Keresés

Részletes keresés

Creative Commons License 2 órája -1 0 274356
Előzmény: hallaignác (274355)
hallaignác Creative Commons License 4 órája -1 0 274355

Jó hogy jössz. Már felpörgettem magam.

Előzmény: Té (274353)
hallaignác Creative Commons License 4 órája -1 0 274354

Az a baj, hogy Fogalmamsincs úr volt az aki ezeket elkövette. Nyilván Señor Semmiközöm hozzá alkalmazta. Nem tudom ezt hogy mondják spanyolul, majd megkérdezem az egyik ex barátnőmet, ha még szóba áll velem.

Előzmény: Gatyabandi2 (274352)
Creative Commons License 4 órája -1 2 274353
Gatyabandi2 Creative Commons License 4 órája -5 0 274352

Volt sportigazgatónk, a spanyol forma, a Fec embere. Fogalmam nincs hogy hívják de ő hozta Bermejot Manzanarát meg a többi hurkagyurkát. 

Előzmény: hallaignác (274351)
hallaignác Creative Commons License 4 órája -1 0 274351

Nem. Azon gondolkodtam, hogy miért nincs sportigazgatónk? Ki, milyen megfontolásból igazolta a Bermejókat? Miért nem tudjuk ki, miért felelős a klubnál? Meg azt sem tudtam, hogy "MI A FASZ VAN?"

Előzmény: Gatyabandi2 (274350)
Gatyabandi2 Creative Commons License 4 órája -5 0 274350

Bájdövéj ősszel is 1 kapusunk volt és 1 csatárunk. És te ezen elgondolkodtál?

Előzmény: hallaignác (274348)
Gatyabandi2 Creative Commons License 4 órája -5 0 274349

Tisztelettel elgondolkodtam és igazad van. Ettől még vitatkozni nem tudok velük. :D mondjuk ezek türelmetlenebbek azért mint én, én azt mondom hogy jövő héten legkésőbb jöjjenek az új igazolások, nincs kapusunk, Bárányon kívül nincs csatárunk úgyhogy hajrá...

Előzmény: hallaignác (274348)
hallaignác Creative Commons License 5 órája -1 1 274348

Vitatkozni én sem tudok, sőt én nem is akarok. Még azt sem javasolhatom, hogy gondolkodjatok el azon, ki fogja kiválasztani és szerződtetni a jákosokat, a csatárokat, a kapust, vagy azt a focistát aki gólt is tudnak rúgni.

Pont az ilyenek tudják megítélni, hogy ki az ingyenélő. 

Előzmény: Gatyabandi2 (274347)
Gatyabandi2 Creative Commons License 5 órája -4 0 274347

Én nem nagyon tudok velük vitatkozni, játékosokra még nagyobb szükség van, pláne kapusra. 

Előzmény: hallaignác (274346)
hallaignác Creative Commons License 6 órája -1 2 274346

Nagyon egyszerű szurkolótársainkat köszöntöm. Bogdán Ádám sportigazgató lett. Csatlakozott a szakmai stábhoz Simon László. 

Ezekre a bejelentésekre az alábbi észrevételek érkeztek a FB-on:

"Valakit most már igazolunk is vagy csak ingyenélők jönnek?"

"Csatár és kapus kellene."

"Jákosokat is kell igazolni!"

"Játékosokra nagyobb szükség lenne!"

"Focista is kellene akik tudnak gólt is rúgni (csatár) !"

"Ha eddig nem tünt volna fel valakinek akkor most látható NERizmus"

Szerintem a TIRpákok trolkodnak. 

Önnek_igaza_van Creative Commons License 8 órája -1 0 274345

Makray nem enged be senkit, még az ellenfél játékosait sem, ezért házon belüli meccs lesz. :-)

Előzmény: pippolinó (274343)
pippolinó Creative Commons License 8 órája -3 0 274344

Pesic szabadlistán.Szerintem nem olyan rossz csatár.Bárány mellett elférne.

pippolinó Creative Commons License 11 órája -1 0 274343

Holnapi edzőmeccsről lesz stream?Vagy titkosítva van?

Creative Commons License 27 órája -4 2 274342

Zöldmajom az egész családja, ellenünk is kint voltak most, majomjelmezben. Aztán szoptak.... :-)

Előzmény: LowKey (274339)
Mapé Creative Commons License 28 órája -1 0 274341

Jó lenne egy olyan kapust találni végre akár külföldit is, aki nem kölcsönbe jön.

Varga szerintem 1 éven belül válogatott lesz.

pippolinó Creative Commons License 1 napja -2 0 274340

Pontosan.Ugyanezt játszottuk el már sok játékossal.Csak olyat kellene kölcsönvenni, akire vételi opció lenne és határozott ideig nem hívható vissza.

Előzmény: Kosava (274337)
LowKey Creative Commons License 1 napja -3 1 274339

Hát akkor Bogdánnak mélyvíz, kezdhet azzal hogy szerez egy jó kapust. Én csak Vargát sajnálom, végre védett, volt egy jó fél szezonja, és most mehet vissza a posványba a padra. Csak azt nem értem hogy eddig miért nem húzott még el onnan a retekbe, kár érte.

losik Creative Commons License 1 napja -1 1 274338

Addigra vége lesz a télnek. 

Annak sem volt értelme, hogy két-három hónapig edzenek csak.

A pályákat felkészítik, a szurkolók meg eddig sem érdekeltek senkit.

Előzmény: eeszsz (274331)
Kosava Creative Commons License 1 napja -2 2 274337

Tanulni kell ebből az esetből. Ez a kölcsön veszek valakit egy évre, mindenféle vételi opció nélkül egy teljesen elbaszott konstrukció. Főleg úgy, hogy félévkor simán visszahívható a játékos. Ha már mindenképpen kölcsön akarunk venni valaki a jövőben, legyen fix 1 évre kölcsönszerződése. 

hallaignác Creative Commons License 1 napja -1 1 274336

Hegyi az MTK-nál is kölcsönben van. Azért adják őket, hogy meccseljenek. Két kölcsön kapus közül az egyik nem fog, tehát Hegyi nem volt opció.

Előzmény: pippolinó (274335)
pippolinó Creative Commons License 1 napja -1 0 274335

Ezt megtehettétek volna a bajnokság végén is.Akkor lehet megkeressük Hegyit.Nem akarom felmenteni a balfasz vezetőségünket, mert mindentől függetlenül Hegyit le kellett volna igazolni.Varga bajnokság végén úgyis visszament volna.De szerencsére van egy jó edzőnk, aki bízom benne, megoldja a kapuskérdést is.

Előzmény: Extex (274332)
hallaignác Creative Commons License 1 napja -1 0 274334

Mióta Dibusz nincs, számítani lehetett rá, hogy Vargát visszahívják. Feltételezem tárgyaltak néhány szóba jöhető kapussal, azonban Varga mögé senki nem jött volna szívesen. A magyar bajnokság szervezése olyan,  hogy minden szezon elején lemegy kettő-négy forduló, mire vége az átgazolási szezonnak. Nem lehetetlen küldetés.

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=171103418&t=9018140

hallaignác Creative Commons License 1 napja -1 2 274333

Készülünk a VB-re.

Előzmény: eeszsz (274331)
Extex Creative Commons License 1 napja -1 1 274332

Nem megbántva senkit, de ez nem egy szeretetszolgálat. Minek rizikózzunk a Soroksárból, ha van egy jó kapusunk, akit vissza is rendelhetünk? 

Az illetékes stábtag nálatok is elgondolkodhatott volna azon, hogy ha sérült Dibusz és lehetőségünk van visszahívni Vargát, akkor legyen egy B opció a talonban. 

Hasonló esetben ti is a biztosabb megoldás mellett döntenétek... Mert profik vagytok.

Előzmény: pippolinó (274326)
eeszsz Creative Commons License 1 napja -1 0 274331

Van valami nyomós oka annak,hogy  januárban,tél közepén kezdjük a bajnokságot?

Kosava Creative Commons License 1 napja -1 1 274330

Szerintem ezzel kár lenne hitegetni magunkat. Szerintem ő nem kezdő kapus szint.

Előzmény: pippolinó (274329)
pippolinó Creative Commons License 1 napja -2 0 274329

Minden rosszban van valami jó.Így legalább Pálfi bizonyíthat.26 éves, ha adunk neki lehetőséget és él vele, hosszú időre megoldhatja a kapusposztot.

losik Creative Commons License 1 napja -1 1 274328

Megtehették, megtették. Felesleges őket anyázni. Hasonló helyzetben mi is ezt tettük volna lehet. 

A kérdés az, hogy Varga jól járt-e? Esetleg pár meccsen lehet kiszorítja Grófot, de ez sem biztos. Aztán visszamegy Dibusz és versenyezhetnek majd Gróffal, hogy ki üljön a padon. Nem tudom meddig van szerződése, de ezek után nem biztos, hogy akar majd maradni.

Előzmény: pippolinó (274326)
Kosava Creative Commons License 1 napja -2 1 274327

Fölényeskedő hozzászólás, csak a szokásos fradista tempó. Én nem vagyok benne Dibusz segglyukában mint te, így nem is tudok róla lófaszt se, nem is érdekel. Amit írtam magánvélemény volt. Viszont téged egyébként a lőtéri kutya nem kérdezett semmiről. Segítek, ez a Loki Fórum, a zöld topic nem itt van. Szívesen!

Előzmény: ontur (274325)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!