"Leforditom: a magyar és fiatal szabály kamu az így kifezetett pénzekre nincs fedezet ezért büntetésekkel ellentételezi az mlsz.
jó ha szezon végén nullszaldóra kijönnek a klubbok és nincs se nyereség, se veszteség."
Ha ez tényleg így van, akkor tök egyszerű a megoldás. Ha az Ultrák tényleg utálják az emeleszt, akkor elég csendben maradniuk a meccseken, és legkésőbb november környékén CséeS már a Naptévében fog személyesen könyörögni egy kis zsidózásért..:)
"Az 1. forduló szabálysértései kapcsán meghozott döntések mellett a FEB a 2. fordulóban történt szurkolói rendzavarások, rasszista megnyilvánulások, megbotránkoztató bekiabálások miatt eljárást indított az alábbi sportszervezetekkel szemben: ETO, Újpest, FTC, DVSC, Békéscsaba, Honvéd."
Gyengécske meccs volt. A két fejes gólon kívül egy-egy kapus bravúr mindkét oldalon, egy DEAC kapufa, egy komolyabbnak tűnő sérülés a Lokinál (Hornyák). Felépítésben, testsúlyban(tömegben), évek számában óriási különbség volt a két csapat között. Ez a játék képén is meglátszott.
hagyjuk már ezt: eddig volt levédett "szárnyaskerék" meg csengeri örökös nő -volt már pár igazmondó
Münchausen báró a hajánál fogva kihúzza magát a mocsárból...100bolha ha egyszer de előadták ezt a produkciót.
nekem meg ez, hogy lehetett volna ez:
"Átlettünk verve! Átvertek minket! Üssenek agyon! Fogjunk össze a büdös úristenit, belebolondulok! és már akkor is:
"Fiatal barátom az ukránokról nem akarok semmit mondani, mert még a bíróságon kötnék ki. Elvtelenül mocskos módom megfosztottak minket a lehetőségtől" - mondta nyilatkozata közben többször könnyeivel küszködve egyre hangosabban a volt kapitány.
Én nem lepődnék meg Szuhodovszkin. Nem is nélkülözhetetlen itt és szerintem nem is érzi jól magát. Olyan mint a szobabicikli. Drágán vetted, de szobainasnak használod. Én is túladnék az enyémen már harmadáron pedig kurva jó. Aztán Djurasekkel te sem számolsz. Az esetleges harmadik pedig Kocsis vagy Vajda lehet.
Egyrészt két-három ember elmehet még az átigazolási időszak végéig, másrészt több a variációs lehetőség. Már úgy értem, hogy nem a létszám miatt, hanem jobban az ellenfélhez lehet igazítani a felállást és a meccs közbeni beavatkozási lehetőség is bővül.
Tavaly azért jártunk úgy, hogy azért hívtunk az ifiből fiúkat a keretbe, hogy ne legyen üres a pad. Mindenki tudta, hacsak nem lesz négy-öt sérült az adott meccsen akkor nem fognak beállni.
Szerintem 2 fix elem van most, Youga és Szűcs, a maradék 3 pozícióra van Vajda, Batik, Dzsudzsák, Komáromi, Szécsi, Szuhodovszki, Kocsis, Gordic, Bermejo, Manzanara és Djurasek, bár utóbbival kár számolni.
Ez azért így 10-11 játékos 3 posztra, ami picit soknak tűnik. Balázs most stabil kezdőnek tűnik és szerintem Komáromi sem a padra jött. Marad a jobb szél, mint kérdés.
itt nem az mlsz pénz ami miatt kell hanem a kiemelt akadémiai milliárdok miatt úgye ezen megy a felháborodás, hogy 3+2 kell míg a nem kiemelt akadémiáknak 4+1