Nyilván nem akarod érteni, de azért elmondom még egyszer: Nem a megszerzett pontok számával van a baj. Most még.
De, ehhez kellett az is, hogy 5 meccsen 5 olyan malac gólt sikerült szereznünk, amilyet a tavasszal egyet sem. Ha ezek nem jönnek, na akkor leszünk bajban.
"Nem egy két ember volt gyenge hanem csapatszinten nem müködtünk."
Szép terelés. Tehát akkor szerinted, ha az egész csapat gyenge, akkor az edzőnek semmi dolga, semmi felelőssége nincs a meccs további alakulásában. Gondolom valami szabály tiltja, hogy menetközben nem válthat felállást, nem cserélhet le embereket, főleg nem olyanokat, akik láthatóan más rendezvényen vannak. Tényleg szar lehet edzőnek lenni, ha így be vagy korlátozva.
"Nem tudom a kritizálók 6 meccsből hány ponttal lettek volna elégedettek a bajnokság krzdete előtt?"
Egy újabb terelés. Egy parancsnok nem csak azért felel, amit tett, haném azért is, amit elmulasztott megtenni. És ez rohadtul nem függ, attól, hogy itt a DK-ban hány ponttal lettünk volna elégedettek.
Nem egy két ember volt gyenge hanem csapatszinten nem müködtünk.De aki beleeszi magát, hohy szar az edző, annak semmi sem jó.Blagó 5.helye is semmit se ért, mert csak.Még szetencse, hogy az edzőknek nincs a munkaköri leírásában, hogy a Drukkerkocsma fóromozóinak minden tsgjának minden szempontból meg kell felelni.Azért 6 meccs után ilyen magvas megállapításokat tenni, mint itt néhányan...Nem tudom a kritizálók 6 meccsből hány ponttal lettek volna elégedettek a bajnokság krzdete előtt?Én összességében elégedett vagyok eddig.A lomolyabb kritikámat a 8. 10. hely környékére tartogatom.
Ezt egyszer már leírtad és nem reagáltam rá, mert úgy gondoltam, hogy "idegállapotban vagy".
"az volt a taktika, hogy leszűkítjük a területet, mert gyorsabbak és nem érdemes kitámadni" Ez a te véleményed. Az enyém pedig az, hogy amennyiben megkérdezik az edzőt, hogy mi volt a terve, akkor mondja el és ne téged bízzon meg vele.
Azzal indítottam, hogy mit mondott az edző. A véleményem pedig az volt, hogy adekvát kérdésekre nem adott választ. Erős kétségeim vannak afelől, hogy hallottad-e a sajtótájékoztatót, tudniillik akkor nem rajtam kérnél számon ilyen dolgokat.
Nem én állítottam, hogy jobbak voltunk a második félidőben és hogy fogalmam sincs miért történhetett ez. (Vajon azt mondta szünetben, hogy csak így tovább és nem hallgattak rá, vagy mondott valami értelmeset és nem emlékszik rá?)
Nem én mondtam, hogy az volt a meccsterv, hogy jobban játszunk és megverjük a Fradit.
Nem én mondtam, hogy Youga azért nem fér be, mert sok jó játékosunk van és különben is mások is vannak akik nem játszanak.
Nem én mondtam, hogy az első félidőben az volt a gond, hogy egy jó csapat ellen játszottunk.
Nem én mondtam, hogy nem a szerkezet (felállás) a fontos, hanem az, hogy mit éreznek a játékosok.
Nem én mondtam, hogy amennyiben az első percben gólt lövünk, másképpen éreztek volna a játékosok és lehet, hogy nyerünk. (ezt már a tolmácsunk is szégyellte lefordítani)
Nem én vettem ki Batikot a középpályás védekezésből az első félidőben azzal, hogy rátapasztottam Tóthra.
Nem én vagyok az, aki annyira semmibe vesz egyes játékosokat, hogy még melegíteni sem mehetnek el, mert nem fordulhat elő olyan esemény amikor pályára küldhetném őket.
Tegyük félre azt, hogy kétszer kikaptunk. Előfordul. Mint ahogy az is, hogy megérdemelten nyertünk Felcsúton. Engem az aggaszt igazán, ahogy a többi hét pontot szereztük, és különösen az, ahogy az edző ezekre (nem)reagál.
Pillanatnyi dekoncentráltságnak tudom be, hogy nem érted ez mit jelent: "Este felrajzolja egy A4-esre mi fog történni és meccs után elmondja, hogy pedig az edzések kurva jók voltak" Csak neked magyarázom meg, a többieket megkérem fogják be a fülüket.
Arról van szó, hogy vagy egy elképzelésem a mérkőzés lefolyásáról amennyiben nem úgy alakul, akkor beavatkozom
Hú! Restellem magam, hogy nem sikerült hat mondatban összefoglalni, de most egy szájbarágós választ kellett adnom. Meggyőzni azonban nem akarok senkit ez az én véleményem, ami nem oszt, nem szoroz, de mivel kedvem volt hozzá megosztottam itt.
"Nem követelem a fejét, de hadd lehessen már kifogásolni, hogy jogosan feltett kérdésekre érdemi válaszokat nem ad. Nyegle az újságírókkal, a szurkolókkal. Miért pont a játékosokkal szemben lenne karakán? Amennyiben tényleg nem látja, hogy miért úgy alakul a meccs, ahogy /akár győzelem akár vereség esetén/ akkor az valóban felvet alkalmassági kérdéseket is."
Ha egyszer az volt a taktika, hogy leszűkítjük a területet, mert gyorsabbak és nem érdemes kitámadni, de nem tudtunk labdát szerezni, mert kipasszoltak bennünket, akkor egy edző mit tehet?nem cserélhet már az első 20 percben.Meccs után meg elmondta, hogy egy jó fradival találkoztunk és értelemszerűen nem tudtuk végrehajtani, amit elterveztünk.Mit kellett volna mondania?
Osztálykülönbség volt a 2 csapat között és nem csak a fradi miatt, hanem ha figyelted a meccset Kocsis pl egyáltalán nem védekezett.Ha megkezdtünk egy letámadást, valaki mindég lemaradt az emberéről így kipasszoltak minket.Elég, ha egy ember folyamatosan elcsúszik.Csapatszinten is gyengék voltunk, nem lehetett az egészet lecserélni a Liverpoolra.
"Este felrajzolja egy A4-esre mi fog történni és meccs után elmondja, hogy pedig az edzések kurva jók voltak"
Vicces, de lehet edzésen meg tudták csinálni esetleg a kért gyakorlatot, de a meccsen van(nak) veled szemben egy másik játékos(ok), akik ha jobban csinálják, elronthatják a játékodat.Ez olyan, mint a kesztyűzés, vagy zsákolás, ha nincs aki visszaüssön, egész jól megy.
Én egyáltalán nem látom flegmának.
Azért az egyfajta fejlődés, hogy Blagót 4 meccs 4 pontnál , Navarrót 6 meccs 10 pontnál küldenék egyesek melegebb éghajlatra.
"A pontok fontosak, de nem adják vissza pontosan az edző kvalitásait. A játékosok és a körülmények ugyanúgy hozzátesznek vagy elvesznek belőle."
Igen, Kondás is hiába nyert veretlenül bajnoki címet, sosem fogadta el a nagyérdemű.Ha én edző lennék t.nék nagy ívben a közönség véleményére, meg a játékosok érzékenységére is.Na ezért nem vagyok edző, mert hamar megfúrnának.
Ebben igazad van, és se mondom, hogy minden szuper. Nekem sem tetszett a vasárnapi produkció. Főleg az első félidő. De ha mindig nyernénk, akkor bajnokok lennénk. Ez a veszély jelenleg nem áll fent.
Nem tudom te hogy vagy vele, de szerintem nem lenne akkora nagy baj, ha végre 4 egymást követő meccsen sikerülne pontot/pontokat szerezni.
Manapság többet ér a győzelem, vereség, győzelem, vereség..... sorminta, mint a csupa döntetlen, még akkor is, ha utóbbinál veretlen maradsz.
A nyíregy elleni meccs az egy szerencsétlen elbaszott meccs volt, minden balfaszsággal együtt nem volt benne a vereség. Attól még az lett persze. De messze nem volt olyan mint a most vasárnapi.
Nem követelem a fejét, de hadd lehessen már kifogásolni, hogy jogosan feltett kérdésekre érdemi válaszokat nem ad. Nyegle az újságírókkal, a szurkolókkal. Miért pont a játékosokkal szemben lenne karakán? Amennyiben tényleg nem látja, hogy miért úgy alakul a meccs, ahogy /akár győzelem akár vereség esetén/ akkor az valóban felvet alkalmassági kérdéseket is.
Egyelőre úgy tűnik ugyanabba az iskolába járt mint Pontes. Este felrajzolja egy A4-esre mi fog történni és meccs után elmondja, hogy pedig az edzések kurva jók voltak.
A pontok fontosak, de nem adják vissza pontosan az edző kvalitásait. A játékosok és a körülmények ugyanúgy hozzátesznek vagy elvesznek belőle.
Szeretjük Dombi Tibit az 1,6-os p/m átlagával, de kevesen gondolják, hogy jobb edző lenne, mint Scasny 0,86-al, vagy Herczeg Bandival egy súlycsoportban lenne ugyanis, neki 1,7 jön ki. Appropó Dombi Tibor "kevés taktikai utasítást adott, de mindenkinek azt hangsúlyozta, hogy csak akkor tudnak kijönni a hullámvölgyből, ha szívvel-lélekkel futballoznak." (DVSC–ZTE FC 3–1)
Úgy biztosan nem, hogy lecseréli az összes olyan játékost, akiknek konkrét elképzelései vannak az ellenfél kapujáról (Nyíregyháza). Illetve úgy se tud biztosan küzdeni, hogy tétlenül szemléli egy félidőn át, ahogy a csapata nincs jelen a meccsen. Tavaly túl sok ilyen meccsünk volt, amikor az edző még a biodíszlet funkcióját is csak korlátozottan látta el.
"Mondjuk akkor csak kilenc pontunk lenne, de te jobban örülnél mint most?"
Nem tudom te hogy vagy vele, de szerintem nem lenne akkora nagy baj, ha végre 4 egymást követő meccsen sikerülne pontot/pontokat szerezni.
Ha az általad hősiesen védelmezett edző bá hozzád hasonló hősieséggel küzdött volna, akkor nagy eséllyel nem kellene védelmezned. Ehhez képest az eddigi 2 hazai presztízs meccsen is égett akkorát, mint a Reichstag. Szóval értem én, hogy gőzgép, de mihajcsa??!
Hagyjuk már ezt a nem a Fradit kell megvernünk dumát, azért az elmúlt években sikerült nem egyszer, igaz, akkor nem ilyen langyos szar hozzáállás volt mint most az első félidőben. Nem egy Arsenallal játszottunk, az NB1-ben bárkit meg lehet verni.
A válogatott vb-selejtezői miatt szünet van a bajnokságban, ezt kihasználva érdemes rápillantani egy-két statisztikai adatra. Ilyen például az átlagnézőszám, amely az egyik legfontosabb mutató egy klubot illetően. A Fizz Liga 2025/26-os idényében hat forduló után a DVSC mérkőzéseit látogatták a legtöbben, átlagosan 9851-en, ami akkor is elismerésre méltó, ha a három hazai mérkőzésből kettő (Nyíregyháza, FTC) kifejezetten rangadónak minősült. A Loki mögött a Ferencváros a második, a dobogóra az Újpest fért még fel. Köszönjük a támogatást, hajrá, Loki!
Mi is köszönjük hogy odatették magukat, egy élmény volt. Meghálálták a fiúk szó se róla.
bár lehet ezek után nem kell erőltetni a nézőszámot, mert még megsértődnek a más csapatok hogy máshol miért nem tolonganak.
"Ugyanannyit ér egy győzelem mindenhol. Itthon is meg idegenben is."
Ez talán egy hús-vér szurkolók nélküli csapatnál igaz is lehet, de itt, ahol a húszezres stadion csak a hazai meccseken nincs kihasználva, itt ez a lehető legnagyobb üzleti hiba.
"Vagy feltehetjük úgy is a kérdést, ha tudunk nyerni edző nélkül Felcsúton"
Felcsúton nézők nélkül (tisztelet azoknak, akik elutaztak odáig) nyertünk nem pedig edző nélkül. Érdekes Felcsúton a 3 pontért küzdöttünk, amit az edző cseréi is alátámasztanak. Lineker óta tudjuk, hogy egyszerű játék a foci..:)
"Sokan ki akarják rúgni."
Főleg azok akarják kirúgni, akik szerint a foci szurkolók nélkül szart se ér!
"Türelem."
Az már 2020-ban a kieséskor elfogyott, így azért bizony keményen meg kellene dolgozni..
Láttam a meccset, de nekem mindegy. Legyetek egy kicsit realisták. Tavaly majdnem kiesett a Debrecen, most 6 forduló után 3. Nektek nem a Fradit kell megverni, főleg amikor egy új koncepció elején jártok. További jó szurkolást.
Ugyanannyit ér egy győzelem mindenhol. Itthon is meg idegenben is. Vagy ott van taktika itthon meg nincs?
A Nyiregy ellen az első félidővel semmi baj nem volt, csak az, hogy nem rúgtunk több gólt. A másodikra ez már nem igaz. A Fradi elleni szar volt, főleg az első félidő, de ott azért nagyban függ a dolog attól, hogy a Fradi éppen mit akar. A Bl bukta után meg akarták mutatni, főleg az elsőben, letámadtak, és erre nem voltunk felkészülve. Mások se nagyon lesznek.
Vagy feltehetjük úgy is a kérdést, ha tudunk nyerni edző nélkül Felcsúton, akkor itthon a nyíregynek sem kellett volna, hogy problémát okozzon, ha csak ennyi a gond. Vagy csak nem ennyire egyszerű a a foci. Edzőtől függetlenül.
Egyébként nem tudom milyen edző Navarro. De van 10 pontunk. Ha télig már csak hármat szerzünk, már akkor is lesz annyi pontunk mint tavaly télen. Sokan ki akarják rúgni. Tavaly is így kezdődött, aztán mi lett majdnem a vége. Türelem.
Tudom, hogy pi***ba a részletekkel, de azért hátha..
3 idegenbeli meccs 7 pont, 3 hazai meccs 3 pont. Ha ezt felszorozzuk a 16 hazai meccsel, akkor 16 pont. Ha erre nem indulnak meg a tömegek a jegypénztárak felé a Nagyerdőn, akkor semmire sem fognak.. Azt gondolom ha kikaptunk volna Zalaegerszegen és Felcsúton, de nyerünk a tírek és a Fagyi ellen az Mtk meg iksz, akkor nem lenne probléma. Így viszont nincs mentség a saját közönség előtti lélektelen játékra és impotens edzői teljesítményre.