Keresés

Részletes keresés

DEBRECENIVSC Creative Commons License 3 órája -1 0 270729

Biztos így van, ha te mondod, csak fogalmam sincs miről beszélsz. Így nem tudom, hogy mit is nyertem? De legfőképp azt nem, hogy miről kellene leakadni?

Előzmény: hallaignác (270726)
Laci-papi Creative Commons License 3 órája -1 0 270728

idézet az NSO 19.27 órai bejegyzéséből.

Nestor El Maestro Makray Balázs, a labdarúgó NB I-ben szereplő Debreceni VSC-t működtető DVSC Futball Zrt. cégvezetője elmondta, a bennmaradás kiharcolásával automatikusan egy évvel meghosszabbodott Nestor El Maestro vezetőedző eredetileg 2026 nyarán lejáró szerződése.

Makray Balázs, a DVSC Futball Zrt. cégvezetője a dehir.hu-nak adott interjút, melyben elmondta, a 42 éves tréner eredetileg 2026 nyaráig érvényes szerződése a Loki élvonalbeli tagságának megőrzésével egy évvel meghosszabbodott – szúrta ki az m4sport.hu.

Nestor El Maestro novemberben vette át a Debrecen irányítását, azóta 21 bajnokin ült a kispadon, és 25 pontot szerzett a csapattal. A mérlege 7 győzelem, 4 döntetlen, 10 vereség volt az idényben, a bennmaradást az utolsó fordulóban harcolták ki a piros-fehérek, akik 3–0-ra nyertek az így búcsúzó Fehérvár FC otthonában.

Mint az interjúból kiderült, a mostani keret jelentős részének érvényes szerződése van a következő szezonra, vannak olyan futballisták azonban, akiknek lejár a kontraktusa, így velük is el kell kezdeni az egyeztetést a következő hetekben. Makray neveket nem mondott, de a Transfermarkt szerint a kölcsönjátékosok (Hegyi Krisztián, Maurides, Arandjel Sztojkovics) mellett Ferenczi János, Gonda Suicsi, Megyeri Balázs, Szécsi Márk és Dzsudzsák Balázs szerződése is június 30-ig érvényes.

OnlyLoki Creative Commons License 3 órája -1 0 270727

Látom, reggel óta ki lett innen moderálva a politikai tartalom. Sajnos, nem tudtam követni az eseményeket. Pedig, ha értékes diskurzus zajlott, akkor nem biztos, hogy ilyen mellékszálakat ki kell egyelni. 

hallaignác Creative Commons License 6 órája -1 0 270726

OK. nyertél. (Már ha ezt győzelemnek éled meg.) Ennek ellenére leakadhatnál te is a témáról, mert ami az egyiktől gyászos, az a másiktól is.

Előzmény: DEBRECENIVSC (270719)
Karl Renar Creative Commons License 11 órája -2 1 270724
Karl Renar Creative Commons License 11 órája -2 1 270723
Leszi51 Creative Commons License 12 órája -5 0 270722

Vau vau

Előzmény: Té (270721)
Creative Commons License 12 órája -1 2 270721

A lőtéri kutyát nem érdekli, hogy te min röhögsz, vagy mit hiszel....

Előzmény: Leszi51 (270717)
DEBRECENIVSC Creative Commons License 12 órája -3 3 270719

Úgy látom, törlésre kerültek a politikai tartalmú kommentek (legalábbis egy részük). Közben látom, hogy a delikvens kikéri magának, és azt állítja, hogy csupán azért törölték ezeket, mert rossz színben tüntetik fel a kormányt. Feltenném a költői kérdést, itt ezen a fórumon, ő és társai mikor tették az ellenkezőjét? Nincsen alja a gyagyaságnak?

Ha gondolkodna egy kicsit, rájöhetne, hogy eddig és azóta sem volt (valamiért) baj azzal, ha ők politizáltak és szajkózták az unalomig ismételt paneleket – még akkor sem, ha az ostobaság, blődség –, amíg ott van mellette az 'nb1' meg a 'foci' és egyéb kulcsszavak, akkor valahogy, valamiért maradhat. Nyilván vagdalkozás a fociból a politikába a politikából a fociba, nem egy szerencsés dolog, de szerintem a gond ott kezdődött, amikor pellengérre került a "független" értelmiségi propaganda fogyasztóinak értelmi szintje.

Tehát az állításával ellentétben itt épp az ellenzék lett kifigurázva, méghozzá a reprezentatív helyi képviselőjén (rajta) keresztül, egy aktuális politikai hot topic kapcsán. A másik témában, meg még neki, illetve annak az oldalnak adtam igazat, csak a prekoncepcióm, előfeltételezésem az volt, hogy nem tudják miért,és  hát eddig nem sikerült bizonyítani az ellenkezőjét.  

A moderáció jogos volt – viszont nem alapos. ( #270675 #270691, mert én ezekre írtam, amit írtam, nekem még megvan a kommentem egy másik ablakban, nincs "frissítve", szerintem több tényt tartalmaz, mint az illető ilyen irányú kommentjeinek összessége, de biztos más okok is lehetnek a háttérben, hogy az egyik maradhat, a másik meg nem, mert az egyik tényszerű, így elgondolkodtató, a másik meg mese habbal a "pulyáknak" )

Pedig megnéztem volna, hogy mit reagált a delikvens - ha reagált egyáltalán -, mert amit elsőnek válaszolt, az kevés volt mint medvesajtban a brummogás. Ha volt vagy van megoldás azt, azért még megvárnám, elég csak macskakörmök között idézni a részt, abból tudni fogom, hogy "értve van", nem kell külön kommentálni. 

"Stultorum infinitus est numerus."

ChrisRea Creative Commons License 12 órája -2 1 270718

Leírtam már korábban amikor átnéztem eredményeket összefoglalókat hogy Blagó kis kontingense 

cooperative alkalomadtán az NB1 jugoszlávjaival  tavaly áprilistól erősen megkérdőjelezhető meccseket produkáltak oda-vissza Újpest, Fradi, Diósgyőr stb.

Pont úgy néz ki hogy iparilag átmentek tippmix bubusba - ha ez igaz -pl Fradi szerb edző meg se várja a bajnoki éremosztást (volt-e ilyen a történelemben?)-

akkor ha Maestro - és vélhetően levette hogy dolgozik a balkáni góltotó, amint lehetett meglépte amit szezon közben igazolási -kapuig nem tudott volna.

Kivette a romlott almákat a kosárból.

talán egyszerű gondolkodás, de olyanokkal vetélkedik minthogy Dzs egymaga 8-ellen buktatta meg újpesten 

(ezt amúgy steverushnak de nem akarok ezen tovább rugózni, csak nem értett egy alapvetést történetből ) 

Előzmény: hallaignác (270679)
Leszi51 Creative Commons License 12 órája -4 2 270717

Én azon röhögök, hogy mindent is tudsz vagy tudni vélsz!

A vezérek (Dzs, Ike) mozgásáról lehet írni?

Vagy azt is törlik?

Előzmény: Té (270714)
am83 Creative Commons License 13 órája -3 4 270715

Ha nem lett volna a NER - vagy legalábbis nem érdekli a foci a legfelsőbb kört, akkor valószínűleg mi most kb. 12-szeres bajnokcsapat lennénk.

Előzmény: Zolcsi2.0 (270697)
Creative Commons License 14 órája -1 2 270714

Még azon röhögnél csak igazán, bár lehet nem őszintén.....

Előzmény: Zolcsi2.0 (270713)
Zolcsi2.0 Creative Commons License 14 órája -1 0 270713

Ki a modi?

Előzmény: Té (270712)
Creative Commons License 14 órája -2 3 270712

Röhögni fogsz, a modi pont veled van egy politikai platformon...

Előzmény: Törölt nick (270707)
Koleszterin Creative Commons License 15 órája -6 2 270711

Hasonló vége lesz a Vidinel is. Vagy átveszi a város kis időre és értékesíti vagy raszolnak Garancsira ,hogy egy évet még vidd. Attól az Izrael imádó kamu jobbos Viktortol fugg.

Szima szerette a focit,Garancsi nem. Az egyik,mióta eszemet tudom jatekgepekkel foglalkozott,a másik 2056-ig ingyen élősködik 5 kaszinobol. Csak úgy puszika évi 10 milliárd nyereség,úgy szerintem kaszinó közelébe se járt még.

Közpénz csap jó oldalán kell allnia,mert abból él vagyonosodik,15 éve a 100 leggazdagabb magyar közt se volt.

Előzmény: LokiFan16 (270700)
hallaignác Creative Commons License 15 órája -1 0 270710

Én mit mondtam?

Törölt nick Creative Commons License 15 órája -6 2 270708

Kész, befejeztem!!!

SEMMI vállalhatatlant nem írtam, engem aztán nem fog egy senkiházi kimoderálni, mert pl. leírom, hogy Habony Árpádnál kötött ki a debreceni és a nyíregyi koncesszió. Pont ehhez a kocsmaasztalhoz tartozik és semmilyen moderálási alapelvet nem sértek vele, kivéve hogy ha az lényeg, hogy nem lehet a Fityiszt rossz színben feltűntető megjegyzést tenni.

Bocs, de én nem ezen a pályán játszom.

Sziasztok, jó volt veletek, de én így nem tudok itt kommentelni.

Törölt nick Creative Commons License 16 órája -7 1 270707

Ez meg mi a fasz volt, a Hajrá Loki kocsmaasztalnál ki moderált ki azért, amit leírtam? 

Elmentek ti a büdös picsába.

LokiFan16 Creative Commons License 17 órája -1 0 270700

Teljesen más a két sztori. Szima nevezett a másodosztályra és nyugodt szívvel vállalta volna az egészet. 

Előzmény: hallaignác (270693)
Zolcsi2.0 Creative Commons License 18 órája -1 4 270697

Tuti komolyan gondolja.....

Még a revolvert is Cser-Palkovics tarkójához nyomta. Június 06-ig lehet az NBII-re nevezni. Ha nem teszi meg, akkor a megyei II- ban lehet folytatni.

Fehérváron rengeteg cég van, biztos meg tudják oldani a klub működését. Mondjuk nem NER szinten, de akkor is lehet egy stabil NBII csapat, és ha majd jobban állnak, visszatérhetnek.

Előzmény: Té (270688)
hallaignác Creative Commons License 27 órája -2 1 270693

Na ezért volt értelme a Kósa-Papp-Szima "tárgyalásnak" és gyors megegyezésnek.

Előzmény: Karl Renar (270692)
Karl Renar Creative Commons License 28 órája -3 2 270692

Úgy látom, folytatódik az üzengetés.

Ha ez így megy, ebből még NB2 se lesz a Vidinél. 

Mennyire jó, hogy ezt mi Loki-szurkolók külsős szemlélőként "élvezhetjük".

Előzmény: Sheverush (270691)
Törölt nick Creative Commons License 29 órája -8 2 270691

Nem az a kérdés, hogy Garancsinak milyen a viszonya Orbánnal. Hanem az, hogy Cser-Palkovicshoz milyen a viszonya a NER-nek. Ő ugyanis a legkritikusabb Fideszes politikus, valszeg túl sokat beszélt kifelé, aki őt üti, már nem a NERt üti. Persze az egész jelenség mégiscsak már egy NERen belüli törésvonal, csak egy kávét kérek. 

Előzmény: OnlyLoki (270686)
Törölt nick Creative Commons License 30 órája -5 0 270690

Értem a célzást, de revideáltam az véleményem, beláttam, vágyvezérelt volt. 

Előzmény: Té (270687)
Törölt nick Creative Commons License 30 órája -6 1 270689

Azért az megvan, hogy miért változtata meg saját nevét Jevtic előbb Smithre majd Maestróra? Mert nem akarta a délszláv háború miatt, hogy neki is "-ic"-re végződő neve legyen, szégyellte, hogy egyből levágják, hogy ő is szerb. Ez a szociálpszichológiában az identitáskríziskor (minden kamasz átmegy egy identitáskrízisen, de van aki később is, külünösen, ha stigmatizált csoport tagja) gyakran fellépő jelenség, amikor valaki új környezetben, élethelyzetben átértékeli a identitásait és van, amit leválaszt, eltávolít (identitiy distancing). Azaz nem azt választja, hogy megküzd a csoportot sújtó stigmákkal, hanem egyéni mobilitást követ (otthagyja a csoportot). Engem nem nagyon érdekelnek az etnikai magyarázatok, mert az agyam marhára nem erre a srófra jár, de azért a névváltoztatás nagyon komoly és demonstratív üzenet arról, hogy neki ez mennyire fontos volt. Neked milyen lelkiállapotban kéne lenned, hogy megváltoztasd a magyar vezetékneved, mert cikinek érzed, hogy magyar vagy? És én még el sem ítélem érte, csak lehetséges magyarázatként elfogadom, hogy miért kerültek szisztematikusan a partvonalon kívülre Dreskivic, Lagator, Stojkovic.

(ChrisRea két példát hozott a Szófiából, de abból az egyik koszovói albán... Azaz maradt egyetlen délszláv alapjátékosa a a Lokiból és a Szófiából, ami a két csapat földrajzi elhelyezkedését tekintve már inkább szabályt erősítő kivétel, mint a szabályt megdöntő adat.)

De ez az egész, mint mondtam, nem lényeges kérdés, félrevisz.

Szerintem az igazán fontos döntés nem az lesz, hogy marad-e El Maestro. Felőlem maradhat is, láttunk jobbat is nála, de sokkal-sokkal rosszabbakat is. Egy bajnokcsapat edzőjét sohasem szabad lebecsülni (kivéve ha olyan mint a Fradi bajnoki címei). Majd - remélem - Cordón eldönti. A lényeg pedig az, hogy mit akarnak kezdeni a klubbal/akadémiával az új befektetők, ki hozza meg az új döntéseket az igazolásokról meg bővebben a sportszakmáról, mennyi pénze van valójában a Five Elvennek, és ebből menyit akar itt megforgatni. 

Előzmény: hallaignác (270679)
Creative Commons License 30 órája -4 1 270688

De ismerős ez az 1 Ft-os szöveg. Csak lehet, hogy Garancsi komolyan is gondolja....

Előzmény: hallaignác (270680)
Creative Commons License 30 órája -4 0 270687

Ehhez szerintem nem kellett górcső alá venni az NB1-et. Annyira egyértelmű, hogy milyen következményekkel járt volna a Felcsút bajnoki címe, hogy még a Holdról is látszik... :-)

Előzmény: Sheverush (270675)
OnlyLoki Creative Commons License 30 órája -4 0 270686

Az egész szezon arról szólt, hogy ki akart szállni a Fehérvárból. Az elmúlt években 5 milliárd forint mínuszt halmoztak fel, Garancsi csak Orbán Viktor kedvéért finanszírozta, a focit vastagon letojja. Ezen felül volt pár szakmai igazgató, aki felültette, és igencsak elege lett. Aztán hogy Viktorral milyen most a viszonya, az is egy jó kérdés a történtek fényében. 

Előzmény: hallaignác (270682)
hallaignác Creative Commons License 1 napja -4 0 270685

Azt értem alatta, hogy nyíltan neki ment a polgármesternek. Nem többet és nem kevesebbet.

Én személy szerint várom az új Szimát. Az sem baj, ha nem tudom kimondani a nevét, de akkor mégis csak kevesebb lesz, mert érzelem nem lesz benne.

Előzmény: LokiFan16 (270684)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!