Én már azzal is elégedett leszek, ha az ilyen jellegű összefoglalók a klub honlapján nem egy eldugott menüpontban lesznek megtalálhatóak, hanem hasonlóképpen mint Ánglijában a főhírek között.
akár az is elképzelhető, hogy gyümölcsöző lesz az új felállás. Biztatóbb mint az előző homályos struktúra. Stockport 290 000-es város, Manchester mellett. 6. helyen vannak a 3. ligában. ebben a ligában játszik Szűcs Kornél a Plymuthban.
Az igazi eredmény az lenne, ha komplett struktúrát építenének ki. Nem tudom miért érte meg befektetni a Lokiba, ötleteim vannak - pl innen hamarabb kitekinthetnek az Eu-s piacra.
Kimondottan az a cél, hogy hulladékból másodosztályú csapatot építsenek akadémiástul, stadionostul mindenestül. Ezt egy elmaradott országban, ahol azt sem tudják mi az a NER a tulajdonos finanszírozza, ebből van az adósság, amit folyamatosan tőkévé konvertálnak, ami a klub értékét növeli. A mi fogalmaink szerint nem értelmezhető számok ezek.
Kb. abból állt a játéka, hogy beállt, futott vagy 1 percig mikor az ellenfélnél volt a labda, hogy azt a látszatot keltse mennyire akar, aztán ebben el is fáradt. :-) Mikor jöttek a felívelések akkor fel se ugrott, meg se próbálta megszerezni, ennél akármelyik akadémista srác többet csinált volna...
Lokomotívnál a gőzt el kell osztani. Ideális esetben jut a sípba is, de valójában a dugattyú a lényeg. Megértem a türelmetlenséget. Olyanok vagyunk, mint a hajnali szél, ami "Mindenkiről mindent tudni akar."
Hát igen, de professzionálisan ezt össze szokták hangolni, mégpedig úgy, hogy akkor írják alá a szerződést, ill. akkor nyújtják be a cégbíróságra a változásbejegyzési kérelmet, amikor a bejelentés már megtörtént, hogy ne legyenek találgatások és híresztelések nem kontrolált nyilvános információ alapján. Tudatos PR kommunikáció esetében ez általában fontos.
Egyébként az új tulaj tisztában lehet a kontextussal. A Stockport County legutóbbi nyilvános pénzügyi adatai alapján durván veszteséges: kb. HUF 4 milliárd volt az összbevétele (jegy, szponzoráció, közvetítés stb.), de kb. HUF 3 milliárd veszteséget termelt (magyarán szólva ennyivel többet költöttek a bevételeknél). Azt lehet látni, hogy ott is a tulaj finanszírozza igazából a klubot, nem a piaci bevétel tartja (még) fent.
Mind a céget, aki a DVSC-be beszállt (Stott Capital Hungary Kft.), mind annak egyedüli tulajdonosát (Stott Capital (Phoenix) Ltd.), 2025 decemberében alapították, ezek nyilván a Loki-befektetésre létrehozott dedikált projektcégek - ez rendben is van, ez a szokásos. Az angol cégnévbeli Phoenix -gondolom- városunk címerének egyik főhősére utal :-)
Nyilván egy ilyen nagy horderejű dolognak meg kell adni a módját. A tulaj majd idejön, lesz sajtótájékoztató meg ilyenek. Attól még a háttérben mehet a munka.
Hát, ez azért valami elképesztő amatőrizmus. A cégkivonatból látható a dec. 23-i tulajdonosváltás és az év végi vezetőségváltás, a klub meg elfelejtett előre kommunikálni erről??? Ez valami nagyon dilettáns.
Ahogy a topiktárs belinkelte, az nb2-be való kiesésünk után volt néhányszor csere. Utána meg Kinizsi. Biztos, hogy láttam játszani, mert az nb2-ben is kint voltam minden meccsen, de hát a 40 év az 40 év...
A 70-es évek végén és a 80-as években nálunk játszók közül sokan meghaltak már.