Keresés

Részletes keresés

ChrisRea Creative Commons License 1 órája 0 1 272236

Batik fel alá szaladgál a pályán minimális taktikai fegyelemmel, tavaly is totál káosz volt amikor betették védőbe - idén Maurides helyett az ő dinnye fejére ívelget Dzsudzsák amivel több haszna van mint amikor belsővédőként osztja az észt meg az eladott labdákat.

no ez már zseniális felfedezés volt a stábtól mondjuk nagy "computing power" nem kellett hozzá - sok menő manó közt a lóbaszó - hát fiam akkor fejelgessél

mindegy ez is egy "variáció", és a  sok nyugdíjas Dzsudzsák minek ide tavalyi megfejtésből az maradt hogy, ha nem fogalmatlan a környezet akkor jól el van a csapatban. 

ha jön a Youga-Batik csere akkor ez a fejjel passzolgatás majd kiesik, valami lesz akkor is gondolom, talán kevesebb eladott labda.

rengeteg labdaszerzés volt, az mtk meg kosarasokból áll? Horváth Feri lamentált hogy a győr-paks első félidőben hány kiló különbség lehetett a két csapat közt most az Mtk had tűnt birodalmi lépegetőknek. szóval nagy lap volt a Batik dinnyére taktikát alapozni de bejött. rengeteg fejelgető kombi volt .

A francia védő sokat javult, de Varga is rendesen leüvöltött mindenkit szerintem be is rekedt a végére nem csak a lába görcsölt. Valami furcsa kombó Gonda meg a többi kapusunkból és lassan ott lesz hogy minek ide Hegyi. 

mindenesetre ritkán látni depressziós latinót, ez kihat a pozitív csapat szellemre az újak meg elég jók, lászik is hogy dobogós a csapat :D 

Egy óriási nagy mák hogy ez a 3+2 szabály jól seggbe rúgott mindenkit itt meg eleve erre készült az egész tulajdonos váltás kavarás. 

Sósajózsa88 Creative Commons License 2 órája -1 1 272235

Azt hiszem a tegnapi fontos 3 pont mellett mást is nyertünk. IDŐT!

Úgy gondolom a projektünk kapcsán ez nagyon de nagyon fontos tényező!

Új stáb, új játék szemlélet, új keret, még ha van is egy magunk.

Korábban írtam nagyon jó a sorsolásunk, mert a 4 forduló alatt esetlegesen összeszedett 6-8 pont kis nyugalmat generálhat.

Ehhez vagyunk jó úton, és ez egy nyugodtabb építkezést biztósíthat a szilárd alapok lefektetéséhez.

Biztos vagyok benne, hogy Yougaval Hofival Manzanaraval és xy új csatárral

még előrébb fogunk tartani. 

És ha már 1 hete lehúztam Batikot és Mejiast (joggal), most megdicsérném őket!

Rájuk sem ismertem. Ez örömteli!

Szóval munka munka bizalom bizalom pontok pontok! 

vöröscsillagtszelnök Creative Commons License 4 órája -2 1 272234

ebben ki a fiatalszabályos?

Előzmény: pippolinó (272233)
pippolinó Creative Commons License 7 órája -3 0 272233

Nálam:

Varga

Dacosta-Mejias-Lang-Guerrero

Youga-Batik

Szécsi-Dzsudzsák-Vajda

Bárány

a kezdő

Előzmény: ivanandras (272232)
ivanandras Creative Commons License 7 órája -2 1 272232

Batikban ne legyen 6-8 gól, mert ne játsszon annyit, hogy megszerezhesse. Ha visszajön Youga, akkor az a poszt fixen az övé.

Varga - Meijas, Hofmann, Lang, Guerrero - XY, Szűcs, Youga, Soma, Balázs - Bárány

Nálam ez a hosszútávú kezdő, legalábbis amíg Balázs ennyire élvezi a játékot. Viszont ez a Dacosta-Kocsis jobbszél szerintem nem működhet, ami az elmúlt két meccsen volt. Óriási területek voltak néha ezen az oldalon... Kocsis nem védekezik, Dacosta meg rosszul.

Előzmény: pippolinó (272231)
pippolinó Creative Commons License 7 órája -1 2 272231

A topik hsz forgalmának nem tett jót a győzelem.Pedig nem szégyen dícsérni.Varga nagyon jól védett,az 1 hibájától eltekintve.A védelem stabilabb lett a széleken,Guerrero sokkal jobb, mint Vajda bal bekkben.  Langot sem éreztem olyan bizonytalannak, mint a zete ellen.Szűcs hozta a szokásos sokat futó és küzdő játékát.Batik viszont sokkal jobb volt, mint 1 hete és végre jött a fejes gól amit már vártam.Ha egészséges lesz, 6-8 gól  benne van egy bajnokságban.Dzsudzsák vezér volt a cseréjéig, a zete ellen gól, most gólpassz.A beadásai meg életveszélyesek.Kocsis is kezd megtáltosodni.Még játszik 2-3 meccset és már kapura is veszélyes lesz.Most a védekezése is jobb volt, de ezen a területen is van még hová fejlődni.Szuho elég szürke volt, küzdött, megtartotta a labdákat, de valahogy azt éreztem nem a posztján van.Szoknia kell még a helyet.

Alakul ez, nem számítottam ekkora javulásra 1 hét alatt.Szimpatikus az edzőnk és úgy tűnik ért is a szakmájához.

Mapé Creative Commons License 16 órája -1 4 272230

Ez szép volt, Varga remekül védett.

Összefoglaló

Ebcsont42 Creative Commons License 16 órája -1 4 272229

Most értünk haza. Le a kalappal a CSAPAT előtt! Volt csapat szintű védekezés. Nem kaptunk gólt. Nyertünk. Gratulálok!

cassano711 Creative Commons License 17 órája -2 4 272228

Örülök a winnek, én elég pesszimista voltam előzetesen.

Az MTK lényegesen összeszokottabb, fizikálisan is erősebbek, magasabbak, de ma ezt lelkesedéssel, futómennyiséggel ellensúlyoztuk.

A védelem egész jól állt a lábán, de tegyük hozzá, ez a mai MTK eléggé maga alatt játszott, nem volt valahogy éle a támadásaiknak, sokszor úgy éreztem mi jobban akarjuk ma ezt a sikert.

Az első félidő kiegyenlített volt, a második alapján viszont megérdemeltük a három pontot.

A 4 pont több mint hízelgő két forduló után, mondhatnám bravúr.

Ami jó, hogy ennek a csapatnak van kifutása innen, azaz inkább csak jobb lehet ettől a maitól, fejlődhet ahogy majd jobban összeszoknak és Navarro is megtalálja az embereit az egyes posztokra.

ivanandras Creative Commons License 17 órája -1 0 272227

Így van, de én ott nem láttam, hogy bárki azt mondta volna, hogy konkrétan mi baja van Somának. De amúgy olyan sok játékost nem követek azért...

Előzmény: Laci-papi (272226)
Laci-papi Creative Commons License 17 órája -1 0 272226

Ha jól emlékszem a múltkor írtad, hogy több játékost is követsz instán meg ilyeneken.

Előzmény: ivanandras (272224)
Laci-papi Creative Commons License 17 órája -2 1 272225

Nyaralunk a családdal így fotelszurkoló voltam ma. A győzelemnek nagyon örülök. Nyugalmat adhat a következő két hétre. Varga remélem a következő meccsig felgyógyul. Remélem csak húzódása és nem szakadása van. Nagyon jól védett.

ivanandras Creative Commons License 17 órája -1 0 272224

Hova követem?

Honnan kellett volna ezt tudnom, amikor beírtam?

Előzmény: Laci-papi (272223)
Laci-papi Creative Commons License 17 órája -1 1 272223

Remélem, hogy a nyilatkozatot is meghallgattad a végén Batiktól.és akkor a választ is megkaptad. Azn kívül, hogy látszik tudatos és tervezett a csere.

Vajda sérülten játszott Zegen, Soma a szívizom gyulladásából 3 hete jött vissza. Néhányan egy-két hete vannak a csapattal. Batik 4 hete edz egy év kihagyás után.

Állítólag Te Somát követed akkor hogy nincs infód?

Előzmény: ivanandras (272220)
pippolinó Creative Commons License 18 órája -3 7 272222

Tud valamit ez a spanyol edző.Sokat javult a játékunk.Elsők vagyunk, letaszítottuk a lilákat a picsába.Bajnokcsapat,bajnokcsapat!

ivanandras Creative Commons License 18 órája -3 4 272221

Szünetben nem hittem volna, hogy itt tudunk nyerni, de iszonyúan kellett szerintem a lelkeknek. Látszott a srácokon a lefújást követően, hogy mennyire.

A második félidőre nagyon stabilizálódott a védelmünk, nagyon hajtottak a srácok, amiért jár az elismerés. Most a kvalitásokat sikerült az akarással helyettesíteni. Nem biztos, hogy reális, hogy 4 ponton álljunk, de annyi baj legyen.

Azért Youga és Hofmann nagyon kellenek, mert Dacosta nem Loki-szint, azt a jobbololdalt pedig meg kell oldani valahogy. Guerrero viszont teljesen jó lesz a balon. És csatár is kell persze... Batik meg támadásban hasznosabb volt, mint védekezésben.

Amúgy meg: TABELLA, buzimiller.

ivanandras Creative Commons License 18 órája -4 0 272220

Nem értem ezt a cserét, Soma volt az egyik legjobbunk, Kocsis viszont ma is csak annyit tesz hozzá a játékhoz, hogy gyors és minden egyes támadás lehal rajta.

s96 Creative Commons License 19 órája -4 2 272219

Mi lenne ha nem írnál ide többet. Téged itt mindenki utál, chris rea is okosabb nálad. Té meg szebb.

Előzmény: ivanandras (272207)
rush01 Creative Commons License 19 órája -3 2 272218

Varga hibája ellenére meccsben tart minket. Egyenlőre örüljünk az iksznek. Nem vagyok elájulva az új játékosoktól.

Előzmény: ivanandras (272217)
ivanandras Creative Commons License 19 órája -2 2 272217

Varga az alászaladáson kívül egészen jónak tűnik, viszont a jobboldali védekezésünk nagyon-nagyon rossz...

ivanandras Creative Commons License 19 órája -4 0 272216

Hát a szélső védekezésünk ma sem remekel... De azért egy fokkal jobb a helyzet összességében, mint a ZTE ellen.

33/4 Creative Commons License 20 órája -5 1 272215

Ez a Bárány nevű szegény be tudja csukni a száját? 

rush01 Creative Commons License 20 órája -5 2 272214

Én is örülök amikor kikap a Fradi és az Újpest, de nem megyek át egyiknek se a fórumában irkálni ennek apropóján.

Ugyanolyan jelentéktelen csapat vagytok ti is az nb1-ben, sőt ha utolsó bajnoki címet nézzük, akkor ti 28! éve vagytok jelentéktelen csapat, mi csak 13 :D

Előzmény: Miller a sör (272204)
pippolinó Creative Commons License 20 órája -5 0 272213

Kocsis viszonylag gyors és nem akarja elhinni a spanyol, hogy ennek ellenére be van oltva gól ellen.Nekem a hozzáállása nem tetszik, sokszor el sunnyogja a védekezést.Ha nem kapnánk ki azzal ma is kiegyeznék.

Előzmény: ivanandras (272209)
Miller a sör Creative Commons License 20 órája -4 0 272212

HG ezüstérem 

Előzmény: 33/4 (272211)
33/4 Creative Commons License 21 órája -3 2 272211

Miller a sör Creative Commons License 21 órája -4 1 272210

Nagyon beléd égett ez a kép, biztos sokszor láttad apádat így Gazdagréten a lakótelepi egyszobásban 😁

Sajnos ki kell ábrándítsalak, se atléta, se pörkölt szaft. Sőt a válogatottat is szeretem. Csupán téged utállak mint a szart te vamzer geci. Szóval nagyrészt miattad vagyok itt pufi.

Előzmény: ivanandras (272207)
ivanandras Creative Commons License 21 órája -3 0 272209

Kocsis és Batik ismét kezd - utóbbi mondjuk nyilvánvaló volt. De Dominik is hatalmasat játszhatott Navarro szerint, ha maradt a kezdőben.

Egyébiránt Vajda helyett Guerrero kezd, előbbi még a padon sincs.

LowKey Creative Commons License 21 órája -3 0 272208

Az egy tisztességes szép szakma, soha nem bántanám vele.

Előzmény: maribor (272206)
ivanandras Creative Commons License 21 órája -6 1 272207

Olyan kínos, amikor magad ismered be, hogy annyira szánalmas ember vagy, hogy más bosszankodása neked fontosabb, mint a saját örömöd :) Igazi megkeseredett, szerencsétlen kispolgár vagy, aki pörköltszaftos atlétában recskázik minden gólnál, amit a magyar válogatott kap...

Legalább ne írnád le, baszki...

Előzmény: Miller a sör (272204)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!