Jól gondolom, hogy Kocsis ügyében nem volt fellebbezés? Nem látok sehol olyan határozatot, amely megváltoztatná, vagy helyben hagyná az elsőfokú döntést.
Eddig azvolt a baj, hogy nincs pénz.Most van, az a baj.Mit tehetne még ertetek a Mol? Vsgy talán Hernadi veszi a jatékosokat vagy ő állítja össze a csapatot. Itt van Dárdai megis mit szeretnétek?
Aggodalomra semmi ok. Az utolsó fordulóban kell kivívni a bennmaradást, akkor jó érzéssel zárod a szezont. Akkor van baj, ha a kilencvenedik percben nem gól, hanem kapufa. Ilyet is láttunk már.
A VAR az egy szabadon választott gyakorlat: azt néznek vissza amit akarnak, és úgy nézik vissza ahogy szeretnék... Velük biztos hogy nincs előrébb a magyar labdarúgás...
Szerintem Batik játéka Youga beállása után lett jobb. Addig a fejpárbajokat is eléggé 50-50 százalékban nyerte és vesztett. A labda megjátszásoknál pedig ő előre nem játszik csak oldalra és hátra lehetőleg a legközelebbi emberhez, de nagyon sok hibával, mert előre eldönti, hogy kinek passzolja a megkapott (ne talán megszerzett) labdát és akkor is oda rúgja, ha a társa nem megjátszható.
A középpálya Youga beállásával stabilizálódott, mert a megszerzett labdák nálunk is maradtak illetve Amosról szokás szerint lepattantak az ellen játékosai. Innentől két ember játéka javult látványosan. Szűcs sokkal bátrabban belépet a támadásokba, Batikról meg lekerült a labda megjátszásának a felelőssége, így a romboló játéka látványosabban érvényesült.
Kusnyír visszatérésével látványosan erősödött a jobb oldalunk. Sajnálom, hogy Komáromi egyáltalán nem érzi Erik mozgását és nem indul, helyezkedik szélen előre, hogy megjátszható legyen illetve venné észre, hogy Erik támad és megjátszhatóan helyezkedik előre fele így nem csak az alibi vissza passz az opció. Reménykedem, hogy Kocsis figyelmesen nézi Erik játékát és vele támadó szellemüd lesz a jobbszél.
A kapuban Benedek egyre magabiztosabb. Csak így tovább.
Az általam nagyon kedvelt Cibla Flóri most eléggé súlytalan volt. Én már szünetben hoztam volna a tapasztaltabb és labdabiztosabb Somát.
A második félidőben nem nagyon volt kérdés. Kár a kihagyott helyzetekért, mert így végig izgalmas volt.
Lehet sokmindenért szidni Batikot, de ahány labdát elfejelt, az embertelen volt. Nyilván ezért kezdett ő.
Bermejo is jól szállt be, ami azért nem mindig volt így. Ezt Somáról is leírtam volna, de neki gólt kellett volna szerezni. Azt a visszacselt senki sem értette..
Megmondom őszintén, amikor az első 15 percben 10-szer kerültek mögénk, nem gondoltam, hogy kapott gól nélkül hozzuk a meccset. Egyébként szerintem Erdélyi magabiztos volt.
Szép volt fiúk! A bíróknak tpvábbra sem mi vagyunk a kedvencei.Kivéve ha sárgákat kell adni.Knézy is majdnem eltalálta, mert szerinte a 3.helyre jöttünk fel, pedig az imádott fradikáját is előzzük.