Én azt nem gondoltam, hogy idáig jut vele ez a csapat. Valamit tudnak ezek a spanyol, portugál edzők, a ZTE is durván összeállt Nuno Gomes keze alatt, alig lehet megverni jelenleg.
Azért mondom, hogy sumákolnak, mert a befogadóképesség 5%-át kellene biztosítani, ami több mint ezer. Az lehet, hogy annyi a kijelölt hely, de kb. 2/3 részig volt megtöltve a szektor, ami 6-700 főt jelent. Miközben a jegyeladást leállították. Champion meg odaadta nekik a C7-et is.
Több - egymásnak ellentmondó - infót is kaptam a jegyekkel kapcsolatban. Mármint, hogy mennyit adtak a makik. 1.200, 700, ezek a számok forogtak. A 700 hihető, a szokásosnál kicsivel többen voltak a vendégben.
Ez a Navarro nem fér a fejembe.Tök nyugisan nyilatkozik minden helyzetben.Mosolygós, tudja, hogy megfelelően felkészítette a csapatot.Nem hittem benne, hogy ennyire.Magabizots és láthatóan a csapat is elhiszi neki.Nagyon jó edző.
Sose kerdőjelezem meg Navarró edzői képességét.Batik játszatása utólag őt igazolta.Elől Dzsu szabadrúgásai őt keresték, hátul meg Vargát kellett semlegesíteni a fejjátékával.Batik is nagyon jól játszott, de szinte mindenki odatette magát.