Gondolom irányított sorsolással választja ki a kezdőt. Még az a veszély is fennáll, hogy Sissoko, Djokic, vagy Bermejo pályára lép. Érdeklődve várjuk a játékot. (Ja! volt itt valaki, aki azt mondta, hogy Batik és Youga soha nem lesz egyszerre a pályán.) https://youtu.be/QI7BoVOCwRg?t=28
Inkább realistának mondanám.Persze nyílván nyerni szetetne minden csapat, amikor pályára lép, de itt magunk között, amit a játékosok úgysem néznek lehetünk realisták is néha.
Ha a tirpákok úgy játszanak, mint a fradi ellen, nem sok esélyünk lesz.Remélem a Maestró kitalál valami nyerő taktikát.De egy döntetlennel se lennék elégedetlen.
hát igen, első helyre nagyon kicsi az esély, a fradi miután kiesett EL-ből belehúz majd a honi bajnokságba, de a 2. helyre minden esélyünk meg lehet, elnézve a többiek bénázását.
"A poszt arra is rávilágít, hogy a perememberek mellett akár kulcsjátékosok is távozhatnak a DVSC-től, de minőségi érkezőkkel is bővülhet a Loki kerete."
Szóval akkor bármi megtörténhet, meg annak az ellenkezője is ezek szerint.
A bajnoki címre szerintem nem sok esélyünk van, a konfetti liga meg határeset..
Csak én jobban örülnék ha nyáron menne nem pedig szezon közben. Első helyen vagyunk, jó lenne ha egybemaradna ez a brigád mostmár legalább erre a szezonra. Még bármi is kisülhet ha így folytatjuk. Első helyről nem illik belenyúlni semmibe.
Szűcsért egyik szemem sírna, szerintem ő a jelenlegi legjobb játékos nálunk, másrészt viszont fejlődése, karrierje szempontjából kulcsfontosságú, hogy eligazoljon erősebb bajnokságba, tehetsége, mentalitása és szorgalma alapján jó eséllyel akár egy top ligás csapatba is beférhet pár év után.
Az Öltözőn Túl nevű Facebook-oldal úgy értesült, hogy az angol befektetők nagyjából 10 millió fonttal szállnak be a klubba. A poszt arra is rávilágít, hogy a perememberek mellett akár kulcsjátékosok is távozhatnak a DVSC-től, de minőségi érkezőkkel is bővülhet a Loki kerete.
Ebben most mi volt a negatív? Általában egy masszív viharral szoktak véget érni a hoszzú kánikulák. Persze lehet álmodozni, hogy majd csak úgy magától helyreáll a normális időjárás..