Keresés

Részletes keresés

Gatyabandi2 Creative Commons License 2 órája -3 0 269432

Gondolom ugyanúgy hangoztatta hogy úgyse fog kiesni Orbán csapata, meg Szijjártó csapata se. De ezek szerint nem tanult ezekből a faszságokból. 

Előzmény: Té (269431)
Creative Commons License 2 órája -3 1 269431

Én nem láttam, hogy a Nyíregyháza olyan nagyot javult volna az új edzővel, igaz egy hét alatt nem is lehet csodát tenni. A Fehérvár volt überfos, egy Dalával súlyosbítva. Az utolsó 5 forduló alapján egyébként, csak a Kecskemétet előzik. Ráadásul messze a legszarabb a sorsolásuk, és a "megmentik a Garancsi csapatot" összeesküvéselméletben sem hiszek. Szóval szerintem ők még benne vannak a körben.

Előzmény: ivanandras (269423)
Gatyabandi2 Creative Commons License 3 órája -2 0 269430

1 pontra.

Előzmény: OnlyLoki (269429)
OnlyLoki Creative Commons License 3 órája -2 0 269429

*nem 1 pontra, 3 pontra jönnénk fel a Fehérvárra. 

Előzmény: OnlyLoki (269428)
OnlyLoki Creative Commons License 3 órája -2 2 269428

Azért azt lehetett sejteni, hogy ma nem győzni megyünk. A Barbie házba szebb korszakainkban sem győzni jártunk, de ma erre is megvolt az esély, kár, hogy 60 percig aludtunk.

Hiányérzetem inkább a tirpákok győzelme miatt van, azt gondoltam, hogy a Fehérvár jó lesz egy x-re, nem így lett! 

De nézzünk előre, mert most jön az a két meccs, ami a legfontosabb a kiesés szempontjából! Jövő héten DVSC-ZTE, Ferencváros- Nyíregyháza, és Fehérvár-MTK meccsek lesznek. Ha győzünk, rögtön ketten is mögöttünk lehetnek, a bónusz MTK győzelem esetén feljönnénk a Fehérvárra 1 pontra.

Utána megyünk a tirpákokhoz, ez egy döntővel fog felérni, főleg, ha előtte verjük a zetét, ők meg kikapnak az Üllőin! Ettől távolabb most nem érdemes nézni. 

ivanandras Creative Commons License 3 órája -2 1 269427

Túl élénken él bennem a két évvel ezelőtti Puskás-Honvéd meg nem adott tizije...

Előzmény: iamsolucky (269426)
iamsolucky Creative Commons License 3 órája -3 1 269426

Miért ne esne ki a vidi :D a puskás is esett már ki, nem? :) A honvéd is kiesett.. mi is kiestünk. ha ennyire szarok, és van VAR is.. mindenmögé a bundát kell látni? 

losik Creative Commons License 3 órája -5 0 269425

Na kezdődik megint a sírás. 

Mapé Creative Commons License 3 órája -2 0 269424

Úgy látszik a srácok csak 1 meccsig képesek a vonal felett lenni.

ivanandras Creative Commons License 3 órája -3 0 269423

Nos, akkor szarban vagyunk, nem kicsiben.... Komolyan hajlamos lennék azt hinni, hogy szándékosan ennyire szar a Vidi, Dala tényleg mindent megtett, hogy kikapjanak.

Sajnos tényleg úgy vélem, hogy egy Garancsi-csapatot nem fognak hagyni kiesni, főleg ha eladják a nyáron. Így a Vidivel kár is számolni. Jövő héten Loki-ZTE és Fradi-Szpari. Itt semmi más nem jöhet szóba, csak az, hogy 3 pontot hozzunk rajtuk. Minden más közel lökne minket az NB II-höz szerintem.

Muszáj a következő 3 fordulóban nagyon sok pontot hozni a Szparin, mert a Paks-Puskás kettős ellen jelenleg nincs értelme eggyel is számolni. Ráadásul nekik van még hátra Diósgyőr, ZTE és Kecskemét is.

A ZTE ezzel a sorsolással nem fog tudni kiesni, így tényleg csak az a kérdés, hogy a Szpari vagy mi. Kár, hogy ilyen edzőt hoztak, mert ez kurva nagy előny nekik.

ivanandras Creative Commons License 3 órája -3 0 269422

2 éve sem engedték kiesni a Vidit, egy Garancsi-csapatot most sem fognak.

Cudar a sorsolásuk és félelmetesen szarok, de megússzák sajnos.

Előzmény: losik (269421)
losik Creative Commons License 4 órája -2 1 269421

Szerintem annyi történik, hogy a Fehérvár is beszáll a kiesés elleni harcba. Nyernünk kell a kövi két meccsen, és akkor nem lesz baj. Még az is lehet az utolsó fordulóban kiejthetjük a Vidit.

Előzmény: ivanandras (269420)
ivanandras Creative Commons License 4 órája -2 1 269420

Dala mindent megtesz ma, hogy kiessünk. 

Nagy szarban vagyunk, ha ez így marad... 

Miller a sör Creative Commons License 4 órája -2 0 269419

Egy postásnak, hogy lehet ennyire gyenge a memóriája? Villany te nagyonhülye, kb szászor mondtam. Amúgy most esett le.... Postás :-) (csinos az egyenruhád, az asszony biztos nagyon bírja)

Előzmény: Té (269417)
ChrisRea Creative Commons License 4 órája -3 0 269418
Előzmény: Miller a sör (269410)
Creative Commons License 4 órája -4 4 269417

Miller a művelt, tanult ember? Egy vízszerelő? :-)

Előzmény: LowKey (269416)
LowKey Creative Commons License 5 órája -3 1 269416

Ezen most egy pillanatra elgondolkodtam. Ha a vidéki azt jelenti hogy a csapatnak semmi köze Budapesthez, akkor arra kifejezetten büszke vagyok, a fordítottját tudnám nagyon szégyellni. A szarkupaccal sincs bajom, csak hirtelen az jutott eszembe hogy ha mi szarkupac vagyunk, akkor hogy hívjuk azt a csapatot aki évtizedek óta nézi nyálcsorgatva ennek a szarkupacnak a seggét? Te egy művelt, tanult embernek tűnsz, tudnál ebben segíteni?

potyautas..... Creative Commons License 6 órája -3 2 269415

A szakmunkásnak nem a Fradi elleni meccsekkel kellene foglalkoznia?

ivanandras Creative Commons License 6 órája -2 4 269414

"gyakorlatilag az egész nb1 nyerni jár Újpestre"

3 vereségetek van otthon 14 bajnokiból, de ne hagyd, hogy a tények összezavarjanak.

Koleszterin Creative Commons License 6 órája -4 4 269413

Vidéki szarkupac?? Te paraszt biatorbágyi beszélsz a városiaknak?

Ez jó poén. 

Te hülye,nálatok a Dorog vagy a Karcag is nagyobb múlttal rendelkezik. Nesze emlékezz paraszt:

Azóta nem történt előrelépés ebben az ügyben, viszont az Újpest FC időközben a felszámolás került.

2013. decemberében a parlamentben módosították a sporttörvényt, mely kibővítette a bajnokságban való indulási jog átruházhatóságának körét. Ezzel kibújt az összesen mintegy 850 millió forintos adó- és egyéb fizetési kötelezettségei alól. 

A jog àtruhàzàs utàn,az Újpest kérvényezni fogja hasznàlhasa a lila-fehér szint és kérvényezi az Nb1-ben indulàs jogàt.

Az MLSZ 2008-tól 2013-ig minden évben megadta az Újpestnek a klublicenszt. Úgy,hogy erre egyik évben sem volt alkalmas.

Naaa liftező paraszt,gratulálok a 12 éves csodadhoz!!!

potyautas..... Creative Commons License 6 órája -2 2 269412

Szégyen, hogy újra ellenetek nyertek ezek…

Előzmény: potyautas..... (269275)
Sósajózsa88 Creative Commons License 6 órája -3 1 269411

Az első 60 percben fussanak a srácok a busz után. 

Csak aztán felszállni rá. 

Ezért kár volt már tegnap ott aludni.. 

Lepra 4.ker

Miller a sör Creative Commons License 6 órája -10 3 269410

Vártam, hogy a szokásos álomba ringassátok magatokat, aztán szembe jöjjön a valóság. Kibaszott szarok vagyunk gyakorlatilag az egész nb1 nyerni jár Újpestre, de szerencsére veletek is szoktunk játszani, így mindig jön a biztos három pont. Mert ugye az tisztán látszik, hogy annyira nem tudunk szarok lenni hogy ez a vidéki szarkupac liftszerelő brigád Újpesten nyerjen. Nagyon remélem, hogy a Nyíregyházától simán szopunk majd és a végén kiestek a gecibe, úgy ahogy már megszoktátok.

Előzmény: apafaifa49 (269404)
LowKey Creative Commons License 6 órája -2 1 269409

Egyetértek, ez egy abszolút nyerhető meccs volt, én csak azt remélem hogy Nestor is rájött hogy ez a csapat ezzel a lassítós / türelmes / álmos semmivel nem fog eredményt elérni. Fel nem fogom hogy miért csak 2:1-nél kezdtünk el focizni. Főleg azért fáj ez, mert már láttuk hogy milyen stílussal tudunk sikeresek lenni, ráadásul ennél hurkább ellenfél nem sok lesz már idén. Mindegy, tanuljunk belőle.

Előzmény: ivanandras (269407)
Mapé Creative Commons License 7 órája -3 1 269408

Beridze még 0-0-nál olyan ráérősen kocogott ki szögleteket rúgni, hogy nagyon feltűnő volt.

Előzmény: ivanandras (269407)
ivanandras Creative Commons License 7 órája -4 0 269407

Nem tudom, hogy szándékosan vártuk meg a szokásos 60-65. percet a focival és az volt a taktikánk, hogy addig altatunk, amíg az Újpest hagyományosan el nem várad vagy ez csak egy beleszarós/nagyképű első egy óra volt, ahol nem hittük, hogy 10 vereség után, az edzőváltás kapujában lesz kedve focizni a likáknak. Nem is nagyon volt, de nekünk sem....

Sajnos Castegren hatalmas emberhátrány, Bárány pedig tényleg nagyot küzd, harcol és eredményes is, de ez a labdakezelés, istenem. Én Mauridesben is egyre kevésbé látom a fantáziát őszintén szólva és a kapuban is inkább nézném Gondát.

Nem a bíráskodáson múlt, de klasszikus esete volt annak, amikor a bíró a végén hozzárakta a magáét. Már maga a 6 perc plusz is borzalmasan nevetséges volt, de 97:10-nél lefújni már a szándékos kibaszás kategória nálam. Nyilván ha mi húznánk így az időt az egész második félidőben, jönne a retorzió és a 10 perc plusz, de az újpestiek most megtehették.

Az utolsó félóra rendben volt, de ehhez kellett az is, hogy a hazaiak ne bírják szuflával, de attól még ez egy szar eredmény egy nyerhető meccsen.

Sajnos most lehet remegni, hogy ne nyerjen a Szpari, különben a helyzet újra igen szarrá válik.

Mapé Creative Commons License 7 órája -4 1 269406

Csak a szokásos. Pedig jól nézett ki a vendégszektor. A saját kezünkben van a sorsunk.

LowKey Creative Commons License 8 órája -3 5 269405

Amikor egy kiscsapat szurkolója húsvét előtt elkezdi ünnepelni az év első győzelmét… :-))))

Előzmény: Miller a sör (269401)
apafaifa49 Creative Commons License 8 órája -3 4 269404
Előbujtál patkány!?
Előzmény: Miller a sör (269402)
pippolinó Creative Commons License 8 órája -9 4 269403

Undorító egy lila banda.Bárányt szájba vágják, most a bíró nem mutatja a fejsérülést és szabadrúgást se ad, nehogy véletlenül...Ennek ellenére kurva szarok voltunk.Megérdemeltük a vereséget, ők meg nem a győzelmet.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!