Keresés

Részletes keresés

hallaignác Creative Commons License 1 napja -2 0 272271

A derékszöget tagadod! (Ennek örülök, mert mérnökként rajzoltam ilyet, de még soha nem láttam)

A százbolha zseiális. zsediális. zsebiá... (Bassza meg!) Kurva jó. Ha belelépett volna közel sem lett volna ilyen meg pláne.

Előzmény: Sósajózsa88 (272270)
Sósajózsa88 Creative Commons License 1 napja -2 0 272270

Figyu! Mivel nem ismerlek.

A: Ez alapjáratom motorom rontom bontom?

B: Semmi cicó ez depresszió?

C: Kurva jó feeling bármitől akármitől megidézve és megigézve?

Xd xd xd

Előzmény: ChrisRea (272267)
Creative Commons License 1 napja -3 1 272269

Sziámi, egy kis Mészöly Kálmánnal, bizarr egyveleg. De, még mindig jobb, mint ha okoskodik...

Előzmény: pippolinó (272268)
pippolinó Creative Commons License 1 napja -2 0 272268

Nyugtass meg, hogy legalább Te érted amit írtál.Jelentkezzen, aki érti.

Előzmény: ChrisRea (272267)
ChrisRea Creative Commons License 1 napja -4 0 272267

hagyjuk már ezt: eddig volt levédett "szárnyaskerék" meg csengeri örökös nő -volt már pár igazmondó

Münchausen báró a hajánál fogva kihúzza magát a mocsárból...100bolha ha egyszer  de előadták ezt a produkciót.

nekem meg ez, hogy lehetett volna ez:

"Átlettünk verve! Átvertek minket! Üssenek agyon! Fogjunk össze a büdös úristenit, belebolondulok! és már akkor is:

"Fiatal barátom az ukránokról nem akarok semmit mondani, mert még a bíróságon kötnék ki. Elvtelenül mocskos módom megfosztottak minket a lehetőségtől" - mondta nyilatkozata közben többször könnyeivel küszködve egyre hangosabban a volt kapitány.

de jó hogy bele nem lépett.

Előzmény: Sósajózsa88 (272264)
iamsolucky Creative Commons License 1 napja -4 4 272266

balszélen vajda, jobbon komáromi, közöttük balázs, mögöttük youga és batik:D csatárban bárány. Nem hangzik rosszul 

ivanandras Creative Commons License 1 napja -6 1 272265

Az ukránnal? Ne viccelj... Szerintem Senaga játékpercét kapja majd meg :)

Előzmény: Sósajózsa88 (272264)
Sósajózsa88 Creative Commons License 1 napja -3 2 272264

Eszembe jutottak a kB 1 hőnappal ezelőtti vészharang mesterek írásai. Xd

Remélem kezdenek kiolvadni, mivel lassan ki is árúsithatunk  a középpályáról.

Védelem is megvan az ukránnal.  

Szerintem 4-3-3 at akar a mester játszatni. 

Legyen! 

hallaignác Creative Commons License 1 napja -3 3 272263

Én nem lepődnék meg Szuhodovszkin. Nem is nélkülözhetetlen itt és szerintem nem is érzi jól magát. Olyan mint a szobabicikli. Drágán vetted, de szobainasnak használod. Én is túladnék az enyémen már harmadáron pedig kurva jó. Aztán Djurasekkel te sem számolsz. Az esetleges harmadik pedig Kocsis vagy Vajda lehet.

Előzmény: ivanandras (272261)
Mapé Creative Commons License 1 napja -2 1 272262

Én biztos voltam benne, hogy visszamegy a Puskásba. Remek igazolásnak tűnik.

Előzmény: pippolinó (272252)
ivanandras Creative Commons License 1 napja -1 0 272261

Na jó, csak ki megy el?

Gordic, Bermejo, Manzanara új, ők nyilván nem. Kocsis most lett kezdő, Batiknak jó meccse volt, Soma meg igen drágán érkezett anno.

Szóval reálisan Szécsi és Vajda mehet, de utóbbit én kifejezetten sajnálnám.

Előzmény: hallaignác (272260)
hallaignác Creative Commons License 1 napja -3 1 272260

Egyrészt két-három ember elmehet még az átigazolási időszak végéig, másrészt több a variációs lehetőség. Már úgy értem, hogy nem a létszám miatt, hanem jobban az ellenfélhez lehet igazítani a felállást és a meccs közbeni beavatkozási lehetőség is bővül. 

Tavaly azért jártunk úgy, hogy azért hívtunk az ifiből fiúkat a keretbe, hogy ne legyen üres a pad. Mindenki tudta, hacsak nem lesz négy-öt sérült az adott meccsen akkor nem fognak beállni.

Előzmény: ivanandras (272258)
LokiFan16 Creative Commons License 1 napja -2 0 272259

Komáromi inkább jobb mint balszélső. 

Előzmény: ivanandras (272258)
ivanandras Creative Commons License 1 napja -2 0 272258

Kíváncsi leszek így a középpályára....

Szerintem 2 fix elem van most, Youga és Szűcs, a maradék 3 pozícióra van Vajda, Batik, Dzsudzsák, Komáromi, Szécsi, Szuhodovszki, Kocsis, Gordic, Bermejo, Manzanara és Djurasek, bár utóbbival kár számolni.

Ez azért így 10-11 játékos 3 posztra, ami picit soknak tűnik. Balázs most stabil kezdőnek tűnik és szerintem Komáromi sem a padra jött. Marad a jobb szél, mint kérdés.

Érdekes lesz...

iamsolucky Creative Commons License 1 napja -3 1 272257

nekem ez az igazolás nagyon tetszik, hatalmasat fog dobni az előrejátékunkon, és akkor megvan a dominges utód.

https://www.youtube.com/watch?v=UHKHJW6msn0

vöröscsillagtszelnök Creative Commons License 1 napja -2 1 272256

itt nem az mlsz pénz ami miatt kell hanem a kiemelt akadémiai milliárdok miatt úgye ezen megy a felháborodás, hogy 3+2 kell míg a nem kiemelt akadémiáknak 4+1

Előzmény: pippolinó (272253)
ivanandras Creative Commons License 1 napja -2 1 272255

Na, végre egy tényleg baszó igazolás!!

vöröscsillagtszelnök Creative Commons License 1 napja -2 1 272254

le is igazoltuk...

Előzmény: pippolinó (272252)
pippolinó Creative Commons License 1 napja -3 1 272253

Senki.Nekem nem kell az MLSZ pénze.:) 

Előzmény: vöröscsillagtszelnök (272234)
pippolinó Creative Commons License 1 napja -2 1 272252

Komáromi esetleges leigazolását szellőtette meg a HAON. Vele jól járnánk.Kocsis 2 csak ő gólt is tud rúgni.

pippolinó Creative Commons License 1 napja -3 2 272251

Ha Batik utoléri magát erőnlétben és nem sérül meg, neki játszania kell. Az egyetlen játékosunk(na jó még Bárány, aki tud fejelni.Tudom, a zete ellen lefejelték, de az MTK ellen már megmutatta, hogy hátul és elől is szükség van a fejjátékára.Mellesleg máris utolérte Yougát a góllövésben.Eddig hiába ívelgettünk az ellen kapuja előtt, senki sem tudott gólt fejelni, mert nem volt meg az ütemérzék hozzá.Batik gólja mesteri volt.

hallaignác Creative Commons License 1 napja -2 0 272250

Mi a gond? Túl sokan vagyunk?

Előzmény: vöröscsillagtszelnök (272247)
Zolcsi2.0 Creative Commons License 2 napja -2 1 272249

Lement két kör, és pontszámilag kihoztuk azt amit ki lehetett.

A Zete elleni játékunkat látva szomorú voltam, az MTK elleni meccs után kicsit szebbnek látom a dolgokat.

de......

Most egy olyan meccs jön, amelyiken mi vagyunk az esélyesek, és ezeket a meccseket a legnehezebb behúzni. Az ellenfél nem hazai pályán játszik, de meg akarja szerezni a történelme első első osztályú győzelmét. Ne velünk írjanak történelmet.

Mindenki Kövesdre!!

vöröscsillagtszelnök Creative Commons License 2 napja -2 0 272248

Vajda tudna? ezt honnan, miből veszed?

Előzmény: hallaignác (272241)
vöröscsillagtszelnök Creative Commons License 2 napja -2 0 272247

Manzanara meg padozik szerinted? amikor az edzőmeccseken végig játszott? Han Batik játszik Youga nem fog

ChrisRea Creative Commons License 2 napja -3 0 272246

na összefoglaló Szűcs hátrahúzás a legelején:) pedig  határozottan emlékszem Batikra is akkor vagy egymástól ilyen hülyék vagy a taktika része volt, tegyük fel az utóbbi.  hagyjuk ezt most öcsém - ahogy Csíntalan szokta volt mondani adásban ha szembe jött a valóság.

Előzmény: ChrisRea (272243)
cassano711 Creative Commons License 2 napja -2 1 272245

Tibinél lényegesen nagyon játékintelligenciával bírt véleményem szerint.

Tibit imádtam mert a hozzáállása, mentalitása mindent vitt és baromi gyors volt, de ugye egyik híres mondása volt, hogy "nem tudok focizni". Igaz karrierje vége felé meg azt is mondta, hogy "a végére egész jól megtanultam focizni is" :-)

Hogy ellenfél szempontjából egy "irritáló kis pöcs" Domingues az esélyes, hogy igaz:-) Eleve ahogy kinéz + marha gyors + agresszív és tud focizni is. Elég kellemetlen kombó.

Előzmény: ChrisRea (272242)
cassano711 Creative Commons License 2 napja -2 1 272244

Nyilván nem, teljesen más poszt, Kocsis egy classic jobbfutó / jobbszélső.

Remélem hosszú távon az esze is megjön és lesz meccs amit ő dönt el.

ChrisRea Creative Commons License 2 napja -3 0 272243

Batik szvsz túképzeli magát a pályán kb mint Balázs a "nem a tv a fontos" időszakában. 

Gondolok arra hogy háttal az ellenfél kapunak, hátrahúzza a labdát bele a vakvilágba a kezdőkörnél az mi fasz? De legalább 3x eljátszotta. 

Ez ilyen valódi nem tudom a szöveget de halandzsázok a kareokeban és vevó rá a közönség. jó-jó csak legközelebb azért tanulja meg a szöveget ha már szereplési vágya van.

meg ezek a dumái: a "régi Loki kikapott volna a ZTE-től" baszod milyen régi Loki, amelyik 7x bajnok volt?  hol van ez a csávó?

Aranyhalnyi memóriájából már kiesett hogy Ö volt a "régi" Loki. 

Mindenesetre a MTK ellen begyűjthette a Koplárovics díjat, tegye el a vitrinbe azt csókolom.

ChrisRea Creative Commons License 2 napja -3 1 272242

ha  már szélsők:

Én teljesen másként láttam Dominques mint ahogy ünnepelve volt. Nálam DombiTibi 2,3 vol abban az értelemben hogy szaladgál szaladgál amíg fel nem rúgják és tizi. csak most eszméletlen sok lapot kapott róla az ellenfél meg ő is kapott jópárat a bokarugdosásaiért -Ne felejtsük hogy Youga is miatta eltiltott mert a fehérvári már kb meg is verte volna ha nem lép oda megvédeni.

szóval Domiques ritka agresszív kis irritáló pöcs lehetett ellenfélként, nem is bírták idegekkel (lásd amikor Mtks megtapota 0-2 meccsnél stb) és jöttek menetrendszerinti róla lapok a meccs végére -(a fájó hogy néha még így is kikaptunk)

Kocsis kb ugyanilyen hatékony lehet ebben, mert ő meg beleviszi a labdát minden helyzetbe, addig amíg el nem kezdik felrugdalni őt is idővel. Ha elég közel a kapuhoz jöhet Dzsudzsák. Most ez nem taktikai elem :) de simán lehet tendencia. Win-win ha meg beverekszi magát akkor meg helyzet, 4-ből 1x bejön, ebből minden hatodik ziccer/gól szerintem érik egy gól a következő meccsre :) Lehet ilyen gondolatok is járnak a fejekben.

Előzmény: hallaignác (272237)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!