Keresés

Részletes keresés

Süni2 Creative Commons License 8 órája -3 0 129502

Abból gondolom ezt, hogy erről a tempohandballnak csúfolt izéről két egymást követő szezonban is kiderült, hogy csak rosszul visszarendeződő és gyengén védekező csapatok ellen működik.

 

Harmadszorra egyszerűen nem léphetünk bele ugyanabba a folyóba. Tudom, hogy Bartha csak tanulja a kézilabdát, de mostanra neki is látnia kell, hogy ez tévút. Danyi meg remélem, hogy látja is, mert a BUD és a Valcea ellen nem ezt játszottuk.

 

A védekezést se szabad úgy elhanyagolni, ahogy sokáig idén és tavaly tettük. Jövőre ráadásul arra is fel kell készülni, hogy a 21/22-es szezontól Amorim nem lesz, és Hansennek át kell vennie a szerepkörét.  

 

Ami a 129439. számú hozzászólásban említett játékost illeti, semmiféle középtávú szakmai szempont nem szól mellette. Mivel pillanatnyilag saját magát szorítja ki a csapatból /nem fejleszthető hiányosságok miatt/, vélhetően Danyinak is leesett, hogy nem való ide. 

 

/Csak emlékeztetőül: attól az Aszmától, akivel ugyanilyen gondok voltak, rekordidő alatt köszönt el a klub./

 

Annak, hogy éles meccsen ne adhassa elő a hivatkozott hozzászólásban írtakat, egyetlen módja van: az, hogy éles /= komoly csapatok elleni/ meccseken nem igen támad. És ez a jelenlegi kerettel csak úgy lehetséges, ha Kristiansen irányít pl. három lövős vagy két beállós játékban.

 

Talán már most is ezt játszanánk, ha Kristiansen korábban felépül. Talán csak azért nem merjük ezt játszani, mert nem volt lehetőség arra, hogy vele gyakoroljunk, és ebben a szezonban ilyen szinten már nem akarja felforgatni a támadójátékot Danyi. /Ami valahol talán érthető is./ Úgyhogy idénre marad a függőség támadásban Ofitól, jövőre meg várom a változtatásokat. Bízni természetesen nem bízok a bekövetkezésükben, de reménykedem.  

Előzmény: atibá51 (129501)
atibá51 Creative Commons License 9 órája 0 0 129501

Emberi, szakmai és csapat kohéziós szempontból, és gondolom valamilyen középtávú szakmai szempontok alapján, figyelembe véve az 1 - 2 éven belüli távozásokat, ez a vezetőség és Danyi igazolta a játékosokat (úgy, hogy Nze Minkot testközelből láthatták). Miből gondolod, hogy őszre megváltozik a szemléletük, vagy elképzelésük, és változtatnak. Főleg úgy, hogy szerintem az őszi változások (igazolások) valószínű már le vannak zongorázva.

Előzmény: Süni2 (129500)
Süni2 Creative Commons License 10 órája 0 0 129500

Nyilván örülnék neki. Kiváló fizikai adottságokkal rendelkező, intelligens játékos, de csak akkor szabadna visszarendelni, ha játszik is.

 

A Vác a héten bejelentette, hogy több játékost nem fognak igazolni, szóval jelen állás szerint kitölti az ottani kölcsönadási szerződést. Abból egy év még hátravan.

 

Attól, hogy Reistad leigazolását beflesselték itt páran, még valószínűtlen, és simán elképzelhető, hogy senki se jön már. Ebben az esetben nyilván megoldást kell találni Ofi pihentetésére, de ősztől gyakorolhatunk pl. három lövővel, vagy két lövővel és két beállóssal... Én remélem, hogy ősztől számos dologban változtatunk. 

Előzmény: Sanyóca(sanyesz) (129497)
Gozo Creative Commons License 11 órája 0 1 129499

Ki mehet biztosra?

Az elmúlt években sem mehetett senki biztosra.

Egy-egy meccsen bármi előfordulhat.

Előzmény: Adggddfbgr (129493)
invincible armchair fight Creative Commons License 11 órája -3 0 129498

Februárban még nem osztanak BL - trophyt, és ezt Ambros, a világ legjobb, legsikeresebb, és legsármosabb edzője is tudja. Azt hiszem, hogy a  májussal kevered.

Sanyóca(sanyesz) Creative Commons License 11 órája 0 0 129497

'Azt is jelezte, hogy még csak 20 éves, és sok meló van előtte. Tudja, hol a helye, mi a dolga.'

 

Így igaz,mert egy okos értelmes lány,de szerintem te is jobban örülnél neki mint Reistadt-nak.

 

Előzmény: Süni2 (129479)
Sanyóca(sanyesz) Creative Commons License 11 órája 0 0 129496

Ez egy klasszikus 4 pontos meccs,aki nyeri az mindent nyer.

 

Előzmény: Adggddfbgr (129494)
Sanyóca(sanyesz) Creative Commons License 11 órája 0 0 129495

'Már a Fradi-Rosztov után is többen leírtuk egyébként, hogy ha Vahirjevát megoldja egy csapat akkor már nem emelkedik ki a többi csapat közül ez a Rosztov, igaz nem is rosszabb.'

 

A Rosztov tipikus egyemberes csapat lett,Vjahirjeva nélkül vagy ha gyengébben játszik megvannak lőve,és ez egy komoly hiátus egy olyan csapatnál amelyiknek nem titkolt célja BL-t nyerjen.

Persze ettől még megnyerhetik,de az biztos hogy ez a problémájuk ezt nem könnyíti meg....és remélhetőleg mi sem.

Előzmény: Gozo (129491)
Adggddfbgr Creative Commons License 13 órája 0 0 129494

Most vált igazán fontossá a holnapi meccs, mert így a Rosztov könnyen lehet harmadik és egy esetleges második hellyel velük találkoznánk.

Adggddfbgr Creative Commons License 13 órája 0 0 129493

Való igaz, de mindenki őket tartja az ETO legnagyobb ellenfelének, aztán láthattuk most is, hogy még ők sem mehetnek biztosra.

 

Előzmény: Gozo (129491)
Adggddfbgr Creative Commons License 13 órája 0 1 129492

Sima vereség Bukarestben, kiszenvedett x otthon az Esbjerg ellen. Mindenki sima Rosztov győzelmet vizionált, hazudik, aki nem. Erre tessék, a teljes fegyverzettel felálló Rosztovot leiskolázták. 

A Rosztovot meg ki sajnálta le? Csak szerettem volna egy kicsit mások orra alá dörgölni, hogy bizony a mágus Rosztovja is tud gyengén játszani, mert mindenki őket várja oda ETO mellé a döntőbe.

De te valamiért ezt is kezded túlspilázni, mint a Minko témát.

Előzmény: Süni2 (129489)
Gozo Creative Commons License 13 órája 0 1 129491

Itt szerintem nem nagyon példálozott senki a Rosztovval. Nekünk magunkkal kell foglalkoznunk. Ráadásul fogalmunk sem lehet hogy ki jön majd szembe velünk F4-be jutásért...

Már a Fradi-Rosztov után is többen leírtuk egyébként, hogy ha Vahirjevát megoldja egy csapat akkor már nem emelkedik ki a többi csapat közül ez a Rosztov, igaz nem is rosszabb.

A francia csapatok elég jól mennek, de még messze a szezon kulcsrésze. Ez változhat.

Tehát nekünk csak magunkkal kell foglakoznunk és ott kellene látni fejlődést, előre lépést.

Előzmény: Adggddfbgr (129481)
invincible armchair fight Creative Commons License 13 órája -1 0 129490

A Metz a múlt szezonban is leverte a Rosztovot oda - vissza. Ennek ellenére a final4 - ban az oroszok megverték a franciákat, ergo Donnak hívták a döntő szereplőjét és nem Metznek. Könnyen lehet, hogy most is úgy járnak Metzék lányai.

Süni2 Creative Commons License 14 órája 0 0 129489

Nem mindegy.

 

Lesajnálsz egy taktikailag igen jól felkészített, klasszul játszó csapatot, amely jelenleg megérdemelten vezeti a csoportját.

 

Végig nézed a meccset, és nem az jut eszedbe, hogy a fontos hiányzóik ellenére is komolyan kell venni őket, ha szembekerülünk velük, hanem, hogy szedett-vedettek... Mindezt pusztán azért, hogy ezzel a Rosztovot is lesajnáld, ami szintén balgaság.

 

/Mert tedd a szívedre a kezed, bármelyikük is jönne szembe áprilisba, nem lenne őszinte a mosolyod./ 

 

Remélem, hogy holnap a lányaink mindent megtesznek azért, hogy nyerjünk, akár csak egyetlen gólocskával. Abban, hogy a Vipers felkapaszkodik csoportnegyediknek, igen kicsi az esélye, és arra se vennék mérget, hogy a dánokkal járnánk jobban, nem a románokkal.

Előzmény: Adggddfbgr (129487)
invincible armchair fight Creative Commons License 14 órája -1 0 129488

Danyi nem egészen kívülálló személy volt, és nem is a holdról pottyant Győrbe, hiszen 7  évig másodedzőként tevékenykedett. 

Adggddfbgr Creative Commons License 14 órája 0 0 129487

Mindegy, lehet rosszul fogalmaztam, talán a foghíjas, rapszódikus jobb lett volna, de attól még áll amit írtam. Sokan a Rosztovot hozzátok fel példának, aztán tessék, ők még ki is kaptak, majdhogynem simán hazai pályán a másik francia csapattól.

Előzmény: Süni2 (129486)
Süni2 Creative Commons License 14 órája -2 1 129486

Vagy nem tudod, mit jelent, hogy szedett-vedett, vagy, mint arra céloztam, nem a szerénység a fő erényed.

 

 

 

Előzmény: Adggddfbgr (129484)
Adggddfbgr Creative Commons License 14 órája 0 0 129485

Nem is februárban kell bl-t nyerni. Ezt Danyi és Martin is tudja.

Előzmény: sin.tér (129482)
Adggddfbgr Creative Commons License 14 órája 0 0 129484

Glauser, Houette, Xmits hiànyzik "csak" náluk. Bukarestben sima vereség, Esbjerg ellen otthon egy kiszenvedett x. Szóval mi bajod van? 

Egyébként meg zseniálisan védekeznek, úgy, hogy az egyik hármasuk Kanor pirossal kiszállt.

Előzmény: Süni2 (129483)
Süni2 Creative Commons License 15 órája -2 0 129483

Szedett-vedett Metz.

 

Látom, az nso-n továbbra is a "szerénység" dívik?

Előzmény: Adggddfbgr (129481)
sin.tér Creative Commons License 15 órája -1 0 129482

Igen, még február van. És a februári ETO sem egyértelműen jobb a februári Rostovnál.

Előzmény: Adggddfbgr (129481)
Adggddfbgr Creative Commons License 15 órája -1 0 129481

Ettől a Rosztovtól kellene annyira félni? Velük példálózik mindenki, aztán egy szedett-vedett Metz ellen kínlódnak otthon, bírói segítséggel. De persze még csak február van.

invincible armchair fight Creative Commons License 17 órája -5 3 129480

A Győrben már semmi szükség nincs plusz játékosra, mert már így is Rábát lehet velük rekeszteni Természetesen egy játékoscserét egy jobbra el tudok képzelni. Ebben az összefüggésben merül fel a potenciális játékos minősége. Vagyis hiába van egy jó játékos, ha Győrben azon a poszton jobb player van. Lakatos egy középszürke játékos. aki a jelenlegi győri játékoskeret egyetlen tagját sem tudja kiszorítani, beleértve Minkot is..

Süni2 Creative Commons License 19 órája 0 0 129479

Azt is jelezte, hogy még csak 20 éves, és sok meló van előtte. Tudja, hol a helye, mi a dolga. 

Előzmény: Sanyóca(sanyesz) (129478)
Sanyóca(sanyesz) Creative Commons License 19 órája -6 0 129478

Nem mondom nincs abban logika amit írsz,de én kicsit megengedőbb vagyok Danyival(még)bár mindent elkövet hogy ez változzon.

Minko egyértelműen kár erőltetni irányítóként mert képtelen összeszedetten játszi,és arra az olykor esztelen rohanásra nincs szükségünk amit meccsenként megereszt.

Azért is érthetetlen ez az erőltetés mert ott van Vikki aki tökéletes megoldás lehetne Minko helyett,Minko remek remek labdaszerző és nagyon jó kettes védő....és bal lövőben is több hasznát vennénk.

 

Ami Ritát illeti,kétségtelenül igazad van ha Kurtovicsot és Hansent sem játszatja akkor vajon Ritát merné e?Danyi az erő beosztással magyarázta a mellőzésüket....amitől picit lesápadtam,mert az nekem nem áll össze hogy mitől spórolás az ha csapat egyik felét leterhelem a másik felét meg lezsibbasztom a kispadon.

Miközben az lenne az ideális ha mindenkit ugyan olyan vagy legalább is majd nem ugyan olyan szinten terheljünk,hogy ne fogyjon el a szezon legfontosabb szakaszára.

 

Mindezek ellenére mégis azt mondom hogy Ritát haza kell hozni(finoman ő is jelezte ezt az M4-en....'Győr a második otthon')

Előzmény: Süni2 (129474)
Süni2 Creative Commons License 19 órája -5 0 129477

Konkrétan vele is többet érnénk, mint Minkoval, /de nekünk ugye név kellett játékos helyett./

 

Valamiért a válogatottnál se merül fel szinte soha a neve, pedig már tavaly is a legjobb magyar irányítój egyike volt. Talán, mert évek óta nem mozdult az MTK-ból...?

Előzmény: atibá51 (129476)
atibá51 Creative Commons License 19 órája 0 0 129476

Csak érdekességképpen:  Tóth Eszter neve, aki ezer (családi) szállal kötődik Győrhöz és saját nevelés, soha fel nem merül, mint lehetséges opció. Pedig talán az MTK legjobbja. 

Adggddfbgr Creative Commons License 19 órája -1 1 129475

"Figyelemreméltó az a tény, hogy Yvette és Nycke távozása Danyi idejére esik!" Nem is számítottam más válaszra tőled, de itt csak önmagadat cáfolod, hiszen te is írtad, hogy ára volt a bl címeknek. A két holland távozásához a legkevésbé Danyinak van köze.

Előzmény: invincible armchair fight (129473)
Süni2 Creative Commons License 20 órája -3 1 129474

Rita az előző szezonban is bőven fejlődött, és idèn is rengeteget lépett előre. 19 őszét talán kicsit túlspilázta, talán kicsit rágörcsölt a válogatottságra, de val.szeg. nem kevés melót fektet magába, és ez látszik. /Emellett szerintem az egyéni képzésével is sokat foglalkoznak Vácott. A lövésein ez látszik./

 

Bár Bartha a legutóbbi riportjában gyakorlatilag elismerte, hogy piszkosul mellényúltunk Minkoval, mert védekezni jól tudó, minden lövőposzton bevethető játékost keresünk, azaz irányítót, nem biztos, hogy jobb kezek között lenne Rita Danyinál, mint a Szilágyi-Németh kettősnél. Egyelőre ott tartunk, hogy Danyi egy Kurtovicot fél pályára küldeni Rita középcsapata ellen. Hansent fél játszatni. Fodor, Csibe semmit se fejlődtek védekezésben a kezei alatt. Ezek alapján én nem hiszek abban, hogy merné játszatni Ritát. 

 

/Pedig most is százszor többet érnénk vele, mint Minkoval, mert pont ott a legerősebb, ahol Minko gyengének találtatik./

Előzmény: Sanyóca(sanyesz) (129472)
invincible armchair fight Creative Commons License 20 órája -1 0 129473

Okay! Amit írtál azt én is osztom, azzal a kiegészítéssel, hogy mindennek, így a bajnoknak és bajnokságoknak is ára van, amit ki kell fizetni. Ambros munkájának és "számtalan trófeájának" az ára az volt. Figyelemreméltó az a tény, hogy Yvette és Nycke távozása Danyi idejére esik!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!