Sport 1 műsorok a hétvégi Final Four előtt: Május 26 hétfő:
13:45 Győr-Vardar 2017 BL döntő 17:00 Győr-Esbjerg csoportkör mérkőzés 19:00 Harmadik félidő-extra Május 27 kedd: 14:30 Győr-Vardar 2018 BL döntő 17:15 Brest-Győr csoportkör mérkőzés 19:00 Harmadik félidő-extra Május 28 szerda: 14:15 Győr-Rosztov 2019 BL döntő 16:45 Odense-Győr csoportkör mérkőzés 18:45 Harmadik félidő-extra Május 29 csütörtök: 13:45 Győr-Bietigheim 2024 BL döntő 16:45 Esbjerg-Győr csoportkör mérkőzés 18:45 Harmadik félidő-extra Majus 30 péntek: 19:00 Harmadik félidő-extra
Dmitrieva 20ezer euróért betlizett a legfontosabb meccseken Maslova szintén. Ezzel szemben Dulfer a védelem oszlopa volt mikor kellett. Rossz helyen vagy öcsisajt!
Miben világklasszis? Támadásban nagyon gyenge. Győrben. Mert a válogatottban hasznosabb volt, beállóból, betörésből. Védekezésben valóban remek, de vannak nála jobbak, pl. Brattset, Haugsted, Smiths, Foppa, Lagerqist, Minko, Aardahl. Kérdés, hogy mennyi pénzért hozza ezt a teljesítményt, mert ha "világklasszis-gázsiért", akkor ráfizetés. Persze nem annyira, mint pl. Kritiansen, Ryu, Jörgensen.
Nem kell foglalkozni a Fehárvár elleni játék minőségével, semmit sem jelent a FF-ra. A lényeg a győzelem volt, az megvan, bár én is simább meccsre számítottam.
Dulfer ha F4-en védekezésben azt hozza mint a Fradi ellen vagy Esbjerg ellen idegenben, nekem nem lesz bajom vele. Jörgensen meg szerintem most már egész jó, jól osztogat, kapura nem mindig hatékony, de meglátjuk mi lesz vele két hét múlva
Igen, Housher jobb, mint vártam, viszont Breistol és Jörgensen eddig bukta, Dulfer kiegészítőnek elmegy (fizetésétől is függ), de többet vártam tőle, Paula rapszodikus.
Hát ez meleg volt… Housheer megint kihúzott a szarbol mindenkit, de a többiek.. Breistol csere is kicsit keson jött, végig oda jártak gólt lőni. Nagyon hiányzott onnan Dulfer