Keresés

Részletes keresés

hallaignác Creative Commons License 2 órája -4 0 270747
Előzmény: hallaignác (270746)
hallaignác Creative Commons License 3 órája -3 3 270746

Az a baj, hogy nem látszik ki dönt. Amennyiben nem egyértelmű az, hogy ki miben kompetens, akkor a felelősség sem lehet egyértelmű. A korábbi sportigazgatónk betlizett, nemzetközi kapcsolatokért felelős igazgató lett. Azóta sem tudjuk ki a felelős az igazolásokért és az edzők szerződtetéséért.

Előzmény: Té (270745)
Creative Commons License 5 órája -5 1 270745

Divat Makrayt baszogatni - nyilván a fideszes családi háttér miatt - pedig semmiben nem ő dönt.

Előzmény: Sósajózsa88 (270743)
Sósajózsa88 Creative Commons License 8 órája -3 0 270743

Rosszul álltunk egy rém gyenge kerettel. Inkább Makray sorsa a kérdés. Miért van még itt?? 

Előzmény: Monxx2 (270741)
Önnek_igaza_van Creative Commons License 10 órája -2 0 270742

Még 56 nap van hátra az első fordulóig. A felkészülésre 5 hét lenne az ideális, így 21 nap maradna, a keret kialakítására, ha mindenki a kezdésnél rendelkezésre állna. Ilyen talán nem is volt és mindig az utolsó pillanatokban esik be. Ígértek változást, ezt még nem jelenték be. Célok, tervek, stb. nem tudjuk mi lesz. Talán váratlanul érte Őket a feljutás és minden újra kell tervezni. Jó munkához idő kell. Az orvosi stábot is erősíteném, várhatóan lesznek sérültek is. A költségvetésben elhatárolást is kell a edzők idő előtti végkielégítésére is. A visszaosztó játékosok egy kicsit javítanak a tulaj zsebpénzén :-)

Monxx2 Creative Commons License 13 órája -2 1 270741

… a bennmaradás kiharcolásával automatikusan egy évvel meghosszabbodott Nestor El Maestro vezetőedző eredetileg 2026 nyarán lejáró szerződése.

Ezt vki érti? A szerződtetésekor már eleve olyan impressziv teljesítménynek értékelték a bennmaradást önmagában, hogy már eleve +1 évvel (26/27!)honorálták??? Azt gondoltam volna, hogy fordított a logika: kiesés esten rögtön elküldhető …

Sósajózsa88 Creative Commons License 30 órája -2 0 270740

Elég kimért a pali, de a Vidi utáni öröme szimpi volt!

Szerintem maradjon. 

ChrisRea Creative Commons License 1 napja -3 0 270739

Yuga azt lehet nála érezni mint Sidibe-nél. Bele illik a Lokiba. 

Előzmény: Zolika. (270738)
Zolika. Creative Commons License 1 napja -3 1 270738

Yougat 2 meccsre tiltották el - szerintem szigorú.

apafaifa49 Creative Commons License 1 napja -2 0 270737

Tisza Tibi a szünetben"a bajnokcsapatot látják"...ja nem!

Előzmény: Isaac Clarke (270736)
Isaac Clarke Creative Commons License 1 napja -3 4 270736

Miller!

Négy támadó két védő, és megadhatja a kegyelemdöfést Horváth Ferenc az Újpestnek... megadta!

pippolinó Creative Commons License 2 napja -4 1 270735

"„Ha lehet, nem kommentálnám, és értsék jól, hogy mi a véleményem róla” – mondta Dzsudzsák Balázs esetleges klubváltása kapcsán Makray, majd hozzátette, a vezetőedző, Nestor El Maestro szerződése a bennmaradás elérésével automatikusan meghosszabbodott egy évvel."

Akkor a Dzsudzsák Honvédos sportigazgatói állása is kamu?Makray se tud egyértelműen fogalmazni ez ügyben.

Már a Varga J, Bódi elküldésének a módjával sem értettem egyet.Azért mégiscsak Legendákról van szó.

De Dzsu "eligazolása " mindent vinne negatív értelemben.Én inkább el tudnám képzelni tulajdonosnak egy LOKI gerincű majd tisztán magyar játékosokkal.

LowKey Creative Commons License 3 napja -2 1 270734

Akkor itt valaki kamuzik, nem mintha ez ilyenkor nem lenne általános az ügynökök és a sajtó részéröl is:

https://www.haon.hu/helyi-sport/2025/05/szabo-balint-nb-i-debreceni-vsc

Előzmény: Kosava (270733)
Kosava Creative Commons License 3 napja -2 1 270733
Előzmény: pippolinó (270732)
pippolinó Creative Commons License 3 napja -3 0 270732

Ügyes gyerek, vele jól járunk.

Előzmény: LowKey (270730)
LowKey Creative Commons License 3 napja -2 2 270730
DEBRECENIVSC Creative Commons License 3 napja -3 0 270729

Biztos így van, ha te mondod, csak fogalmam sincs miről beszélsz. Így nem tudom, hogy mit is nyertem? De legfőképp azt nem, hogy miről kellene leakadni?

Előzmény: hallaignác (270726)
Laci-papi Creative Commons License 3 napja -2 1 270728

idézet az NSO 19.27 órai bejegyzéséből.

Nestor El Maestro Makray Balázs, a labdarúgó NB I-ben szereplő Debreceni VSC-t működtető DVSC Futball Zrt. cégvezetője elmondta, a bennmaradás kiharcolásával automatikusan egy évvel meghosszabbodott Nestor El Maestro vezetőedző eredetileg 2026 nyarán lejáró szerződése.

Makray Balázs, a DVSC Futball Zrt. cégvezetője a dehir.hu-nak adott interjút, melyben elmondta, a 42 éves tréner eredetileg 2026 nyaráig érvényes szerződése a Loki élvonalbeli tagságának megőrzésével egy évvel meghosszabbodott – szúrta ki az m4sport.hu.

Nestor El Maestro novemberben vette át a Debrecen irányítását, azóta 21 bajnokin ült a kispadon, és 25 pontot szerzett a csapattal. A mérlege 7 győzelem, 4 döntetlen, 10 vereség volt az idényben, a bennmaradást az utolsó fordulóban harcolták ki a piros-fehérek, akik 3–0-ra nyertek az így búcsúzó Fehérvár FC otthonában.

Mint az interjúból kiderült, a mostani keret jelentős részének érvényes szerződése van a következő szezonra, vannak olyan futballisták azonban, akiknek lejár a kontraktusa, így velük is el kell kezdeni az egyeztetést a következő hetekben. Makray neveket nem mondott, de a Transfermarkt szerint a kölcsönjátékosok (Hegyi Krisztián, Maurides, Arandjel Sztojkovics) mellett Ferenczi János, Gonda Suicsi, Megyeri Balázs, Szécsi Márk és Dzsudzsák Balázs szerződése is június 30-ig érvényes.

OnlyLoki Creative Commons License 3 napja -2 1 270727

Látom, reggel óta ki lett innen moderálva a politikai tartalom. Sajnos, nem tudtam követni az eseményeket. Pedig, ha értékes diskurzus zajlott, akkor nem biztos, hogy ilyen mellékszálakat ki kell egyelni. 

hallaignác Creative Commons License 3 napja -3 0 270726

OK. nyertél. (Már ha ezt győzelemnek éled meg.) Ennek ellenére leakadhatnál te is a témáról, mert ami az egyiktől gyászos, az a másiktól is.

Előzmény: DEBRECENIVSC (270719)
Karl Renar Creative Commons License 4 napja -3 1 270724
Karl Renar Creative Commons License 4 napja -4 1 270723
Leszi51 Creative Commons License 4 napja -7 0 270722

Vau vau

Előzmény: Té (270721)
Creative Commons License 4 napja -2 2 270721

A lőtéri kutyát nem érdekli, hogy te min röhögsz, vagy mit hiszel....

Előzmény: Leszi51 (270717)
DEBRECENIVSC Creative Commons License 4 napja -5 3 270719

Úgy látom, törlésre kerültek a politikai tartalmú kommentek (legalábbis egy részük). Közben látom, hogy a delikvens kikéri magának, és azt állítja, hogy csupán azért törölték ezeket, mert rossz színben tüntetik fel a kormányt. Feltenném a költői kérdést, itt ezen a fórumon, ő és társai mikor tették az ellenkezőjét? Nincsen alja a gyagyaságnak?

Ha gondolkodna egy kicsit, rájöhetne, hogy eddig és azóta sem volt (valamiért) baj azzal, ha ők politizáltak és szajkózták az unalomig ismételt paneleket – még akkor sem, ha az ostobaság, blődség –, amíg ott van mellette az 'nb1' meg a 'foci' és egyéb kulcsszavak, akkor valahogy, valamiért maradhat. Nyilván vagdalkozás a fociból a politikába a politikából a fociba, nem egy szerencsés dolog, de szerintem a gond ott kezdődött, amikor pellengérre került a "független" értelmiségi propaganda fogyasztóinak értelmi szintje.

Tehát az állításával ellentétben itt épp az ellenzék lett kifigurázva, méghozzá a reprezentatív helyi képviselőjén (rajta) keresztül, egy aktuális politikai hot topic kapcsán. A másik témában, meg még neki, illetve annak az oldalnak adtam igazat, csak a prekoncepcióm, előfeltételezésem az volt, hogy nem tudják miért,és  hát eddig nem sikerült bizonyítani az ellenkezőjét.  

A moderáció jogos volt – viszont nem alapos. ( #270675 #270691, mert én ezekre írtam, amit írtam, nekem még megvan a kommentem egy másik ablakban, nincs "frissítve", szerintem több tényt tartalmaz, mint az illető ilyen irányú kommentjeinek összessége, de biztos más okok is lehetnek a háttérben, hogy az egyik maradhat, a másik meg nem, mert az egyik tényszerű, így elgondolkodtató, a másik meg mese habbal a "pulyáknak" )

Pedig megnéztem volna, hogy mit reagált a delikvens - ha reagált egyáltalán -, mert amit elsőnek válaszolt, az kevés volt mint medvesajtban a brummogás. Ha volt vagy van megoldás azt, azért még megvárnám, elég csak macskakörmök között idézni a részt, abból tudni fogom, hogy "értve van", nem kell külön kommentálni. 

"Stultorum infinitus est numerus."

ChrisRea Creative Commons License 4 napja -3 2 270718

Leírtam már korábban amikor átnéztem eredményeket összefoglalókat hogy Blagó kis kontingense 

cooperative alkalomadtán az NB1 jugoszlávjaival  tavaly áprilistól erősen megkérdőjelezhető meccseket produkáltak oda-vissza Újpest, Fradi, Diósgyőr stb.

Pont úgy néz ki hogy iparilag átmentek tippmix bubusba - ha ez igaz -pl Fradi szerb edző meg se várja a bajnoki éremosztást (volt-e ilyen a történelemben?)-

akkor ha Maestro - és vélhetően levette hogy dolgozik a balkáni góltotó, amint lehetett meglépte amit szezon közben igazolási -kapuig nem tudott volna.

Kivette a romlott almákat a kosárból.

talán egyszerű gondolkodás, de olyanokkal vetélkedik minthogy Dzs egymaga 8-ellen buktatta meg újpesten 

(ezt amúgy steverushnak de nem akarok ezen tovább rugózni, csak nem értett egy alapvetést történetből ) 

Előzmény: hallaignác (270679)
Leszi51 Creative Commons License 4 napja -5 3 270717

Én azon röhögök, hogy mindent is tudsz vagy tudni vélsz!

A vezérek (Dzs, Ike) mozgásáról lehet írni?

Vagy azt is törlik?

Előzmény: Té (270714)
am83 Creative Commons License 4 napja -4 4 270715

Ha nem lett volna a NER - vagy legalábbis nem érdekli a foci a legfelsőbb kört, akkor valószínűleg mi most kb. 12-szeres bajnokcsapat lennénk.

Előzmény: Zolcsi2.0 (270697)
Creative Commons License 4 napja -2 2 270714

Még azon röhögnél csak igazán, bár lehet nem őszintén.....

Előzmény: Zolcsi2.0 (270713)
Zolcsi2.0 Creative Commons License 4 napja -2 0 270713

Ki a modi?

Előzmény: Té (270712)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!