Keresés

Részletes keresés

Ebcsont42 Creative Commons License 2 órája -1 0 261227

Tévedsz. Egy Merdzsó van a mezőnyben. A többi Trabant.

Előzmény: pippolinó (261225)
Ebcsont42 Creative Commons License 2 órája -1 0 261226

A Diók elleni meccs az eredmény ellenére szerintem tele volt pozitív dolgokkal. Az első gólunknál Dzsudzsák tökéletesen zárt hátul. Ez aztán lelkesítőleg hatott Baranyaira és Vajdára. (gyk.: Dzsudzsák nélkül is tudunk eredményes támadást vezetni.) Ojediran-t csak egy félidőre jegelte Blagojevic. Báránynak legalább annyi helyet hagytak a Diók, mint néhány hete a Zalaegerszegiek. Bárány nem igazán befejező csatárként jó ebben a mezőnyben. Tetszett ahogy a pályán lévők edző nélkül visszajöttek a meccsbe 2-2nél. Most csak néhányan voltak a pályán lévők között, akik valóban akartak, de majd legközelebb többen lesznek. Jó volt, hogy Dzsudzsák nem veszekedett mindenkivel is. Néha már-már csapat benyomását keltették a fehér mezesek. Nálam eddig ez volt a szezon legjobb meccse.

Előzmény: kolera4 (261221)
pippolinó Creative Commons License 3 órája -1 1 261225

Pont Te írod, hogy attól nem lesz a trabant merci, hogy rárakjuk a logót.Ha értel.eznéd a.it írtam pont erről szól.Mert ha megtennél ilyen összehasonlítást a többi nb1-es csapattal, akkor láthatnátok, hogy a Lokiban a jelenlegikezdőben van 3-4 merci, a többi trabant.És trabantokkal kevés esélyed van felvenni a versenyt a mercikkel még akkor iyha Acerbi az edző.De be is fejeztem veletek a vitát, elemezd csak a hüvelygombát, lehet ahhoz jobban értel.

Előzmény: Ebcsont42 (261224)
Ebcsont42 Creative Commons License 3 órája -2 0 261224

Sőt beszélgethetnénk a hüvelygombáról is..

Előzmény: pippolinó (261219)
Ebcsont42 Creative Commons License 3 órája -3 1 261223

Neked úgy látom egy széfszpészre vóna szükséged, ahol nap hosszat gyönyörködhetnél Blago dezerbis elemeiben. Attól, hogy lelopom a mercédesz jelet a merdzsóról és esetleg még kiszedem a gumiszőnyeget és rá/átteszem a trabantra/ba, még nem valószínű, hogy a trabi hasonló teljesítményre lesz képes. Ezt optikai tunningnak hívják felénk.

Az x a frusztrált, monomániás görények optikai tuningja. :)

Előzmény: Sheverush (261220)
Beaverfieldmarketplace Creative Commons License 3 órája -1 2 261222

Bajnoki címet vártam. 

Azt hittem a Fradi szarabb mi pedig jobbak leszünk. 

Tévedtem. 

Na és?:)

kolera4 Creative Commons License 3 órája -2 2 261221

De Zerbis elem: foci pályán,11 a 11 ellen játszák. Tényeket írtam,hogy áll fel De Zerbi,te írtál arról a szakma látja a hasonlóságot,én kiírtam egy olasz u21-es edző elemzéseit. Milyen hadrendbe áll fel,hogy támad le,ha kéred kimásolom neked az egészet. Igen,ha kell feláll 3 támadóval,a mi edzőnk 1 ékben hisz mióta idejött. Amikor volt 3 támadója akkor is. De mind1 is,ha neked Blago De Zerbis akkor hajrá. 

 

 

Pont ezért szar az ország,mert hasonlóan homokba dugjuk a fejünket elmélettel működik és minden szarra ráfogjuk jó és fejlődik.

Erre szavaznak a birkák.

Ne haragudj meg,egy tényt se írtál,mi tetszik neked a játékunkban? Miben léptünk előre? Hol látod a fejlődést?

A Dvsc csapata a 12 csapatos bajnokságban szerinted hogy áll kapuralövések,szerzett labdák és egyéb tekintetében?

Nem látom a szakma nagyon beszarna ha Debrecenbe kell meccsre utazni,kellően udvariasak és ennyi. 

Aztán volt 6 meccsünk az újoncok ellen és sikerült 1 pontot szerezni. Bravó. 

 

A tények érdekelnek,az hogy még 5 kapott gól után is mindenki elégedett,ahogy a hazai vereségek után is. A kifogás halmazok meg csak úgy pörögnek,pont úgy mint az országunk más területein.

Ebből áll a magyar kifogásokból,elvárások helyett. 

 

Nem tudtam ez egy olyan hajbokoló fórum,ahol be kell hódolni és tapsolni a sorozatos gyenge játékhoz.

Ha meg más a véleményed akkor hülye vagy és Dvsc ellenes..nevetséges. 

2 dolog van ami meghatározó: a tabella és a nézőszám 

Napokig nem szóltam hozzá,kiváncsi voltam mennyi kifogás halmaz jön,hát becsülettel mentegetitek a szart az biztos. Már mindenki hibás megint..csak sir Blagojevic nem.

Előzmény: Sheverush (261220)
Sheverush Creative Commons License 4 órája -3 3 261220

Nyilván az a hülye, aki látja, hogy mik a de zerbis elemei a játéka Blagonák. Leírtam már sokszor, nem fogom újra. Meg Blago is az, aki maga is kimondta ezt. De biztos mindenki hazudik és/vagy ostoba is, mert nem 11 csatárral állunk fel és kész, plusz Te vagy a villamos, mert nem hiszed el se nekem, se Blagonak, se a hazai sporszakíróknak, ami nyilvánvaló. Aztán meg  jössz egy rakás önellentmondással.

 

És ja, ti így szurkoltok. Felőlem... De nem lehetne ennek egy másik topic? Mondjuk "Gyertek lokisták, piszkoljuk együtt akármiért a Lokit!" Én is kritizálom nem egyszer a klubot, de igenis értékelem, amikor valaki odateszi magát, és próbálkozik, pláne ha az még alkalmanként izgalmas/inovatív/sikeres is. De Nektek semmi se jó úgyse, csak az alkalmat keresitek, hogy epét hányjatok mindenre.

 

Épp ettől is tud nagyon szar hely lenni ez az ország amúgy.

 

De nem is kell másik topic, feltalálták tényleg az x-et. Én szívesen vitatkozom, de ez monomániás, rosszindulatú, frusztrált görénység, amit műveltek. Kurvára nem vagyok már rá kíváncsi, van jobb dolgom.

Előzmény: kolera4 (261211)
pippolinó Creative Commons License 5 órája 0 0 261219

Én megfordítanàm a kérdést a bìrálókhoz.Melyik csapatoktól jobb a játékos állományunk posztokra lebontva?Lehet sorolni.Vagy jobb a fradié, vidié, paksé,apusié,mtk-é, kecsóé stb?

Ebcsont42 Creative Commons License 6 órája -3 1 261218

Bagoly mondja verébnek..

Előzmény: losik (261216)
kolera4 Creative Commons License 6 órája -3 1 261217

Szokásos losikos válasz.  :D:D

 

Ahelyett írtál volna 5 jó dolgot,hogy neked ez és ez tetszik. A rengeteg kapuralövésünk,a helyzeteink,a sok kidolgozott ziccer,az hogy az ellenfél nem tud kijönni a 16osáról,hogy dominálunk,hogy nem csak a pálya középső és védelmi részén passzolgatunk jól stb

 

Ja van mit elemezni,most az 5-öst,a szerencsés Kecsó 1-0-át,ahol szintén Megyerinek köszönhettük azt meccsben voltunk,előtte volt egy csodálatos MTK meccs itthon( egyik legszebb Blago focival),Várda siker,Kövesdi bukta. Nézd újra ezt a pár meccset,elemezd ki,írd mi volt a jó,mi tetszett. Aztán megbeszéljük.

 

Képzeld el nem csak ennyi lehetőség van a fociban,hogy ívelés és hátulról passzolgatás.

Mondjuk nézz meg egy Bologna vagy Dortmund meccset,épp nem ezt látod.

Blago előtt meg Carillo volt a legjobb és ott láttátok a tudatosságot...kicsit belezavartatok,ott se volt tudatos foci....

Szóval azt mondod aki gyakorlatban nem edz gyerekeket az kussolj és ne legyen véleménye?

Értem. 

 

 

 

Előzmény: losik (261216)
losik Creative Commons License 7 órája -2 5 261216

Hogy lenne ez a keret alkalmas? Tavaly sem volt semmire sem az...  Sose nyerünk egy meccset sem, csont nélkül kiestünk most is. Meg tavaly is..

 

 

Egyébként évek óta van először valamilyen játékunk. Amit lehet elemezni, nem ad hoc. Amit már nagyjából egy-két meccs után fel lehetett fedezni, amikor idejött Blago. Lehet olvasni, vagy a youtube-on nézni elemzést. Mert van mit elemezni. Előtte volt valami tudatosság? Valami modernnek látszó?

 

Vannak akinek semmi sem jó. Amikor ívelgettünk előre akkor az volt a baj. Most, hogy próbálunk hátulról építkezni, akkor meg az.  Persze, ha vennénk két "izét" előre és felrugdosnánk rájuk, akkor meg megint az lenne a baj. 

 

Ha ennyire profi vagy ezek megítélésében, akkor sosem késő elkezdeni. Kezdheted az utánpótlásban is. Van egy csomó gyerekcsapat, lehet edzeni őket, lehet megmutatni a gyakorlatban. De aztán nehogy rosszul fogadd a kritikákat. 

Az, hogy elméletben tévedhetetlennek hiszed magad, az még kevés. 

Persze odaírod, hogy "nem értesz ehhez", de akkor miért írsz előtte egy kisregényt úgy, mintha értenél....

Előzmény: kolera4 (261214)
Gatyabandi2 Creative Commons License 7 órája -1 0 261215

Én se értek hozzá. Szerintem ez a keret bármilyen játékot játszatsz vele nagyjából ugyanazon a helyen lenne a tabellán. Én nem hiszek ezekben a taktikákban meg a többi hülyeségben. És a jó játékosokban meg a pénzben hiszek és ennyi. Ideig óráig lehet működne valami nagy csodatalálmány 2 szélsővel meg 2 szűrővel meg egyéb dolgok de úgyis visszaesnél oda előbb utóbb ahonnan jöttél. Túl van misztifikálva az edző szerepe szerintem. Egy néhai Barcával ahol volt a Messi Neymar Suarez trió, mögötte Iniestával meg Busquetsel és a két szélsőbekk Dani Alves volt meg Alba kb én is bajnok lettem volna. 

Előzmény: kolera4 (261214)
kolera4 Creative Commons License 7 órája -2 1 261214

Persze lehet játszani a nevekkel. Itt most nem ez a kérdés,hanem az ,ez a keret erre a focira alkalmas-e. Szerinted? Mások szerint?

A rövid gyors passzos játékra pl. Lagator ,Szécsi,Bódi stb

Feltudja e hozni és gyorsan átjátszani a középpályát egy Lagator-Romanchuk-Ferenczi-Baranyai vagy ha a Ferenczi középre húzódik alkalmas-e szervezni,DZS-n kivül ki alkalmas még kulcspasszokra stb

Alkalmas-e a Bárány arra ,hogy egyedül felőrlödjön és megtartsa 4-5 másodpercig még a többi mellé ér? 

Folytassunk erről normális vitát,egymás baszlatása helyett.  Kérdezem mindenkitől,mi működik szerintetek jól? Melyik részét élvezitek a játékunknak?

 

Ha már kérdezted,egy Schon Csoboth 2 szélt,mondjuk egy Bárány-Drazic kettőssel támogatva megnéztem volna,de lehet egy Thor-Drazic mögöttük Bárány 3-assal is.

Csak akkor Ferenczi mehet a kukába,Bódi is stb

Mondjuk én nem értek ehhez,de nálam az az  edző se aki azt hiszi ez a keret, erre a focira alkalmas amit most látunk

 

Előzmény: Gatyabandi2 (261213)
Gatyabandi2 Creative Commons License 7 órája -3 0 261213

Ha leigazolod a 2 gyors szélsőt mondjuk Csobothot és Kisst (érdekes az Újpest mennyire jó velük :D) és mondjuk elhozod Ojediran mellé a labdaszerző Gomist akkor szerinted jobbak lennénk? 

Annyira mindegy dolgok ezek szerintem. Akkor lennénk jobbak ha lenne pénzünk igazolni 1-2 millio eurokért játékosokat. Addig csak ez a langyos posvány van és senki ne várjon többet. Játékfilozofálgathatsz kedvedre ha szar játékosaid vannak :D 

Előzmény: kolera4 (261211)
Renoris Creative Commons License 10 órája -2 3 261212

Ezzel most nagyrészt egyetértek amit leírsz! Ha nincsenek meg ehez a játékfilozófiához a minőségbeli játékosaink, és nem is működik az esetek nagy részében, akkor elkellene gondolkodni azon, hogy ez a keret milyen játékra alkalmas és úgy játszatni őket!

Előzmény: kolera4 (261211)
kolera4 Creative Commons License 10 órája -3 3 261211

Miért ne lehetne más véleményen ebcsont? Vagy én vagy bárki?

Miért kéne nekem elhinnem Blago De Zerbit másolja,mikor De Zerbi  leggyakrabban a 4-3-3/3-4-3/3-2-4-1/4-2-3-1-es felállásban küldi pályára csapatait.

Melyiket is alkalazza Blago??Mert láthatóan egy profi csapat,profi edzője 3-4-5 szisztémát is tud játszatni a csapatával. 

 

Ahol alkalmazkodva!!!! az ellenfélhez ha két támadóval áll fel az ellenfél ,ő 3 védővel,ha 1 támadóval 4 védővel.

Mikor áll fel a mi csapatunk egy Berrardi,Locatteli,Di Francesco hármassal,már mint nem minőségre,létszámra. Mikor látok én majd 3 támadót Blagojevic alatt. Ahogy De Zerbi meglepte az Inter idegenben!!!!!!

 

De Zerbi 4 szögeket alkalmaz,megkövetelei a letámadásnál a 3 védelmi vonal között ne legyen 15 méternél nagyobb távolság. A legtöbb labdát szerezte a csapata az olasz ligába!!!!!

Mi mennyi labdátszerzünk és hány gólt érünk el belőle?

 

Hagyjuk is a szakmai részét,én is csak olvasgatok róla,hogy az a faszi miket meglépett. Miért az ő csapatai rúgják a legtöbb gólt idegenben...

A Sassuoló ,Brighton ,Donetsk mind a három top5ben volt kaput eltalált lövésekben,labdabirtoklás,labdaszerzésben a saját ligájában.

Jó most a Brighton épp 9. kapuralövésbe a Brighton. hol áll ebben a Dvsc a hazai ligában?

 

Annyi köze van Blagojevicnek De Zerbihez,hogy a tévébe látja,mint én. Se 2 gyors szélsővédője,se 3 támadója,se 2 jó labdaszerzője.

Ha ilyen játékot szeretne a Misterünk 3-4 támadót igazoltat,nem hátra védőt. Igazol 2 tényleg gyors szélsőt,meg Ojediran mellé egy labdaszerzőt.

Addig annyi köze lesz De Zerbihez,mint nekem kosárlabda labdavezetésben Lebron Jameshez. 

 

Csak olvasok és röhögök a kommenteken.."mennyi dolgot kipróbált Blago" és jön a mentegetés része is,még túl sokat is.

Oké megértem sok a pozitívum,én a tényeket is nézem. Bocs érte. Újabb siralmas meccs.

 

Egyik feljutót se vertük meg 6 meccsen,épp most kaptunk 5 gólt!!!!!!!!!!! és valakik lelkesen írják a pozitívumot, hogy milyen jó az irány.

jaa kurva jó ,látszik a fejlődés. Eszetlen egymással vitatkozó játékosok,akik egymásra is legyintenek a meccsen. Micsoda rendet tarthat ez az edző ott.

 

Így tovább Sir Blago-Blagojevic. 

 

ui: a kedvenc mentegetőzéseim a napokból: lehet megmondták neki kik játszanak,lehet most már az új szezonra készül,lehet már tudja kiket tart meg és kiket nem,lehet feladta a kupát,lehet jövőre lesz csak cél az NK

 

Jó reggelt,a Paks pár hónapja felállt itt 2db 18 éves csatárral és épp nyertünk 1-0-ra.....majd mikor egy Batai-Bárány kezd együtt ,elhiszem kisérletezik bármivel is. Ha Loncar szar vigye le,ha Romanchuk 12 meccs után kezdő lesz és gyengének érzi vigye le,ha látom az ellenfél 3 támadóval rohamoz reagáljak rá,ha látja 2-0 visszaáll reagáljam le. Ezt várnám egy edzőtől,nem azt a 91. percbe behozza a Batait,jó sok időt adott annak is.

Ha nincs a kivédett 11-es lehet kivégzés a vége,kit érdekel ez??

 

Ebcsont42 Creative Commons License 12 órája -4 2 261210

OFF

A többség nincs állandóan bejelentkezve, így mégis csak látja, amit írogatunk. :)

ON

Előzmény: samyadler (261209)
samyadler Creative Commons License 12 órája -3 1 261209

OFF

A többség már régen letiltott, így már nem látják, mit írsz.

ON

 

Előzmény: Ebcsont42 (261204)
Beaverfieldmarketplace Creative Commons License 22 órája -1 0 261208

BFC-Dynamo, Carl Zeiss Jena, Energie Cottbus 

Hallescher SC, Magdeburg, RW Erfurt, Chemnitzer SC 

FSV Zwickau, Union Berlin, Hansa Rostock, Dynamo Dresden 

Chemie Leipzig, Lokomotiv Leipzig, Wismut Aue.

 

 

Buzi NSZK, csak az NDK!

Előzmény: Miller a sör (261205)
Gatyabandi2 Creative Commons License 22 órája -1 0 261207

Köszi, de azért sokat nem tévedtem :)

Előzmény: Miller a sör (261206)
Miller a sör Creative Commons License 23 órája -1 1 261206

https://de.wikipedia.org/wiki/Liste_der_mitgliederst%C3%A4rksten_Sportvereine#Liste_der_mitgliederst%C3%A4rksten_Sportvereine_Deutschlands

13. a Hertha, még a városi riválisnak is több tagja van 16 000 emberrel, akiket felsoroltam mind előttük vannak. Örülök, hogy segithettem :-)

Előzmény: Gatyabandi2 (261203)
Miller a sör Creative Commons License 23 órája -3 1 261205

Bayern, Dortmund,Schalke,HSV,1 Fc Köln,1 Fc Kaiserslautern, Borussia Mönchengladbach, VFB Stuttgart, Frankfurt, Düsseldorf. Ezeket gugliznám meg első lépésben, de mint mondtam vedd figyelembe, hogy a Hertha a nézőszámait a 70 ezres Olimpiai stadionban hozza egy 3,5 milliós metropoliszban míg pl a sokkal eredményesebb Werder Bremen egy 500 ezres város Mönchengladbach meg 250 ezer sincs. Nem akarok én itt pro és kontra bizonygatni semmit, évekig dolgoztam kint, járok ki meccsekre a mai napig, manapság jobban követem a német focit a Regional ligáig mint a magyart. A Hertha eredményeségben vagy népszerűségben nem top klub Németországban, még akkor sem ha Pali az edzőjük. De gyere a Hertha topicba, ott szívesen folytatom.

Előzmény: Gatyabandi2 (261203)
Ebcsont42 Creative Commons License 23 órája -3 1 261204

Milyen többségre gondolsz?  Arra 4-5 emberre, akik a fentieket leírták? Ők mióta többség? Megsúgom a többség csendben van, max csóválja a fejét..

Előzmény: ivanandras (261193)
Gatyabandi2 Creative Commons License 24 órája -1 0 261203

Mondj akkor 10 német csapatot amelyeknek több klubtagja és több szurkolói klubja van a Hertháénál a németeknél. Kiváncsi vavyok rá és akkor befejezem én is az offot. 

Előzmény: Miller a sör (261202)
Miller a sör Creative Commons License 24 órája -2 1 261202

A Hertha nincs benne Németország TOP tíz klubjában. A 3,5 milliós Berlinben hoz egy jó nézőszámot és kb ennyi. Az ugyanazon osztályban kieső jelölt, harmadosztályból tavaly feljutott Kaiserslautern egy százezres városból csinálja meg ugyanezt 93%-os stadion kihasználtsággal egy 50 ezres stadionban. A Németeknél a klubtagságot (mitglieder) a stadion kihasználtságot és az országban található szurkolói klubokat kell figyelni. Ezek alapján a Hertha erősen középmezőny. Úgy, hogy tartósan a Buli 1-ben játszottak. Nálunk Dárdai miatt kiemelt figyelmet kapnak és sokan hajlamosak elhinni, hogy a bab is hús, pedig nem.

Bocs az offért

Előzmény: Gatyabandi2 (261197)
Gatyabandi2 Creative Commons License 26 órája -1 0 261201

Nálad az érdemi hozzászólás az ez lett volna? Vagy az már egy több milliós szurkolótáborral rendelkező Hertha Bsc lehimihumizása volt? 

Előzmény: hallaignác (261200)
hallaignác Creative Commons License 26 órája 0 0 261200

Volt idő, amikor azt hittem te vagy G.András, de a gatyája korcában is csak kellemetlenkedés lennél.

Előzmény: Gatyabandi2 (261199)
Gatyabandi2 Creative Commons License 26 órája -1 0 261199

Persze hogy van mégpedig az hogy egy Herthának milliószor könnyebb profittal zárni az évet mint pl nekünk. 

Előzmény: hallaignác (261198)
hallaignác Creative Commons License 26 órája 0 0 261198

Ne baszukráljuk itt a Herthát. Arra ott van a szir-szar topik, aminek a linkjét megkaptad. Érdemi hozzászólásod van az eredeti felvetésemre?

Előzmény: Gatyabandi2 (261197)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!