4.osztályú csapat.Kolbe jobbjátvéd 21 éves, úgy lefutotta a lipcsei védőket, középpályásokat, hogy csak a hátát nézték.100 ezer eur a tr ára.De van több játékos, aki erősítés lenne nekünk.
Az jutott eszembe, hogy a lilamakik is 4 meccs 4 ponttal kezdtek. Mi tavaly éppen így kezdtünk, amikor Blagót elküldtük.Javasolnám nekik az exfradista edzőfenomént, aztán 5 meccs 0 pont után mondjuk Kovács Zolit , addigra úgyis elzavarják a dióktól..Az utolsó bent maradást jelentő meccsen meg minden lehet.Baromi ronda a lila színű mol embléma a mezükön, a miénken sokkal jobban mutatna.
Örök lúzer balf@szok, ez a majom a múltkor fejtegette itt hogy velünk szemben mekkora igazolásaik vannak. Ezek tényleg nem tanulnak semmiből, de legalább van egy állandó humorforrás 😂
Kedves Miller! Engedd meg, hogy elsőként gratuláljak a bajnoki címhez. Az ünneplés ugyanott lesz ahol az utóbbi 25 évben? Nem semmi, és igazatok van, hogy nem tartjátok be a fiatal szabályt! Csak úgy hasít a gép ezellen a bombaerős várda ellen! Mégegyszer, szívből gratulálok Nektek!
A mol csókosok szenzációs labdát rúgást mitattak be.Egy élmény volt nézni ezt a sziporkázó játékot.Ezt a teljesítményt egy 16 éves ifi 2-es jázèkos is houná.Egy értelmes játékost sem látok köztük.Ennyi elég is volt belőlük.
B+, még nem jöttél rá, hogy a bajnokság nem csak majmok-Győr, Győr-majmok meccsekből áll? Lehet, hogy a Győr ezeket a meccseket behúzta volna, ha nincs a nemzetközi kupa, de a makik be fogják húzni így is, mint ahogy Nyíregyházán is tükörsimán behúzták. Ezért nem fogja a Győr megszorongatni őket. És a vita ezen ment...
A Matchday Festival hangulatos esemény szerintem bőven ajánlott kategória, nem tudom, hogy mivel érkeztek Debrecenbe, de meccsjeggyel ingyenes a tömegközlekedés a kezdés előtt és után 3 órán keresztül, szóval villamossal simán bejárhatjátok a belvárost, és egyszerűen megközelíthető vele a stadion. A Nagytemplom környéke pedig tele van beülős helyekkel, szóval nem fogtok unatkozni. Egy köpésre van a stadiontól a Békás-tó, és az egyetem is közel van, amihez szintén közel van az Annuska fagyizó (ebből egyébként van egy a főtér környékén is), szerintem a város (egyik) legjobb fagyizója, nem lesz gond a jó hangulattal ;)
"Ugyan már, három meccsből három döntetlen, a fostalicska Dózsát emberelőnyben sem tudták megverni, Zalaegerszegen is csak ikszeltek, a majmok ezeket a meccseket simán hozzák majd. Egy-egy meccsen persze megszorongathatják, akár meg is verhetik őket, de a bajnokságot nézve, semmi esélyük."
Maradjunk a realitás talaján, nehogy a vasárnapi meccs után temetői hangulat uralkodjon.A realitás egy 8-10. hely között vsn.Minden jobb eredmény bravúr dzerintem.
Két tinigyerekkel először megyek messziről Loki meccsre, régen nem voltam már én se. Lányok, szeretik a focit, régóta ígérek nekik egy hangulatos Loki meccset, szerintem ez az lesz :)
Valami szolid, hangulatos helyet keresek a meccs előtt, hogy jó élményeik legyenek.
Honlapon ez van:
"Ezúttal is lesz a mérkőzést felvezető Matchday Festival. vasárnap 11.30 órától a Nagyerdei Víztoronyban játékokkal, italakciókkal, Loki-burgerrel, zenével várnak mindenkit! A hangulatra biztosan nem lesz panasz!"
A Fradi 2 sora magasabban jegyzett mint a legtöbb magyar csapat első sora. Ez neked újdonság, vagy magas?
ja és nem a fradi -győr párharcól volt szó, hiába terelsz - hanem előadtad hogy milyen szar is a győr mert csak x-elt a zalaegerszeggel, meg a felpumpált újpesttel.
Elég jól fogynak a belépők, nagyjából 8000 jegy kelt el eddig, ebből kb 900 vendég szurkoló. Jó lenne a 10 ezret elérni. Mutassuk meg a tirpiknek, mi az igazi foci ünnep :)