"2014-ben az európai szövetség három évre kizárta a nemzetközi kupasorozatokból az egyesületet, mivel a klubot működtető gazdasági társaság átruházta az indulási jogot. "
A mieink pont annyira érdekelnek mint te... Ja és nektek is unalmas lehet tényleg, hogy azt hiszitek már már nagy csapat vagytok aztán jön a menetrend szerinti kiesés 😁
Nehezen tudom elhinni, hogy a seggfejvezetés nincs köszönő viszonyban a stadion biztonsági szolgálatával. Azt még kevésbé, hogy egy szekus cég nem tudja, hogy a ferencváros elleni meccs átlagot jóval meghaladó nézőszámmal jár, ami több szekusz igényelne.
Írtad, hogy voltak plussz villamosok. Szuper! Akkor nekik vagy szóltak, vagy a DKV vezetése van annyira profi, hogy tudja, sok embert kell a meccs végén elszállítani. Mondjuk ennek alapnak kellene lenni.
A kapuk száma valóban kevésnek tűnnek, de ha tartósan ekkora létszám lenne, akkor előbb utóbb rájönnének illetékesék, hogy többet kellene csinálni. Műszakilag megoldható.
Büfé kérdésben nem vagyok kompetens, mert az a moslék ingyen sem kéne amit ott árulnak. Egyszer akartam egy kávét inni, de közölték, hogy csak a sörnek nevezett lötty, víz, meg kóla van.