Én nagyon félek attól, hogy a "befektetéseket" a bevételekből (játékosértékesítés, MLSZ pénzek) fogják leginkább eszközölni, nem bejövő transzferekből...
Sok mindenről volt szó, de arról nem, hogy a sikertörténettel mi lesz?
Gondolok itt a "DVSC Egyesület"-re.
Az új tulaj a focinál igencsak leszarja. De a kézi benne marad? Úgy egyedül? Csak azért kérdezem, mert a Győr női kézi tényleg egyesületként működött eddig, úgy szerzett egy rakat BL-címet. De most őket is belekényszerítették a gazdasági társasági formába, mi meg akkor indultunk el a bukott projekt felé, amikor pedig már kifelé kellett volna jönni belőle!
Mi lesz így a tagokkal, muskástlis paraszttal, Csapó Erával, Vili bácsival? Még egy zsíros kenyeret se kaptak, s kirúgják őket? Mi meg a 41-42-es taglistát sose fogjuk megtudni? Pedig Lajosunk áprilisra ígérte a belépési cunamit, aztán ebből se lett semmi?
A többi amit meg írsz még csak feltételezés, ne állíts olyat, ami nem 100%!
1. Beírtam,hogy úgy hallottam bővülni fog a keret.
Majd 2 órával később beírod jön fél tucat játékos. Aztán még beírsz 3-4 feltételezést gyorsan.
Kérlek a jövőben csak 100%os infókat ossz meg. Csak feltételezéseket írtál be.
2. Banki garancia:
Légyszives szerezz vagy írj már nekem bármelyik francia vagy párizsi banktól egyet.
Hisz ezt állítottad te is BÁRMIKOR szerzel vagy írsz.
Én most kérnék egyet. A frissen alakult cég ugye ilyet magyar banktól csak akkor kaphat ha a teljes összeggel rendelkezik a számlán.
De ha ez már neked így megy,meg is vehetted volna 2-3 papírral a Lokit.
Ha ennek a papírnak a teljesítését nem tudod vállalni,a jövőben kérlek ne írj feltételezéseket,csak olyat ami 100%
3. A Siena,Uerdingen és egyéb témákat egyszerűen kikerested a netről és bemásoltad ide. Annyi fogalmad van a Noahról,a befektetőkről,az anyagi helyzetükről mint nekem vagy az ideíró többi fórumozónak.
Szóval a jövőben mikor állítod rossz lesz,baj lesz,ezek tönkre tesznek minket.
Kérlek csak akkor állítsd ha 100%,minden más csak feltételezés részedről.
4. Carillo: sok hülye edzőt ismerek,olyat nem aki élő szerződéssel 2023.jun 30-ig szólt ugye,lemond a pénzről és csak úgy egyoldalúan bontják a szerződését. De ha te állítod 100% nem kellett fizetni....akkor az tuti úgy van. Logikus is.
Daninak se kellett fizetni ugye? És akkor a válaszodból ki is fog számomra derülni hitelességed.
Kibaszott idióta. Sikerült 2 hszben megcáfolni magad. Akkor csak van Tao ugye? Ha meg olyan naív fasz vagy,azt hiszed mindenki csak arra költi amire lehet. Akkor fogadj orvost.
Azt írták a klub honlapján, hogy a DVSC Egyesület részét is megveszi hamarosan az új tulajdonos. A kérdés csak az, hogy kinek fog fizetni, és mi lesz azzal a pénzzel?
Jeremias out(talán marad az nb3-nal), Erdélyi out, új vezetők az akadémián!
Kérem szépen jön vissza a Makray slepp, akiknek az irányítása alatt még gyerek is alig akadt az akadémián, több korosztály is létszám gondokkal küszködött, azokat is szakmai progarm hiányában képezték!!(ezért is tették ki őket 1 éve)
Az új vezetés legalább ezt helyre tette, a gyerekem imádott hozzájuk járni, valószínűleg viszem is más klubhoz!
Vörösbaranyi embere, neki kb mind1 mi van csak megkapja a pénzét. Nem úgy alakulnak a dolgok akkor talál neki másik csapatot. Az edző ugyan ez. Egy managernek nem számít egy klub.... Hiba volt Carillot most elküldeni a szezon előtt.
A Noah-tól megvásárolták a Siena csapat részvényeit. Ezzel kapcsolatban volt is egy cikk, hogy eladta a Noah a részvényeit és az új tulajdonosnak rendeznie kellett a bértartozásokat és egyéb beszállítói tartozásokat. Ike Thierry Zaengel már vagy 3 hete távozott a Siena csapatától.