Keresés

Részletes keresés

Leszi51 Creative Commons License 5 perce 0 0 274284

Így igaz, az angolok a többségi tulajok és több űj igazgatósági és felügyelő bizottsági tag van( számomra ismeretlen angol nevek). 

Előzmény: Té (274283)
Creative Commons License 20 perce 0 0 274283

Egy Face poszt szerint az e-cégjegyzékben már be van jegyezve a tulajdonosváltás, ezek szerint én tudtam rosszul.

Előzmény: hallaignác (274279)
hallaignác Creative Commons License 2 órája -1 1 274282

A szavazati jogod fel van függesztve. Amint megkapom a Jamesont, érdemi reagálást kapsz.

Előzmény: Double Trouble feat RMc (274281)
Double Trouble feat RMc Creative Commons License 2 órája -2 0 274281

Ez aztán kibaszott ütősen hangzik. Ennél Szima sokkal kézzelfoghatóbb volt. Ráadásul még mindig nem világos, hogy egy angol harmadosztályú klub tulajdonosainak miért éri meg egy magyar bajnokságban szereplő középcsapat?

Előzmény: hallaignác (274280)
hallaignác Creative Commons License 2 órája -1 1 274280
Előzmény: hallaignác (274279)
hallaignác Creative Commons License 3 órája -1 0 274279

Én semmit nem tudok, de aláírás után dönthettek (volna) a vezető tisztségviselőkől. A hatályba lépést követően pedig ők jogosultak dönteni, és felelősek a döntésekért. (Szerencsésebb esetben a döntések elmaradásáért is.)

Előzmény: Té (274278)
Creative Commons License 3 órája -2 0 274278

Pedig én úgy tudom, hogy a szerződés aláírása még ezután jön. Aláírás után már miről döntöttek volna?

Előzmény: hallaignác (274277)
hallaignác Creative Commons License 7 órája -1 1 274277

Gondolom aláírt szerződés nélkül nem döntött volna a közgyűlés. Remélhetőleg csak a bejelentés van hátra, amit új többségi tulajdonossal együtt akarnak bejelenteni. Legalábbis Papp László ezt mondta. (Az én értelmezésem és reményeim szerint.)

Előzmény: Té (274276)
Creative Commons License 8 órája -1 1 274276

Az már el van döntve, mindkét oldalról. Persze, amíg nincs aláírt szerződés, addig semmit nem lehet biztosra mondani.

Előzmény: Lokista Nyugger (274275)
Lokista Nyugger Creative Commons License 10 órája -1 0 274275

Elég csend van a csapatunk körül! Remélem valóban jönnek az angolok. 

Ebcsont42 Creative Commons License 11 órája -1 2 274274

Grúbert hogy lehetne elfelejteni??

https://hu.wikipedia.org/wiki/Hans_Gruber

Minden karácsonykor leesik a Nakatomi tetejéről..

Előzmény: losik (274273)
losik Creative Commons License 25 órája -1 2 274273

Azért a végére Grúber is el lett felejtve, pedig neki nem volt rossz szezonja. 

Ha nem játszik, akkor nem lesz meghívó. És szerintem nem sokat játszana. 

Előzmény: ivanandras (274272)
ivanandras Creative Commons License 28 órája -3 1 274272

Ebben pont tévedsz... a fradista magyaroknak alanyi jogon jár a behívó, teljesítménytől teljesen függetlenül!

Előzmény: losik (274268)
.titolesz. Creative Commons License 30 órája -2 0 274271

Az elejére, a befolyásra reflektálva: bezzeg a régi szép időkben: )) Emlékszem, itt volt a Bakongolia nevű sztár, a honlap lehozott róla ezt-azt, gólkirály volt, játszott a válogatottban, hasonlók. Az egyikünk (Attilio?!) meg kutatott egy kicsit, a végére valami olyan is kiderült, hogy még a játékos pontos országa sem stimmelt, aztán pedig le is mondott róla a klub. Jól emlékszem én erre? 

Előzmény: cassano711 (274264)
Mapé Creative Commons License 1 napja -2 0 274270

Ez igaz, de a zöldeknél nem sok lehetőséget kapott.

Előzmény: pippolinó (274269)
pippolinó Creative Commons License 1 napja -2 0 274269

Nem azért, de Baráth mint ha erősebb bajnokságban játszana.

Előzmény: Mapé (274257)
losik Creative Commons License 1 napja -2 2 274268

Nem megbánt a Dodót, de ő a Fradiban nem lenne első számú csatár. Tehát valószínűleg sokkal kevesebb játékpercre számíthatna. És emiatt a válogatott sem lenne még annyira sem biztos. 

Baráth példája ott van előtte.

cassano711 Creative Commons License 1 napja -1 1 274267

Annyiban más a helyzet kicsit mint általában, hogy egy olyan játékosról van szó aki Pallagon nevelkedett, itt lett belőle futballista ( én még jó pár U19-es meccsén ott is voltam anno ), ráadásul egy nagyon jó karakter, szóval ja, jobban fájna ha a Fradihoz menne mint mikor mondjuk egy előző évben hozzánk került játékos csinálja ezt.

Azért a közönség nálunk nem túl megbocsájtó, Baráthnak sem bocsájtották meg hogy a Fradihoz ment.

Előzmény: hallaignác (274265)
losik Creative Commons License 1 napja -1 1 274266

Mert te az én véleményemet minősítetted, nem Dodó igazolását. Na mindegy.

Előzmény: hallaignác (274263)
hallaignác Creative Commons License 1 napja -1 1 274265

Amennyiben olyan tárgyilagos és megfontolt tudnék lenni, mint te, pontosan így írtam volna le én is.

cassano711 Creative Commons License 1 napja -1 3 274264

Szerintem itt nem arról van szó hogy bárki befolyást akar gyakorolni, hogy is tehetné, semmiféle befolyásunk nincs nekünk ezekre a dolgokra, a Lokitól nem azért fog vagy nem fog ide-oda szerződni valaki mert a szurkolók annak örülnek illetve nem örülnek. 

Ilyen előfordul persze, pl. az argentin bajnokságban egy Boca Juniorsnál elég komoly szava van a főultráknak a klub vezetésében is és ha nagyon nem akarnak valamit az általában nem is történik meg, de nem Argentínában vagyunk.

Itt érzésekről van szó, vagy éppen indulatokról, ez az emberben zsigerből jön általában, hogy a Fradihoz ne. Én sem örülnék neki, nagyon nem, elég kellemetlen érzés lenne ha gólt lőne nekünk utána a Nagyerdőn, ennek ellenére ha megtörténik akkor sok sikert neki. 

Másrészt, persze kapitalizmusban élünk.

Most képzeljük magunkat Dodó helyébe, hívja egy csapat amelyik nemzetközi kupában standard csoportkörös, valószínűleg a fizuját megszoroznák kettővel, lehet hárommal, sokkal könnyebben tudna utána esetleg külföldre továbblépni, most hogy mondjon erre nemet? Benne is van becsvágy, karriervágy. Manapság sajnos nem életszerű, hogy egy ilyen helyzetben egy játékos azt mondja, nem kösz, inkább maradok.

Ráadásul az a gyanúm őt is kész helyzet elé állítják ha valóban vinné a Fradi. Nem nehéz túlzottan elképzelni mit mond a menedzsere és a klubvezetés neki ebben a szituban, milyen szövegek mennek.

Szóval ha ajánlat jön a Fraditól el fog menni, szinte biztos vagyok benne, de amúgy azt gondolom külföldre fog végül igazolni nem a Fradihoz. 

Kocsis meg, az egész személyisége és a stílusa miatt kiválóan illene az MLS-be szerintem, szóval ez az irány nem rossz. Bár sajnálnám, egyik kedvencem a mostani csapatból, de tudom hogy nagyon megosztó.

Előzmény: hallaignác (274260)
hallaignác Creative Commons License 1 napja -1 0 274263

Hogyne lehetne. Leírtad. Én is írtam véleményt. Nem egyezik a tiéddel. Ennyi a sztori. Vagy a véleménynyilvánítás szabadsága csak téged illet?

Előzmény: losik (274262)
losik Creative Commons License 1 napja -1 1 274262

Miattam nem fogják visszanevezni a Piac utcát, szóval ez nem fog bejönni. 

Amúgy azt hittem, hogy itt véleményeket, érzéseket is le lehet írni. Ezek szerint nem. 

Előzmény: hallaignác (274261)
hallaignác Creative Commons License 1 napja -1 0 274261

Attól, hogy csalódás lenne, még mehet. Én is csalódnék benned, ha pink tütüben vonulnál a Vörös Hadsereg útján a Nagytemplomba, de minden neheztelésem ellenére sem mondanám, hogy ez gyökeresen megváltoztatja a rólad alkotott véleményemet. 

Előzmény: losik (274258)
hallaignác Creative Commons License 1 napja -2 1 274260

Miért érzed úgy, hogy meg kell magyaráznod? Főként nekem, akinek semmilyen befolyásom nincs az ügyre. Amennyiben van mit mérlegelni, az ügynök, a játékos és a két klub majd mérlegel. Lehet, hogy örülünk, lehet, hogy fáj, de ne játszunk már olyat, hogy mi a itt harmincnyolcan a drukkerkocsmában majd kétharmados döntéssel megmondjuk a tutit. 

Óriási szereptévesztésben vagytok, amikor nullvektorú akaratotokkal szándékoztok befolyást gyakorolni bármilyen, a klubbal kapcsolatos tevékenységre. Főleg fikázni valamelyik játékos eligazolással kapcsolatos döntését bármiféle információ nélkül, kizárólag érzelmi alapon.

Előzmény: LowKey (274259)
LowKey Creative Commons License 2 napja -2 3 274259

Amikor egy Loki szurkolónak el kell magyaràzni, hogy egy Debrecenben született és itt nevelkedett jàtékos miért nem megy soha a koszos zöld csürhéhez…

Előzmény: hallaignác (274252)
losik Creative Commons License 2 napja -3 2 274258

Attól megengeded, hogy nekem (és szerintem másoknak is) csalódás legyen? 

Baráth is az volt, de Dodó egy polccal feljebb van "Lokistaságban" mint ő. Legalább is nálam.

Ő az a fajta ember, hogy bárhová megy, egy kicsit akkor is szurkolnék neki. Kivéve, ha .....

Előzmény: hallaignác (274252)
Mapé Creative Commons License 2 napja -1 0 274257

Talán tanult Baráth esetéből.

Előzmény: losik (274251)
ivanandras Creative Commons License 2 napja -4 0 274256

Az plusz. Szóval mínusz a köbön :)

Előzmény: hallaignác (274254)
pippolinó Creative Commons License 2 napja -3 1 274255

Janika újra szabad.Csak szólok:)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!