Keresés

Részletes keresés

Skywalker. Creative Commons License 2 perce 0 1 230503

Ganea off, egy újabb darabka belga távozik

Dzsudzsit válogatottba! Creative Commons License 30 perce 0 9 230502

Rákérdezhetek? A nem végeztem el az általánost a kakukktojás, mert az igaz.

Előzmény: Miller a sör (230501)
Miller a sör Creative Commons License 1,5 órája -9 0 230501

Amúgy nincs családom, egy szatyorban élek és mindenki utál. Szegény vagyok, nem végeztem el az általánost, életemben nem voltam Dózsa meccsen és igazából csak trollkodni járok ide.

(Ha valami kimaradt írd meg kérlek)

Előzmény: barát ferkó (230497)
legesleglilább Creative Commons License 1,5 órája -1 4 230500

mondjuk annyiban okés hogy,hogy (klasszikus anyagi értelemben vett) egzisztenciális alapon rendben van Pali is meg Szélesi is,ezáltal a munkájuk akut szakmai részének nem lesz direkt része a harácsolás a fillérbaszás meg a saját zseb.

a belga edzői klasszik balkáni szegénylegények voltak zselák volt az első akiből kinézem hogy evett már egy normális steaket.

Ebből nem jósolok egyenesen következően automatikusan jót,de Szélesinek legalabb biztosan nem az lesz az élete (anyagi)fénypontja h a mol pénzéből majd vesz egy rolexet.

akár csinálhatja jól is,aki ennyire nincs koldusboton amúgy. Palira ez hatványozottan igaz.

polovcev Creative Commons License 1,5 órája 0 0 230499

Én kissé fázok Szélesitől, mert az up eredményei tényleg gyatrak, de ez igaz az összes többi kapitányra is.

De ha már magyart hozunk, akkor talán érdemesebb nem öreg ezerszer látott arcot próbálni. 

Miller a sör Creative Commons License 1,5 órája -10 0 230498

Szeretném elérni, de ahhoz még kell néhány olyan semmiből jövő inda regisztráció mint a tiéd :-)

Előzmény: barát ferkó (230497)
barát ferkó Creative Commons License 2 órája 0 15 230497

Ötven minusz egy-egy hozzászólásodra :))) És ennek fele nyilván a családtagjaidtól :)))) Áldott Karácsonyt!

Előzmény: Miller a sör (230496)
Miller a sör Creative Commons License 2 órája -27 1 230496

Sok nicked van te fasz, de igazából lehetsz buzi is, azt irok le amit csak akarok. Amúgy peched van, van néhány ráérős napom és szánok rád egy kis időt, hidd el értékelni fogom a munkásságodat. És igen nagyon fáj, hogy én kevesen vagyok te meg sokan, és szarrá aláznak mindig a loki topicban, sőt a fradiban is pedig oda nyalni járok, na mindegyis, most hogy megjött a vízvezetékszerelő segély adok kicsit a trollkodásnak.

Remélem kibaszott szar lesz a karácsonyod.

(írj egy novellát az régen is bejött)

Előzmény: Lila Pista (230493)
hatnulla Creative Commons License 2 órája 0 31 230495

Elüldözöl innen mindenkit, nem maradunk itt csak hárman.

Előzmény: Miller a sör (230490)
hatnulla Creative Commons License 2 órája -1 29 230494

Anyukád munkahelyén elfogyott a gumióvszer. Rohanj vigyél egy raklappal mert ott áll Lorenzó, Szókratész és még vagy harminc norvég akik a karácsonyi akciót akarják kihasználni. 

Előzmény: ivanandras (230479)
Lila Pista Creative Commons License 2 órája 0 34 230493

Most meg Te figyelj Miller

1, a Te "buzikád" (- ahogy azt írtad -) az nem én vagyok

(a LOKI fórumban persze ez vagy igaz vagy nem már írtak arról, hogy ki)

2, ha feleslegesnek érzed a társalgást hát ne társalogj

3, ne sírj mindig ugyanazért, légy férfi

4, ne írd le huszadszorra is ugyanazt pl. "nick" "meg "buzi" ezekből nem lesz meggyőző érv attól, hogy hajtogatod 

5, Legyen Boldog, Békés Karácsonyod és mivel úgysem bírod majd ki, úgy tippelem itt leszel és társalogsz kívánom, hogy legyen jövőre minél több és jobb hangulatú üzenetváltásod.

Ehhez ne feledd, amiiyen az Adjon Isten olyan lesz a Fogadj Isten, de ennél most fontosabb: 

Boldog Karácsonyt valamennyi szurkolótársamnak!

Előzmény: Miller a sör (230490)
Miller a sör Creative Commons License 3 órája -28 1 230492

+1

Előzmény: Steve Huckett (230491)
Steve Huckett Creative Commons License 3 órája 0 31 230491

Békés karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag új esztendőt kívánok minden kedves szurkoló társamnak! 

Miller a sör Creative Commons License 3 órája -35 0 230490

Figyelj buzikám, egyszerűen teszteltem hogy ha személyeskedés nélkül írok a meccsről valamit azt pont ugyanúgy értékeled mind a 18 nickeddel mintha nyersen le buzizlak. Ennek fényében marad a trollkodás. Teljesen feleslegesnek tartom az érdemi társalgást 

Előzmény: Lila Pista (230475)
Miller a sör Creative Commons License 4 órája -34 0 230489

Én várom az öreg véleményvezér állásfoglalását. Ha ő örül akkor mindenki örül!

Skywalker. Creative Commons License 5 órája -3 6 230488

Ha egy pillanatra felvenném a topicban oly sokszor eluralkodó, általánosító, lejtő egyszerűségű, furkósbot-hőbörgést, akkor azt írnám, hogy:
Hé, külföldi szopó megmondóember okostojások! Most az a baj, hogy végre MAGYAR edzőt hoznak, ráadásul ÚJPESTI kötődéssel? 

Szili1974 Creative Commons License 5 órája 0 0 230487

Verstanden? Ahogy a művelt angol mondaná. :-)

Előzmény: wizardry8 (230485)
wizardry8 Creative Commons License 6 órája 0 1 230486

Szélesiben az a jó hogy tőle nem várok sokat. Ugye Krznar-tól, a sok bajnoki címes csodaedzőtől el voltam ájulva, aztán mi lett a vége. Lehet jóllakott volt, Szél még nem nyert semmit, így még éhes :-)

wizardry8 Creative Commons License 6 órája -1 0 230485

(Rasakkal jobbhátvédben,Ljujiccsal a kezdőben..

Ja, az furcsa volt hogy magyar edző nem rakta be állandóan Geigert meg Kaczvinszkyt kezdőnek. Más magyar fiatal szerintem nem is maradt a csapatnál.

Az lesz a vicces amikor január 24.-én megint kiállunk a Ganea-Ljujics-Rasak-Lacoux-Nunes-Kobouri  csapattal.

Minden helyeslő mondatot ja-val kell kezdeni ezentúl a német kapcsolat miatt. Understande?

Előzmény: vinyesz (230483)
Arpe98 Creative Commons License 6 órája -2 35 230484

Ok, takarodhatsz innen a picsaba.

Előzmény: ivanandras (230479)
vinyesz Creative Commons License 7 órája 0 2 230483

Dárdai nyilatkozta, hogy milyen remek baráti kapcsolat fűzi Szélesihez. Mennyiben professzionális kinevezni és alárendeltté tenni egy jóbarátot? Vajon annyira jó a kapcsolat, hogy nyugodt szívvel mérlegelheti a kirúgását később, ha nem válik be? 

Szélesi ambíciózus, fiatal, komoly külföldi tapasztalata van játékosként, ugyanakkor edzőként inkább főleg stábtag volt, az u21-nél lebőgött, bár ott egészen máshogy kell értékelni a teljesítményt. Én egy Gera Zoli karrierívet látok egyelőre benne, aki több edzőnél volt stábtag, utána látványosan szar volt az u21-nél, majd sorra kapta a klubmegbízatásokat, ahol szintén leszerepelt.

Jobban örülnék, ha tapasztaltabb edző jönne, aki mondjuk már teljesített hasonló helyzetben, és épített fel csapatot kvázi a nulláról. Ilyen embert kéne keresni, ezt nem igazán látom Szélesiben. Más kérdés, hogy ötletem sincs, hogy ki lenne jó ide ebben a szituban. 

Bodort megtartását nem igazán értem, hogy egyesek mire alapozzák. Kijött pár eredmény, de többségében ugyanolyan színtelen, szagtalan fos játék (Rasakkal jobbhátvédben,Ljujiccsal a kezdőben..).

PurpleUte Creative Commons License 8 órája 0 3 230482

Én sem vagyok elájulva tőle, de most idény közben melyik nagynevű varázsló jönne ide, aki akarna is itt dolgozni és ki is vásárolnánk egy nagy puttony pénzért? 

Előzmény: waltt (230480)
Öreg drukkerkocsmás Creative Commons License 8 órája 0 2 230481

Azt nem tudom, hogy százszor jobb lenne-e, de Szélesi egyik legutolsó nyoma Újpesten ez volt, még játékosként: https://www.youtube.com/watch?v=s1tzEBtauCw

Amit pedig edzőként nyújtott azóta, engem nem győzött meg. De nem is nekem kell érteni hozzá, hanem a végre létező sportigazgatónak. Hátha Dárdai lát benne, tud róla valamit, ami felér egy csodafegyverrel. :)

Előzmény: waltt (230477)
waltt Creative Commons License 8 órája -2 3 230480

hiába a kötődés, eddig mindegyik utánpótlásválogatottnál csúnyán lebőgött. 

Előzmény: PurpleUte (230478)
ivanandras Creative Commons License 8 órája -39 3 230479

Egymást buzizó újpestiek, nevetséges edző, home office-os sportigazgató, bírói segédlettel megnyert kiesési rangadó egy NB II-es csapat ellen, amit lassan bajnoki aranyként ünnepeltek...

Hát én őszintén tudok nektek nyugodalmas, bejglivel és tojáslikőrrel átitatott boldog karácsonyt kívánni, barátaim! Ennél csak jobb jöhet. Mindig jövőre jobb is jön!

PurpleUte Creative Commons License 9 órája 0 2 230478

Én nem fogalmaznék most ilyen sarkosan. Szélesi kötődése megkérdőjelezhetetlen, ismeri a magyar viszonyokat, meglátjuk mi lesz. Bodor amúgy sem maradhatott volna, nincs liszensze. 

Előzmény: waltt (230477)
waltt Creative Commons License 9 órája -4 4 230477

Borzalmas választás, de nem is vártam mást. Már megjelent akkor az első német is. Bodor százszor jobb lenne, őt meg elküldjük gondolom

Előzmény: PurpleUte (230476)
PurpleUte Creative Commons License 9 órája -1 3 230476
Lila Pista Creative Commons License 12 órája 0 37 230475

Karácsony előtt két nappal Neked azt volt a lényeges és a fontos, hogy lebuziz egy lilát, illetve kettőt egy harmadiknak meg megírd, hogy utálod, mint a szart.

Gratula – az a jó, hogy ezek után nekem megint nem kell Téged minősítenem vagy jelzőt keresnem Rád.

Ez a folyamatos buzizás az amúgy számodra ismeretlen emberekkel szemben nem túl ütős, főleg úgy, hogy itt a fórumon senkinek nincs olyan szoros viszonya senkivel, mint Neked és Maribornak... Vitája viszont már mindenkinek volt, ennek ellenére Rajtad kívül senki nem érvelt azzal, hogy a másik biztos: Béla Bácsi, Ákos, Old UTE, Lila Pista, Öreg drukkerkocsmás stb. stb. stb. - ja meg neked biztos van 10 nikked egyedül és azzal hol így lépsz be, meg hol úgy. Vajon miért van az, hogy csak Te rinyálsz ezen folyton, mint egy rossz...Manó. Rajtad kívül soha senki nem jön ezzel, még az sem akit éppen lehülyéznek - csak Te EGYEDÜL. Te folyton ezt hajtogatod, amúgy ezzel sincs már gond, mert igaza van Öreg Drukkerkocsmásnak, idővel már nem bosszantó vagy, hanem egyre viccesebb.

Mosdatlan a szád, de nincs harag. Most menj vigasztald Maribort, (ha már Te vagy az ő kis egyetlen Millermanója) mert Ő meg itt szipogott, hogy megbántottak Titeket a nagy lila érzelmetekben. A franc gondolta volna, hogy ilyen érzékenyek vagytok.

Előzmény: Miller a sör (230463)
Lila Pista Creative Commons License 12 órája 0 33 230474

Olyan szép amikor a Te kis Millermanód kedvére buzizza azokat a lilákat akiket amúgy soha életében nem látott.

És az is szép amikor erre jössz Te és tartasz egy erkölcsi szónoklatot arról, milyen csúnya dolog a lila érzelmet megkérdőjelezni. Te, aki hol kikéred magadnak, hogy összekötnek Vele, hol meg az üzeneteit hozod. 

Ki a jó nyavalyát érdekel szerinted, hogy Ti az elmúlt 25 évben hol, mibe és mit tettetek bele? Kímélj meg a részletektől. Most pedig szaladj, dugjátok össze a buksitokat és jegyzeteld le újra Millermanód üzenetét.

Előzmény: maribor (230473)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!