Keresés

Részletes keresés

Ebcsont42 Creative Commons License 20 perce 0 1 268215

Az ősdélmagyarjuhászkutya is megúszott egy második sárgát. Legkésőbb a Szűcs elleni szabálytalansága megérdemelte volna a második sárgát.

Előzmény: Té (268214)
Creative Commons License 30 perce 0 2 268214

A Szűcs elleni fault egyértelmű 11-es volt.

Előzmény: Miller a sör (268212)
műholdpilóta Creative Commons License 45 perce -1 2 268213

Kívánok neked/csapatodnak olyan VAR "ítéletet", ahol még ki sem írják hogy vizsgálódnak, majd egy perc szarakodás után a bíró tovább engedi a játékot, és a "nagyszerű" közszolga TV később említést sem tesz a történésről annak dacra, hogy a szpíker szerint is tizenegyes volt...

Mindegy: leszarom, mint eddig is, csak ismét kevesebb egy illúzióval.

Tőlem meg is szüntethetik az egész tetves NB-1-et.

Előzmény: Miller a sör (268212)
Miller a sör Creative Commons License 1 órája -6 1 268212

Mivel minden esetben harsányan ugat nekem az egész topic ezért bátran leírom ( láttam az egész meccsett elejétől a végéig), hogy kurvára nem fújt ellenetek a bíró, sőt különösebb hiba nélkül vezette le az egészet, még véleményes ítélete sem volt. Pörögtök itt a témán, meg próbáljátok a játékvezetésre fogni, hogy politikai okokból a felcsútnak fújt, de ez a kivülállók számára tisztán látszik, hogy egyáltalán nem így volt, amit ti hibának mondotok teljesen átlagos, mindennapos események. Nem véletlen, hogy egyetlen összefoglaló, vagy írás még utalást sem tesz bírói hibákra. Szerencsétlenek voltatok, és elbuktatok egy olyan meccset amiben a döntetlen simán benne volt, sőt szerencsével nyerhettetek is volna. Ennyi

Előzmény: pippolinó (268211)
pippolinó Creative Commons License 1,5 órája -1 0 268211

Azt nem értem, hogy miért kell a bírónak az egyébként is jobb játékos állománnyal rendelkező vendég csapatnak fújni?

Dehogynem értem.A Felcsút vagy most lesz bajnok vagy soha.Bezzeg a vidi ellen sokkal szarabbul játszottak és milyen véletlen ki is kaptak.Én is az összeesküvés hívők közé tartozom, attól függetlenül, hogy azt el kell ismerni, hogy jobb játékos állománnyal rendelkezik a Felcsút.Ha nem tudunk a legjobb felállásban játszani és az alapcsapatból is ilyen sokan nem hozzák a legjobbjukat, akkor kikaphatunk bárkitől.Hiányzott Youga és Domingues ez nem kérdés, de az már nem fér bele, hogy ennyien közepes vagy annál gyengébb teljesítményt nyújtsanak magukhoz képest.

Szécsit és továbbra is középpályán képzelném el Ha van egy Stojkovics(nem tartom jó játékosnak, de mégiscsak védő)egy Kocsis Gergő vagy éppen az új játékos Castegren, nem látom be miért Szécsi játszik ott.Nagyon sok labdát elvesztett, felmenve támadni a középpályán, ami ha középpályás lenne nem is lenne annyira vészes, mint így, hogy így a helyén a védelemben már nem maradt senki aki ki tudná javítani a hibáját.

Mauridest sem látom annyira jónak, mint itt sokan.Én Bárányt kezdettem volna, mert a mezőnyben sokkal hasznosabb a védőmunkája, ha nem is rúg esetleg gólt.

Közepes volt Szűcs, aki bár sokat hajtott, de sokat is rontott és testfelépítéséből adódóan az 1-1 ellen sokszor leütközték és sok rossz passza volt.

Malinov sem emelkedik ki a magyar mezőnyből.Megy-megy de semmilyen emlékezetes megmozdulásra nem emlékszem.Maurides szintén gyenge volt még Bárányhoz képest is.

Djurasek szerintem nem erősítés és Dzsudzsák is inkább közepes vagy gyenge volt, mint jó.Kocsisról már rég elmondtam, hogy inkább a kieső Honvédnak lenne erősítés, de talán még ott sem.

A fél csapat nyújtott átlag alatti teljesítményt a párharcokban.Bár ennek ellenére akár nyerhettünk volna, de sokkal több játékosnak kell egy meccsen jól teljesíteni.

LowKey Creative Commons License 2 órája 0 3 268210

Igazságtalan vagy. Nem tudod mennyi időt és energiát fektettek abba hogy egy felcsúti futball legendát találjanak....

A főnökről csak nem lehetett elnevezni, azt majd később... :-))))

Előzmény: Sósajózsa88 (268209)
Sósajózsa88 Creative Commons License 2 órája 0 3 268209

Tehát amivel bajod van "akadémia" , annak hiánya teszi feleslegessé pont! A Honvédtól ellopott névvel hogy állsz? Szerintem arcátlanság. 

Előzmény: LowKey (268208)
LowKey Creative Commons License 2 órája -1 5 268208

Egy pár gondolat.

Lehet itt tolni a politikai összeesküvés-elméleteket, de ezt a vereséget sajnos magunknak köszönhetjük. És nem azért mert a helyzeteinket mellé rugdostuk, hanem mert nagyrészt rá sem lőttük. És ez a baj. Számtalan olyan alkalom volt amikor már rég lőhettünk volna, de inkább ment egy teljesen felesleges plusz passz vagy csel.

A felcsúti meccsen is az utolsó pillanatban kaptunk gólt, és most is, mégis ég és föld volt a különbség. Ott közünk nem volt a meccshez, itt viszont sokkal jobbak voltunk mint a Puskás, aki vezeti a tabellát. 

Somának voltak rossz passzai, de most láttam először igazán jól játszani. Én továbbra is nagyon bízok benne, és továbbra is azt gondolom hogy neki fejben kell rendbe jönnie.

Megint látszott hogy Balázsnak sok a 90 perc. Remélem ezt Nestor is kezdi látni.

Nekem sokakkal ellentétben nem a Puskás létével van a bajom, hanem azzal hogy egy "akadémia" nevű csapatban alig van magyar. Egyébként meg dobálják magukat, hisztiznek, egy nagyképű arrogáns csürhe.

Nem tudom Hegyit meddig tudjuk itt tartani, azt nem hiszem hogy végleg maradna, meg azért ezeket a védéseket a West Ham-nél is pontosan látják, de ha még esetleg egy plusz évet rá tudnánk húzni nyártól az óriási dolog lenne.

Ez a csapat már nagyon messze van az őszitől, nyilván ember anyagban is, de mentalitásban is. Ezzel a játékkal egy csapatnak nem szabad kiesni, és ezért nem is fogunk.

Mapé Creative Commons License 2 órája 0 1 268207

Volt már belőle részünk, kösz de nem!

Előzmény: Ebcsont42 (268204)
Mapé Creative Commons License 2 órája 0 1 268206

Az idei szezonban az utolsó 5 percet és a hosszabbítást nézve nem szereztünk egy pontot sem, de veszítettünk négyet.

műholdpilóta Creative Commons License 2 órája -1 0 268205

Azon nagyon csodálkozom, hogy az OTP hogy adhatja a (tisztességes) nevét ehhez a züllött bábszínházhoz?!

Előzmény: OnlyLoki (268203)
Ebcsont42 Creative Commons License 3 órája -1 0 268204

Az a baj, hogy az NB2-t itt még nagyon sokan világvégének élik meg, pedig..

Előzmény: OnlyLoki (268203)
OnlyLoki Creative Commons License 3 órája -1 6 268203

Decemberben az Újpest ellen sem látta a VAR a mindenki más számára nyilvánvalót, amikor az Újpesti néger kézzel tette maga elé a labdát a makik első góljánál. Sajnos, az van, a VAR-ból eszköz lett a csalásra, és ezért tényleg semmi értelme az nb1-nek. Ha akarják észreveszik, ha nem akarják, nem veszik észre és csalnak. A régi, szép időkben az ilyen bírót mentővel menekítették ki a város tábláig, most meg megkapja a havi 1,5 milliós fizetését, amiért jól szolgálja a rendszert. 

Én tényleg nem látom értelmét ennek az egész bábszínháznak, ami itt zajlik. Anyagilag megtolt ferencváros, bírói ítéletekkel megtolt felcsút, a többiek meg jól el asszisztálnak ehhez, és önként vállalják a mellékszerepet. Inkább legyen stabil nb2, mint ez. Hányingerem van az egésztől! 

Előzmény: műholdpilóta (268199)
losik Creative Commons License 3 órája -1 1 268202

Én ebben az összeesküvésekben nem hiszek. Ez egyszerűen egy szar bíró volt, meg az is, aki a Var-ban ült. 

Ezzel együtt ha Balázs berúgja, vagy a szabit, vagy a helyzetét, akkor nyerünk. De nem találtunk kaput a gólunkon kívül.

Előzmény: OnlyLoki (268198)
Ebcsont42 Creative Commons License 3 órája 0 4 268201

"Szerintem Kocsis passza egy kicsit lassú volt,"

Szerintem ezt most rosszul látod, mert Kocsis passza nem kicsitlassú, hanem fölösleges volt. Kocsis alibi passzt adott Dzsudzsáknak. Másképp mondva kirázta a felelősséget a nyakából. Kocsisnak ott, akkor és onnan illett volna kapura lőnie.

Előzmény: losik (268195)
Sósajózsa88 Creative Commons License 3 órája -1 2 268200

Értem, de 2x megnyerhette volna a meccset a végén. Szabadrúgás sorfalba, ziccer elrontva. 

Előzmény: ivanandras (268196)
műholdpilóta Creative Commons License 3 órája -1 3 268199

Az, hogy a Loki jobb volt a meccs nagy részében, azt nem lehet elvitatni!

Az, hogy a VAR és egyes bírók szabadon érvényesíthetik a saját(?) elgondolásuk szerinti végeredmény, az azon kívül hogy a csapatok szerepét is megkérdőjelezi, de az egész NB-1-et értelmetlenné teszi!

A VAR anno a játék tisztaságának biztosítékaként lett létrehozva, ezzel szemben pont ellenkezőleg működik - ezen a meccsen biztosan... Gyalázat amit műveltek!

Előzmény: OnlyLoki (268194)
OnlyLoki Creative Commons License 3 órája 0 3 268198

Csak a bíró? Azokkal mi legyen, akik miatt, akikért csalt? 

Előzmény: losik (268195)
Koleszterin Creative Commons License 3 órája -5 6 268197

Amikor egy ferencvárosi klub elnök az évértékelőn képes arról beszélni,hogy ha kormányváltás lesz ,a  ferencvárosi klub bevétele negyedére esne vissza és jól gondolja meg minden zöld kire szavaz.

Akkor nem nehéz kitalálni a másik 95%ban állami csöcsön elő Puskassal mi lenne. Lehet Nb2??

Mindkettő takarodna vissza a középmezőnybe kezdêsnek. 

Mondjuk Magyarországon azt is benyalja a nép felé,hogy van háborúpárti szankció,meg béke szankció. Egy beteg,6 milliós fizetés mellett spórolni se tudó idióta miatt

Emiatt hiszik el a zöldek ők önmagukat tartják fent :D

Előzmény: Sósajózsa88 (268193)
ivanandras Creative Commons License 3 órája -1 3 268196

Ha jól nem is játszott és nem is szabadna neki 90 percet adni, attól még tegnap nagyon sokat futott, nagyon sokat támadta le Pécsit, Somához hasonlóan. 

Szerintem egy Puskás éppen, Youga hiányában tök okés a 4-5-1, stabilizálni kellett a középpályát valahogy. Kocsis láttuk, hogy miért nem kezdhet, akkor viszont vége az opcióknak, Balázsnak kell.

Esetleg Sztojkovics az egyik szélen, de az kockázatos. 

Én az abszurd bíráskodás miatt aláírtam volna az 1-1-et a végén boldogan, szerintem mind a küzdőszellem, mind a játék rendben volt. Pontot érdemeltünk volna, de a legfájóbb az, hogy megint következmények nélkül csaltak el tőlünk egyet. 

Előzmény: Sósajózsa88 (268193)
losik Creative Commons License 4 órája 0 4 268195

Szerintem Kocsis passza egy kicsit lassú volt, pont odaért a védő Dzsudzsákhoz, ezért próbálta a visszacselt. Legalább is a helyszínen úgy tűnt.

Kettős érzés van bennem. Egyrészt nem éreztem annyira rossznak a játékot, de közben meg ha az egyéni teljesítményeket nézem, nem nagyon tudok kiemelni senkit. Inkább rossz teljesítményekre emlékszem. Voltak lehetőségeink, jó megindulásaink, de a gólon kívül nem emlékszem kaput eltaláló lövésre. Akár ugyanúgy meg is nyerhettük volna, ahogy elveszítettük. Remélem lesz egy ugyanilyen meccs, amit a végén majd megnyerünk, 

Ettől még a bíró menjen el a picsába.

Előzmény: skiss (268192)
OnlyLoki Creative Commons License 4 órája -2 7 268194

Most őszintén, egy ilyen csalás után mi értelme azon filózni, hogy ki, hogy adott be, vagy ki, hogy rúgja a szabadrúgást? 

Sósajózsa88 Creative Commons License 5 órája -2 7 268193

Őszintén sajnálom, hogy Balázs nem érezte meg a pillanatot,amikor büszkén, emelt fővel szögre akaszthatja. Öszintén sajnálom, hogy nem jött még el az pillanat, amikor ez a mű klub (Puskás), nem tünt még el a történelem szemétdombján a létrehozójával együtt!!! 

skiss Creative Commons License 5 órája -2 3 268192

Szabadrúgást is átengedhetné másnak. De nem rajta ment el. Az utolsó támadásunk zseniális volt, Bárány oafigyelve előre látta hogy kell késleltetve passzolni, hogy kialakítson egy szituációt, amiből Kocsis mehet, Kocsis passza is jó volt, bár egyedül is befejezhette volna.

Előzmény: Zolika. (268171)
cassano711 Creative Commons License 8 órája 0 3 268191

Szerintem benne van, hogy nyerünk, de az is hogy kikapunk. A csapat egyértelműen erősebb, egységesebb lett, de az egy háromesélyes meccs lesz.

És hogy nem múlik rajta semmi? De, nagyon sok múlik most már minden egyes meccsen, így Pakson is nagyon fontos lesz pontot, de inkább pontokat szerezni.

Előzmény: ChrisRea (268190)
ChrisRea Creative Commons License 12 órája -3 0 268190

egyáltalán nincs benne hogy nyerünk a Paks ellen. és nem is múlik rajta semmi.

Előzmény: Koleszterin (268188)
ChrisRea Creative Commons License 12 órája 0 1 268189

első perctől benne volt hogy kikapunk a  listavezető ellen 2 kulcsjátékossal  kevesebben 

ami bosszantó hogy a meccs vége után 5 percel, erős bírói nyomás alatt. 

Előzmény: Mapé (268187)
Koleszterin Creative Commons License 13 órája -4 4 268188

Biztos,a jàtékunk egyáltalán nem volt rosszabb,mint a Puskásé. Dzs mit akart ott a végén? Ha azt azonnal lövi 2-1

Paks ellen nyerünk,mert nyernünk kell.

Előzmény: Mapé (268187)
Mapé Creative Commons License 14 órája -4 2 268187

Biztos, hogy bent maradunk, amikor azt látom, hogy messze mi kaptuk a legtöbb gólt, és nekünk van a legtöbb vereségünk?

ChrisRea Creative Commons License 14 órája -4 5 268186

és akkor Djurasek úgyjátszott mint az álom.... ja nem. 

miért kell mindig beleszállni a saját emberbe ?  ez valami ideggyengeség.

Előzmény: Mapé (268185)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!