Szerintem az elmúlt két szezon után ez nem nagy "kunszt":). 10 forduló után idegenben veretlenek vagyunk, és jelenleg vezetjük az idegenbeli tabellát, ez reményen felüli. (A hazai teljesítményünkkel viszont csak a 11. vagyunk.) Nagyjából mostanra látszik, hogy mire képes a keret. Egy befejező csatár még nagyon kellene. A csapat védekezése sok-sok év után megfelelő.
Én próbálom megint tele látni a poharat. A nagy valószínűséggel idén is dobogós Paks ellen szereztünk egy pontot idegenben, ez volt reálisan a max amit várhattunk.
Bennem is van persze egy olyan, hogy már megint úgy szerzünk pontot, hogy nem játszunk jól, hogy szerencsénk van. ebben van igazság, a védelemnek nem ez volt a legjobb meccse, de nyilván azért tettünk is érte hogy ez 1-1 maradjon.
A végén meg majdnem megnyertük a meccset, de valljuk be, az azért túlzás lett volna. A második félidőben nagyon magunkra engedtük a Paksot, nagyon mélyen védekeztünk, nem tudtunk labdát birtokolni, ez nem volt pozitív.
Bárány ma nem lőtt gólt, de ő az aki odakerül valahogy mindig a helyzetbe és ne felejtsük el azért nagyon nehéz dolga van, nincs még egy épkézláb csatárunk, egyedül harcol elől sokszor két védővel, nincs alternatívája, ha sérült nincs cseréje. Arról már nem is beszélek, hogy olyan támadóink meg végképp nem ülnek a padon akikkel valami más rendszerben is tudnánk játszani elől, mondjuk olyanban mint ma a Paks.
Ha pozitívan nézzük, ezzel a kerettel ez eddig egy bravúros szereplés, ha volt szerencsénk ha nem. Azért a visszaesés idő kérdése szerintem is, akkor majd nagyon jól fog jönni ez a rajt.
Hol olvastál olyat tőlem, hogy nem hibázott Lang, vagy akár Batik? Szerintem sehol.
De itt csak azt lehet olvasni, hogy az egyik szarabb volt mint a másik. Bárányról nem is beszélve.
Ő is kihagyott két helyzetet? Igen. De sz elsőnél úgy vette át a labdát, hogy azzal saját magát hozta helyzetbe. Nem sokan csinálnák így. De jól jött a kapus.
A másodiknál talán ezért akarta elvinni mellette. Nem sikerült. De ettől még ő az, aki ha a pályán van mindig hajt, odateszi magát, pedig faragják rendesen. De nem alibizik. És helyzetbe kerül. Az nehezebb. Az a szomorú, hogy nincs normális cseréje.
Nem voltunk szarok. Egy dologra azonban nagyon kíváncsi vagyok. Amennyiben senki nem hibázik, miért nem harminc ponttal vezetjük a tabellát. Amennyiben vannak hibák, miért nem lehet róla beszélni? Ne láss mindenkiben ellenséget.
Minden meccsen annyi cserejátékos ül a padon, komplett csapott lehet cserélni belőle. Csatárból is csak Bárány van az sem igaz.
Batik, Szécsi, Szuhodovszki , Lang gyenge volt, sok játék megszakítás volt, fejelni nem tudnak, átpattan a labda, nem tudják kiszámítani az ütemet, pontatlan, gyenge fejesek, csak beleérések vannak, lekezelni, vezetni nuku. Paks hogy tud pl. 2 klasszikus csatárral játszani, mi már évtizedek óta egy erőcsatárral vagyunk és Navarro meg nem arra válaszol amit kérdeznek tőle,
Nem volt hibátlan védőnk. Lelőni Langot sem kell, de láthatóan hullámvölgyben van, remélhetőleg hamar kijön belőle. A feltétel nélküli ánuszpuszi senkinek sem jár.
Bermeho hihetetlenül nagyot dobott a játékon, és talán Komáromival is többet értünk volna kezdőként.
Paks vagy 4 gólt elbaltázott de ez legyen az ő bajuk. Nagyon agresszívan támadtak, alibi Szuho nem fér bele ilyen meccsen. Idegböl pár sör lemegy .. :)
A kapitális hibából gólt szokott kapni egy csapat. Voltak hibái. Lett volna helyette olyan védőnk, aki nem hibázik semmit egy Paks ellen? Nemcsak nekünk nincs.
Lang nem volt kurva szar. (átlagban) Azonban volt négy! kapitális hibája. Ha egy hétig szorulásod van, egy hétig meg hasmenésed az átlagban jó lehet. Sőt még a csapat legjobbja is lehetsz, de ne mosdassuk a szerecsent, mert nem lesz fehérebb.
Ha a szabálytalanságért, akkor nem kellett volna kihívni a bírót? Így kihívás nélkül csak lest szoktak ítélni nem? Mindegy. Szabálytalanság volt amúgy. Batikot a nyakánál fogva tolták le.
Harcos döntetlen volt, én elégedett vagyok ezzel az eredménnyel és játékkal is. Főleg úgy, hogy Lang is botrányosan gyengén játszott ezúttal. De elbírtuk ezt is és elbírtuk Batikot is, akiről megint majdnem kaptunk gólt.
Camarasát megnézném már és Sissoko is kaphatna játékperceket, mert Dodó meccsek óta nem hoz szinte semmit. Megint nullán van az önbizalma...
Kéne Szűcsre is fiatal alternatíva, el kéne kezdeni beépíteni valakit, mert ő már tavaszra is teljesen készen lesz. Minden meccset végigjátszik, u21-ben is alapember, nem lesz ez így jó.
Értem, hogy kell a meccsprémium Navarrónak, de könyörgőm, hagyjuk már ezt a Bermejót…