na összefoglaló Szűcs hátrahúzás a legelején:) pedig határozottan emlékszem Batikra is akkor vagy egymástól ilyen hülyék vagy a taktika része volt, tegyük fel az utóbbi. hagyjuk ezt most öcsém - ahogy Csíntalan szokta volt mondani adásban ha szembe jött a valóság.
Tibinél lényegesen nagyon játékintelligenciával bírt véleményem szerint.
Tibit imádtam mert a hozzáállása, mentalitása mindent vitt és baromi gyors volt, de ugye egyik híres mondása volt, hogy "nem tudok focizni". Igaz karrierje vége felé meg azt is mondta, hogy "a végére egész jól megtanultam focizni is" :-)
Hogy ellenfél szempontjából egy "irritáló kis pöcs" Domingues az esélyes, hogy igaz:-) Eleve ahogy kinéz + marha gyors + agresszív és tud focizni is. Elég kellemetlen kombó.
Batik szvsz túképzeli magát a pályán kb mint Balázs a "nem a tv a fontos" időszakában.
Gondolok arra hogy háttal az ellenfél kapunak, hátrahúzza a labdát bele a vakvilágba a kezdőkörnél az mi fasz? De legalább 3x eljátszotta.
Ez ilyen valódi nem tudom a szöveget de halandzsázok a kareokeban és vevó rá a közönség. jó-jó csak legközelebb azért tanulja meg a szöveget ha már szereplési vágya van.
meg ezek a dumái: a "régi Loki kikapott volna a ZTE-től" baszod milyen régi Loki, amelyik 7x bajnok volt? hol van ez a csávó?
Aranyhalnyi memóriájából már kiesett hogy Ö volt a "régi" Loki.
Mindenesetre a MTK ellen begyűjthette a Koplárovics díjat, tegye el a vitrinbe azt csókolom.
Én teljesen másként láttam Dominques mint ahogy ünnepelve volt. Nálam DombiTibi 2,3 vol abban az értelemben hogy szaladgál szaladgál amíg fel nem rúgják és tizi. csak most eszméletlen sok lapot kapott róla az ellenfél meg ő is kapott jópárat a bokarugdosásaiért -Ne felejtsük hogy Youga is miatta eltiltott mert a fehérvári már kb meg is verte volna ha nem lép oda megvédeni.
szóval Domiques ritka agresszív kis irritáló pöcs lehetett ellenfélként, nem is bírták idegekkel (lásd amikor Mtks megtapota 0-2 meccsnél stb) és jöttek menetrendszerinti róla lapok a meccs végére -(a fájó hogy néha még így is kikaptunk)
Kocsis kb ugyanilyen hatékony lehet ebben, mert ő meg beleviszi a labdát minden helyzetbe, addig amíg el nem kezdik felrugdalni őt is idővel. Ha elég közel a kapuhoz jöhet Dzsudzsák. Most ez nem taktikai elem :) de simán lehet tendencia. Win-win ha meg beverekszi magát akkor meg helyzet, 4-ből 1x bejön, ebből minden hatodik ziccer/gól szerintem érik egy gól a következő meccsre :) Lehet ilyen gondolatok is járnak a fejekben.
Szerintem Kocsis egyébként sem váltótársa sem Batiknak, sem Yougának. Szűcs játszik még ilyen szűrő szerepben és Vajda is tudna, de szerintem hasznosabbak lennének szélsőként.
Vajdát semmiképpen nem balhátvédként játszatnám elsősorban, mert úgy tűnik Guerrero ezt megoldja, azt meg sajnálnám, ha a padon ülne. Ezért mondtam, hogy Batik-Youga szűrő, ők pedig előre. Batik-Youga Vajda-Godic-Szűcs felállás talán még két csatárt is elbírna. (már ha lenne)
De már túl sok ez tőlem. A lényeg, hogy Batik szerintem jó volt az MTK ellen.
Kocsis extrém gyors, csak szertelen. Ezzel együtt most egész tűrhető volt, voltak jó beadásai, egy veszélyes lövése, csak nagyon szertelen továbbra is, elszór néha labdákat.
Az látszik hogy jobb szélen Navarro most mellette tette le a voksot, szóval ő most stabil kezdő és gondolom az is marad amíg nem lesz pár rossz meccse vagy nem sérül meg.
Kocsis gyorsabb, meg Szűcs is, de más szempontok is vannak szerintem. Különben meg ez egy laikus véleménye. Ezzel együtt remélem, hogy egyszer megnézhetem ezt is.
Batik rengeteget hagyott ki, úgyhogy én is adnék még neki időt, de sokkal gyorsabb már nem lesz, mint ahogy Youga sem, és középen két lomha ember már szerintem sok lenne. Nálam egyértelműen Youga a kezdő, és Batik a tökéletes cseréje.
A helyszínen úgy láttam Batik volt az egyik legjobb a mezőnyben. Labda nélkül is mindig odahelyezkedett, ahova a súlypontot helyezni kellett. Most, hogy visszanéztem ez valóban nem jött át a TV-n. Lehet, hogy Youga ÉS Batik vkp-ként hatékony lenne együtt. Szűcs, Vajda, Kocsis, meg harcoljon meg a szélső támadó helyért a többiekkel.
Batik fel alá szaladgál a pályán minimális taktikai fegyelemmel, tavaly is totál káosz volt amikor betették védőbe - idén Maurides helyett az ő dinnye fejére ívelget Dzsudzsák amivel több haszna van mint amikor belsővédőként osztja az észt meg az eladott labdákat.
no ez már zseniális felfedezés volt a stábtól mondjuk nagy "computing power" nem kellett hozzá - sok menő manó közt a lóbaszó - hát fiam akkor fejelgessél
mindegy ez is egy "variáció", és a sok nyugdíjas Dzsudzsák minek ide tavalyi megfejtésből az maradt hogy, ha nem fogalmatlan a környezet akkor jól el van a csapatban.
ha jön a Youga-Batik csere akkor ez a fejjel passzolgatás majd kiesik, valami lesz akkor is gondolom, talán kevesebb eladott labda.
rengeteg labdaszerzés volt, az mtk meg kosarasokból áll? Horváth Feri lamentált hogy a győr-paks első félidőben hány kiló különbség lehetett a két csapat közt most az Mtk had tűnt birodalmi lépegetőknek. szóval nagy lap volt a Batik dinnyére taktikát alapozni de bejött. rengeteg fejelgető kombi volt .
A francia védő sokat javult, de Varga is rendesen leüvöltött mindenkit szerintem be is rekedt a végére nem csak a lába görcsölt. Valami furcsa kombó Gonda meg a többi kapusunkból és lassan ott lesz hogy minek ide Hegyi.
mindenesetre ritkán látni depressziós latinót, ez kihat a pozitív csapat szellemre az újak meg elég jók, lászik is hogy dobogós a csapat :D
Egy óriási nagy mák hogy ez a 3+2 szabály jól seggbe rúgott mindenkit itt meg eleve erre készült az egész tulajdonos váltás kavarás.
Nálam ez a hosszútávú kezdő, legalábbis amíg Balázs ennyire élvezi a játékot. Viszont ez a Dacosta-Kocsis jobbszél szerintem nem működhet, ami az elmúlt két meccsen volt. Óriási területek voltak néha ezen az oldalon... Kocsis nem védekezik, Dacosta meg rosszul.
A topik hsz forgalmának nem tett jót a győzelem.Pedig nem szégyen dícsérni.Varga nagyon jól védett,az 1 hibájától eltekintve.A védelem stabilabb lett a széleken,Guerrero sokkal jobb, mint Vajda bal bekkben. Langot sem éreztem olyan bizonytalannak, mint a zete ellen.Szűcs hozta a szokásos sokat futó és küzdő játékát.Batik viszont sokkal jobb volt, mint 1 hete és végre jött a fejes gól amit már vártam.Ha egészséges lesz, 6-8 gól benne van egy bajnokságban.Dzsudzsák vezér volt a cseréjéig, a zete ellen gól, most gólpassz.A beadásai meg életveszélyesek.Kocsis is kezd megtáltosodni.Még játszik 2-3 meccset és már kapura is veszélyes lesz.Most a védekezése is jobb volt, de ezen a területen is van még hová fejlődni.Szuho elég szürke volt, küzdött, megtartotta a labdákat, de valahogy azt éreztem nem a posztján van.Szoknia kell még a helyet.
Alakul ez, nem számítottam ekkora javulásra 1 hét alatt.Szimpatikus az edzőnk és úgy tűnik ért is a szakmájához.
Örülök a winnek, én elég pesszimista voltam előzetesen.
Az MTK lényegesen összeszokottabb, fizikálisan is erősebbek, magasabbak, de ma ezt lelkesedéssel, futómennyiséggel ellensúlyoztuk.
A védelem egész jól állt a lábán, de tegyük hozzá, ez a mai MTK eléggé maga alatt játszott, nem volt valahogy éle a támadásaiknak, sokszor úgy éreztem mi jobban akarjuk ma ezt a sikert.
Az első félidő kiegyenlített volt, a második alapján viszont megérdemeltük a három pontot.
A 4 pont több mint hízelgő két forduló után, mondhatnám bravúr.
Ami jó, hogy ennek a csapatnak van kifutása innen, azaz inkább csak jobb lehet ettől a maitól, fejlődhet ahogy majd jobban összeszoknak és Navarro is megtalálja az embereit az egyes posztokra.
Nyaralunk a családdal így fotelszurkoló voltam ma. A győzelemnek nagyon örülök. Nyugalmat adhat a következő két hétre. Varga remélem a következő meccsig felgyógyul. Remélem csak húzódása és nem szakadása van. Nagyon jól védett.
Remélem, hogy a nyilatkozatot is meghallgattad a végén Batiktól.és akkor a választ is megkaptad. Azn kívül, hogy látszik tudatos és tervezett a csere.
Vajda sérülten játszott Zegen, Soma a szívizom gyulladásából 3 hete jött vissza. Néhányan egy-két hete vannak a csapattal. Batik 4 hete edz egy év kihagyás után.
Állítólag Te Somát követed akkor hogy nincs infód?
Szünetben nem hittem volna, hogy itt tudunk nyerni, de iszonyúan kellett szerintem a lelkeknek. Látszott a srácokon a lefújást követően, hogy mennyire.
A második félidőre nagyon stabilizálódott a védelmünk, nagyon hajtottak a srácok, amiért jár az elismerés. Most a kvalitásokat sikerült az akarással helyettesíteni. Nem biztos, hogy reális, hogy 4 ponton álljunk, de annyi baj legyen.
Azért Youga és Hofmann nagyon kellenek, mert Dacosta nem Loki-szint, azt a jobbololdalt pedig meg kell oldani valahogy. Guerrero viszont teljesen jó lesz a balon. És csatár is kell persze... Batik meg támadásban hasznosabb volt, mint védekezésben.
Nem értem ezt a cserét, Soma volt az egyik legjobbunk, Kocsis viszont ma is csak annyit tesz hozzá a játékhoz, hogy gyors és minden egyes támadás lehal rajta.