Keresés

Részletes keresés

LokiFan16 Creative Commons License 8 órája -3 3 270661

Ezt tegyük el a humorosba... :D

Előzmény: brummog (270660)
brummog Creative Commons License 9 órája -8 2 270660

Talán a Kazincbarcikát. A többit biztos nem. A Kisvárda te lesz kurva jó ukránokal. A tirpákok meg most is jobbak voltak. A dióktól pontot se szerzünk. 

Előzmény: Beaverfieldmarketplace (270659)
Beaverfieldmarketplace Creative Commons License 9 órája -2 2 270659

Jó lesz ez. 

Kazincbarcelona, Kisvárda, Diósgyőr, Zalaegerszeg, Nyíregyháza.

Ezekből kettőt simán megelőzünk. 

De szerintem mind az ötöt.

Onnan meg irány Európa :)

Nyugodt, építkezős új szezont várok, bajnoki címmel, kupagyőzelemmel. 

Előzmény: pippolinó (270658)
pippolinó Creative Commons License 9 órája -1 0 270658

Újabb keleti rangadók kilátásban a következő szezonra.

Beaverfieldmarketplace Creative Commons License 10 órája -1 0 270657

YESSSSSSS

Baranyai 

Mapé Creative Commons License 12 órája -1 1 270656
ivanandras Creative Commons License 13 órája -2 1 270655

Na, 9. hely lett végül, a zetét megelőztük...

Jót balhéztak itt a végén a tírekkel, kíváncsi vagyok, mi lett volna, ha van is tétje.

Buddy Holly, Creative Commons License 13 órája -3 1 270654

Most hallottam Vajda megkapja a sportszerűségi díjat, Kecskeméten Sherston hotelben lesz az àtadó.

Koleszterin Creative Commons License 13 órája -2 1 270652

Én most semmi újat és konkrétat. Állítólagos új vezetők ,új edzőt akartak,a csapat Maestrot,Dzs elköszön vagy nem...napokon belül minden kiderül. Suttognak egy Robert Mudrazija nevű játékosról,akit érdekelne a DVSC,ha első osztályú marad. Az maradt. 

Suttognak 1-2 komoly igazolasrol,spanyol 2-bol,akinek van 100feletti LaLiga meccse...

Előzmény: Frizuravarjú (270646)
Man-Erg Creative Commons License 16 órája -6 0 270650

Hát, pedig elég szépen megfújták a hazai pályát tegnap Felcsúton, a helyszínen legalábbis egyértelműen ezt éreztük. Azt mondjuk nem tudom, hogy Győrben történt-e olyasmi, ami alátámasztaná az elméletedet, csak egy rövid összefoglalót láttam arról a meccsről.

Szerintem egyszerűen csak jött a realitás. Ez a Felcsút egy jól összerakott csapat (nem érdekel a politika, csak mint focicsapatként nézem őket), egy számomra ellenszenves, de jó és tapasztalt edzővel, viszont a bajnoki címhez hozni kellett volna 1-2 olyan bravúrt, ami azért nem volt bennük. Nyerni idegenben a Paks és/vagy a Fradi ellen, illetve otthon megverni a Győrt.

Előzmény: ivanandras (270643)
DEBRECENIVSC Creative Commons License 16 órája -3 0 270649

Nem én mínuszollak, de hogy válogatott formában lenne, az nem kis elvakultságot feltételez. A helyezkedéssel és játékintelligenciájával tudja kompenzálni, de nagyon, nagyon lassú és így, amikor magasan védekezik a csapat, nem ő fogja utolérni a támadót, lásd Puskás utolsó elleni 15-25 perc. Több rosszul hazacsúsztatott, hazaadott labdája is volt. Az egyik ilyenből született a nyíregyházi kétes győzelem. Volt, hogy Hegyit is ilyen helyzetbe hozta. Lagator 6.95-ös pontátlagot kapott egy zavaros időszakban, aki hol védőt, hol vkp-t játszott, Lang ehhez képest gyengébben teljesített egy jobb csapatban, szigorúan objektív adatok alapján.

Mért adatok alapján, Hofi lett a legjobb védőnk (7,09-es átlagponttal, egyébként a szezonban Dreskovic lett, átlag 7,13-al) úgy hogy rengeteg sárgát benyelt és ki is állították, sőt egy kétes tizit is befújtak rá, ezek meg ugye lefelé viszik az értékelését.

Előzmény: ivanandras (270648)
ivanandras Creative Commons License 17 órája -5 2 270648

Lang osztályzatát mondjuk nehezen vélem érteni :)

Messze legstabilabb védőnk, kevés sárgával. Simán válogatott formában játszik egész évben nálunk.

Előzmény: DEBRECENIVSC (270647)
DEBRECENIVSC Creative Commons License 17 órája -5 5 270647

Ez is megvan. Ennyi idegenbeli túra rég volt, de megérte. Ott voltunk a brigáddal hóban, esőben, győzelemben, vereségben. Izgalmas volt ez a szezon, bár most más miatt. Viszont minden jó, ha a vége jó (?).

SZEZONÉRTÉKELÉS

Ez egy érdekes szezon volt, dobogóért küzdő csapatnak indult a szezon, aztán a végén a bentmaradásnak is örülünk. Nagyon rossz volt sok minden, az edzőcserék, a játékospolitika, a sérülések (3 első számú kapus dőlt ki a szezonban, Megyeri, Hegyi, Gonda), eltiltások és még ennyi bírói "műhibára" nem is emlékszem, hogy valaha történt volna egy szezonban mióta van VAR. Ennek ellenére a csapatban voltak karakterek, és ha kisebb a nyomás, akkor nem a kiesésért küzdött volna ez az utóbbi csapat. A tavaszi tabellán a csapat 5. helyezett lett. A vezetőség felelőssége is benne van ebben a hektikusságban, mert ez a Máté Csabás történet, majdnem kisiklatta a Lokomotívot, viszont El Maestro meg bár egy kicsit naiv (mindig nyerni akar), de végül visszaterelte a csapatot a megfelelő vágányra és jól sült el a vége. 

EDZŐ(K) ÉRTÉKELÉSE

Blagojevics
- Én sokkal ellentétben nem bántam, hogy elment, nem akart, nem tudott változtatni a felálláson, felfogáson, pedig a Partizánban legalább a felállásokon variált, a felfogás ott is maradt. A kupában majdnem ugyanazt eljátszotta mint nálunk, hazai pályán nem tudtak rendes játékidőben nyerni, és 11-esekkel kikaptak a Topolyától és így kiestek. 10 veretlen meccsel kezdett, aztán jöttek a rájátszós meccsek, váratlan vereségek és bár utcahosszal 2. lett, de a Zvezdához képest, nőtt a különbség, mert ők meg 27-30 pontot ráverték a második Partizánra. Amikor átvette a csapatot, akkor még "csak" 17 pont előnye volt a Zvezdának és a hírek szerint a "túl passzív felfogása" miatt, már új edzőt keresnek. Meglátjuk.

Máté - Szakmai szinten nem mutatott sokat és emberileg meg fradista, ez utóbbi a legsértőbb jelző.

Maestro - Az edző előélete alapján többre számítottam, de a fentebb említett okok miatt is, azt mondom, hogy szódával elmegy. A probléma az volt, hogy sok gólt kapunk és keveset rúgunk. Nos, mielőtt idejött Maestro 2 kapott gól/meccs, utána 1,75, rúgott gólok előtte 1,25 rúgott gól/meccs, vele 1,85 lett. Összesen 21 meccsen 7 győzelem 4 x és 10 vereség a mérlege, ami 25 pontra elég, így 1.19 pont/meccse átlaggal végzett én 1,6-ot vártam tőle, ettől az átlagtól 8-9 ponttal maradt el. Blagojevicshez képest, ő szinte mindig variál. Blagojevicshez képest az igazi modern focit játszatja és ami fő, nem fél fiatalokat betenni (Vajda, Szűcs, Hegyi), hiába a nagy tét.
A lényeg, hogy bár javított minden tekintetben a csapaton, nem éreztem sokszor, azt hogy okosan meccselt volna (naiv). Ha marad, viszont én örülni fogok, mert bár voltak gyenge meccsek, de egy játszó, egy játszani akaró csapatot csinált. Ne felejtsük el, hogy a Jansen-féle fradit verte szét a csapat (amiben még nem voltak új igazolások), azt a Jansent, aki nem annyira látványos, de annál eredményesebb csapatot csinált a fradiból, ezzel a Keane-nel végül megnyerték a bajnokságot, de ellenünk is beparkolták a buszt és kontráztak. Ha marad nem sok jót jósolok nekik a jövőre nézve, de ez legyen az ő "Kínjuk", nekünk viszont egy játék-mesterünk volt és remélem lesz is.

JÁTÉKOSOK ÉRTÉKELÉSE (10-es skálán saját (szubjektív) vs sofascore érték (objektív))

Megyeri - Sajnálom, de idén volt vagy 3-4 meccs, ahol miatta buktunk pontot, pontokat, viszont voltak bravúrja is. ( 6 - 7,05 ) - Én nem hosszabbítanék vele
Hegyi - A sérüléséig nem játszott sokat, de ennyi idő alatt is letette a névjegyét. ( 8 - 7,27 )
Pálfi - 
Fiatalnak számít kapus poszton és ő rutintalannak mondható, mégis megoldott sok necces szituációt, voltak bravúrjai és bizonytalanságai is, de ezekből nem lett pontvesztés. (7,5 - 6,94 )
Gonda -
Egy hibája volt, de többnyire magabiztos és jó teljesítményt nyújtott beugró kapusként. ( 8 - 6,85 )

Lang - Ahhoz képest, hogy a válogatottban hogyan játszott, mintha lassított és rutintalan önmagát láttam volna, sokat hibázott ( 6,5 - 6,91)
Hofi - 
Az a tipikus ember, akit ha másik csapatba látsz, akkor azt mondanád, hogy hogyan úszta meg piros nélkül, eléggé falthatáron ténykedik, de összességében a legkiegyensúlyozottabb védő. ( 7,5 - 7,09 )
Kocsis G - 
Voltak kisebb hibái, de mégis amikor játszott, ő volt az egyik legstabilabb védő, előrefele is hasznos, jó beadások, jó indítások. Egyszer sérülten játszotta le a meccset, azóta nagyot nőtt a szememben, jó igazolás volt, de kár, hogy nem ő játszott a svéd helyett többet. ( 7 - 6,78 )
Castegren -
Postafordulóval vissza Svédiába, nagyon nem tudta megmutatni, hogy miért lett válogatott. A földön vívott párharcaiban kiemelkedő volt, de levegőben gyengébb, beadásaiban volt fantázia, de amikor lőni kellett volna kapura, hát nagyanyám papucsban jobb lett volna. ( 5,5 - 6,82 )
Ferenczi -
Lehet gonosz vagyok, de egy kicsit örültem, hogy partvonalra került, védekezésben gyenge, támadásban elmegy. ( 6 - 6,82 )

Stojkovic - Blagojevic kérésére jött, de vissza már nem vitte a télen, pedig 2 ember is sérült volt a posztján, ez mindent elárul róla. ( 4 - 6,69 )
Vajda
- Habár nem bekk, de sokszor meglepően jól teljesített azon a poszton, a védekezése jobb mint Ferenczié, de még ezt sem mondanám jónak, támadásban viszont az utóbbi időben kevesebbet mutatott. Pont jó helyen lesz Domingues helyén játszva, mert viszont a passzjátéka, cselezőképessége, ahogyan "lát a pályán" kiemelkedő. Előre! ( 7 - 6,66 )
Szécsi -
Ő sem bekk, többször bizonyította, de most Maestro alatt teljesített a legjobban, mindent elmond, hogy az echte Partizános bekket kiszorította. Nem itt erőltetném, hanem cserecsatárként. ( 6,5 - 6,75 )
Szűcs -
Igazi duracellnyuszi, dinamikus játékos, jó lövőtechnikával, viszont gyengéje a labdavezetés, sokszor belevezeti az ellenfélbe a labdát, de aztán felpattan és megpróbálja visszaszerezni. Nem ismer elveszett labdát. Letámadásnál az egyik leghasznosabb játékos, de még sokat kell fejlődnie. A szezon előtt, azt mondtam, hogy ő lesz az U21-es MVP a ligában, de az eredmények tudatában, valszeg Pécsi Ármin lesz az, majd a kövi szezonban. ( 7,5 - 6,8 )
Youga -
 Stabilitást adott, védekezésben, párharcokban a ligából kiemelkedik, viszont labdakezelésben, passzokban vannak problémái ( 8 - 7,16)
Malinov -
Nem erőltetném, számomra a legnagyobb csalódás, azok közül, akiket Maestro hozott, Bódi 100x jobb lett volna, a helyén ( 5 - 6,76 )
Szuhodovszki -
 Sokkal többet várok tőle, nagyon sokszor eltűnt, alibizett védekezésben, úgy érzem, ő nem kicsit lelkizős, most viszont odatette magát az utolsó 5-6 meccsen, csak így tovább. ( 6 - 6,89 )
Dzsudzsák
38 évesen a liga gólpasszkirálya lett úgy, hogy az utolsó 15-16 meccsen csak csere volt többnyire. Sokan ráhúztak mindent is Blagojevics váltásánál, az ilyenek tegyenek egy szívességet ... Viszont láthatóan nem bírja azt a tempót, amit Maestro játszatni akar, voltak hibái, voltak rossz meccsei, de cserébe, soha, ismétlem soha nem alibizett, mindig odatette magát. Objektív átlagteljesítmény alapján még mindig felfele lóg ki a ligából. ( 8,5 - 7,18 )
Domingues
- A másik duracellnyuszi, csak ő gólokban is kiemelkedett. Harcos típus, dinamikus, az egyik motorja volt a csapatnak, viszont a kombinatív játékban van hova fejlődnie. ( 9,5 - 7,19 )
Maurides -
 Vele bajban van az ember, mert párharcokat tekintve Bundesliga szintű játékos, viszont labdakezelés, passzok, hát az eléggé kifejező, hogy műbrazil, de gólszerzés, terén meg simán 10 gól felett lőtt volna, ha a kezdetektől itt lett volna. ( 7,5 - 7,27 )
Bárány -
A szezon kezdete előtt, illetve az előző szezon végén, sokan azt mondták, hogy jaj kis husi, miért nem figyel oda a diétájára és egyáltalán nem tudta helyettesíteni Babunszkit, kell egy csatár elé (khmm blogosok és az itteni elvtársak), meg tököm tudja milyen válogatott sértéseket mondtak magukat Loki-szurkolónak mondani merő renitens, dilettáns szurkerek ( meg persze az itt lebzselő tirpák trollok ). Igen, az ilyen menjen szurkolni más csapatnak nyugodtan. Én azt mondtam a szezon előtt, hogy 14 gólt fog szerezni, de csak azért, hogy végre befogják azok, akik Babunszki 13 gólja miatt siránkoztak az előző szezon végén. Tessék Bárány sérülten, egy hektikus szezonban, gyakorlatilag fél lábbal hozta ugyanazt mint Babunszki. A kanadai táblázaton 2. lett a ligában és 2. lett a liga gólkirályi címért folytatott versenyben is. Méltó a Zilahi-díjra. A fradisták őt vinnék, álmodjanak csak. ( 10 -  7,14 )

DEAC

Nem sikerült ismét feljutni, én nem tudom, hogy mit szenvednek ennyit, de így megint egy év kimarad, abból, hogy megfelelő helyen, megfelelő körülmények között fejlődjenek az ifjak. 

KIKET HOZNÉK EL / VISSZA 

A KTE-ből, Belényesit (védő, 3-4 jó szezon még van benne), Katona Leventét (védő) és Camajt (szélső, csatár).
A Vidiből, Katona Mátyás (kkp/támadókp) vagy a fradiból, Katona Bálintot (támadókp).
A fradiból Pászka Lórándot (balbekk).
Az Újpestből Baranyai Nimródot (jobb-bekk).
Békéscsabától Uram Jánost (kapus).
Mezőkövesd, Bora Györgyöt (védő) és Szalai Józsefet (erőcsatár).
Nyíregyháza Németh Barnabás Csongort (erőcsatár).

TÁVOZHATNAK

Stojkovic (bekk), Castegren (védő), Pellumbi (védő), Malinov (kkp), Maurides (csatár), Megyeri (kapus), Djurasek (kkp), Batik (védő, vkp), Megyeri (kapus), Gonda (kapus), Hegyi (kapus)

FIATALOK AKIRE ÉRDEMES LESZ ODAFIGYELNI A KÖVETKEZŐ SZEZONBAN

Cibla Flórián (!!!), a következő Kusnyír Erik, csak támadó-középpályás poszton.
A többinek kell még fejlődnie, kell még egy szezon az nb2-ben, de Vidnyánszky Mátyás is nagyon éretten focizott a mezőkövesdi csapatban, de sokszor volt sérült.

ÉRDEKLŐDNEK IRÁNTUK

Domingues, Bárány, Szűcs (!!!)

KIESÉST VÍZIONÁLÓ SZURKEREK, TROLLOK

Lehetetlen emberek, hiszen ők vagy megmondták előre vagy "pozitívan csalódnak", gondolom minden reggeli ébredés ilyen nagyszerű élmény lehet ..., a trolloknak megint eggyel kevesebb okuk van élni.

Frizuravarjú Creative Commons License 17 órája -2 1 270646

A tavaszi táblázaton, a mai meccstől már függetlenül, stabilan ötödikek vagyunk. Ha az utolsó teljes kört, 11 meccset nézünk, 15 megszerzett ponttal úgyszintén (Tavaly Blagojeviccsel is ilyesmi köröket hoztunk, bár egy kicsivel jobbat össezsségében, a végén 48 pontunk volt, 16 pontos utolsó körrel).

Úgyhogy összességében, a tegnapi kulcsmeccsen, idegenben szép győzelmet aratva azt mondom, a Maestro-stáb teljesítménye is rendben volt. Mintha tegnap a meccs utáni nyilatkozatában lett volna arra utalás, hogy mégis maradna, legalábbis erre lehetett következtetni belőle, erről mit tudunk?

Előzmény: Koleszterin (270642)
hallaignác Creative Commons License 18 órája -2 1 270645

Amikor megfogják a macskát a farkánál és körbeforognak vele nagyon boldog amikor elengedik. Szóval örülök, de nem felhőtlen az örömöm. Tekintsünk erre a szezonra úgy, mint egy rossz álomra. Tegnap öröm, ma imához, hétfőn munka.

Remélem klubunk vezetői (és tulajdonosai, már ha vannak) nem érzik úgy, hogy jó munkát végeztek és kezdődhet a holiday.

ivanandras Creative Commons License 19 órája -3 1 270644

32 éves, a magyar tempót még elbírja szerintem 1-2 évig bőven. 
Valószínűleg egész tavasszal félig sérülten játszott, ez is látszott a tempóján... Lang mellett szerintem a legfontosabb játékosunk kb., nem is kérdés, hogy meg kell tartani.

Domingues meg jó gyerek, szeretjük, iszonyatosan hajt, mindent megtett a bennmaradásért, és ezért is érdemel meg egy sokkal jobb bajnokságot és fizetést. Menjen nyugodtan, ha valaki, hát ő tényleg kiérdemelte ezt.

Előzmény: Koleszterin (270642)
ivanandras Creative Commons License 19 órája -3 0 270643

A "Puskás nem lehetett bajnok" részt még azért tartom :)

Előzmény: Gatyabandi2 (270639)
Koleszterin Creative Commons License 19 órája -2 0 270642

Csapatnak gratulálok. Maestro csak be kormányozta őket,tavaszi xg alapján jövőre bajnoki cím :D nyugi irónia

Valaki nagyon védte Palfit..nagy szerencsénk a lyukra futása nem 1-0at eredményezett. Csak a csataron mult.

Utána is volt 2-3 borzalmas kijovetele,labdakiejtese..

Sokkal jobb minőséget képviselünk,mint a Vidi,ZTE,Nyiregy hármas. Dominguest sajnalnam,ha menne. Hiba lenne tőle ha tényleg meg lesz a keret erősítve.

Yougarol ki hogy gondolkozik?? Sebessége kb nincs,de rutinból lehozza a meccseket. Maradjon VS menjen?

Mapé Creative Commons License 19 órája -5 1 270641

Akik mehetnek tőlem nyáron: Megyeri, Gonda, Stojkovic, Batik, Ferenczi, Djurasek, Dzsudzsák, Kocsis Dominik, Maurides, Silue

Isaac Clarke Creative Commons License 20 órája -4 1 270640

Felejtsük is el ezt a szezont villámgyorsan, mert sok örömet megint nem okoztak a fiúk a szurkolóknak.
Dzsudzsákot pedig nem akarom többet pályán látni, mert bohócot csinál magából ha nem vonul vissza.

Gatyabandi2 Creative Commons License 20 órája -3 2 270639

Illetve még annyit hogy a "Garancsi klub nem eshet ki" című elméleted nem igazán jött be... Remélem ráébresztett hogy ne higyj a mesékben 

Előzmény: ivanandras (270637)
ivanandras Creative Commons License 20 órája -5 0 270638

Igen, én is gondolkoztam már azon, hogy hogy nézünk ki most... Bár sokat szidtam, de én Castegrennek is adnék egy esélyt még, a szezon végére egész elviselhető lett. Ha a biztos távozó Mauridest és Dominguessel nem számolunk, akkor így nézünk ki most valahogy:

Kezdő: Hegyi/Megyeri/Pálfi - Castegren, Hofmann, Lang, XY - Szécsi, Youga, Szűcs, Soma, Vajda - Bárány

Pad: Kocsis Gergő, Balázs, Malinov, Kocsis Dominik, Ferenczi

Kusnyirból nem tudni, lesz-e még focista, Ferenczivel nem kéne kezdőként számolni, Stojkovic, Gonda, Batik, Djurasek és Silue pedig mehetnek köszönettel.

Balhátvéd kell, a középpályánk kreativitása szerintem eléggé közepes, csatár pedig kell...

Előzmény: cassano711 (270636)
ivanandras Creative Commons License 20 órája -4 0 270637

Néhány apróság, ami még úgy eszembe jutott a tegnap kapcsán.

- Meccs előtt kifejezetten aggódtam a klubok kommunikációja kapcsán. 200 forintos jegyek, régi játékosok üzenete (ez nálunk is volt, csak a DEHIR-től), rengeteg post az egyik oldalon, nálunk meg szinte semmi... Fura volt a nagy csend, azt hittem, rosszat jelent, de a pályán szerencsére csak nekünk volt hangunk.

- Pozitív volt, hogy ott voltak a keretbe nem nevezett játékosok, jó volt látni, ahogy Megyeri örül a harmadik gólnál. Ha Hegyi nem jön vissza, nálam jövőre még ő lenne a kezdő, mögötte Pálfival, de ez a jövő zenéje nyilván.

- Bogár korrektül fújt, az első 10-15 percben volt néhány fura ítélete, de utána rendben volt. Kíváncsi vagyok, hogy ha Hofmann fejese nem gól, ott kapunk-e tizit. Mondjuk azt továbbra sem értem, hogy Youga miért kapott pirosat, de sebaj.

- Juvefan kollégának megírtam meccs előtt, hogy Soma lesz a hős, örülök, hogy nem tévedtem :P

- A beengedés kifejezetten zökkenőmentes volt, a taperolás nem volt épp "kiemelt kockázatú"

cassano711 Creative Commons License 20 órája -2 2 270636

Igen még egy szezont nem lehet így végigcsinálni és Maurides szinte biztosan megy, Bárányt nem tudom, de lesz ajánlat érte az a gyanúm.

Én egyébként egyáltalán nem voltam kibékülve a védelemmel sem, de Hofmann tegnap gólja után ez most istenkáromlás.

Meglátjuk milyen mozgás lesz, de azt gondolom Lang és Hofmann maradnának ha rajtuk múlik. Szuhót én mindenképpen itt tartanám, több van benne mint amit eddig mutatott. Vajdát is mindenképpen meg kellene tartani.

Dzsudzsi szerintem befejezi, hallottam olyat is hogy sportigazgató lesz a Honvédnál, de ezt ő tudja, Ferenczi max csereként lesz már csak jó, kezdőben semmiképpen.

Felhozni szerintem nincs kit az U19-es, NB3-as csapatból, mert nincs olyan minőség ott.

Ja, és mindenképpen visszahoznám Ciblát Kövesdről, benne van fantázia.

Előzmény: ivanandras (270630)
pippolinó Creative Commons License 20 órája -3 2 270635
sunshine.77 Creative Commons License 20 órája -3 1 270634

Az a nyomorult liftszerelő? Megakadt az első emeleten, az Istenért nem tudja a földszintre vezérelni. :-)

Előzmény: AhCeeD (270628)
pippolinó Creative Commons License 20 órája -4 0 270633

Mármint ezt

pippolinó Creative Commons License 20 órája -4 0 270632

Ezt a liftező lila majmoknak:)

Creative Commons License 22 órája -2 1 270631

Állítólag a spanyolok hajlanak rá....

Előzmény: ivanandras (270630)
ivanandras Creative Commons License 23 órája -4 0 270630

Maestro úr nyilatkozata, erőteljesen a "lécci, hadd maradjak" kategória volt, de továbbra is azt mondom, hogy megérdemli.

Az utolsó 10-15-20 meccses tabellán mind ötödikek vagyunk. Óriási kérdés, mi lesz itt nyáron, mert támadó játékot kell építeni... Domingues és Maurides biztosan mennek, gondolom, Bárányért is lesz érdeklődő. 

Előzmény: Beaverfieldmarketplace (270629)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!