Keresés

Részletes keresés

Ebcsont42 Creative Commons License 5 órája -2 3 274226

Békés, boldog bejglit Minden Topiklakónak!

Ebcsont42 Creative Commons License 11 órája -3 4 274225

"Az akkor sem egy lecserélt játékos kompetenciája, hogy a padról beszóljon." Vegyük már észre, hogy ez nem kompetencia kérdése, hanem valami másé. Kocsis reakciója tisztán emberi reakció volt, ami tökéletesen rávilágított a játékvezetői kar totális alkalmatlanságára. Se több, se kevesebb! Ezzel együtt Kocsisnak valószínűleg jót fog tenni az eltiltás.

Előzmény: Zolcsi2.0 (274224)
Zolcsi2.0 Creative Commons License 14 órája -4 5 274224

Az akkor sem egy lecserélt játékos kompetenciája, hogy a padról beszóljon. Az ő feladata az, hogy szezononként verjen 10 gólt, játszon jól stb. Az a klubvezetés sara, hogy ez már a második szezon, amikor következetesen ellenünk fújnak, ők meg kussolnak! A tavalyi szezont hagyjuk, elmúlt, túléltük. Az idei szezonban eddig elvettek 2 pontot Diósgyőrben (86. oerc Balázs szabadrúgásánál egyértelmű kezezés volt), a Puskás elleni kezezés minimum 1 pontot vitt el, és most a Várda elleni zakó. 

Az is tény viszont, hogy az utolsó két hazai meccsen nem megfelelő volt a hozzáállás, és erről nem a bogár, zirkelbach, rusz féle szarjankók tehetnek. 

Előzmény: Ebcsont42 (274217)
OnlyLoki Creative Commons License 24 órája -3 4 274223

Rúsz sokat tett azért, hogy Kocsis ilyen idegállapotba kerüljön, és nem volt vele egyedül. Tudod, én visszasírom a '90-es éveket, amikor az ilyen szarházi, mocskos csalók a tarkójukon érezhették a felháborodott szurkolók leheletét. Az ilyen Rúszok és társaik összeszarták volna magukat attól a hangulattól. Most meg vigyorogva felveszik a milliós fizetést minden egyes elcsalt meccs után, büntetlenül, miközben a VAR kocsival együtt kellett volna felborítani őket!

Előzmény: hallaignác (274209)
Ebcsont42 Creative Commons License 25 órája -2 0 274222

A csapat kellően szar napot fogott ki tegnap, a Kisvárda pedig nem szorult emiatt ekkora bírói támogatásra. Tudom, hogy nyertem 20 pár hangfalat..

Előzmény: hallaignác (274218)
Ebcsont42 Creative Commons License 25 órája -1 2 274221

Mennyire mást jelent így, most ez a dal!

Előzmény: ChrisRea (274219)
hallaignác Creative Commons License 25 órája -1 4 274220

R.I.P.

Előzmény: ChrisRea (274219)
ChrisRea Creative Commons License 25 órája -1 5 274219
hallaignác Creative Commons License 25 órája -2 0 274218

Ok. Megint nyertél. Reméljük legközelebb nem csak egy ilyen verbális Ludas Matyi lesz, hanem legalább három. Közülük egy pedig nem csak hangember lesz, hanem oda is basz ezeknek, ha  nem értenek a szóból.

Előzmény: Ebcsont42 (274217)
Ebcsont42 Creative Commons License 25 órája -2 2 274217

Milyen felhatalmazást kérsz számon szerencsétlen Kocsison? A mellette ülő másik 30 ember lapult, mint szar a fűben és csendben asszisztált Rúszék ámokfutásához. Kocsisban legalább volt némi tartás, és némi igazságérzet. Tudom ezek nem divatos tulajdonságok mostanság, dehát no..

Előttem tarolta le a teszkógazdaságossumaherpopovics Bárányt bármiféle következmények nélkül..

Előzmény: hallaignác (274215)
c.szektor Creative Commons License 26 órája -2 0 274216
hallaignác Creative Commons License 26 órája -3 1 274215

Rúsz, Rúsz. Kocsis, Kocsis. Sem Rúsz, sem az asszisztense sem az összes VAR Pali tevékenysége nem hatalmazza fel Kocsist hogy így viselkedjen. Tőlem egyébként civilben akár kollektív hullagyalázást is elkövethetnek, de nehogy már ő legyen a faszagyerek a pályán és a padon lévő harminc ember közül. 

Van valami említésre méltó abban, hogy mi történt előtted? A szőnyegre borult a mogyoró, vagy befosott a macska?

Előzmény: Ebcsont42 (274214)
Ebcsont42 Creative Commons License 26 órája -1 1 274214

Előttem is sok minden történt, és ne tegyünk már úgy mintha Rúsz tevékenysége nem merítette volna ki jó néhányszor a szándékos provokáció fogalmát.

Előzmény: hallaignác (274213)
hallaignác Creative Commons License 26 órája -4 0 274213

Előttem történt. Nem szeretnék erről többet mondani.

Előzmény: Ebcsont42 (274212)
Ebcsont42 Creative Commons License 26 órája -1 5 274212

Maradjunk annyiban, hogy Kocsis kiállítása nem (csak) Kocsist minősíti, hanem a tekintetes játékvezetői bagázst (is). Meglehetősen szánalmas kompenzálás volt a játékvezetői tekintélyt még pillanatokra se birtokló Rúsz részéről pofázásért kiállítani Kocsist, miközben a kisvárdaiak következmények nélkül rúgdalhatták le a játékosainkat.

cassano711 Creative Commons License 27 órája -2 2 274211

Komoly memeket lehetne gyártani belőle ahogy előbb kabátban ordibál az oldalvonalnál két percig, utána a kispadon ülve is mondja, végül repül a pokróc és jön a gúnyos taps.

De közben meg az egyik kedvenc játékosom a csapatban, tudom nagyon megosztó figura.

Forrófejű, meggondolatlan, amit én is hiányoltam viszont az az hogy senki, mondjuk legfőképpen Navarro, nem csinál semmit, nem szólt neki hogy fejezze be mielőtt még kiállítják.

Minimum két mecces eltiltás lesz ebből, örülhetünk ha nem három.

Szentendrei_L Creative Commons License 27 órája -1 5 274210

Nem akarom mentegetni Kocsist, de ránézésre sem a csapat legstabilabb érzelmi állapotú játékosa, így nála szakadt el a cérna, amikor a harmadik meccsünket játsszottuk egymás után erős bírói ellenszélben. És még utána jött a Dzsudzsi elleni meg nem adott tizenegyes...

hallaignác Creative Commons License 28 órája -4 0 274209

Maradjunk annyiban, hogy Kocsis sokat tett ezért a kiállításért és a várható többmeccses eltiltásért. Nem csak a padról felállva baszatatta a partjelzőt, de a technikai zónát jó tíz méterrel elhagyva a többszöri figyelmeztetés ellenére "anyázkodott". Senki nem volt a környezetében aki megpróbálta volna leállítani. Ez dupla szégyen. Lehet, hogy a "nagyképű" jelző erős, de a fegyelmezetlen, amatőr, ostoba, jelzők sem fedik le teljesen a helyzetet. Amit a piros lap felmutatása után művelt, egy külön értékelendő ostobaság, amit várhatóan látunk majd amikor az eltiltás mértékéről döntenek.

Előzmény: OnlyLoki (274207)
hallaignác Creative Commons License 28 órája -2 0 274208

Most végignéztem az első félidőt a TV-ben és tudatosan figyeltem arra, amit a helyszínen csak éreztem. A taktika az lehetett, hogy összehangoltan ugyan, de mindenki szabadon játszat. Senkinek nincs kötött posztja. (három korner tizenegyes) (ami persze inkább öt, vagy hat méter, de a legerősebb lépi le.) Majd jól összezavarjuk őket. Eddig nem jött be. Izgatottan várom a második félidőt.

Előzmény: hallaignác (274190)
OnlyLoki Creative Commons License 28 órája -1 1 274207

Az Origo nevű kormány propaganda a következőt írta: "A kispadról állították ki a Debrecen nagyképű játékosát."

Ennél egyértelműbb jelzés nem is kell ahhoz, hogy belássuk: nem mi vagyunk a rendszer kedvencei, hiába a látszat a klub "megmentésével" a pénzügyi csődtől. (Lehet, hogy ha nem 4 hónapra lennénk a választásoktól, akkor nem is foglalkozott volna a város a Lokival.)

Egyébként az őszi teljesítménye a csapatnak erőn felüli, bár fájó a hazai pályán való botladozás. Navarro hozza az offenzív spanyol focit, annak minden szépségével és hátrányával együtt. Ha a támadósorban tudnánk erősíteni akkor nagyon szép terveink lehetnének a tavaszra.

Mapé Creative Commons License 30 órája -1 4 274206

Tragikus hazai és fantasztikus idegenbeli teljesítmény. 

hallaignác Creative Commons License 1 napja -2 4 274205

Rengeteg gyerek volt kint és ez nem ritkaság. Nem egy júniusi bizonyítvány osztás utáni vasárnap délután, amikor állatkert- fagyi- vattacukor- ugráló vár az attrakció, hanem hideg decemberi este csak a Loki. Ez bíztató.

Előzmény: skiss (274202)
Ebcsont42 Creative Commons License 1 napja -1 2 274204

" (a tegnapi nézőszám viszont csalódás)" Rómát se egy nap alatt építették fel..

Előzmény: skiss (274202)
hallaignác Creative Commons License 1 napja -1 1 274203

Jah! Véletlenek vannak. Na de ennek kb. annyi a valószínűsége, mint a szándékosságnak.

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=170457547&t=9018140

Várda -Loki 7. forduló:

Játékvezető BOGNÁR TAMÁS Tartalékjátékvezető RÚSZ MÁRTON Asszisztensek BUZÁS BALÁZS , KÓBOR PÉTER Videóbíró BOGÁR GERGŐ Videóbíró asszisztens CSATÁRI TIBOR Operátor ZIMMERMANN MÁRIÓ

Loki-Várda 18. forduló:

Játékvezető RÚSZ MÁRTON Tartalékjátékvezető ZIMMERMANN MÁRIÓ Asszisztensek BORNEMISSZA NORBERT , SZALAI DÁNIEL Videóbíró KÁPRÁLY MIHÁLY Videóbíró asszisztens CSATÁRI TIBOR Operátor TAKÁCS TAMÁS

Előzmény: Ebcsont42 (274201)
skiss Creative Commons License 1 napja -1 0 274202

Összességében nem érdemeltünk győzelmet, az első 15 percben gólokkal vezethetett volna a Várda. Így is várakozáson felüli a csapat teljesítménye. (a tegnapi nézőszám viszont csalódás). Most már azt lenne jó tudni, mi lesz a klubbal? Lesz befektető? 

Ebcsont42 Creative Commons License 1 napja -1 1 274201

Nem volt olyan rég a várdai odavágó, amikor szintén Bárány kárára tévedtek lesre való hivatkozással.

Előzmény: ivanandras (274198)
Ebcsont42 Creative Commons License 1 napja -1 0 274200

Igen, valahogy így..

A fent idézett mondatok A labdarúgás szabályai 2024/25 hivatalos FIFA kiadványból származnak, de ezek a mondatok évtizedek óta így szerepelnek az aktuális szabálykönyvekben. A játékvezetői képzésen ez a "legfontosabb" szabály. Ez arról szól, hogy hogyan alkalmazd az összis többi szabályt. Ha ezt nem tudod vagy nem veszed figyelembe, akkor gyakorlatilag semmit se tudsz a "szakmáról"! Szóval értem én, hogy Kocsis tiszteletlenül viselkedett a kispadon, de hogy Rúsz meg folyamatosan leszarja a legfőbb kötelességét az is biztos, és ezt már sokadjára teheti meg bármiféle retorzió nélkül. Arról már nem is beszélve, hogy Kocsis tiszteletlensége "fontosabb", mint a játékosok testi épsége.

Előzmény: pippolinó (274199)
pippolinó Creative Commons License 1 napja -1 1 274199

Nem arról van szó, hogy elkerülhető lett volna vagy sem, de nem volt méga játék megszakítva.És bármilyen  szabálytalanságot meg kell torolni, függetlenül attól hogy les volt-e. Ha áll a játék pl.és az egyik játékos belerúg a másikba azt mindenki kiállításnak gondolja Szerintem ez ugyanaz.Miert anulálja egy leshelyzet a szabálytalanságot?

Előzmény: ivanandras (274198)
ivanandras Creative Commons License 1 napja -1 0 274198

Ez erre az esetre pont nem igazán igaz, mert ez akkor is elkerülhetetlen lett volna, ha a partjelző azonnal emeli a zászlót, a bíró pedig azonnal fúj. 

De sok esetre igaz. A hosszabbításban volt egy várdai les, ami kb. 10 méteres volt. De még kb. 10 másodpercig mehetett a játék, mire fújt buzirúsz. Ez is csak időhúzásra volt jó...

Előzmény: pippolinó (274197)
pippolinó Creative Commons License 1 napja -1 3 274197

Én azt nem értem, miértígy alkalmazzák a les szabályt.Jó, lesvolt, de abban apillanatban, amikor az ellenfél kapusa letarolta Bárányt, még nem volt befújva a les.A lestöl függetlenül kellene a durva szabálytalanságokat megítélni, mert a szabálytalabság megtörtént.Az azért elég durva, ha hagyja a szabály, hogy a nyilvánvaló leshelyzet esetén lerughatják a játékost következmények nélkül.

Előzmény: ivanandras (274196)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!