akinek a kommunikáció szerint riválisai szeretnénk lenni folyamatosan erősebb kvalitásokat igazol mint mi. Akkor, hogy fogjuk őket utolérni? - Sehogy.

Szerintem a MOL-nak vagy határozottabban kellene megnyitni a bukszát, vagy nem mondani olyan hülyeségeket, hogy a Fradinak riválisai leszünk.

Amúgy meg egyenlőre legyünk riválisai pl. a Győrnek, ezzel a kerettel már azon is meglepődnék.   

Lila Pista Creative Commons License 4 napja -2 1 230674

Dárdainak senki nem szidta/szidja az anyját, - maximum a belgának megszokásból. :)

Emlegették még a Fenyő gyereket Frankfurtból (tudom, hogy Ő nem csatár) vele mi újság? 

Előzmény: Lupertazzi (230673)
Lupertazzi Creative Commons License 4 napja -3 0 230673

Nincs is itt a belga gyerek, csak felröppent a neve, de már Dárdaiéknak a kurva anyját. A horvát gyereknél azt írták, hogy csak puhatolózás történt semmi komolyabb, de őt már a fradi happolta el előlünk.

legesleglilább Creative Commons License 4 napja -2 2 230672

abban még bizakodhatunk hogy gradisar és vaesen között nem és hanem vagy kapcsolat van előbbi javára (kb. mint c és d opció) de ha jön a szlovén végképp nem értem mi szükség a balgára

Lila Pista Creative Commons License 4 napja -2 2 230671

"... be kell látni ,hogy amíg nem tudunk alternatíva lenni a nemzetközi szereplésben,addig nehéz ide komoly ,vagy jól teljesítő játékost hozni..."

Belátom, de jól teljesítő játékos, CSATÁR nélkül, hogy lesz itt nemzetközi szereplés?

Vitatkozni nem tudok, mert kb. ugyanezt mondta Kovacevic is, aki: "azért döntött a Fradi mellet, hogy bekerüljön a horvát válogatottba, valamint a világbajnoki keret tagja legyen."

Belátom, (de nagyon keserűen), hogy mi itt tartunk a Fradi meg ott....

- Ettől független a MOL és Dárdai kombótól egy kicsit veretesebb igazolásokban reménykedtem.

Kyan Vaesen... - "munkabírása és védekező aktivitása miatt jól illeszkedhet a Dárdai Pál és Szélesi Zoltán által elképzelt játékrendszerbe." 

Csodálatos - ami kicsit zavar, hogy ha úgy általában a pengés CSATÁROKRA gondolok, /pl. Törőcsik, Maradona/

akkor legnagyobb erényként nem a védekező aktivitás jut elsőként róluk az eszembe.

(mindettől független, továbbra is bízom Dárdaiban és stábjában)

Előzmény: Seejay (230663)
Szili1974 Creative Commons License 4 napja 0 2 230670

"Úgy jártunk mint anno Radóval, beelőzött a Fradi." - szerintem itt a belgával akartak kib*ni. Emlékszem már Kovács, vagy Gyarmati doktornő bejelntette, majd 1-2 órával később mégis a fradiba ment. Szerintem ez így csakis direkt történhetett.

Előzmény: Lila Pista (230668)
colbas Creative Commons License 4 napja -1 0 230669

Alakulunk :)

https://www.goal.com/hu/h%C3%ADrek/barczi-david-ujpest-dorog-igazol-masodik-csapat/blt5cda0576da865ada

Barczi Dávid 13 év után visszatér Újpestre

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!