Ezt megtehettétek volna a bajnokság végén is.Akkor lehet megkeressük Hegyit.Nem akarom felmenteni a balfasz vezetőségünket, mert mindentől függetlenül Hegyit le kellett volna igazolni.Varga bajnokság végén úgyis visszament volna.De szerencsére van egy jó edzőnk, aki bízom benne, megoldja a kapuskérdést is.
Mióta Dibusz nincs, számítani lehetett rá, hogy Vargát visszahívják. Feltételezem tárgyaltak néhány szóba jöhető kapussal, azonban Varga mögé senki nem jött volna szívesen. A magyar bajnokság szervezése olyan, hogy minden szezon elején lemegy kettő-négy forduló, mire vége az átgazolási szezonnak. Nem lehetetlen küldetés.
Nem megbántva senkit, de ez nem egy szeretetszolgálat. Minek rizikózzunk a Soroksárból, ha van egy jó kapusunk, akit vissza is rendelhetünk?
Az illetékes stábtag nálatok is elgondolkodhatott volna azon, hogy ha sérült Dibusz és lehetőségünk van visszahívni Vargát, akkor legyen egy B opció a talonban.
Hasonló esetben ti is a biztosabb megoldás mellett döntenétek... Mert profik vagytok.
Megtehették, megtették. Felesleges őket anyázni. Hasonló helyzetben mi is ezt tettük volna lehet.
A kérdés az, hogy Varga jól járt-e? Esetleg pár meccsen lehet kiszorítja Grófot, de ez sem biztos. Aztán visszamegy Dibusz és versenyezhetnek majd Gróffal, hogy ki üljön a padon. Nem tudom meddig van szerződése, de ezek után nem biztos, hogy akar majd maradni.
Fölényeskedő hozzászólás, csak a szokásos fradista tempó. Én nem vagyok benne Dibusz segglyukában mint te, így nem is tudok róla lófaszt se, nem is érdekel. Amit írtam magánvélemény volt. Viszont téged egyébként a lőtéri kutya nem kérdezett semmiről. Segítek, ez a Loki Fórum, a zöld topic nem itt van. Szívesen!
Tojunk Dibuszra.Vigyetek Gróf mögé a Soroksárból.Óriási szemétség a kezdés előtt ennyi idővel elvinni Vargát.De hát mindent be kell vetni, ha már a pályán nem megy.
Vagy Balogh Jancsó! :) Viccet félre téve, a kapuban valószínűleg magyar kapust kell majd beállítani. Kik jöhetnek szóba a 3 fiatal kapusunkon kívül? Demjén Patrik az MTK játékosa jelenleg, szóval nem hiszem, hogy ő opció.
Szerintem örüljünk a sok összeszedett pontnak ősszel, egyelőre nem vagyok túl bizakodó a tavasszal kapcsolatban. Varga off, Kocsis 4 meccs off, az egy szem Bárányt előről szintén vinné az ügynöke.. legalább a barcika,nyir1,dvtk tisztes távolságban vannak.
Várható volt, hogy Ádámot visszahívja a fradi... Két kérdés merült fel bennem ezzel kapcsolatban: - miért kötünk olyan szerződést, ami lehetővé teszi, hogy a kezdő kapusunkat január közepéig (!!!) bármikor visszarendelheti az anya egyesülete? Úgy, hogy január 25.én már kezdődik a bajnokság. Magyarán a kezdés előtt 10 nappal kibaszhatnak velünk. Meg is tették... - a másik ehhez kapcsolódóan, hogy miért nem lépte meg ezt a fradi decemberben? Szerintem már akkor is lehetett látni, hogy Dibusz nem fog felépülni. Ehelyett mi elvittük Vargát edzőtáborba, lecsúsztunk Hegyiről, és most ott vagyunk, hogy van 3 rutintalan kapusunk...
Szerintem Engedit nem első számú kapusnak tervezzük.
Ha nem jön senki, akkor Pálfi lesz az valószínűleg. Ő már védett az NBI-ben is ,ha nem is sokat.
Kiesni már nem fogunk, a nemzetközi kupa nem tudom mennyire opció. Most lehet esetleg a jövő csapatát is elkezdeni építeni. Persze ha cél a nemzetközi, akkor kell egy kapust hozni.
Fradinál már volt angol szál és mi lett a vége? Boby go home, de legalább az Andrássyn ment pár évig a borkaizás. Semmi különbség nem lesz a kettő között csak annyi, hogy nálatok majd az Aranybikában fog ez megtörténni. :D