Keresés

Részletes keresés

hallaignác Creative Commons License 2 órája -1 0 270785

Mi vagyok? A múzsád. Ihletet adok neked, hiszen minden második versed hozzám szól. Érveket akarsz, miközben rögtön személyeskedéssel indítassz, pedig ezeket nehezen viseled ha éppen rólad van szó. Többször leírtam, hogy nem akarok meggyőzni senkit. A véleményemet vagy leírom, vagy nem. "És nem érdekel, hogy mennyire tetszik neked, vagy bárki másnak."

Előzmény: ChrisRea (270776)
Önnek_igaza_van Creative Commons License 8 órája -2 0 270783
Előzmény: Mapé (270782)
Mapé Creative Commons License 8 órája -2 0 270782

A Sevilla is hívja sportigazgatónak Cordónt.

Zolika. Creative Commons License 9 órája -2 2 270781

Úgy van!

Előzmény: ChrisRea (270778)
ChrisRea Creative Commons License 9 órája -4 0 270780

majd küldők egy létrát, hogy felmászva meglátod az érveket.

Előzmény: ChrisRea (270779)
ChrisRea Creative Commons License 9 órája -4 0 270779

ja, ez meghaladta a te intelligenciádat.

Előzmény: ChrisRea (270778)
ChrisRea Creative Commons License 9 órája -5 0 270778

deru kugi wa utareru

Előzmény: Té (270777)
Creative Commons License 10 órája -3 5 270777

Nyilván az összes NB1-es klub olyan sportigazgatót alkalmaz, aki ezt a 15 napos gyorstalpalót elvégezte. És jogos is, mert 15 nap alatt ezt a szakmát meg lehet tanulni.

Hogy jó passzokat ad, az teljesen nyilvánvalóan mutatja, hogy jó döntéseket hoz, mert a játékintelligencia és az intelligencia, az pont ugyanaz.

Hogy milliárdos - egy újgazdag orosz oligarchának és a tevebaszóknak köszönhetően - az garancia arra, hogy remek üzleti döntéseket hoz.

A válogatottsági rekordról most inkább nem mondok semmit.

Sokkal jobban áll neked, ha szimplán csak hülye vagy, mintha okoskodni próbálsz....

ChrisRea Creative Commons License 10 órája -4 1 270776

és te mi vagy, sportigazgatót megítélő főbíró?  a véleményed mennyivel kvalifikálóbb mint Dzs képességei a igazgatóságra ?  -de ez is csak  vélemény -az enyém 

Döntéshozó képességével nagy gond nem lehet, legkevesebb rossz passz a mezőnyben, játékos menedzsment - saját magát bekormányozta válogatott rekordernek, pénzügyileg milliárdos lett Nyírlugosról.  Folytassam? Nem tudsz egy racionális érvet felhozni.

Dzsudzsák tipikus esete a Tall Poppy Syndrome-nak (direkt külföldi példát mondok, hogy ne lehessen -"mert a magyarok" dumát nyomni )

A magas pipacs szindróma (TPS) egy társadalmi jelenség is, ahol az embereket kritizálják, neheztelnek rájuk, vagy kiközösítik őket a vélt sikereik vagy eredményeik miatt. Megnyilvánulhat a teljesítmények lekicsinylésében, pletykák terjesztésében, vagy az egyének társadalmi csoportokból való kizárásában. Ez egy olyan kulturális attitűdként tekinthető, amely hajlamos lekicsinyelni azokat, akik kiemelkednek a tömegből.

Eredet és példák: a kifejezés Ausztráliából és Új-Zélandról származik az 1980-as években.

Gyakran társítják a „magas pipacs kivágásának” gondolatával, ahol a kiemelkedően sikereseket negatív figyelemmel és kritikával fogadják.

más példa:

Böde az egyik legöregebb NB1 játékos - gólkirály, és dobogós csapatával ünneplik de csak azért mert a paks antifocizik -nyílván. 

itt Dzsudzsák gólpaszkirály-öreg mit keres itt, VargaJ öreg -mit keres itt akkor máshol NB2 feljutó legtöbbet játszó a szezonban 

Előzmény: hallaignác (270775)
hallaignác Creative Commons License 20 órája -4 0 270775

Azért nincs egy súlycsoportban, mert az alkalmatlan sportigazgató tönkretehet egy klubot. Az, hogy valaki játékosként szerződésben áll-e a klubbal ehhez nem mérhető. Amennyiben alkalmatlan legfeljebb nem játszik mint pl. Thor, vagy játszik mint pl. Braga. De nem miattuk szenvedtünk az idén.

Előzmény: ChrisRea (270774)
ChrisRea Creative Commons License 20 órája -4 1 270774

a sportigazgató mivel van súlycsoportban - a vagyonőrrel? mert 15 nap és papírt kapsz róla.

olyan mint egy pártelnöki állás - konkrétan mi kell hozzá? semmi -elég hozzá egy diktafon, az összes többire ott a mastercard...

Képzési napok száma: 15 nap

A tanfolyami díj összege: 1.200.000 Ft + ÁFA

mlsz.hu/tipus/sportigazagto 

Képzés leírás

A Sportigazgató képzés célja, hogy a felvételt nyert hallgatók olyan képességeket és szakismereteket sajátítsanak el, melyekkel hatékonyan tudják irányítani sportigazgatóként egy professzionális klub futball részlegét. 

A tanfolyam tervezett témakörei:

• Klubmenedzsment
  • Profil és szerep
  • Vezetés és magas szintű teljesítmény
  • Csapat és személyzeti menedzsment
  • Tehetségazonosítás és toborzás
  • Futballfilozófia
  • Csapat és egyéni fejlesztés
  • Egészség, teljesítmény
  • Játékosgondozás
  • Big Data és analitika
  • Átmenet az első csapatba
  • Csapatérték és ROI ( Return on Investment) befektetés arányos megtérülése

A képzés során indítható csoport létszáma: 12 -16

Jelentkezés feltételei

Általános jelentkezési feltételek

• online regisztráció
  • betöltött 18. életév
  • érettségi bizonyítvány
  • erkölcsi bizonyítvány
  • szakmai önéletrajz

Szakmai jelentkezési feltételek/lehetőségek

• Klubajánlás
  • Előny: UEFA A vagy magasabb szintű edzői végzettség
  • Előny: sportvezetői területen szerzett tapasztalat (1-3. osztály)
  • Előny: egyetemi diploma és / középfokú "C" típusú vagy magasabb szintű nyelvvizsga

Felvételi vizsga

• szóbeli elbeszélgetés

Tanfolyami információ:
mok@mlsz.hu

Előzmény: hallaignác (270770)
Sósajózsa88 Creative Commons License 26 órája -2 2 270773

Akkor valszeg hamarabb törsz. 

Előzmény: hallaignác (270772)
hallaignác Creative Commons License 26 órája -4 0 270772

Szeretek merev lenni.

Előzmény: Sósajózsa88 (270771)
Sósajózsa88 Creative Commons License 26 órája -2 0 270771

Nem kell itt semminek egy súlycsoportban lennie. 

Ne legyél már ilyen merev. 

Na de végre elmondtad a pontos véleményed!! 

Eddig csak a sportigazgatót offolgattad.

Nem nagy ügy ez látod xd

Ja, megtisztelő hogy ilyen komolyan vetted és 3x is írtál. 

Köszönöm! 

Előzmény: hallaignác (270770)
hallaignác Creative Commons License 28 órája -5 0 270770

Nem tudom segít-e ha harmadjára is elmondom. (Max. 2X szoktam a gyereknek, az asszonynak, a főnöknek és a beosztottnak is, szóval ebből tisztán látszik, hogy komolyan veszem a dolgot.)

Ebben az estben határozottan A.:

"A. Játszon tovább Dvsc mezben" vagy  "C. Legyen a sportigazgatónk ( kötődés adott, ismeretsége van, nyelvet/ nyelveket tud)"  

Ebben az estben határozottan B:

"B. Akassza szögre" vagy  "C. Legyen a sportigazgatónk ( kötődés adott, ismeretsége van, nyelvet/ nyelveket tud)"  

Az "A" és a "B" annyira nincs egy súlycsoportban a "C"-vel, hogy ...

Előzmény: Sósajózsa88 (270764)
Creative Commons License 29 órája -3 0 270769

Nem tudom, hogy így van-e, a focihoz mindenki ért, Makraynak is lehet az a véleménye, hogy Balázs már nem tud hasznára lenni a csapatnak. Azt viszont nem hiszem, hogy ha a Maestro azt mondja, hogy tudja használni Balázst, akkor Makray megakadályozná a szerződés-hosszabbítást. Szerintem nem is tudná, de nem is akarná.

Előzmény: Reggeli feles (270765)
Creative Commons License 29 órája -2 2 270768

Valószínűleg nem, és nem is akar az lenni, sokszor elmondta.

Előzmény: Sósajózsa88 (270767)
Sósajózsa88 Creative Commons License 30 órája -2 0 270767

Én sem állítottam. Ez egy ötletelgetés részemről és kíváncsi vagyok a véleményekre. 

Dombi alkalmas vezető edzőnek? 

Előzmény: Té (270766)
Creative Commons License 30 órája -4 2 270766

Tőzsér egy tróger volt, aki a saját zsebének tömését a DVSC elé helyezte. Ezt Balázsról soha nem feltételezném, de ez még nem jelenti azt, hogy alkalmas lenne sportigazgatónak.

Előzmény: Sósajózsa88 (270764)
Reggeli feles Creative Commons License 30 órája -2 0 270765

Makray nem akarja, hogy maradjon. Szerintem.

Előzmény: Té (270755)
Sósajózsa88 Creative Commons License 30 órája -2 0 270764

Azért Dzs nem Tőzsér szint szerintem. 

De a lényeg, neked egyik sem opció a 3 ból?

Ergo nincs helye a DVSC családban, vagy mire gondolsz vele kapcsolatban?

Ja és ez nem ügydöntő népszavazás!

Ez egy laza kérdés magunk között. xd

Előzmény: hallaignác (270759)
ivanandras Creative Commons License 30 órája -3 3 270763

15-20 perc még az NB I-ben is van benne meccsenként szerintem. Ha ég a ház, bejön 1-2 pontrúgásra, ha pedig tartani kell az eredményt és a labdát, talán elég jól ért ehhez a részéhez is.

Csapatot vagy taktikát építeni kár már rá, de hátrányban egy ívelgetős focihoz szerintem megfelelő.

Előzmény: Isaac Clarke (270762)
Isaac Clarke Creative Commons License 1 napja -4 3 270762

Isten őrizzen tőle, hogy DZSB még egy évet itt játékosként lehúzzon.

Önnek_igaza_van Creative Commons License 1 napja -2 1 270761

Köszi, a késlekedést betudható annak, hogy itt megint újra kell építeni szinte mindent.

Azt várom, hogy rendszeresen 8-15 ezer szurkoló legyen kint, ha ez megvalósul akkor emögött  biztosak lehetünk, hogy azt tették amit kell és volt rá képességük is.

Előzmény: Sósajózsa88 (270758)
Creative Commons License 1 napja -2 2 270760

Na én meg pont azt nem, és azt hiszem hallaignác olvtárs is arra gondolt, hogy Balázst a képességei nem predesztinálják egy ilyen posztra. Egyébként gondolom a spanyoloknak lesz oda emberük, akihez ragaszkodnak.

Játékosként akár maradhatna is még egy évet, úgy tűnik megbarátkozott a gondolattal, hogy már csak csereként jut szóhoz, úgy viszont még tudna segíteni a csapatnak.

Előzmény: Sósajózsa88 (270757)
hallaignác Creative Commons License 1 napja -4 3 270759

Az a problémám, hogy egyáltalán felmerül a gondolat, hogy sportigazgató legyen. Főleg olyan indokok alapján, hogy nyelveket beszél meg van ismerettsége. Ez egy olyan minimum követelmény ami nélkül nem jut be a sport menedzser képzésre. Azért ez egy szakma. Tele van az akadémia ilyen alapon kiválasztott emberekkel. Látszik az eredmény. (Vagy pont nem) Tőzsért is ilyen alapon választották ki, meg hogyishívjákot a Vidinél.

Előzmény: Sósajózsa88 (270757)
Sósajózsa88 Creative Commons License 1 napja -2 1 270758

Annyit tudok, hogy mennék Ausztriába Június végétől 10-12 napra. 

Előzmény: Önnek_igaza_van (270756)
Sósajózsa88 Creative Commons License 1 napja -3 0 270757

Ez miért lenne az?

Gondolom láttad mennyire megoszlanak itt a vélemények már róla. 

Neked pl nincs álláspontod erről?

Szóval nem is értem a reakciód...

Én egyébként a C-t választanám!

Előzmény: hallaignác (270753)
Önnek_igaza_van Creative Commons License 1 napja -2 0 270756

Mi itt találgatunk, hogy mi lesz, a szomszédvárnál már tudják mivel lehet bentmaradni.

https://dvtk.eu/34194-Negy_felkeszulesi_merkozest_jatszik_a_DVTK_nyaron-cikk-labdarugas

Creative Commons License 1 napja -2 1 270755

Melyik vezetőség? Mert a mostani már nem (lesz) kompetens a jövő évi szerződések ügyében, az új meg még nem az.

Előzmény: Reggeli feles (270754)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!