Keresés

Részletes keresés

ChrisRea Creative Commons License 9 órája -1 0 274155

Látjuk hogy csak most jutottál a számítógéphez, mert többi hülye eddig nem engedett oda ...

Előzmény: Té (274154)
Creative Commons License 11 órája -1 0 274154

Hétvége van, kevesebb az ápoló, már délután el lehet kezdeni a tütükézést...

Előzmény: Leszi51 (274148)
ChrisRea Creative Commons License 13 órája -1 2 274153

Mi lenne ha te se írogatnál ide amíg bajnokok nem lesztek.

Előzmény: maribor (274152)
maribor Creative Commons License 13 órája -2 0 274152

Te tudsz aurát fényezni, igaz?

Előzmény: ChrisRea (274151)
ChrisRea Creative Commons License 13 órája -2 0 274151

nem a nevével van a probléma, hanem azzal 2 hetes AUROALÁTÓ tanfolyammal amivel  qvalifikálta magát

látom már hosszú a furulyasor leendő igazgató irodája előtt.... nem kell tolongani jut mindenkinek.

sőt még a klubnak fog belőle jutni...

hallaignác Creative Commons License 18 órája -1 0 274150

De ne bántsuk, csak sokat ivott. Ugyanarra a kérdésre:

"Bogdán Ádám, a korábbi magyar válogatott kapus, nemrégiben végzett el egy sportigazgatói tanfolyamot az angol PFA Business School-ban, ahol diplomát is szerzett, és világklasszisokkal együtt vehette át azt a Világsztárokkal együtt vette át diplomáját Angliában Bogdán... - NB1.hu. Emellett az MLSZ Sportigazgatóságának nemzetközi kapcsolattartójaként is tevékenykedik, hogy segítse a külföldön játszó magyar labdarúgókat és a válogatottat."

Előzmény: hallaignác (274149)
hallaignác Creative Commons License 18 órája -1 1 274149

Előzmény: hallaignác (274147)
Leszi51 Creative Commons License 18 órája -1 1 274148

A név legalább jó, nem úgy mint a sokat látott olvtársunknál! Nem lát tisztán pedig még messze a hajnal amikor jönnek a magvas gondolatai.

Előzmény: hallaignác (274147)
hallaignác Creative Commons License 18 órája -1 0 274147

Az AI szerint:

"A keresési eredmények alapján Bogdán Ádám szempillaépítő tanfolyamokat tart, kiscsoportos oktatás keretében, ahol elméleti tudást és gyakorlati képzést is nyújt 1-2D technikákból, akár 3-4 fővel is, a jelentkezőknek pedig 2025. november 18-án volt felhívás a csatlakozásra, a foci karrierje (pl. Liverpool) után érdeklődőknek a foci hírek lehetnek relevánsak."

Pedig OKJ-s TÜZÉP vezetői tanfolyama számítottam.

Előzmény: ChrisRea (274146)
ChrisRea Creative Commons License 18 órája -2 0 274146

egy katasztrófa mihez ért? vagy talán róluk lehet szó:

https://bennedalajtorja.hu/bognar-adam/

gazdasági vezető

turnaround manager, mérnök, tanácsadó, egyetemi oktató

https://valsagmenedzser.hu/project/bognar-adam/

Válságmenedzserek

Magyarországon először a rendszerváltáskor fogalmazódott meg markánsan az igény, hogy a rosszul működő, privatizálás előtt álló vállalatokat un. reorganizálni szükséges. A feljavítandó, talpra állítható vállalatok válságkezelői tapasztalataira alapozva fejlődött ki a tanácsadói szakmának az a sajátságos szegmense, amely a szervezetek olyan kritikus, de még menthető helyzeteire specializálódott, ahol az aktív menedzselési beavatkozásoké, a fordulatot hozó, változtatási lehetőségeké a „terep” és az alkalmazható stratégiák offenzívak.

A Változás- és Válságmenedzserek Országos Egyesületét (VOE) 1992-ben tehát azok a szakemberek hozták létre, akik a rendszerváltás követően válságba került cégek feljavításában sikeresen végeztek olyan menedzser tanácsadói munkát, amely eredményeként az általuk irányított gazdasági társaságok túljutottak a nehézségeken.

Előzmény: pippolinó (274145)
pippolinó Creative Commons License 19 órája -1 0 274145

Van egy zöldfehér folt a játékos múltjában, egyébként nekem jónak tűnik a választás.

Előzmény: c.szektor (274144)
c.szektor Creative Commons License 19 órája -2 0 274144
ivanandras Creative Commons License 1 napja -5 2 274143

Egyszerű: más szabályok vonatkoznak 11 csapatra és más a ner-csürhére.

Mi is láthattuk múlt héten...

Előzmény: Laci-papi (274141)
pippolinó Creative Commons License 1 napja -2 0 274142

Ez jó utánrúgás volt.

Előzmény: Laci-papi (274141)
Laci-papi Creative Commons License 1 napja -2 1 274141

Az után rúgás mióta nem kiállítás? Még vizsgálni sem kellett annyira nyilvánvaló volt.

pippolinó Creative Commons License 1 napja -3 2 274140

Hajdubé közvetít.Megemlíti, hogy a fradival a múlt fordulóban fordult elő először, hogy nem rúgott gólt.Azmár nehezére esett, hogy megemlítse, ki ellen.

hallaignác Creative Commons License 1 napja -2 1 274139

Nem rajta múlik, de szerintem több meccset kapna, mint Gróf.

Előzmény: ChrisRea (274138)
ChrisRea Creative Commons License 1 napja -1 2 274138

szerintem hülye lenne visszamenni kispadra, és a fizetést is gondolom innen kapja:

ha Dibusz kényszerpihenője elhúzódik - ami jelen állás szerint nem elképzelhetetlen forgatókönyv -, akkor a felépüléséig szükség lesz Grófon kívül egy másik, bármikor bevethető rutinos kapusra.

,

ez pocsék ajánlat még akkor is ha ősfradista, mikor jár le neki a szerződése a Fradinál 1 év vagy 2? 

Erről meg azt gondolom hogy a Fradi belengette hogy vegyük meg ha kell ami teljesen jogos a részükről.

Előzmény: hallaignác (274137)
hallaignác Creative Commons License 1 napja -4 4 274137

Ez másutt is megjelent. Nem lehet a szemükre hányni, hogy a saját "vagyonukkal" a saját érdekük szerint rendelkeznek. Örülök, ha  marad, de ha mennie kell, az neki és a magyar labdarúgásnak is előrelépés. Köszönöm amit értünk tett és sok sikert kívánok neki. Gróf akkor is tapló volt amikor nálunk játszott, Ádám pedig profi módon állt fel minden mérkőzésen. 

Most meg előfordulhat, hogy bajnok és ezüstérmes lesz ugyanabban a szezonban. (Már amennyiben a Fradi elcsípi a második helyet.)

Előzmény: Ebcsont42 (274136)
Ebcsont42 Creative Commons License 1 napja -2 1 274136

"Sajtóinformációk szerint elképzelhető, hogy Dibusz Dénest sérülése miatt visszarendeli a Ferencváros labdarúgócsapata Varga Ádámot Debrecenből."

https://mandiner.hu/sport/2025/12/dvtk-ftc-dibusz-serules-grof-varga-debrecen

Ebcsont42 Creative Commons License 1 napja -1 2 274135

Néztem múltkor Felcsút térképét, és csak megerősíteni tudom. Az utcanevek magukért beszélnek: Erőnléti utca, Fiatalszabály út, Zebra sugárút stb.

Előzmény: Önnek_igaza_van (274133)
hallaignác Creative Commons License 1 napja -2 1 274134

Majdnem olyan ügyes, mint Stadler. Lehet ugyanabba az iskolába jártak.

Előzmény: Önnek_igaza_van (274133)
Önnek_igaza_van Creative Commons License 1 napja -1 1 274133
Előzmény: Önnek_igaza_van (274132)
Önnek_igaza_van Creative Commons License 1 napja -1 0 274132

Ha van pénz azzal kevésbbé hatékony egy rendszer mintha felére csökkentjük a költségeket.... hmmm gazdálkodás okosan...

ChrisRea Creative Commons License 2 napja -3 1 274131

a másik hogy a Rossi emberei Négo, Orbán, Nagy, Cseri :) stb kifutóban vannak  van amúgy is új gárdát kell csinálni...

szvsz ha esze lenne magától felállna de szvsz már belekényelmesedett és túlképzeli magát.

Dárdai 100% hogy csak kölcsönben van újpesten 

Előzmény: ChrisRea (274130)
ChrisRea Creative Commons License 2 napja -1 0 274130

Van egy olyan érzésem hogy a nemzetek ligája meccsek függvényében amennyiben nem jutunk fel, de akkor mindenképp ha lejjebb csúsznánk B-ből a C-be ezzel betárazták Rossi helyére 2026 végére  Kéznél lesz, addig építgesse no2-es NER csapatot (így már érthetőbb hogy most kijelentette hogy nem lila a vére és lehet, hogy amire beérik a munkája, már ott se lesz )

volt egy hónapja m4-es műsor amiben elhangzott hogy ki jöhet szóba és hovatűntaDpali -ha már a teljes család válogatott 

Bognár meg kerek perec kifarolt, azóta gyengélkedik is a Paks, szóval a nemzetközi helyzet fokozódik 

Van-e élet a halál után?” – Orbán Viktor, Bognár György és Hajdú B. István a magyar futballról

Előzmény: hallaignác (274129)
hallaignác Creative Commons License 2 napja -1 1 274129

Ezzel semmi extrát nem vállalt. Debrecenből nem nehezebb Berlinbe repülni, mint Budapestről. Pécs-Pogány repülőteret azért nem merte bevállalni.

Előzmény: ChrisRea (274128)
ChrisRea Creative Commons License 2 napja -1 1 274128

Szerintem nem is baj hogy nem írogat, ennek kb annyi értelme volt mint Dárdainak:

A csakfoci.hu idézte Dárdai Pál a bejelentés után szavakba formált gondolatait: „Én január 3-tól vagyok itt állományban. Nem home office-ból vagyok, hanem itt leszek az összes edzésen, a mérkőzéseken. Körülbelül annyit fogok Berlinbe járni, mint hogy ha Debrecenben laknék.

Most akkor odamegy vagy ide jön ? :)

Előzmény: hallaignác (274127)
hallaignác Creative Commons License 2 napja -1 0 274127

Kaptam egy névtelen üzenetet. Amennyiben a Máté Csaba regnálása alatt lejátszott NB1-es mérkőzéseket töröljük, a bajnokság kimenetelén semmit nem változtat. 1-től 6-ig ugyanaz a sorrend, a kiesők pedig Fehérvár és Kecskemét. Erre nem számítottam.

Előzmény: ChrisRea (274126)
ChrisRea Creative Commons License 2 napja -1 0 274126

és nővel se lesz amíg Claudia Schiffer igent nem mond neki? 

Előzmény: hallaignác (274125)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!