Én nem láttam, hogy a Nyíregyháza olyan nagyot javult volna az új edzővel, igaz egy hét alatt nem is lehet csodát tenni. A Fehérvár volt überfos, egy Dalával súlyosbítva. Az utolsó 5 forduló alapján egyébként, csak a Kecskemétet előzik. Ráadásul messze a legszarabb a sorsolásuk, és a "megmentik a Garancsi csapatot" összeesküvéselméletben sem hiszek. Szóval szerintem ők még benne vannak a körben.
Azért azt lehetett sejteni, hogy ma nem győzni megyünk. A Barbie házba szebb korszakainkban sem győzni jártunk, de ma erre is megvolt az esély, kár, hogy 60 percig aludtunk.
Hiányérzetem inkább a tirpákok győzelme miatt van, azt gondoltam, hogy a Fehérvár jó lesz egy x-re, nem így lett!
De nézzünk előre, mert most jön az a két meccs, ami a legfontosabb a kiesés szempontjából! Jövő héten DVSC-ZTE, Ferencváros- Nyíregyháza, és Fehérvár-MTK meccsek lesznek. Ha győzünk, rögtön ketten is mögöttünk lehetnek, a bónusz MTK győzelem esetén feljönnénk a Fehérvárra 1 pontra.
Utána megyünk a tirpákokhoz, ez egy döntővel fog felérni, főleg, ha előtte verjük a zetét, ők meg kikapnak az Üllőin! Ettől távolabb most nem érdemes nézni.
Miért ne esne ki a vidi :D a puskás is esett már ki, nem? :) A honvéd is kiesett.. mi is kiestünk. ha ennyire szarok, és van VAR is.. mindenmögé a bundát kell látni?
Nos, akkor szarban vagyunk, nem kicsiben.... Komolyan hajlamos lennék azt hinni, hogy szándékosan ennyire szar a Vidi, Dala tényleg mindent megtett, hogy kikapjanak.
Sajnos tényleg úgy vélem, hogy egy Garancsi-csapatot nem fognak hagyni kiesni, főleg ha eladják a nyáron. Így a Vidivel kár is számolni. Jövő héten Loki-ZTE és Fradi-Szpari. Itt semmi más nem jöhet szóba, csak az, hogy 3 pontot hozzunk rajtuk. Minden más közel lökne minket az NB II-höz szerintem.
Muszáj a következő 3 fordulóban nagyon sok pontot hozni a Szparin, mert a Paks-Puskás kettős ellen jelenleg nincs értelme eggyel is számolni. Ráadásul nekik van még hátra Diósgyőr, ZTE és Kecskemét is.
A ZTE ezzel a sorsolással nem fog tudni kiesni, így tényleg csak az a kérdés, hogy a Szpari vagy mi. Kár, hogy ilyen edzőt hoztak, mert ez kurva nagy előny nekik.
Szerintem annyi történik, hogy a Fehérvár is beszáll a kiesés elleni harcba. Nyernünk kell a kövi két meccsen, és akkor nem lesz baj. Még az is lehet az utolsó fordulóban kiejthetjük a Vidit.
Egy postásnak, hogy lehet ennyire gyenge a memóriája? Villany te nagyonhülye, kb szászor mondtam. Amúgy most esett le.... Postás :-) (csinos az egyenruhád, az asszony biztos nagyon bírja)
Ezen most egy pillanatra elgondolkodtam. Ha a vidéki azt jelenti hogy a csapatnak semmi köze Budapesthez, akkor arra kifejezetten büszke vagyok, a fordítottját tudnám nagyon szégyellni. A szarkupaccal sincs bajom, csak hirtelen az jutott eszembe hogy ha mi szarkupac vagyunk, akkor hogy hívjuk azt a csapatot aki évtizedek óta nézi nyálcsorgatva ennek a szarkupacnak a seggét? Te egy művelt, tanult embernek tűnsz, tudnál ebben segíteni?
Vidéki szarkupac?? Te paraszt biatorbágyi beszélsz a városiaknak?
Ez jó poén.
Te hülye,nálatok a Dorog vagy a Karcag is nagyobb múlttal rendelkezik. Nesze emlékezz paraszt:
Azóta nem történt előrelépés ebben az ügyben, viszont az Újpest FC időközben a felszámolás került.
2013. decemberében a parlamentben módosították a sporttörvényt, mely kibővítette a bajnokságban való indulási jog átruházhatóságának körét. Ezzel kibújt az összesen mintegy 850 millió forintos adó- és egyéb fizetési kötelezettségei alól.
A jog àtruhàzàs utàn,az Újpest kérvényezni fogja hasznàlhasa a lila-fehér szint és kérvényezi az Nb1-ben indulàs jogàt.
Az MLSZ 2008-tól 2013-ig minden évben megadta az Újpestnek a klublicenszt. Úgy,hogy erre egyik évben sem volt alkalmas.
Naaa liftező paraszt,gratulálok a 12 éves csodadhoz!!!
Vártam, hogy a szokásos álomba ringassátok magatokat, aztán szembe jöjjön a valóság. Kibaszott szarok vagyunk gyakorlatilag az egész nb1 nyerni jár Újpestre, de szerencsére veletek is szoktunk játszani, így mindig jön a biztos három pont. Mert ugye az tisztán látszik, hogy annyira nem tudunk szarok lenni hogy ez a vidéki szarkupac liftszerelő brigád Újpesten nyerjen. Nagyon remélem, hogy a Nyíregyházától simán szopunk majd és a végén kiestek a gecibe, úgy ahogy már megszoktátok.
Egyetértek, ez egy abszolút nyerhető meccs volt, én csak azt remélem hogy Nestor is rájött hogy ez a csapat ezzel a lassítós / türelmes / álmos semmivel nem fog eredményt elérni. Fel nem fogom hogy miért csak 2:1-nél kezdtünk el focizni. Főleg azért fáj ez, mert már láttuk hogy milyen stílussal tudunk sikeresek lenni, ráadásul ennél hurkább ellenfél nem sok lesz már idén. Mindegy, tanuljunk belőle.
Nem tudom, hogy szándékosan vártuk meg a szokásos 60-65. percet a focival és az volt a taktikánk, hogy addig altatunk, amíg az Újpest hagyományosan el nem várad vagy ez csak egy beleszarós/nagyképű első egy óra volt, ahol nem hittük, hogy 10 vereség után, az edzőváltás kapujában lesz kedve focizni a likáknak. Nem is nagyon volt, de nekünk sem....
Sajnos Castegren hatalmas emberhátrány, Bárány pedig tényleg nagyot küzd, harcol és eredményes is, de ez a labdakezelés, istenem. Én Mauridesben is egyre kevésbé látom a fantáziát őszintén szólva és a kapuban is inkább nézném Gondát.
Nem a bíráskodáson múlt, de klasszikus esete volt annak, amikor a bíró a végén hozzárakta a magáét. Már maga a 6 perc plusz is borzalmasan nevetséges volt, de 97:10-nél lefújni már a szándékos kibaszás kategória nálam. Nyilván ha mi húznánk így az időt az egész második félidőben, jönne a retorzió és a 10 perc plusz, de az újpestiek most megtehették.
Az utolsó félóra rendben volt, de ehhez kellett az is, hogy a hazaiak ne bírják szuflával, de attól még ez egy szar eredmény egy nyerhető meccsen.
Sajnos most lehet remegni, hogy ne nyerjen a Szpari, különben a helyzet újra igen szarrá válik.
Undorító egy lila banda.Bárányt szájba vágják, most a bíró nem mutatja a fejsérülést és szabadrúgást se ad, nehogy véletlenül...Ennek ellenére kurva szarok voltunk.Megérdemeltük a vereséget, ők meg nem a győzelmet.