Keresés

Részletes keresés

ivanandras Creative Commons License 11 órája -1 1 274712

Ha fellebbezünk, szerintem csak emeltek volna rajta...

Amúgy elég durva pályán kívüli beszólás miatt 4 meccset adni. Látszik, hogy idén más mérce alá esünk sajnos.

Előzmény: hallaignác (274711)
hallaignác Creative Commons License 27 órája -1 0 274711

Jól gondolom, hogy Kocsis ügyében nem volt fellebbezés? Nem látok sehol olyan határozatot, amely megváltoztatná, vagy helyben hagyná az elsőfokú döntést.

pippolinó Creative Commons License 29 órája -1 4 274710

Eddig azvolt a baj, hogy nincs pénz.Most van, az a baj.Mit tehetne még ertetek a Mol? Vsgy talán Hernadi veszi a jatékosokat vagy ő állítja össze a csapatot. Itt van Dárdai megis mit szeretnétek?

Előzmény: wizardry8 (274708)
hallaignác Creative Commons License 1 napja -1 4 274709

Aggodalomra semmi ok. Az utolsó fordulóban kell kivívni a bennmaradást, akkor jó érzéssel zárod a szezont. Akkor van baj, ha a kilencvenedik percben nem gól, hanem kapufa. Ilyet is láttunk már.

Előzmény: wizardry8 (274708)
wizardry8 Creative Commons License 1 napja -4 0 274708

Remélem ti nem álltok le 3-0 után mint ezek a szemét fradisták, és addig rúgjátok a gólokat amíg a MOL el nem takarodik Újpestről.

hallaignác Creative Commons License 2 napja -2 0 274707

Budapest Honvéd FC – ESMTK: Rúsz Márton

Akkor már inkább a Honvéd üssön el a továbbjutástól, mint az ESMTK.

hallaignác Creative Commons License 2 napja -2 0 274706

szaunas Creative Commons License 2 napja -1 1 274705

A VAR az egy szabadon választott gyakorlat: azt néznek vissza amit akarnak, és úgy nézik vissza ahogy szeretnék... Velük biztos hogy nincs előrébb a magyar labdarúgás...

Ők valóban, "példamutatóan" szuverének.:)

Előzmény: pippolinó (274679)
Laci-papi Creative Commons License 3 napja -1 6 274704

Szerintem Batik játéka Youga beállása után lett jobb. Addig a fejpárbajokat is eléggé 50-50 százalékban nyerte és vesztett. A labda megjátszásoknál pedig ő előre nem játszik csak oldalra és hátra lehetőleg a legközelebbi emberhez, de nagyon sok hibával, mert előre eldönti, hogy kinek passzolja a megkapott (ne talán megszerzett) labdát és akkor is oda rúgja, ha a társa nem megjátszható.

A középpálya Youga beállásával stabilizálódott, mert a megszerzett labdák nálunk is maradtak illetve Amosról szokás szerint lepattantak az ellen játékosai. Innentől két ember játéka javult látványosan. Szűcs sokkal bátrabban belépet a támadásokba, Batikról meg lekerült a labda megjátszásának a felelőssége, így a romboló játéka látványosabban érvényesült.

Kusnyír visszatérésével látványosan erősödött a jobb oldalunk. Sajnálom, hogy Komáromi egyáltalán nem érzi Erik mozgását és nem indul, helyezkedik szélen előre, hogy megjátszható legyen illetve venné észre, hogy Erik támad és megjátszhatóan helyezkedik előre fele így nem csak az alibi vissza passz az opció. Reménykedem, hogy Kocsis figyelmesen nézi Erik játékát és vele támadó szellemüd lesz a jobbszél.

A kapuban Benedek egyre magabiztosabb. Csak így tovább.

Az általam nagyon kedvelt Cibla Flóri most eléggé súlytalan volt. Én már szünetben hoztam volna a tapasztaltabb és labdabiztosabb Somát.

Előzmény: Zolika. (274702)
losik Creative Commons License 3 napja -1 4 274703

Az Újpest ellen amúgy is inkább lábbal kell védekezni, abban meg Youga sokkal jobb. 

Előzmény: Zolika. (274702)
Zolika. Creative Commons License 3 napja -1 2 274702

Igen, ma szerintem is hasznos volt Batik. De azért nem bánom, hogy kisárgázta magát Újpestre, két jó meccs szerintem nincs benne :)

Előzmény: losik (274699)
ivanandras Creative Commons License 3 napja -1 3 274701

Cudar az a -15 fok liftes barátainknál.. csináljunk belőle -18-at pénteken!

Mapé Creative Commons License 3 napja -1 0 274700
losik Creative Commons License 3 napja -1 4 274699

A második félidőben nem nagyon volt kérdés. Kár a kihagyott helyzetekért, mert így végig izgalmas volt.

Lehet sokmindenért szidni Batikot, de ahány labdát elfejelt, az embertelen volt.  Nyilván ezért kezdett ő. 

Bermejo is jól szállt be, ami azért nem mindig volt így. Ezt Somáról is leírtam volna, de neki gólt kellett volna szerezni. Azt a visszacselt senki sem értette.. 

Mapé Creative Commons License 3 napja -1 5 274698

10 magyarral a kezdőben, szép volt fiúk!

ivanandras Creative Commons License 3 napja -1 0 274697

Igen, sajnos így szokott lenni...

Előzmény: rush01 (274696)
rush01 Creative Commons License 3 napja -1 0 274696

Attól félek hogy ellenünk majd kijön a lépés nekik.

Előzmény: ivanandras (274695)
ivanandras Creative Commons License 3 napja -2 1 274695

Mennyire kínosan szar ez a Dózsa.... A Bundesliga-szupersztárjuk is 30 percig bírta a tempót.

rush01 Creative Commons License 3 napja -1 0 274694

Szerintem esélytelen sajnos 

Előzmény: pippolinó (274693)
pippolinó Creative Commons License 3 napja -1 1 274693

Ezek a fszkalap lilák játszhatnának egy brvúr döntetlent.

pippolinó Creative Commons License 3 napja -1 1 274692

Kell egy kis rutint szerezzen , a képessége magvan a helyi kötődése is.Én is őt védetném.

Előzmény: am83 (274691)
am83 Creative Commons License 3 napja -1 4 274691

Megmondom őszintén, amikor az első 15 percben 10-szer kerültek mögénk, nem gondoltam, hogy kapott gól nélkül hozzuk a meccset. Egyébként szerintem Erdélyi magabiztos volt. 

sunshine.77 Creative Commons License 3 napja -1 4 274690

Sőt, ha az a faszszopó a Győr meccsen nem ad 2x 11-est ismét elsők lennénk... 

Előzmény: pippolinó (274687)
ivanandras Creative Commons License 3 napja -1 0 274689

Hezitált is a partjelző... 

Mindegy, nem volt jobban bent, mint amennyire a győri fejes. Szerencsére ez most nem került pontokba.

Előzmény: pippolinó (274688)
pippolinó Creative Commons License 3 napja -1 1 274688

Le sem kellett volna fújni, mert nem volt kint.

Előzmény: ivanandras (274684)
pippolinó Creative Commons License 3 napja -1 2 274687

Szép volt fiúk! A bíróknak tpvábbra sem mi vagyunk a kedvencei.Kivéve ha sárgákat kell adni.Knézy is majdnem eltalálta, mert szerinte a 3.helyre jöttünk fel, pedig az imádott fradikáját is előzzük.

c.szektor Creative Commons License 3 napja -2 2 274686

Gratulálok a győzelemhez 

Nem megbántva Dzsudzsákot és Bárányt de miután le lettek cserélve gyorsabban dinamikusabb lett a játékunk

rush01 Creative Commons License 3 napja -1 1 274685

Ha gól lesz belőle akkor varozzák azt is.

Előzmény: ivanandras (274684)
ivanandras Creative Commons License 3 napja -1 0 274684

Nem lehet VAR-ozni egy bedobást.

Előzmény: rush01 (274682)
ivanandras Creative Commons License 3 napja -2 2 274683

Masszív ellenszélben, nehéz ellenféllel szemben, nagyon szar első 20-25 perccel... hatalmas győzelem, bravó, srácok!!!

Szűcs megint óriásit játszott, Dodó pedig pont azt csinálta, mint a Fradi ellen: borzalmas játék, nettó emberhátrány, győztes gól :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!