Konkrétan a Lokisectionben beszéltek a FECről úgy, hogy óriási célok és célozzuk be a nemzetközi kupákat, de akár még ennél feljebb is tehetjük a lécet és hasonlók.
Na várjunk.... Tehát szted a Bilbao az egy fos? Mármint utánpótlás nevelés terén hát jah csak a világ egyik legjobb balszelsojet neveltek K... Európa bajnok épp ha szted ott puszira lehet vki vezető ne rohogtess már
Azért jópáran itt a fúrumon és máshol(lásd Lokisection nevű vlog, ahol a szakértő úr Guardioálával hozta párhuzama az ismeretlen spanyolt) is jóval az egészséges optimizmus feletti várakozással tekintenek a jövőbe.
senki se mondta, hogy hasra kell esni, abszolút benne van, hogy felsül a felnőtt fociban, DE! ne kezdjük már el előre temetni, basszus valahol el kell kezdeni. Nyilván számolnak azzal a lehetőséggel, hogy nem lesz jó edző, de bíznak annyira a leendő keretben, hogy egy rosszabb edzővel se essünk majd ki. Persze ez csak feltételezés de logikus is lehet.
"Európa egyik legjobb akadémiája"-ezt azért sok akadémiára rá lehet sütni :)
Velimir Zajec-megvan ez a név? A Dinamo Zagreb futball akadémiájának vezetője. 36 szoros horvát válogatott, vezetőedzőként dolgozott a PAOK-nál, a Dinamo Zagrebnél és a Portsmouthalnál is. Ez már pedigré.
Huszti idejött 0 tapasztalattal(komoly játékosmúlttal), itt ostorozta a "tisztelt" nagyérdemű, most pedig hasra kéne esni, mert egy spanyol akadémia vezetője lett a zavaros háttéreű klubunk edzője?
Mivel mi vagyunk az első csapata ennek a start up cégnek, és nem csak egy "0km-es edző (aki ráadásul az egyik legjobb európai akadémiának volt a vezetője) jött, hanem egy teljes profi spanyol stáb, már vöröstszelnök leírta az előbb, hogy kik ők, csak olvasgatni kéne figyelmesen, nem ideböfögni a sok "okosságot".
Addig tűnt komolynak ez a Five Eleven, amíg be nem ütöttem a nevüket a Googlebe és kidobott 0 találatot.
Eltelt egy hónap a szezon befejezése óta, azóta semmi nem történt azon kívül, hogy idehozott valaki(mivel nem volt bejelentve a tulajdonosváltás azt se lehet tudni, hogy ki) egy 0 km-es edzőt és egy spanyol légióst.
Pénzük megvan hozzá 6-8 milliárd euróról beszélhetünk velük kapcsolatban, de ha ennek csak a negyede akkor is 1.5-2 milliárd ha megnézed kik dolgoznak most ott akkor azt látod hogy volt spanyol liga pénzügyi fejesek 2 is... Szakmailag: betis, Bilbao akadémiai vezetők.... Cordon se volt kis név szóval nem futottak még embereket tudnak és fizetnek meg...
senki se hiszi azt, hogy Reál féle story lesz ebből :D de ez is ilyen tipikus gondolkodás, ha már vki reménykedik, hogy végre kis fejlődés indul nálunk és talán elérhetjük a Fradi szintjének a FELÉT! Akkor már átesünk a ló másik oldalára és full utópiás BL-t nyerőt viziónáló csapatban gondolkodó embernek nézzük a másik. A másik vonal meg a szar minden, kukázunk ugyis, marad minden így ahogy van. Azt nem is lehet feltételezni, hogy a 2 között is lehet egy lehetséges út, ami akár reális is lehet, de amúgy én is úgy vagyok vele, hogy hiszen ha látom.
Azért a 0 Kmes edző közt van különbség ha a magyar is a VILÁG egyik legjobb akadémiáját vezette volna 3 évig és fejlesztette volna a tudásával akkor itt olyan Halleluja hangulat lenne hogy besza behu
Véletlen se az a hülye, aki itt delíriumos tudatállapotban azt vizionálja, hogy Real Madrid színtű csapatunk lesz következő szezonban, mert itt vannak a "spanyolok". :) Ha Mészáros Lőrinc vette volna át a klubot, idehozott volna egy olyan magyar edzőt, akinek 0 felnőttmeccses tapasztalata van, most itt röfögne ugyanez a félnótás, dilettáns banda :)
Én, és legtöbben nem tudunk semmit róluk, nekem még nem bizonyítottak semmit sem. Még egy árva mukkot nem nyilatkoztak, majd talán 1 hét múlva ha a hírek igazak. Igen, tele volt kóklerrel az egész magyar labdarúgás az elmúlt évtizedekben, sajnos nagyon óvatos a szurkoló hogy kinek higyjen el és mit. Én ameddig nem történik valami olyan esemény amire felkapom a fejem és azt mondom hogy na ez igen, addig mondhat bárki bármit, nem élem bele magam. De remélem hogy nektek lesz igazatok én ezt tiszta szívből kívánom.
Nem tudlak amúgy hibáztatni, amik a hazai futballban történnek mostanság az a legtöbb embernek még kis túlzással felfoghatatlan. Soha se voltak még itt olyan tulajdonosok akik nem csak tőkeerősek (Szimát ne vegyük ide, ő kis hal a nagyokhoz képest) de nem sajnálják a pénzt a klubjukra fektetni. Az első ilyen a fradi volt, aminek már ne haragudj de egy totál világtalannak is egyértelmű, hogy már nem nb1es szinten van. A 2. ilyen csapat lehet az újpest majd, náluk is megvan a tettre kész fullos tulaj, csak ők még az út elején járnak. Miért olyan hihetetlen, hogy nálunk is megjelenik egy hasonlóan gazdag tulajdonos, aki nem sajnálja a pénzt? Hova ha nem ide jönne? 2. legnagyobb város, rengeteg külföldi nagy céggel, modern stadionnal stb...
De ettől függetlenül nem állítom, hogy biztosan így lesz, de a jelek erre mutatnak, volt valaha is itt ilyen komoly szakemberbázis, akik spanyol élvonalból jöttek? A Pontes érát hagyjuk, annak idején nem volt lóvé.
De ti toljátok. Hülyébbnél hülyébbeket írtok itt, hogy 25 milliós keret meg ilyenek. Abba az irányba tartunk hogy ez így lesz? És már bejelentették az első érkezőt is ingyen a spanyol2 utolsójától. Ez a projekt abba az irányba tart? Nem negatív de ti vagytok egy páran akik mint valami messiásra úgy tekintetek erre a projektre. Mint említettem lentebb még a fradi se tud 2m eurókért igazolni játékosokat, pedig azok aztán tele vannak. Majd pont mi ugye... Hülyítiteket meg hergelitek itt a népet.
már ne haragudj de annyira magabiztosan beszélsz mintha lenne bármilyen csekély háttérinfód is, de konkrétan szart se tudsz, csak nyomod az állandó negatív dumát, fasz se kiváncsi erre. Majd ha tudsz valami konkrétat akkor tolhatod neki az agymenésed.
Aha majd hoznak 10 db 2m-s játékost ugye? Azok után hogy elhozták ezt az ipsét a spanyol 2 utolsójától ingyen. :D Bameg hol élsz te? Valamivel téged nagyon behülyítettek. Ha a naivság fájna te üvöltenél fájdalmadban.
Facebookon hol írtam az ellenkezőjét? Leginkább sehol mert nem is használom a Facebookon.... ennyit erről. A másik, hogy jelenlegi keret értéke nagyjából olyan 5-6 millióa tavozókst levonva ha a távozók helyére hoznak 1-2 milliós játékosokat, mert kell 18-20 fős minőségi keret + a fiatalok, nem gondolnám hogy nem lesznek komoly igazolások hiszen azért láthatóan komoly embereket igazolták a stábba is. Gondolod a bilbao akadémiáról idejön bohockodni egy ifi kerethez hogy megegesse magát vezetőedzőként megint? Logikusan...