Keresés

Részletes keresés

Koleszterin Creative Commons License 30 perce 0 4 271709

Hogyne lenne újdonság.

1. mikor a spanyolok idejövetélről volt szó,arról beszéltünk tőkeinjekció és átvesznek mindent,ehelyett lettek kisebbségi tulajdonosok,akik nagyjából szabad kezet kaptak a nagy csapat körül. Ebből kb gondolhatod az elnök urat és köreit mennyire érdekli a dolog,hogy mondjuk úgy "apróért" átadtak minden szakmai dolgot,sőt az igazgatótanácsba delegált fazon aki képviseli a spanyolokat,már dirigál is egyeseknek.

El tudod képzelni egy komolyabb csapat körül,mondjuk Paris Fcnél a 10% bent levő örmények dirigálnak a Behreini tulajdonosi körnek.  :)))

Ike úr mossa kezeit,átadott mindent,ha szarba leszünk is,max túl ad a tulajdonrészen. Hol van ez attól a szövegtől,hogy évről évre fejlődünk majd és egyre komolyabb,anyagilag is erős klubunk lesz??????????

Viszont igazolni komolyabb játékosokat pénzért szintén nem akarnak( se a többségi tulajdonos,se az újak),így valljuk be kukáznak.

Szima 2,akit ezért szidtunk.

Jött a görög kiesőtől ember,a francia 3-ból és a spanyol kiesőtől is. Tuti minőségiek,mondjuk a lilák szlovén gólkirályához képest,de még az argentin 1ből jövőhöz képest is :D

Aztán mikor játszunk ezekkel,akkor jön a szöveg: " nekünk nem őket kell verni"

Az elnök úrnak és szponzori körének pedig jelenleg nincs akarata vagy pénze igazolni.

2. a fiatalítás remek dolog,ha mondjuk úgy zajlik ahogy ezt sokan hittük,4-5 komolyabb játékos,akinek van spanyol 1 vagy komolyabb spanyol 2 múltja.

1-2 Hoffman kaliberű minőség előre és középre,első osztályú tapasztalattal és hozzú 3-4-5 fiatal. Naa ennek örültünk volna.

Nem ezt látjuk.

3. Nem mindegy ki miért fiatalít,mi ugyan amiatt,mint 5-6-7 éve. 

A fiatalítás oka egyszerű: ne keljen több pénzt költeni,bérkeretet növelni minőségi játékosokra. 

Régen Adejnik,Chukák jöttek a fiatalok mellé ki is estünk. Lutri,ez a játék egy büdös nagy lutri. Vagy maradsz bent vagy nem,de tudatosság semmi nincs benne.

Játékosok elküldése: akinek magasabb volt a bére és nem mondott le róla vagy nem tárgyalt,mehetett a faszba. Ferenczi se a tudása miatt került el innen.

Összeségében ehhez nem kellettek volna spanyolok,mert amit vártunk akadémia teljes megrefomálása nem lesz. Jogilag nincs közük hozzá,számon se kérhetőek,mindenki maradt a helyén,Makray kapott ott új "üdülő" poziciót. A spanyoloknak kb annyira fontos az akadémia,hogy 1-1 tehetséget felfedezzenek,ha van.

A nagy csapat minőségi változáson nem esett át,próbálnak az NB1-es cserepados Kocsisból,Kayebol és Nb3as fiatalokból hirtelen stabil Nb1-es csapatot építeni.

És erre mondod Te és jó páran jó az irányvonal... 

Majd kérdezd meg mondjuk Langot vagy Dombit négyszemközt mennyire boldogok az új irány miatt.

Előzmény: DEBRECENIVSC (271701)
Önnek_igaza_van Creative Commons License 1 órája 0 1 271708

Jó volna tudni, ki milyen folyamatokon keresztül zajlik a játékoskiválasztás most. Ki az aki tárgyal az átigazolási díjról? Az az összeg hova kerül és valóban egy része zsebre megy, nem jelenik meg a könyvelésben? Ugyanez az értékesítéskor, van ennek szabályozott kerete a DVSC Futball Zrt. nél, ha igen azt tudja valaki és elmondja?

Creative Commons License 2 órája -2 3 271707

Nekem is ez jött le, pedig amennyire én tudom, nem erről volt szó. Kíváncsi vagyok, hogy miért alakult így, azt tippelem, hogy Ike beintett és nem adta a tulajdonrészét. Még arra leszek kíváncsi, hogy az önkormi adja-e a magáét.

Meg persze arra, hogy ebben a felállásban a spanyolok mennyire lesznek elkötelezettek...

Előzmény: hallaignác (271706)
hallaignác Creative Commons License 2 órája -2 3 271706

Az eddigi kommunikációból nekem az jött le, hogy a többségi tulajdonos személyében nem lesz változás. Legfeljebb az arányok változnak. Már ha egyáltalán. Mondjuk ennek is meg van az előnye.

.

Előzmény: OnlyLoki (271705)
OnlyLoki Creative Commons License 2 órája -2 4 271705

Engem az érdekelne, hogy az új tulajdonos mikor mutatkozik be... Ja, és az utolsó fordulóban kiharcolni a bennmaradást... Hogy is mondják mostanában: "" ez volt a mesterterv"! 

Előzmény: DEBRECENIVSC (271701)
taccsbíró1964 Creative Commons License 2 órája -3 3 271704

kis k-val kell írni azt a nem magyart

Előzmény: Beaverfieldmarketplace (271703)
Beaverfieldmarketplace Creative Commons License 11 órája -1 1 271703

Kubatov könnyező szemmel mondta, hogy a fantasztikus csoportkör mellett a /kapus/Varga felfedezése a legnagyobb siker. 

Előzmény: ivanandras (271699)
Beaverfieldmarketplace Creative Commons License 11 órája -1 1 271702

Szerintem kezdésre visszatér :)

Előzmény: hallaignác (271697)
DEBRECENIVSC Creative Commons License 12 órája -7 5 271701

Semmi újdonság nincs itt, a többség vészmadárkodik, de úgy tűnik vannak rajtam kívül is pozitívabb hangok, ez örvendetes.

Osztom a nézeted, de nem kell csodálkozni, mert a kígyók kígyóznak, a trollok trollkodnak. Van itt minden mint a búcsúban.

Kár, hogy egyesek már több mint fél éve kiejtették a Lokit, mert így már nem tudom megint kiesni az nb1-ből, vagy igen?

Arról nem mondok semmit, hogy a másik véglet meg az, hogy ide az oroszlánt is, jön majd még 12-13 légiós és hogy egy klasszikust idézzek "irány surány".

Hát igen, az edző elmondta burkoltan, hogy a bentmaradás a cél ilyen általános szöveggel, hogy minden kezdet nehéz, de minden meccset meg akarunk nyerni, jó focit szeretnék játszani, olyat amilyet a keret megenged ...stb. 

Üdítő, hogy vannak pozitív hangok is, de ez a mindenszarizmus, leánykori nevén nihilizmus hű szolgái minimum üldözési mániában szenvednek. Olyan tévképzeteket vázolnak fel, ami szerintük logikus, csak úgy lehet, így fog történni ...stb. Egyrészt várjuk már meg az első etapot, vagy legalább a keret alakulását, hát nem hiszem el, ennyire előre temetni kell valamit, ami még meg se történt. Másrészt szerintem Kusnyír még játszani fog, ha nem így lenne, akkor a vezetőség már lapátra tette volna, hiszen Ferenczit sem "kímélték" (mondjuk én ezt nem bánom). De igen, amellett, hogy már rég kiestünk, még Bárány sem fogja tudni pótolni Babunszkit, hiszen ő az istencsászár ...stb. Rémlik? A liftkezelő, "majd jövőre" milkahuszárok meg ha nem nyernek ellenünk és a MTK ellen, csontutolsók lettek volna a tavaszi tabellán, így a két győzelemmel az előkelő 11. helyet foglalták el. Hátulról a harmadik, azért az nem semmi ennyi pénzzel. Beütött a vidi-kór?

Lyukas még persze a keret, de ettől függetlenül le kellene hűtenie itt magát egyeseknek, ha már az időjárás még nem tette ezt meg. Ez a csapat csupán 3-4 helyen változott a tavaszi 5. helyezett csapathoz képest. Tudniillik ez volt a tavaszi "nyerő csapat": Hegyi - Szécsi, Castegeren, Lang, Hofi, Vajda - Youga, Szűcs, Domingues - Bárány, Maurides

Ebből a csapatból Castegren, Maurides, Domingues és Hegyi távozott. Castegren a "földi" párharcokban erős, de szinte minden másban nb1-hez képest is alulteljesített itt. Maurides dettó, csak ő a légi párharcokban volt kiemelkedő. Domingues és Hegyi más tészta. Domingues kiemelkedett a munkabírásával, a mentalitásával, de a passzjátékban nagyon nem jeleskedett, a másik, Hegyi meg, amit egy kapusnak hárítania kellett azt hárította, nem sok hibája volt, de ezt lehet mondani Pálfiról is, mégis úgy látták a vezetők, hogy kell egy másik kapus. Megmondom őszintén nem vagyok benne biztos, hogy jobb lenne Pálfinál, de meglátjuk. Látom itt a vitát kapuskérdésben, pont, hogy Varga Bence és nem Ádám volt a standard kapusa a Kecsónak a bravúr-ezüst alkalmával és az azt követő szezonban is. Számos elérhető kapust le lehet még mindig igazolni hasonló módon kölcsönbe vagy ténylegesen leigazolni, mert nincs csapata pl: Markek Tamás, Uram János, Kovács Dániel ... stb.

Összefoglalva, nem a bajnoki cím és még csak a dobogó sem lesz cél, ugyanakkor ugyanennyire valószínű, hogy a kiesés réme sem fog fenyegetni. Én nagyon bizakodó vagyok az új projektet illetően. Miért? 1. Bár a spanyol focit úgy ahogy van kidobnám a kukába, de a spanyol fociról tudni kell, hogy nagyon eredménycentrikus. Annyit fog játszatni a csapattal az edző, amennyi "kvalitát" belelát a keretbe. 2. Vélhetően nem teljesen őrült, hibbant, hogy a világ egyik legjobb akadémiájának a vezetői és valszeg jól fizető pozícióját otthagyja egy "ilyen" projektért.
3. A legutóbbi ilyen próbálkozáskor, a Herczeg második érájának a kezdetén, amikor szinte teljes reset volt (a koncepciót illetően mindenképp), akkor tényleg kapkodás volt a jellemző. Így az edzőmeccsek előtt már mondták, mondtátok sokan, hogy ebből kiesés lesz, amire az első tétmeccs még rá is erősített. Aztán egyre jobban összecsiszolódott a csapat és végül simán bentmaradt (5. hely), ráadásul úgy hogy az utolsó meccsen múlt a bronz, majd jött a bronzos szezon. A különbség az, hogy most nem kell egy új csapatot összerakni, a mag adott. A sérültek felépülésével és az új igazolásokkal remélhetőleg továbberősödik a csapat. A másik fontos különbség, hogy azóta több tehetősebb, összetettebb klub alakult ki, így valszeg nem lesz esély odakerülni a top 5-be.
4. Mint volt UP-játékos örülök, hogy a fiatal játékosok fejlesztése és beépítése a cél, remélem minél több fiatal kap majd lehetőséget (Cibla, Bodnár, Szakál/Szakács, Hornyák/Fábián, Nundzsaku és a többiek).

A kialakult, végleges keret és vagy az első 11 meccs után lehet nyilatkozni (vagy siránkozni akinek ez sajátja), már abban a tekintetben, hogy mi várható, hogy alulbecsülték-e ők is mint az örmények az 
nb1-et és hogy milyen focit játszik a csapat ...stb. "Addig nyugavér és csigalom."

Előzmény: LowKey (271672)
dolomita Creative Commons License 12 órája -2 0 271700

A HAON szerint 27éves spanyol balszélsőt igazoltunk, igy hát sajnos beigazolódni látszik az a meglátásom, hogy Vajda lessz a balhátvédünk továbbra, bár ne legyen igazam!

ivanandras Creative Commons License 13 órája -4 2 271699

Igen, bevallom férfiasan, hogy összekevertem a két Vargát.. ez a normálisabb kapus :)

Viszont nagy a baj annál a csapatnál, ahol Kocsis Dominik kezd, ahogyan ez a cserepad is egészen kínosan szar.

Előzmény: Beaverfieldmarketplace (271692)
Gatyabandi2 Creative Commons License 13 órája -3 1 271698

A Lokiblogon van a báttya. :D

Előzmény: Beaverfieldmarketplace (271695)
hallaignác Creative Commons License 14 órája -2 0 271697
Ebcsont42 Creative Commons License 14 órája -2 2 271696
Beaverfieldmarketplace Creative Commons License 15 órája -3 2 271695

Severus te meg miért törölted magad ?

dolomita Creative Commons License 16 órája -2 0 271694

A DVSC hivataloos honlap a monitor fejlécébe új emblémával jeient meg, demégsem érhetőel, tudttok eről? vagy csak nekem kellene valami jelszót be adni? Tudnátokebben segiteni? Előre is köszönöm!

Sósajózsa88 Creative Commons License 17 órája -4 5 271693

Arra nem gondoltál hogy a létszám miatt mindenképpen igazoltak volna??

Már ne haragudj, de majd minden írásod orosz rulett hangulatú... 

Ha 2-3 posztra hozunk még normálisat, jöhet a mennyei.

Silue Batik Kusnyír szinte "új igazolásnak" számít. Erik később. 

Szimpatikus hogy tavalyi bérlet árak vannak, és hogy Gabriella is maradt! 

Üdítő színfoltja a DVSC családnak. 

Előzmény: ivanandras (271682)
Beaverfieldmarketplace Creative Commons License 18 órája -8 7 271692

Kit hoztál volna aki magyar és kapus? 

Nekem pld egyből Varga jutott az eszembe, hogy mozdítható és hozni kellene, még írni is akartam. 

Mert egyértelműen magyar kell a kapuba. 

Szerintem nincsen vele gond. 

Egyébként szerintem 433 szerű spanyolos játék lesz,

Kocsis, Szécsi, Kaye, Nuncsaku, Vajda, Bárány ott van előre, de ide valaki még jönni fog tuti.

Youga, Szűcs, Manzanara, Batik, Szuhodovszki középre.

Ide kellene valami jó, mindenképpen. 

Egy teszkós balhátvédet várok. Aki hátha bevállik. 

Varga - Dacosta, Lang, Hofmann, Teszkós - Szűcs, Youga, Szuhodovszki - Kocsis, Bárány, Vajda 

Cs: Dzsudzsák, Szécsi, Manzanara, Kaye, Mejias, Pálfi, Batik, Kusnyír, Nuncsaku.

Ez sem teljesen reménytelen. 

Nem hinném, hogy ezektől a ZTE vagy a Kazincbarcika jobb lenne. 

De szerintem a Diók és a Várda sem.

Középmezőny teljesen reális 

ChrisRea Creative Commons License 21 órája -4 7 271691

Vajda azért tud annyit mint Domiques megmutatta a szezon végén.

Maurides jó kérdés, de nekem már tavaly is tetszett Kaye, és most  'Nuncsaku' elnyomhatatlan volt az edzőmeccseken ketten kiadnak egy csatárt cserélgetve.

A többi csapat igazán nem gyengült, viszont a Loki sem erősödött - max mentálisan. Az ingyenboltos játékosokkal most óvatosabb a szelekció. 

Ha 3 beválik az érkezőkből akkor közép mezőny  a realitás annyi meg már most megvan szűken.   

Előzmény: Koleszterin (271673)
Kosava Creative Commons License 21 órája -5 10 271690

Én nem értem azt, aki azt írja, hogy mennyit gyengült most a keret. Kire gondoltok?

Megyó - folyamatosan sérült volt
Janika - évek óta folyamatosan ekézte mindenki, hogy mennyire szar
Malinov - sérülések miatt nem játszott sokat, volt egy gólja a Kecskemét ellen, meg egy csúnya gólpassza a Vidi ellen, szerintem őt tudja pótolni Manzanara
Castegren - neki nagyon rosszul ment nálunk, valószínűleg jobb attól, mint amit itt mutatott, Dacosta szerintem jobb lesz
Kocsis Gergő - epizód szereplő volt, én őt mondjuk megtartottam volna, de Mejías vagy Batik be tudja tölteni azt az "űrt" amit hagy maga után
Sztojkovics - perceket játszott tavasszal, nem hinném, hogy őt bárki hiányolná
Maurides - nem igazán tudtam őt hova tenni, voltak ügyes dolgai, de volt olyan meccse, ahol ziccerek sorát hagyta ki
Dominó - őt sajnálja mindenki, hogy elment, ő az egyedüli aki nagyon fog hiányozni

Ha sikerülne igazolni még 2-3 játékost, egy balbekket, egy Domi szintű szélsőt és egy gólerős csatárt vagy egy jól szervező támadó középpályást akkor már előrébb lennénk mint a tavaly ilyenkor. Aztán, hogy ez a keret az őszi tabellához hasonlóan kieső közeli lesz, vagy a tavaszi tabellához hasonlóan felsőházi, az nagyon nagy kérdés, ezt megjósolni most lehetetlen. 

pfffffffff Creative Commons License 21 órája -2 0 271689

Ivanandrásnak akartam 

Előzmény: pfffffffff (271688)
pfffffffff Creative Commons License 21 órája -3 1 271688

SP jó kapus. Gróf szóba sem került volna, ha nem sérül meg 3 a harmadik meccs bemelegítésénél.

Előzmény: Sósajózsa88 (271683)
ivanandras Creative Commons License 22 órája -4 2 271686

Sem Pálfi sem Varga nem lesz harmadik számú kapus. Nekem az a tippem, hogy ha jön Hegyi, akkor Pálfi megy, de az a legvalószínűbb, hogy Varga azért jött, mert Hegyi nem lesz...

Aztán a két NB II-es kapus megverekszik a kezdő pozícióért.

Előzmény: LokiFan16 (271685)
LokiFan16 Creative Commons License 22 órája -2 1 271685

Várjuk Hegyit.

Gatyabandi2 Creative Commons License 22 órája -5 5 271684

És nagyon úgy tűnik hogy a Dominguesért kapott lóvé az meg zsebre lett vágva, és vissza se lesz forgatva. Ez az eddig sem túl erős keret iszonyúan meggyengült és ez a 3 érkezővel se lett sokkal jobb pláne ezek ahonnan jöttek. 

Előzmény: Koleszterin (271673)
Sósajózsa88 Creative Commons License 23 órája -2 2 271683

Szerintem meg a dél amerikai vonal ott nagyon nagy kérdőjel.

Közben már kapusunk is van. 

Szóval nyugodjon le mindenki a picsába xd

Előzmény: ivanandras (271677)
ivanandras Creative Commons License 23 órája -5 2 271682

Tehát akkor elhoztuk a tökutolsó Kecskemét tavalyi cserekapusát, aki annyira jó, hogy a Fradi inkább Grófot szerződtette, amikor Dibusz megsérült...

Mit akarunk mi ilyenekkel?

LokiFan16 Creative Commons License 23 órája -3 1 271681

Az oké, hogy egyben van, de a keret nem erősebb.

Előzmény: Koleszterin (271680)
Koleszterin Creative Commons License 23 órája -4 0 271680

Elfogadom,hosszú az év. Azt meg neked kell elfogadnod,nem indulunk hendikeppel sajna :)

lokifan: Kisvárda egyben van,sajnos.

Közben a fradi kapus hivatalos(sajnos),naa vajon még ma bejelentik-e az új játékost....

Előzmény: LowKey (271675)
ivanandras Creative Commons License 23 órája -2 1 271679

Esiti - 464 perc, több piros lap, mint értelmes megmozdulás

Sajbán - Csatár létére 30 meccs alatt 3 gól

Ipalibo - 969 perc

Sankovic - igen, ő valóban sokat játszott

Safronov - kiegészítő ember volt

Medgyes - Szerintem eléggé szerény képességű játékos, bár tény, hogy inkáb kezdett

A fentiekkel nekem egy Nagy Zsombor, Bakti vagy Krajcsovigy ugyanaz a szint, a migránsokat pedig nem tudni.

Előzmény: LokiFan16 (271678)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!