Hajdubé közvetít.Megemlíti, hogy a fradival a múlt fordulóban fordult elő először, hogy nem rúgott gólt.Azmár nehezére esett, hogy megemlítse, ki ellen.
szerintem hülye lenne visszamenni kispadra, és a fizetést is gondolom innen kapja:
ha Dibusz kényszerpihenője elhúzódik - ami jelen állás szerint nem elképzelhetetlen forgatókönyv -, akkor a felépüléséig szükség leszGrófonkívül egy másik, bármikor bevethető rutinos kapusra.
,
ez pocsék ajánlat még akkor is ha ősfradista, mikor jár le neki a szerződése a Fradinál 1 év vagy 2?
Erről meg azt gondolom hogy a Fradi belengette hogy vegyük meg ha kell ami teljesen jogos a részükről.
Ez másutt is megjelent. Nem lehet a szemükre hányni, hogy a saját "vagyonukkal" a saját érdekük szerint rendelkeznek. Örülök, ha marad, de ha mennie kell, az neki és a magyar labdarúgásnak is előrelépés. Köszönöm amit értünk tett és sok sikert kívánok neki. Gróf akkor is tapló volt amikor nálunk játszott, Ádám pedig profi módon állt fel minden mérkőzésen.
Most meg előfordulhat, hogy bajnok és ezüstérmes lesz ugyanabban a szezonban. (Már amennyiben a Fradi elcsípi a második helyet.)
Van egy olyan érzésem hogy a nemzetek ligája meccsek függvényében amennyiben nem jutunk fel, de akkor mindenképp ha lejjebb csúsznánk B-ből a C-be ezzel betárazták Rossi helyére 2026 végére Kéznél lesz, addig építgesse no2-es NER csapatot (így már érthetőbb hogy most kijelentette hogy nem lila a vére és lehet, hogy amire beérik a munkája, már ott se lesz )
volt egy hónapja m4-es műsor amiben elhangzott hogy ki jöhet szóba és hovatűntaDpali -ha már a teljes család válogatott
Bognár meg kerek perec kifarolt, azóta gyengélkedik is a Paks, szóval a nemzetközi helyzet fokozódik
Szerintem nem is baj hogy nem írogat, ennek kb annyi értelme volt mint Dárdainak:
A csakfoci.hu idézte Dárdai Pál a bejelentés után szavakba formált gondolatait: „Én január 3-tól vagyok itt állományban. Nem home office-ból vagyok, hanem itt leszek az összes edzésen, a mérkőzéseken. Körülbelül annyit fogok Berlinbe járni, mint hogy ha Debrecenben laknék.
Kaptam egy névtelen üzenetet. Amennyiben a Máté Csaba regnálása alatt lejátszott NB1-es mérkőzéseket töröljük, a bajnokság kimenetelén semmit nem változtat. 1-től 6-ig ugyanaz a sorrend, a kiesők pedig Fehérvár és Kecskemét. Erre nem számítottam.
A tabellát Máté Csaba nélkül kell értékelni. Ha azokat a fordulókat kivesszük, nem is olyan rossz. Ezt Beaver nagyon ki tudná számolni, de sajnos megfogadta, hogy addig nem ír ide, amíg bajnok nem lesz a Loki. Szóval leghamarabb április végén, május elején jelentkezik.
nyílván a Paksnak elég ha mindenki x-el ők meg győznek 5 góllal a Tírpákok ellen, de gondolom a szerzőt nem ez a rész foglalkoztatta a LOKI-val kapcsolatban :)
tavaly a Máté Csabás időszak volt a bukó pedig 3 szoros vereség még 2-3 mtk 2-3 mtk, 0-1 puskás idén is megvolt!!!
csak aztán a többi paksi+fehérvár 7-0 volt K.O. 15 pont fort adni a mezőnynek nem tudom ...Gera kezdet valami hasonlóan a Kecskeméttel és ki is zúgtak..
Ebben a cikkben több tévedés is van, de ami engem meglepett az az, hogy a tavalyi kezdőből hatan most is itt vannak és most is kezdők lehetnének. Amennyiben sérülés nem szól közbe.
A hajdúságiak egészen elképesztő szezont futnak eddig az NB I.-ben. A Debreceni VSC úgy vághat neki az őszi utolsó fordulónak, hogy még akár őszi bajnok is lehet.
Nagy téttel nem fogadnék rá, de itt maga a tény hogy ez lehetséges óriási vs tavaly!!
mondjuk Varga Barna szlalommja megragadt bennem mert nagyon fifikás volt, a bírót használta :) a rögbyben külön szabály is van rá -
A rögbi akadályozása az illegálisan akadályozni a labdát nem birtokló ellenfelet, megakadályozni, hogy lecsapjon vagy a labdához jusson, gyakran úgy, hogy egy csapattársat pajzsként használ (mint egy „repülő ék“), vagy csalivonalat futtat a védők blokkolására. Ez egy büntetős szabálysértés, amely büntetőrúgáshoz vagy sárga laphoz (bűn-bin) vezet a vétkes játékos számára, mivel csak a labdahordozót lehet leküzdeni. A legfontosabb példák közé tartozik a scrum-fél blokkolása vagy az útvonal szándékos megváltoztatása, hogy a védő útjába kerüljön
itt is van ugyan a feltartás de az 99% ütközés után fújják-
Tavaly egy szita volt a védelem majdnem 60 góllal a tökutolsók, addig idén pont a 3. legkevesebb kapott gól a Lokié (kb mint 3 éve)
Mondjuk szerintem ezt a legkevésbbé várt mutató a spanyol vonaltól. A Fradi meccsen tényleg olyan szerelések voltak mint egy BL-meccsen. Nem az a pánikolós becsúszás 10 méterről hanem tanári közbelépések. Guerrero úgy ünnepelt egy szerelés és bedobás a mi javunkra mintha gólt lőtt volna :) gondolom fanatizálták egymást.
amúgy pontosan ugyanonnan ahol Bárány lőtte volt egy fradi helyzet is hasonlóan 43. perc de ott csak rászúrta addig Dodo jobban kivitelezte és tudatosabban csinálta.
AI OverviewA 2026-os NB I pontazonosság esetén a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szabályai szerint a győzelmek száma számít elsőként; ha ez is egyenlő, akkor a gólkülönbség, majd a több rúgott gól, a „fair play” pontszám (sárga/piros lapok) és végül az egymás elleni eredmények döntenek, de az osztályozó bevezetéséről is tárgyalnak, ami 2026-ra módosíthatja a kiesési/feljutási szabályokat.A pontazonosság lépései (klasszikus sorrend):
Győzelmek száma: Több győzelem előnyt jelent.Gólkülönbség: A több rúgott és kevesebb kapott gólok különbsége.Több rúgott gól: Ha a gólkülönbség is egyenlő.Egymás elleni eredmények: A két (vagy több) azonos pontszámú csapat egymás elleni meccseinek pontjai, majd gólkülönbsége.Fair Play: A sárga és piros lapok aránya.Sorsolás: Végső esetben.
Változások 2026-ra:
Az Eurosport.hu 2025-ös cikke szerint a klubok vezetői támogatják az osztályozó visszavezetését az NB I és az NB II között, ami 2026-ban jelentősen befolyásolhatja a kieső helyeket.
Összefoglalva: A győzelmek száma az elsődleges, de 2026-ban az osztályozó bevezetése miatt a kiesés/feljutás kérdése összetettebb lehet.