Keresés

Részletes keresés

Leszi51 Creative Commons License 2 órája 0 0 252358

Előzmény: Té (252357)
Creative Commons License 2 órája 0 1 252357

Egy kávét kérek! :-)

losik Creative Commons License 2 órája 0 1 252356

Az Mtk-t valahogy mindig kihagyod a nagy Bognárnál. Pedig odavitt mindenkit, akit akart...

Továbbra is azt mondom, hogy nincs jó edző. Sikeres van. A jóság az szubjektív dolog, a siker viszont sokkal inkább objektív.

A vita ott kezdődik, hogy a két fél nem ért egyet valamiben. De te ilyenkor nem vitázol, hanem elküldöd a delikvenst trágárul a.. fenébe. 

Előzmény: kolera4 (252355)
kolera4 Creative Commons License 3 órája -2 0 252355

Nem azt mondtam mindenki felett áll.

Szerintem jobb edző,mint Elemér. Bognár csapatot épített Budaörsön,Csákváron,Pakson.

Ismeretlen játékosokból. Nézhető és nem mellesleg szerethető csapatokat "csinál",élvezhető focival. Van egy stílusa amit látsz a csapatain is.

Jól bánik a játékosival,Ádám Martin azt mondta Bognár hitette el igazán vele,hogy több van benne. Nézzük meg hol jár most.

Bár azt mondod dumálni mindenki tud,azért majd nézz meg pár Eli bá nyilatkozatot. Öööö ,eee,nem tudom,,ööö,eee

Elemér is stílust épít,a nézhetetlen,fos szar. Sír a labda,a néző,a játékosok. Kisvárdán ,most a Vasasnál akarják a játékosai megbuktatni. 

Gondolom ez mind véletlen és mindenki hülye,nem látják Elemér taktikailag is toppon van.

Persze elfogadom a véleményed,ezért se tudunk vitázni. Akinél Elemér jó edző,azzal nekem nincs mit vitáznom.

Mára ennyi.

Előzmény: losik (252353)
kolera4 Creative Commons License 3 órája 0 0 252354

A Loki óta mindegyik bukás,bár próbálod megmagyarázni,hogy itt ott nem voltak megfelelőek a körülmények. 

Elküldték,elzavarták. Biztos mindenki hülye és nem látta Elemér milyen remek edző.

A mostani Vasas meccseit nézd meg,nem világverő az a keret,sőt gyenge,de hogy szaladgálnak össze-vissza és még csak egy csapatra se hasonlítanak az Elemér baja. 

Ma már kevés az "add be izéknek" meglátás egy edzőtől.

Továbbra is figyelem pályafutását.Ő abból a veretlen bajnoki címből fog élni még 10-15 évig,sajnos.

Előzmény: losik (252351)
losik Creative Commons License 3 órája -1 3 252353

Hasonlítsd össze az én "személyeskedésemet" a Te "nyomorék" , "faszra húznának", "nagypofájú" stb. jelzőiddel. Ha érzed a különbséget, akkor érzed, ha nem akkor nem. Mindegy. 

Elemér akkor eredményes edző? 

Két elsőosztályú bajnoki cím, egy másodosztályú (meg két másik háromnegyedig, amiből az egyiket elcseszte Vukmir), plusz van egy harmadosztályú is. 

Az elmúlt 20-30 évben azért túl sokan nincsenek itthon, akinek van ilyen eredménysora. De nyilván Bognár mindenki felett áll. 

Előzmény: kolera4 (252352)
kolera4 Creative Commons License 3 órája -4 0 252352

"A szövegértést sajnos fiatal korban kell megtanulni így már lehet elkéstél."

Gondolom ez nem a személyeskedés és sértegetés kategória. Ugye? Aztán ha meg faszra húzna valaki,olyankor hebegsz habogsz,hogy te nem is úgy gondoltad,meg te nem is szoktál személyeskedni,meg sértegetni. Tipikus nagypofájú tanár.

Elemér akkor eredményes edző? 

Előzmény: losik (252350)
losik Creative Commons License 3 órája -1 2 252351

És megmutatnád hol írtam, hogy Elemér mindenkinél jobb edző? Azt cáfoltam, hogy mindenhol megbukott. Meg azt, hogy Bognár bármiben is jobb lenne. (Persze a rulettet, meg a dumát kivéve)

Előzmény: kolera4 (252349)
losik Creative Commons License 3 órája -1 2 252350

A szövegértést sajnos fiatal korban kell megtanulni így már lehet elkéstél. Tudod az egész szöveget kell nézni nem csak pár szót kiválasztani belőle, ami neked tetszik.

Nincs jó és rossz edző. Eredményes edző van, vagy kevésbé eredményes. 

(Ja igen, Rossi. Szerinted ő is szar edző, bár ezt mostanában már nem hangoztatod.)

Előzmény: kolera4 (252349)
kolera4 Creative Commons License 3 órája -6 0 252349

Majd nézd meg azt a kupa meccset,igen mákja volt a Vasasnak. Még a Vasas szurkolók szerint is.

Győri siker sztorit ne felejtsük el.

Akkor most kiderült Elemér jobb edző,mint Bognár. 

Sőt mindenkinél jobb,mert lett egy veretlen szezonja :D

Szóval csak,hogy értsem az érveidet,dumálni mindenki tud és akinek nincs veretlen szezonja+bajnoki cím az meg se szólaljon.

Ez a buta Csercseszov,meg Rebrov egyiknek se lett veretlen szezonja. Nyomába se érnek Elemérnek.

Rossi nagy kedvenced,az annak se lett veretlen. 

Hát ennyi butaságot rég olvastam. Nem tudok veled vitázni losik mester. Nyertél :D

Előzmény: losik (252348)
losik Creative Commons License 4 órája -3 4 252348

Most meg majd jön a személyeskedés...

Szokásos amatőr nyomorék losikos kötekedés

ÉS igazam lett. 

Bognár: gondolom azt se véletlen 3/3 győzelemmel kezdett most is.

Hát nem, mert az első meccsén kikapott otthon a Kövesdtől. Plusz ugye a kupakiesés. (tudom a bíró volt a hibás, pont úgy ahogy nálunk is a Puskás ellen.) 

De az MTK-s sikerszériáját kihagytad, gondolom véletlenül. Tehát a Pakson kívül bárhova beteszi a lábát, bukik. Tehát ő is kókler szar. Külföldre sem hívják. Már csak a veretlen szezon hiányzik (meg egy másik bajnoki cím) és akkor pont olyan eredményes lesz mint Elemér. Dumálni meg mindenki tud. 

Elemér: ahova beteszi a lábát bukik

Várda feljutás az NBII-ből . (Utána pár forduló után elég gyorsan kirakták.)

DEAC: Feljutás az NBIII-ból. 

Loki: Kiestünk, de az nem az ő sara volt elsősorban. Utána feljutó helyen állt, amikor elküldték, Husztiék majdnem elcseszték

Diósgyőr: Feljutó helyen álltak amikor kirakták, nem is jutottak fel. 

Vasas: Ez valóban nem egy sikersztori, de ott nagyobb problémák vannak, Kuttor is megbukott ott. 

A magyar edzői kar nagy része szeretne ennyit bukni mindenhol....

Előzmény: kolera4 (252345)
+3hónap Creative Commons License 4 órája 0 2 252347

Simek Péter szakértése a tegnapi Gól 2-ben, miután kiderült, hogy a DVSC-nél már 36 játékos lépett pályára idén, amivel vezetjük a listát: dicséretes, hogy ott az Akadémia és ilyen sok fiatalnak adnak lehetőséget. Képben van a szakértő úr 😃😃😃😃😃

Cserépedény Creative Commons License 4 órája 0 2 252346

Eli bá külföldön? Ahhoz azért nem ártana legalább angolul beszélni. Meg egyébként melyik magyar bajnok edzőt hívták külföldről, Supka, Pintér, stb? Tudtommal egyiket sem, Herczeg Bandi bát hívták Kuvaitból ha jól tudom, hatalmas nagy nívója van/volt a bajnokságunknak, meg nagy respectje a magyar edzőknek. Én ebből nem nagyon indulnék ki. 

TM-értékhez meg annyit hogy a Fradinál van értelme összehasonlítani mert ott kb 30 millió euró a különbség. De ne vacakoljunk már azzal hogy a Kecskemétnek kb 5.5 millió a keretértéke, a Lokinak meg 8-9 millió euró. Szóra sem érdemes különbség szerintem. Meg tényleg, lehet nekik kevesebb is a játékosuk, stb. 

Előzmény: kolera4 (252345)
kolera4 Creative Commons License 5 órája 0 3 252345

Elemér: hagyjuk már,kókler szar,ahova beteszi a lábát bukik,a magyar veretlen szezon értéke: egy külföldi csapathoz se hívták.

Azóta meg azon izgul ne története legkevesebb pontjával essen ki a Vasas. Ha már azt írod én sose változtatok az álláspontodon :)

Elemér ügyében te se. :)

A csapatnak szoktam gratulálni. Semmi sunyiság nincs benne. Ha szerencsés a győzelem leírom,de volt már beírtam ide,hogy tökéletes félidőt játszottak.

Bognár: szapulhatod,az egyetlen edző akinek értelmes nyilatkozatai vannak,elmondja mikor hol hibázott és gondolom azt se véletlen 3/3 győzelemmel kezdett most is.

Ameddig 0-3 volt és nem cserélt Bognár simán vezettek és láss csodát ezt is elmondta a meccs végén. Hibázott.

Nem arról beszélt nincs energia,meg kéne több koncetráció,meg nem motiváltak,meg rosszul kezdtük a mérkőzést meg a szokásos mellé beszéd.

Fognak kikapni,lehet 4-0-ra is. Miből mit hoz ki? A szar Kinyikből meg a többi játékosból.

A TM érték való hivatkozás minden Puskás,fradi stb csapat ellen elhangzik kifogásnak. Ha gyengébb TM értékű ellen veszítünk meg soha.Csak emiatt hoztam fel.

Szokásos amatőr nyomorék losikos kötekedés a vége.

Nem focizhatnak le egy csapatot ha van edzőjük?  Megnézném abból a Kecskemét keretből mit hozna ki Blago.

Vagy hetente elmondaná nincs energia,rosszul álltunk bele.

Nekem sosincs igazam,nem is azért írok be ide. Gondolatokat osztok meg,ahogy te is, meg más is.Engedelmeddel. 

Előzmény: losik (252341)
Lokista10 Creative Commons License 8 órája 0 6 252344

Azért maradjunk annyiban, nálad sem sima teljesen minden... 😃

Előzmény: +3hónap (252343)
+3hónap Creative Commons License 25 órája -9 3 252343

Mondjuk aki képes az RTL Klubnál riporterkedni, az alapból ferdehajlamú lehet. Az említett gyökér már 20 éve is mindig károgott, egy virtigli barom, valószínű gyerekkorában nem kapta meg sose karácsonyra azt az ajandekot, amit szeretett volna, ezért savanyú neki mindig a szőlő. Mondjuk az ideális ajándék egy Észak Koreába szóló csak oda repjegyet lett volna, a hülye kretén, ott károghatna.

Előzmény: Cserépedény (252342)
Cserépedény Creative Commons License 26 órája -2 2 252342

Van pár ilyen ember a FB-on is (már itt szóba is került pár napja az egyikük). Állandóan kárognak, múltkor épp pechjére nem tudott mert nyertünk Várdán, de most aztán megmondta a hétvégén, hogy ez az eredménye annak ha zsoldosok játszanak. Persze ha kiesnek csak magyarokkal, akkor meg azért szidja őket, akkor az akadémiától kezdve a vezetőségen át mindenkit a szájára vesz. Az a lényeg, hogy mindig károgjon valamit, ez tartja életben. 

Előzmény: losik (252337)
losik Creative Commons License 27 órája -6 7 252341

Tudom szar edző volt mindig is. Azóta is évente két-három szuperedző ismétli meg a veretlen szezonját. (Igaz, hogy csak az első két fordulóig...) 

Most akkor Bognár Gyuri jó edző vagy nem szerinted? Mert ugye az MTK-tól elzavarták, vele nem jutottak volna fel, a Paksnál meg megint jó. (Igaz, hogy tök kiismerhető a játékuk, nem tud mást játszatni velük, tegnap 3-0 után is ugyanúgy előrefelé mentek és a Vasas legalább ötször kontrázta le őket, csak balfaszok voltak) 

De nálad valaki vagy jó vagy nem. 

Jó ez a TM érték. Egyrészt mindenki annyit ér amennyit adnak érte, és nem annyit amennyit egy oldal kitalál. Másrészt melyik csapatnak nagyobb az értéke, amelynek van 20 db  egymilliós játékosa, vagy amelyiknek 30 db 800ezres? Az utóbbinak. Ettől még nem lesz jobb csapat. Csak többen vannak. 

Ez most a Kecskeméttől független.

Futnak,motiváltak és nekik tényleg van edzőjük. Semmi extrát nem csinálnak,egy Honvéd lefocizta őket pár hete.

Ha van edzőjük, akkor hogy hogy lefocizták őket?? 
Persze, hogy szégyen, hogy ezzel másodikak lesznek, de akár fogadhatunk is, hogy jövőre szerintem simán kiesnek. 

Akár ugyanezzel az edzővel, bár szerintem év közben el fogják majd küldeni. 

Mindegy. Az a legnagyobb bajod, hogy nem változtatsz sosem az álláspontodon semmivel kapcsolatban. Ha éppen nincs igazad, akkor csendben vagy, vagy ha gratulálsz is, akkor is sunyi módon célozgatva, hogy szerencse, meg ilyenek. 

Amikor meg vereség van, akkor jön az "én megmondtam, ti meg mind hülyék vagytok" álláspont. 

Most meg majd jön a személyeskedés...

Előzmény: kolera4 (252338)
Cserépedény Creative Commons License 28 órája -1 2 252340

TM alapján a 4.-5. erősségű a keretünk, szerintem pont a helyünkön vagyunk most. Blagojevics pedig tényleg jó edző. 

Előzmény: kolera4 (252338)
+3hónap Creative Commons License 28 órája -1 1 252339

A Marseille 1993-ban BL-t nyert csapata játszott hasonló focit. Leszűkítik a területet, mögöttük se marad tér, de előre is mennek, jól visszazárnak, nem veszik el egy egy ember. Ez a Kecskemét idén egy piszok jó csapat, de az tény, hogy a második év lesz az igazi fokmérő.

Előzmény: Cserépedény (252336)
kolera4 Creative Commons License 28 órája -4 1 252338

Neked nincsenek nagy igényeid,neked Eli bá is jó edző volt. Láthatjuk azóta mit ért el,mindenhonnan elzavarták. Épp kiejti a Vasast.

Így veled nem nagyon tudok vitatkozni.Neked a szar is jó,te citrommal elfogyasztod és még el is mondod jó ez így. Így volt régen is. 

Csak annyit jegyeztem meg,eddig működött a kifogás faktor,hogy nincs pénz,nem erős a keretünk,behatároltak a körülmények stb

Most van pénz,jó TM értékű keret,szerintetek egy remek edző akinél nem is lehetne jobb!!

A fradi,puskás kupa után meghallgattam azok jobb TM értékű csapatok és a realitás,ha itthon kikapunk. 

A Kecskemét ellen ezeket nem lehet használni,így marad az 2. helyen állnak :D

Nem nézem le őket.

Futnak,motiváltak és nekik tényleg van edzőjük. Semmi extrát nem csinálnak,egy Honvéd lefocizta őket pár hete.

Tényleg szégyen az egész NB1-re nézve,hogy ennyivel 2. helyen lehet végezni.

Előzmény: losik (252337)
losik Creative Commons License 29 órája -3 8 252337

Szar lehetett neked a múlt héten, hogy nem tudtad kiírni magadból a sok negatívumot, mert éppen nyertünk Várdán. 

De szombat óta bepótolod. 

Előzmény: kolera4 (252335)
Cserépedény Creative Commons License 29 órája -2 6 252336

Te eszméletlenül lenézed ezt a Kecskemétet. Nézz már rá a tabellára egy picit, már lassan a Fradit veszik célba, és összesen 2 vereségük van ebben a szezonban. Hogy miért nem volt sok lehetőségünk, egyszerű, mert a Kecskemét nem engedte, olyan masszívan védekeztek, látszódott hogy teljesen tanácstalanok vagyunk, mert mindenhol ott volt egy játékosuk. Ez egy rendkívül jó csapat szerintem, és sokan még mindig lenézik őket csak mert ismeretlen játékosaik vannak. Emlékeztetnélek hogy volt anno egy Leicester City, majdnem ugyanez a kategória csak nagyobb kiadásban. A Kecsónak jövőre lesz nehéz a helyzete, ha elviszik a Belényesitől kezdve a Banó-Szabón át Horváth Krisztofertől Nagy Krisztiánig mindenkit. 

Előzmény: kolera4 (252335)
kolera4 Creative Commons License 30 órája -5 1 252335

Na most nem értünk egyet. Az a baj,hogy:

1. imádjuk a kifogás faktort,ezen lovagolni,kihúzni magunkat a szar alól,ez jellemző a magyarra

2. ha mi nem futunk a meccsen,felsoroljuk más se ,ha mi szarul játszunk elmondjuk az ellenfél se volt jobb,CSAK....

3. nem gond itthon kikapni a Kecskemét ellen? Mikor erre készültünk nagy lelkesen,eddig süllyedtünk le? Egy Kecskemét. 

Épp ez a baj a játékos ugyanezt mondja.

4. Imádjuk a TM értéket,ha kikapunk,óriási hivatkozási alapunk,jajj ez a Puskás,Fradi XY sokkal jobb és értékesebb játékosokból áll,hányszor is olvastam én ezt itt????

Persze mikor hazai pályán kikapunk egy Kecskeméttől,akkor hirtelen nem emlegetjük a TM értéket. Meg azt kinél hány válogatott játékos van.

Ok majd én leírom,kb. fele a miénknek a Kecskemét. Nincs válogatott játékosuk.

5. Az ellenfélnek is volt hiányzója,így azért még se olyan jól néz ki ez. 3 kezdő játékosuk. Tudom-tudom ők tudták pótolni,csak nekünk nem sikerül Kusnyírt. Bár nem értem ott Varga Józsi miért nem volt jó. 

6.A fontos meccsek előtt ( bár mind az ),mikor léphetnénk egyet előre és biztosíthatnánk a felső házat,jön a betli,kupában jött a betli,a sok néző előtt játszó fradi ellen betli.

Túl sok a betli a fontos meccseken. A kupa meccs különösen fájó.

7. Taktika,hiányzók,eső,víz,szél,hiányzók. Minden kifogást elfogadok. Amit nem:

Én a győzni akarás nem láttam és ez a legnagyobb baj. Nem láttam a meccs végén bármelyik játékos lefeküdt volna a fűbe annyira elkészült volna az erejével,hogy ne bírt volna felállni. Szépen lepacsiztak,kimentek a rokonokhoz,kis taps a szurkolóknak. Nem történt itt semmi különleges,mindenki mehet haza.

8.Ilyen kishitűséget amiket itt olvasok. A legnyomorultabb: kikaptunk a Kecskeméttől és akkor mi van? 

Meg a 2 éve még ennek is örültünk volna? A Vasas,hogy örülne a 10. helynek. Kit érdekel?

Ki lehet kapni,5000 néző tapsolt volna,ha helyzeteink vannak,szépen játszunk vagy legalább próbálunk.

Ezt láttad? Én még nagyon futást se. Nem is volt taps a végén. Pedig a debreceni szurkoló nem sokat vár,egy szép Loncar labának vagy Dzsudzsák keresztnek is tapsol.

Továbbá már írtam,ha egy Kusnyír Erik hiánya ennyire taccsra tesz egy csapatot,ott nagyon komoly baj van.  Viszont kérdezek,ha Duzsudzsák nem játszana,akkor mi lenne a csapattal? Akkor meg azt kifogásolnánk nincs aki kulcspasszokat adjon??

9. Csak feltételezed ki mit érne el ezzel a kerettel más edző. Ez már nem a nyári keret. Nem tudhatod.

Volt egy adag mázli meccsünk,utolsó perces fordítás stb

Még 2-3 nem mákos meccs és irány a 7.-8. hely. 

Ha már így felmentetted Blagot,ki kérte Deslandes játszon?

Ki hibája nem tudja motiválni őket,ki hibája azt mondja nincs energia. Ki hibája a "nem úgy kezdtünk a meccset" szösszenet? Egész héten azt olvastam tőle,jön a rangadó és harcolni ,küzdeni fogunk a 3 pontért. 

Mintha egyes játékosokkal baja lenne. Romanchuk egy szemmel jobban passzol,mint Deslandes és labdával se ügyetlen.

Aydinnal mi a gondja? Nálam se jó edző az aki Sóst ennyire erőlteti. Vagy bízik a szerencsébe,hátha történik valami Sós körül....

Mit is akart játszani a csapat?  Bárány 3 perces játékától mit várt? 

Azt mondod nem az a baj kiismertek minket?  Már mindenki ezt játsza ellenünk,magasan letámadnak. Nincs rá reakciónk,addig passzolgatunk még eladjuk.

Számold meg kérlek hányszor adtuk el a Kecskemét ellen,20 a minimum. Újpesten ugyanez,gól is lett belőle.

Én már készülök,ha kikapunk a Vasas ellen mi lesz a kifogás?? Túl sok volt a szünet?

Nagyon kellett a pont a Vasasnak? Vagy milyen újabb baromságot találtok ki? 

Vagy egyszer megélem NINCS KIFOGÁS.

HAJRÁ LOKI

Előzmény: Sheverush (252317)
pippolinó Creative Commons License 1 napja 0 1 252334

Nézzük, hogy csinálják a "nagyok" a letámadás-labdakihozatalt?

Zolika. Creative Commons License 1 napja 0 1 252333

2001.

Előzmény: +3hónap (252331)
+3hónap Creative Commons License 1 napja -2 0 252332

Mondjuk a végeredmény tükrében ez lehet érthető :)

Előzmény: LowKey (252328)
+3hónap Creative Commons License 1 napja -2 0 252331

Ha a bentmaradás/kupagyőzelem között kell választani, akkor egyértelmű a bentmaradás nyer. De ez is abszurd, hogy egy kieső csapat kupadöntőt játszhat.

Előzmény: Beaverfieldmarketplace (252325)
+3hónap Creative Commons License 1 napja -2 0 252330

Tényleg döbbenetes volt, főleg a B.A. monogrammú egyik fél nyitó hozzászólása, aki állítása szerint nem is ismeri személyesen a volt tulajdonos urat, de mégis olyan dühvel ment neki, mintha legalábbis tönkrette volna az életét. Persze az ex-tulajt se kellett félteni a visszaszólásnál és a támadó fél feleségének igen kínós történetével nyilvánosan jött elő, ami ha igaz, tényleg nagyon gáz, de ez nem tartozik a fórumozókra.

Előzmény: Debrcen (252329)
Debrcen Creative Commons License 1 napja -1 2 252329

Az nem csörte volt, hanem attól sokkal döbbenetesebb. Undorító förmedvény, majdnem hányingerem lett tőle. Primitív, a sportnak és szellemének fittyet hányó, személyeskedő és gusztustalan kommentek. Ha igaz, hogy az egyik a kézicsapat alkalmazottja, az szánalmas. Ha ilyen diplomáciát vonultatnak fel, akkor az sok jóval nem kecsegtet. Ha bebizonyosodik, hogy bármelyikük a kézicsapat alkalmazottja, akkor addig kell tőle megszabadulni, amíg nem késő, mert ezt a vulgáris szintet komoly csapat nem mondhatja magáénak. Szörnyű. Európába megyünk? 

Előzmény: +3hónap (252188)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!