Keresés

Részletes keresés

deuuuus Creative Commons License 1 napja 0 0 203865
illatosítotthegyilevegő Creative Commons License 3 napja -1 1 203864

Csodás ez az Index fórum rendszere, hogy nem lehet változtatni a hozzászólást!

Előzmény: illatosítotthegyilevegő (203863)
illatosítotthegyilevegő Creative Commons License 3 napja 0 2 203863

Amúgy ebből a Vidi meccsből is látszott, hogy megérné Zsótérra építeni szinte az egész támadójátékot az Újpestnek. Mivel alacsony, eléggé alacsonyan van a súlypontja ezért tipikusan az a játékos akire nem ívelgetni,beadni kell hanem passzolni és földön megnyeri az 1v1-eket. Tipikusan ilyen Messi,Iniesta,Xavi,Modric játékstílusa van. Emellé eléggé agresszív és jól lő messziről. Ha megfelelő játékrendszerbe játszatnák, hatalmas „sztárja lehetne” az Újpestnek. Csak hogy a példák világszínvonalúak voltak, ezért azoknak akik ez fájt: Suljics,Besics. Zsótérnak megvan ugyanez a tehetsége mint az utóbbi kettőnek, csak ki kéne használni. Amúgy jobbulást a szurkolónak!amúgy

BELABACSI Creative Commons License 3 napja -2 4 203862

Szerintem az kiderült a meccsből, hogy nem vagyunk gyengébbek mint a Fideszoton, aki nálunk olyan ötször több pénzt költhet, az Orbánnak "hála". Meg az is, hogy Rácznak játszani kell, egész más lett a meccs, mikor a második félidőben bejött. Én nem hagyható ki Zsótér sem. Ha nem is játszik jól, akkor is olyan tudása van, amit nem tudunk nélkülözni.  Elég, ha csak egyszer megvillan és máris gondban az ellen. Mellesleg most nem is játszott rosszul.

 

ISTEN ÓVJA A MENNYEI ÚjPESTET!

 

 

TOMAUTE Creative Commons License 4 napja 0 1 203861

Köszönjük szépen! 

Előzmény: Vjacheslav (203860)
Vjacheslav Creative Commons License 4 napja 0 1 203860

Jobbulást a srácnak, aki leesett a kerítésről remélem rendben van, elég sokáig küzdöttek érte a mentősök...

phammill Creative Commons License 5 napja -1 1 203859

Hajrá UTE, adjatok nekik!

Miller a sör Creative Commons License 5 napja -1 0 203858

Simon mire példa? A fiatalra vagy a tehetségre? Mert ha ezekre akkor legyintek egyet.

Előzmény: Vicenza Merda 1 (203856)
Afassa Dapapi Dapov Creative Commons License 5 napja 0 0 203857

Ja, a 28 éves ifjú tehetség...

Szar az egész.

Előzmény: Vicenza Merda 1 (203856)
Vicenza Merda 1 Creative Commons License 5 napja -1 1 203856

És hol vannak a fiatal Újpesti tehetségek Zsótér nem újpesti nevelés , kurvára hiányoznak, jó itt a Simon Krisztián de többi....

Előzmény: illatosítotthegyilevegő (203855)
illatosítotthegyilevegő Creative Commons License 6 napja 0 0 203855

tőle kevés ez a 4 gól.

Talán olyan rendszerbe kéne őt játszatni ahol érvényesül az agresszív, kapura veszélyes játéka? Rákéne pl. építeni a stratégiát. A váratlan megoldásaival a kapu előtt iszonyatosan veszélyes tud lenni. Ráadásul kétlábas ami magyar szinten eléggé megbecsülendő. Az U16-ba és a többi korosztályos válogatott meccseken is iszonyatosan jellemző volt rá ez a 16-os széléről betörés és mindig rohadt hatékony volt...
Arra emlékszem, hogy egy hosszabbításba kapott gól miatt az U16-os „Zsótér vezette válogatott” épp hogy nem tudta ki kvalifikálni magát, egy U17-es világeseményre. Úgy húzta a korosztályos válogatottakat, hogy nagyon sokszor csak miatta nyertük a meccseket.

Pisont István majd Mészöly Géza által vezetett utánpótlás válogatott szerintem kurva tehetséges volt, nagyon sok tehetséges, jó játékos volt a „Zsótér vezette” a korosztályba: Medgyessi,Németh Márió,Bobál,Spandler,Mervó,Varga Szabolcs stb:. Ők az U20-as vb-n szép játékkal megmutatták, hogy valóban nem egy rossz korosztály, az nem volt egy rossz teljesítmény... Ellenben a Egervári vezette Németh Krisztián, és Koman Vladimir féle bronz éremmel, ami valljuk be faszmákok sorozata volt nagy részben. Az túltejesítés volt, de bőven... Persze azt is az NS úgy felszopta hogy kb. 10 évig ebből éltek hogy ”Hol vannak ezek a tehetségek?”.
A „Zsótéros válogatott” tagjai meg úgy elkallódtak, hogy az nem igaz... NB2, fiókcsapatok stb. Míg egy Gosztonyi,Varga kurva sok nb1-es meccsel: „Mert a bronzérem”.
Ez a fő baj a magyar fociban, hogy nem tudjak fejleszteni,megtartani,kibontakoztatni a tehetségeket.

A Fradika leszerződtet egy Ugrait „Mert bemelegítésen meccs előtt látszott rajta, hogy kiemelkedő technikája van cicázás közben” :D De hogy ezen kívül miért pont őt karolták fel... Na meg egy Radót akinek a fő teljesítménye az hogy elesik a 16-oson belül. Meg egy többször szalajtott Vargát „me bronzérem”.

Miközben a sokkal tehetségesebb „Mervós válogatott” tagjai, közel sem kaptak ennyi bizonyítási lehetőséget. Nem baj a Fradika, Honvéd meg a többi nb1-es csapat majd igazolja a Ghánai, Ugandai elsőosztályú gólkirályokat akik 19 évesen 28 éves fizikummal rendelkeznek, meg a tryharder szerb, bosnyákokat akik jobban hajtanak, de közel sem olyan tehetségesek mint pár magyar.

Felcsúton is valami buta bosnyák vagy mittudomén milyen edző, folyamatosan padoztatta Zsótért mikor a legjobb formájába volt, me valami többször szalajtott bosnyák vagy valami ilyesmi tehetségtelen, SZERINTE jobb volt nála...

Az NSO-ka meg bele van csavarodva az ilyen Kleinheisler, Radó, Kalmár istenítésbe, miközben nagyon sok, sokkal tehetségesebb labdarúgó van/volt akik elvesztek a padoztatásba vagy a szaredző bénázásában aki hagyta, hogy belecsússzanak a bulikázásba, ahelyett hogy inkább kihozta volna a belőlük a legjobbat... (Amúgy Kleinheisler nem rossz, van egy jó jobb lába és hajt, de nem kevés tehetség volt/van akit az nso így nem sztárolt fel...)

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem kevés tehetség van aki szem előtt van, és elkallódnak miközben a „szakma” vakok és süketek rájuk.

BELABACSI Creative Commons License 6 napja 0 2 203854

Azért szerintem érdemtelenül keveset játszik. Pár percekből, félórákból ritkán lehet gólkirály valaki. Ugyanakkor a Nagy kirobbanthatatlan a kezdőből, pedig az első néhány meccse kivételével (azt hittem akkor nagy nyereség lesz nálunk, tévedtem) szinte semmit nem ér, semmit nem tesz.

 

Azért nekem is van bajom a Zsótérral, de messze a legjobb támadó középpályásunk. Ha bizalmat kapna, lehet tíz lenne az a négy. Csak valahogy a mester nem annyi ambicionálja a támadásokat, ő egy védekező edző. És valóban ér el vele némi eredményt, de Újpesten azért a bajnoki cím az eredmény és a cél szinte miden szurker számára. Bárki a tulaj, vagy az edző, a szurkoló nem elégszik meg a sokadik hellyel. Azt meg védekezve (még, ha eredményesen  is csináljuk többnyire), biztosan nem lehet elérni. (Itt van az a Solomon gyerek. Eddig szinte semmi lehetőséget nem kapott, pedig nekem nem tűnt analfabétának. És hatvan év foci után úgy érzem legalább ahhoz értek egy kicsit, kiből lehet legalább közepes játékos és kiből nem, még akkor is, ha van hogy tévedek.)

 

BOLDOG ÚjPESTET!

Előzmény: sárfi (203853)
sárfi Creative Commons License 6 napja 0 2 203853

Nem csatár, de rendkívül technikás, gyors és jó játékos, Ő támadó kp, aki a pontrúgásokat is jól tudja elvégezni, tőle kevés ez a 4 gól.

Előzmény: Gyönyörű petesejt (203852)
Gyönyörű petesejt Creative Commons License 6 napja -2 2 203852

Zsótér posztja szerint csatár?

Egyébként irdatlan nagy gólt baszott a múlt héten.

Előzmény: sárfi (203851)
sárfi Creative Commons License 2019.04.08 -2 3 203851

Zsótér jó játékos, de lassan igazat adok Vignjevicsnek, hogy csak csere, mert 49 meccsen egy-két hátvéd is rúg 4 gólt. Lacinkat meg egyenlőre nem tartom jobbnak mint Somát, tiziket jól és biztosan rúgja, de 3  meccsen még akcióból nem tudott betalálni. Beadásainkat és kapura lövéseinket kellene jól kivitelezni. Beridzének meg kezdeni kellene, de lehet hogy nem erőltetik mert kölcsönben van. Rácz ügyes, de egyenlőre  ide kevés. Azért egyenlőre szép minden, mert dobogón vagyunk, amin remélem, hogy fent is maradunk.

illatosítotthegyilevegő Creative Commons License 2019.04.07 -2 4 203850

Zsótérnak már évek óta a válogatottba kirobbanthatatlan helye kéne hogy legyen... Az EB-re is ki kellett volna vinni... Többek között ezért is tart itt a magyarfoci, mert egy ilyen nyilvánvaló tehetséget, aki az egyik legfőbb motorja volt az utóbbi évek legsikeresebb utánpótlás válogatottjainak, folyamatosan padoztattak az edzői. Pedig szerintem kilométerekről látszik a tehetsége. Most képzeljük el azokat a tehetségeket akik nincsenek ennyire reflektor fénybe, mint Zsótér... Nagyon jó mentalitása van a pályán, ordít azért hogy ne a padon csücsültessék, de a zseni nb1-es edzők valahogy mindig találnak egy alkalmatlanabb embert a kezdőcsapatukba ő helyett. Konkrétan leuralta az egész utánpótlás színteret, aztán az nb1-es edzők nem adtak neki lehetőséget, hogy miért azt csak a kibaszott szűklátókörűséggükkel tudom magyarázni...Az U20-as vb-n adta a Mervónak a gólpasszokat, Nyilasi áradozott róla még U16-os válogatott meccsen, ha jól emlékszem, hogy ez a gyerek a füvet is harapja, olyan jó mentalitása van a pályán. Meg kell nézni az utánpótlásba a statjait, mind válogatott és klubszinten. Magyarország LEGNAGYOBB futball tehetsége volt. Valahogy az nso nem nyalta ki a seggét és Orbán Viktor kedvence sem ő volt hanem Kleinheisler, esküszöm ha Zsótér lett volna, már nem ott lenne ahol most van. Ha játszatták volna Videotonba vagy Felcsúton már egészen fiatalon, esküszöm ilyen minimum 500.000$-os kivásárlási árral eltudtak volna adni. Ott vakok és süketek voltak a szemük előtt lévő tehetségre, remélem az Újpesten megtudja mutatni végre már, hogy többet tud ő annál minthogy az nb1-ben lötyögjön. Szerintem ez eddig is nyilvánvaló volt, de aki nem a napi nso címlapon keresi a tehetségeket (Radó, felvágom magam egy(több) idényben 16-oson belül magam, aztán jajgatok mint ha porcelánból lennék, így 8x lesz 8 gólom és 8 gólpasszom az idényben, Kovács István a magyar mini iniesta aki szintén a haladás iskolából jött és minden ütközésre úgy reagál mint akit tarkón lőttek. Ő jókor volt jó helyen, volt pár jó csele, szép gólja és megkapta az állandó lehetőséget és valóban tehetséges bár sztem. nem akkora mint Zsótér... Ja és állítom, hogy a Kalmár az egyik legrosszabbja volt az utóbbi évek legtehetségesebb u. válogatottjainak és nem a legjobbja...) Szóval remélem még van ideje, hogy egy szép karriert fusson be, és megmutassa a magyar virtust, hogy nem csak töltetlékek tudnak lenni külföldi csapatokba magyar focisták, hanem meghatározó alakok is...

BELABACSI Creative Commons License 2019.04.07 0 8 203849

Ez zseniális volt. Az ilyen ritkán látható. Én hatvan év alatt, mióta meccset nézek se láttam sok hasonlót. Néhányat igen, de sokat nem.

 

 

https://www.facebook.com/M4sport.hivatalos/videos/2321856431206159/

 

 

 

ISTEN ÓVJA A MENNYEI ÚjPESTET!

 

sárfi Creative Commons License 2019.03.19 -2 3 203848

sárfi Creative Commons License 2019.03.19 -1 3 203847

6légio Creative Commons License 2019.03.16 0 0 203846

Busan IPark FC 

D Koerea II divizio

 

35ös  a keret ide kell a Ujpesti profinak beverekedni magát

van egy kiégett ausztrál & szerb, 2 barzil, meg  ez a Novotnyi gyerek

 

Ma a profi vásárlás ugymegy a világon, hogy beteszel egy hirdetést egy nemzetközi foci bankba

 

kb mind a auto vásár vagy más.

 

                           

Dööme Creative Commons License 2019.03.16 0 0 203845

Lemerném fogadni, hogy az asszonnyal meglett beszélve, hogy kimegy egy évre pénzt keresni. Így sem halnak éhen, de mindenki tudja a fő motivációt. Jól elvette ez a csaj az eszét, a pályán is meglátszott. 

polovcev Creative Commons License 2019.03.15 0 0 203844

Új kihívást keresett. Mondjuk kicsit messze ment, de ki tudja, lehet évek óta tanulja a koreai nyelvet vagy a konyha jött be neki :) Lássuk be nem ment neki annyira jól idén, ráadásul az új csatárok mellett lehetséges, hogy amúgy is kevesebb szerephez jutna.

 

Persze Lita és Simon is visszatértek, így nem lehetetlen, hogy ez egy egynyári kiruccanás lesz.

Előzmény: 626 (203843)
626 Creative Commons License 2019.03.14 0 0 203843

A dél koreai 2.osztályba...

 

Ennyivel több a lé most komolyan,amikor itt se rossz enyhén szólva??

 

Még 1 magyarral kevesebb...

sárfi Creative Commons License 2019.03.14 0 0 203842

Soma elment karriert csinálni a másodosztályba. Nem semmi !

 

polovcev Creative Commons License 2019.03.10 -1 2 203841

Az nálam nem mindig megy. Lehet mert határon túlról nézem, fene sem tudja.

 

 

Ugyanakkor az összefoglaló alapján ez nem bunda, csak szerencsétlenkedés volt. Az első és a harmadik gól könnyedén elkerülhető lett volna. Bár ez mondjuk igaz arra is amit bevédett Király. Basszus, lassan vissza kellene vonulnia, igazán kár égetnie magát ilyen idősen.

Előzmény: skiss (203836)
dádádá dádádá Creative Commons License 2019.03.09 -2 0 203840

te komolyra vetted a képet?

Előzmény: skiss (203839)
skiss Creative Commons License 2019.03.09 -1 1 203839

ironizáltam, de ezt te nem értheted meg

Előzmény: dádádá dádádá (203838)
dádádá dádádá Creative Commons License 2019.03.09 -2 1 203838

 

Aranyos a családod!

Előzmény: skiss (203834)
Dööme Creative Commons License 2019.03.09 0 0 203837

A mai mérkőzés után még 3 év szerződéshosszabbítást szeretnék Vignjevic mesteredző úrral.

skiss Creative Commons License 2019.03.09 0 2 203836

az m4 sport netes oldalán minden meccset lehet nézni, jó minőségben, kommentátorral - szavunk nem lehet

Előzmény: polovcev (203835)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!