Keresés

Részletes keresés

Ebcsont42 Creative Commons License 2 órája 0 1 273191

Dacostának az a pechje, hogy Kocsis játszik előtte. Kocsis lényegesen gyengébben zár vissza, mint a túloldalon Vajda. Tegnap Dacostának is elfelejtett szólni, hogy elindult, emiatt lett majdnem baj a sarkazásból. Guerrero évek óta a legígéretesebb a balvédő poszton, bár Kulbachuk se reménytelen. Navarronál a cserék leginkább adminisztrációs kötelezettségnek tűnnek, bár az is igaz, hogy nem látom a cseréken se, hogy be akarnák megukat verekedni a kezdőbe. Eredményessége a szerzett pontok alapján elismerésre méltó, de a hazai meccseken nyújtott teljesítményen volna mit javítani. Bár ez a keret ezzel a felállással inkább az eredményes focira alkalmas, mint a közönség szórakoztatóra. 

Előzmény: LowKey (273190)
LowKey Creative Commons License 4 órája 0 3 273190

Egy pár gondolat tegnapról.

Ez a Győr nagyon tetszett, tudatos szervezett focit játszanak, végig bírták, nem hagytak minket levegőt venni, nagyon nehéz volt ellenük játszani. Szerintem a végén is ott lesznek elöl.

Az első 15-20 perc olyan volt mint a Fradi ellen, csak kergettük a labdát, de legalább utána sikerült talpra állnunk.

Dacosta szerintem nem annyira rossz mint itt írják páran, voltak rossz megmozdulásai, de jó szerelései is. Azt kellene megértetni vele, hogy azért mert a korábbi balhátvéd évekig 10 méterre védekezett a csatároktól, azért még ez nem elvárás itt Debrecenben.

Guerrero bal hátul egyre jobban tetszik, és nem csak azért mert az elődjénél csak jobb jöhetett.

Soha nem értettem hogy egy csatárt mi értelme van becserélni 2 percre, most sem. Most van két csatárunk még Bárányon kívül a padon, ha azt látjuk hogy nem megy neki, akkor legalább 20-30 percet kapjon már a cseréje.

Vargát az idény végén le kellene igazolni. Nekünk lenne egy megbízható kapusunk, ő meg folyamatosan játszana, ráadásul lekerülne róla a szégyen hogy Fradi játékos. Win-Win.

Komárominak sokkal több lehetőséget adnék, Batiknak még ennél is kevesebbet.

Hol van Camarasa? Ha jól láttam még padon sem volt.

Yougának életfogytig tartó szerződést, de azonnal! Nem tegnap kezdtem focit nézni, de nem emlékszem olyanra hogy valaki gyakorlatilag az összes párharcát megnyeri.

Navarronak vannak furcsa dolgai, például én sokszor a cseréiben nem látok logikát, de egyelőre az eredmények őt igazolják. Nem fogok elkezdeni fikázni egy edzőt mikor a dobogón vagyunk. 

vén lokista Creative Commons License 6 órája -1 1 273189
Igaz,nagy luxus padoztatni!
Előzmény: Mapé (273182)
LowKey Creative Commons License 10 órája -1 2 273188

Az Újpest évtizedek óta egy folyamatos ki nem apadó humorforrás a Debrecen szurkolók számára, erről azért nehezen mond le az ember. Te egy okos intelligens fiú vagy, szerintem meg fogod érteni. 

Előzmény: maribor (273186)
hallaignác Creative Commons License 10 órája -1 1 273187

Senki sem bűntelen, és vannak dolgok amikért vezekelni kell.

Előzmény: maribor (273186)
maribor Creative Commons License 11 órája -2 0 273186

Beteg állatok (talán sertéspestis lehet) vagytok, ha ilyenek néztek.

Előzmény: hallaignác (273185)
hallaignác Creative Commons License 12 órája -1 1 273185

Azt a meccset legkésőbb a 22. percben le kellett volna fújni. Az ilyen kínzást hamarább tiltanám be, mint a szénerőműveket.

Előzmény: ivanandras (273184)
ivanandras Creative Commons License 13 órája -1 1 273184

Aki tévén nézte, előtte a Puskás-dózsát látta... Ahhoz képest igazi csúcsfutball vol, hidd el :)

Előzmény: cassano711 (273180)
Isaac Clarke Creative Commons License 18 órája -4 1 273183

Ez a Kocsis egy hatalmas nagy kamugép játékos. Nagyobb a füstje mint a lángja, de próbálkozzunk csak vele, ha decemberben rúg egy gólt minden pályán töltött perce indokolt lesz.

Mapé Creative Commons License 20 órája -3 4 273182

Hazai pályán miért a 92. percben cserélünk csatárt? Komárominak játszania kellene, eddig 52 percet kapott, Dacostát meg el kell felejteni.

Ebcsont42 Creative Commons License 21 órája -3 0 273181

Most értünk haza. Ez a 11-es inkább volt egy közvetett szabadrúgás befele. Támadóink nincsenek, a védelmünk viszont patent (tavalyhoz képest mindenképp). Dacosta nem úgy jó, ahogy elsőre gondolnánk. A szögleteink rejtélyek. TilcsákbejaVÁRT!

cassano711 Creative Commons License 21 órája -2 5 273180

Én félig tele akarom most látni a poharat. Nagyon labdabiztos, NBI-es szinten képzett játékosai vannak a Győrnek.

Nem rossz ez az iksz, akkor sem ha bosszantó, hogy egy ilyen 11-essel egyenlítettek.

Az eldő félidő elég pocsék volt mindkét csapat részéről,  már ha mondjuk egy semleges néző otthon a tv előtt nézte biztosan nem szórakozott jól, de az látszott hogy a mai Győr fogható.

Dzsudzsi pont a legjobbkor villant, a Győr nekem olyan volt végig mintha 60-70%-on menne csak, nem voltak élesek.

Az iksz reális, győzelmet talán egyik sem érdemelt.

Elég jól állunk továbbra is a táblázaton.

hallaignác Creative Commons License 23 órája -3 3 273177

Szerintem ez egy derekas döntetlen volt. A végére az ETO jobban bírta erővel. 

Előzmény: ivanandras (273176)
ivanandras Creative Commons License 23 órája -7 0 273176

A meccs előtt, de még félidőben is elfogadtam volna ezt az x-et, de ez így nagyon fájdalmas. De igazából a játék képe alapján ennél többet nem érdemeltünk... Lang faszsága, Navarro idiotizmusa, hogy Dacostát játszatja és ha nincs Varga, ez sima vereség.

Akkora területek vannak állandóan Dacosta oldalán, hogy borzalmas... Nem értem, miért kell őt erőltetni. Ahogy Gordic becserélésére is nehéz magyarázatot találni, de Batik is lehozta 0 jó megmozdulással a játékidejét. Közben pl. Camarasa már a padon sem volt, Soma és Komáromi pedig csak koptatják azt. De Bárány is ziccereket hibázik és bármennyire nem megy neki a játék, se Sissoko, se a szerb nem kap lehetőséget - utóbbi mondjuk a padon sem volt. És nem látja, hogy a 80. percben már semmire nem megyünk Dodóval.

Bravúr, hogy ezzel a kókler edzővel a 3. helyen töltjük a válogatott szünetet, félelmetes, mennyire nincs érzéke a cserékhez.

hallaignác Creative Commons License 23 órája -3 3 273175

Amennyiben a tizenhatoson belül a védő kézzel ér a labdához az az álmoskönyv szerint tizenegyes. Kb. Mióta a tizenegyest feltalálták.

Előzmény: samyadler (273172)
ivanandras Creative Commons License 23 órája -6 0 273174

Ez kétszeresen is az volt. A lökés is tizenegyest ért és a kezezés is. Nem természetes testhelyzetben volt a keze, tökmindegy, merre bámult és mit csinált.

Előzmény: samyadler (273172)
pippolinó Creative Commons License 23 órája -4 2 273173

Kocsist, mikor akarja cserélni?Baloldalon állandó létszámfölényben vannak.

samyadler Creative Commons License 23 órája -3 1 273172

Ez mióta volt 11-es????????!??????????????????????

ivanandras Creative Commons License 23 órája -2 1 273171

A jobbhátvédünk sarkazgat az ellenfél alapvonalától 30 méterre... úristen.....

ivanandras Creative Commons License 23 órája -4 2 273170

Istenem, bazdmeg....

Lang fél pillanat alatt két tizenegyest hoz össze. Zseniális, persze, el kell fordulni a labdától és hadonászni.

ivanandras Creative Commons License 23 órája -3 1 273169

Esküszöm, épp le akartam írni, hogy Balázs meccsek óta nem sokat tesz hozzá... :)

ChrisRea Creative Commons License 24 órája -2 1 273168

szerintem próbálják fogni a Győrt, jobban tartanak tőlük mint tőlünk. más magyarázatot nem látok hogy hazai pályát fújnak nekünk.

ivanandras Creative Commons License 24 órája -2 1 273167

Youga viszont nagyot játszik!

ivanandras Creative Commons License 24 órája -3 1 273166

Dacosta továbbra is pocsék és Guerrero is sorra adja el a labdákat. Mindemellé még gyámoltalanok is vagyunk szokás szerint.

hallaignác Creative Commons License 25 órája -3 0 273165

Szia Uram! Szlovén gólkirály nem kell?

Attól tartok, hogy ezt a csodálatos Dinamó Zágrábos edzőt hamarabb kibasszák, mint kéne. 

ivanandras Creative Commons License 1 napja -8 0 273164

Azért abból a tegnapi meccsből ne indulj ki... eléggé gyanús volt az MTK játéka.

Előzmény: ChrisRea (273163)
ChrisRea Creative Commons License 1 napja -3 1 273163

Sós amilyen kutyaütő volt legutóbb itt eszem megáll, varázsgombát evett mint szupermárió ?

Barcika így összegereblyézve nagyobb siker mint a UTE eddig.  Saját szurkolókat kérdezve mindenképp. 

pippolinó Creative Commons License 3 napja -3 0 273162

Akkor gondolom a fiatal rúgja neki oda, ha ő az átvézelt mutatja meg.Mert ha megmutatja akkor fogja tudni.Ezeknek a "fiataloknak "mar az első csapatban kéne helyet követelni, nem a labdaátvételt kéne megtanítani.Vagy az u8-nak fog tartani egyéni képzést?Kb. Ott kell megtanulni a labdaátvetelt futtában.

Előzmény: hallaignác (273159)
Ebcsont42 Creative Commons License 3 napja -3 0 273161

Nézd, Ő most nyitott szájjal bement abba a bizonyos erdőbe. Végülis joga van hozzá..

Előzmény: hallaignác (273159)
hallaignác Creative Commons License 3 napja -3 3 273159

Nem a játékos megy negyven métert, hanem a labda. Szerintem ezt mára engedd el. Bár közöm tényleg nincs hozzá.

Előzmény: pippolinó (273158)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!