De ne bántsuk, csak sokat ivott. Ugyanarra a kérdésre:
"Bogdán Ádám, a korábbi magyar válogatott kapus, nemrégiben végzett el egy sportigazgatói tanfolyamot az angol PFA Business School-ban, ahol diplomát is szerzett, és világklasszisokkal együtt vehette át azt a Világsztárokkal együtt vette át diplomáját Angliában Bogdán... - NB1.hu. Emellett az MLSZ Sportigazgatóságának nemzetközi kapcsolattartójaként is tevékenykedik, hogy segítse a külföldön játszó magyar labdarúgókat és a válogatottat."
"A keresési eredmények alapján Bogdán Ádám szempillaépítő tanfolyamokat tart, kiscsoportos oktatás keretében, ahol elméleti tudást és gyakorlati képzést is nyújt 1-2D technikákból, akár 3-4 fővel is, a jelentkezőknek pedig 2025. november 18-án volt felhívás a csatlakozásra, a foci karrierje (pl. Liverpool) után érdeklődőknek a foci hírek lehetnek relevánsak."
Magyarországon először a rendszerváltáskor fogalmazódott meg markánsan az igény, hogy a rosszul működő, privatizálás előtt álló vállalatokat un. reorganizálni szükséges. A feljavítandó, talpra állítható vállalatok válságkezelői tapasztalataira alapozva fejlődött ki a tanácsadói szakmának az a sajátságos szegmense, amely a szervezetek olyan kritikus, de még menthető helyzeteire specializálódott, ahol az aktív menedzselési beavatkozásoké, a fordulatot hozó, változtatási lehetőségeké a „terep” és az alkalmazható stratégiák offenzívak.
A Változás- és Válságmenedzserek Országos Egyesületét (VOE) 1992-ben tehát azok a szakemberek hozták létre, akik a rendszerváltás követően válságba került cégek feljavításában sikeresen végeztek olyan menedzser tanácsadói munkát, amely eredményeként az általuk irányított gazdasági társaságok túljutottak a nehézségeken.
Hajdubé közvetít.Megemlíti, hogy a fradival a múlt fordulóban fordult elő először, hogy nem rúgott gólt.Azmár nehezére esett, hogy megemlítse, ki ellen.
szerintem hülye lenne visszamenni kispadra, és a fizetést is gondolom innen kapja:
ha Dibusz kényszerpihenője elhúzódik - ami jelen állás szerint nem elképzelhetetlen forgatókönyv -, akkor a felépüléséig szükség leszGrófonkívül egy másik, bármikor bevethető rutinos kapusra.
,
ez pocsék ajánlat még akkor is ha ősfradista, mikor jár le neki a szerződése a Fradinál 1 év vagy 2?
Erről meg azt gondolom hogy a Fradi belengette hogy vegyük meg ha kell ami teljesen jogos a részükről.
Ez másutt is megjelent. Nem lehet a szemükre hányni, hogy a saját "vagyonukkal" a saját érdekük szerint rendelkeznek. Örülök, ha marad, de ha mennie kell, az neki és a magyar labdarúgásnak is előrelépés. Köszönöm amit értünk tett és sok sikert kívánok neki. Gróf akkor is tapló volt amikor nálunk játszott, Ádám pedig profi módon állt fel minden mérkőzésen.
Most meg előfordulhat, hogy bajnok és ezüstérmes lesz ugyanabban a szezonban. (Már amennyiben a Fradi elcsípi a második helyet.)
Van egy olyan érzésem hogy a nemzetek ligája meccsek függvényében amennyiben nem jutunk fel, de akkor mindenképp ha lejjebb csúsznánk B-ből a C-be ezzel betárazták Rossi helyére 2026 végére Kéznél lesz, addig építgesse no2-es NER csapatot (így már érthetőbb hogy most kijelentette hogy nem lila a vére és lehet, hogy amire beérik a munkája, már ott se lesz )
volt egy hónapja m4-es műsor amiben elhangzott hogy ki jöhet szóba és hovatűntaDpali -ha már a teljes család válogatott
Bognár meg kerek perec kifarolt, azóta gyengélkedik is a Paks, szóval a nemzetközi helyzet fokozódik
Szerintem nem is baj hogy nem írogat, ennek kb annyi értelme volt mint Dárdainak:
A csakfoci.hu idézte Dárdai Pál a bejelentés után szavakba formált gondolatait: „Én január 3-tól vagyok itt állományban. Nem home office-ból vagyok, hanem itt leszek az összes edzésen, a mérkőzéseken. Körülbelül annyit fogok Berlinbe járni, mint hogy ha Debrecenben laknék.
Kaptam egy névtelen üzenetet. Amennyiben a Máté Csaba regnálása alatt lejátszott NB1-es mérkőzéseket töröljük, a bajnokság kimenetelén semmit nem változtat. 1-től 6-ig ugyanaz a sorrend, a kiesők pedig Fehérvár és Kecskemét. Erre nem számítottam.