Lumpertazzi amúgy szívesen hülyéz le mindenkit (ez olyan kedvenc hobbi lehet nála:) de ami érdekesség, hogy az amúgy máskor erre érzékeny fórum nála ezt rendre 10 plusszal honorálja. (Jó dolog ha valakit ennyire szeretnek. :)
Legutóbb pl. waltt-nak írta meg Lumpertazzi határozottan, hogy: "Te akkora egy hülye vagy, hogy nálad nagyobb nincs ebben a topicban."
Két észrevétel: Waltt (nem cimborám) de hozzászólásai alapján egy értelmes lila és a hozzászólása amire "legnagyobb hülyézték" a mai napig áll.
Úgy tudjuk továbbá, hogy a miskolci klub Colley mellett más megoldást is keres a csatárposztra: arról már írtunk, hogy Peter Ambrose szintén komoly kiszemelt, az érkezése nagy eséllyel megvalósul
Én csak akkor szeretek ide írni, ha olduteöregdrukkerkocsmás ezeken a nevein szerepel. A többi néhány hozzászólásos egy-két éves fikákat leszarom. Szóval oldöreg, a k anyádat :-)
Ez csak a nyári igazolási időszakban elképzelhető.
Igy télen csak a kallódóakból, maradékból lehet, és egy-két szerencsé fogás jöhetne be. Nem meglepő, hogy nem látunk azonnali, ütőképes nagy igazolásokat.
A Fradi is csak kényszerből teszi: megint eladták a 2 legjobb magyar játékosukat. Igy kellenek pótlások, És a nagy bejövő pénzből el is happolják mások elől, akik biztatóak. A két magyar helyett feltöltik szlávval és fekával a csapatukat, csinálják csak. Én nem sajnálom, hogy nem mi tesszük.
Én voltam olyan naiv és azt hittem amikor jött a MOL hogy igazolunk egy rakás jó játékost meg egy jó edzőt. Még akkor se könnyű összerakni egy jó csapatot. Aztán jött Zselák meg Gergényi és már lehetett tudni hogy nem sok minden lesz. Maximum lassú építkezés, jobb esetben. Idáig inkább a rombolás ment.
Az a baj, hogy megint nincs összhangban a prognózis, a keret és az igazolásaink...
A vetítőgépen az fut, hogy két éven belül nemzetközi porond... és hogy a Fradi riválisai leszünk.
Oké. Ehhez egyértelmű erősítés kellene. Olyan szintű, minőségű játékosokat kellene igazolni mint pl. Acolatse, (akkor is ha rekordösszegért) Kovacevic, (akkor is ha több mint 1 milliárd) Lukács Dániel, Nagy Ádám stb. stb.
A probléma, hogy ezt nem mi tesszük.
Nincs rá pénz? - Oké, akkor viszont ne basszuk át újra és újra a népet. (mármint a lila népet)
Szembetűnő, hogy akinek a kommunikáció szerint riválisai szeretnénk lenni folyamatosan erősebb kvalitásokat igazol mint mi. Akkor, hogy fogjuk őket utolérni? - Sehogy.
Szerintem a MOL-nak vagy határozottabban kellene megnyitni a bukszát, vagy nem mondani olyan hülyeségeket, hogy a Fradinak riválisai leszünk.
Amúgy meg egyenlőre legyünk riválisai pl. a Győrnek, ezzel a kerettel már azon is meglepődnék.
Nincs is itt a belga gyerek, csak felröppent a neve, de már Dárdaiéknak a kurva anyját. A horvát gyereknél azt írták, hogy csak puhatolózás történt semmi komolyabb, de őt már a fradi happolta el előlünk.
abban még bizakodhatunk hogy gradisar és vaesen között nem és hanem vagy kapcsolat van előbbi javára (kb. mint c és d opció) de ha jön a szlovén végképp nem értem mi szükség a balgára
"... be kell látni ,hogy amíg nem tudunk alternatíva lenni a nemzetközi szereplésben,addig nehéz ide komoly ,vagy jól teljesítő játékost hozni..."
Belátom, de jól teljesítő játékos, CSATÁR nélkül, hogy lesz itt nemzetközi szereplés?
Vitatkozni nem tudok, mert kb. ugyanezt mondta Kovacevic is, aki: "azért döntött a Fradi mellet, hogy bekerüljön a horvát válogatottba, valamint a világbajnoki keret tagja legyen."
Belátom, (de nagyon keserűen), hogy mi itt tartunk a Fradi meg ott....
- Ettől független a MOL és Dárdai kombótól egy kicsit veretesebb igazolásokban reménykedtem.
Kyan Vaesen... - "munkabírása és védekező aktivitása miatt jól illeszkedhet a Dárdai Pál és Szélesi Zoltán által elképzelt játékrendszerbe."
Csodálatos - ami kicsit zavar, hogy ha úgy általában a pengés CSATÁROKRA gondolok, /pl. Törőcsik, Maradona/
akkor legnagyobb erényként nem a védekező aktivitás jut elsőként róluk az eszembe.
(mindettől független, továbbra is bízom Dárdaiban és stábjában)
"Úgy jártunk mint anno Radóval, beelőzött a Fradi." - szerintem itt a belgával akartak kib*ni. Emlékszem már Kovács, vagy Gyarmati doktornő bejelntette, majd 1-2 órával később mégis a fradiba ment. Szerintem ez így csakis direkt történhetett.