A kapitális hibából gólt szokott kapni egy csapat. Voltak hibái. Lett volna helyette olyan védőnk, aki nem hibázik semmit egy Paks ellen? Nemcsak nekünk nincs.
Lang nem volt kurva szar. (átlagban) Azonban volt négy! kapitális hibája. Ha egy hétig szorulásod van, egy hétig meg hasmenésed az átlagban jó lehet. Sőt még a csapat legjobbja is lehetsz, de ne mosdassuk a szerecsent, mert nem lesz fehérebb.
Ha a szabálytalanságért, akkor nem kellett volna kihívni a bírót? Így kihívás nélkül csak lest szoktak ítélni nem? Mindegy. Szabálytalanság volt amúgy. Batikot a nyakánál fogva tolták le.
Harcos döntetlen volt, én elégedett vagyok ezzel az eredménnyel és játékkal is. Főleg úgy, hogy Lang is botrányosan gyengén játszott ezúttal. De elbírtuk ezt is és elbírtuk Batikot is, akiről megint majdnem kaptunk gólt.
Camarasát megnézném már és Sissoko is kaphatna játékperceket, mert Dodó meccsek óta nem hoz szinte semmit. Megint nullán van az önbizalma...
Kéne Szűcsre is fiatal alternatíva, el kéne kezdeni beépíteni valakit, mert ő már tavaszra is teljesen készen lesz. Minden meccset végigjátszik, u21-ben is alapember, nem lesz ez így jó.
Értem, hogy kell a meccsprémium Navarrónak, de könyörgőm, hagyjuk már ezt a Bermejót…