Én már azzal is elégedett leszek, ha az ilyen jellegű összefoglalók a klub honlapján nem egy eldugott menüpontban lesznek megtalálhatóak, hanem hasonlóképpen mint Ánglijában a főhírek között.
akár az is elképzelhető, hogy gyümölcsöző lesz az új felállás. Biztatóbb mint az előző homályos struktúra. Stockport 290 000-es város, Manchester mellett. 6. helyen vannak a 3. ligában. ebben a ligában játszik Szűcs Kornél a Plymuthban.
Az igazi eredmény az lenne, ha komplett struktúrát építenének ki. Nem tudom miért érte meg befektetni a Lokiba, ötleteim vannak - pl innen hamarabb kitekinthetnek az Eu-s piacra.
Kimondottan az a cél, hogy hulladékból másodosztályú csapatot építsenek akadémiástul, stadionostul mindenestül. Ezt egy elmaradott országban, ahol azt sem tudják mi az a NER a tulajdonos finanszírozza, ebből van az adósság, amit folyamatosan tőkévé konvertálnak, ami a klub értékét növeli. A mi fogalmaink szerint nem értelmezhető számok ezek.
Kb. abból állt a játéka, hogy beállt, futott vagy 1 percig mikor az ellenfélnél volt a labda, hogy azt a látszatot keltse mennyire akar, aztán ebben el is fáradt. :-) Mikor jöttek a felívelések akkor fel se ugrott, meg se próbálta megszerezni, ennél akármelyik akadémista srác többet csinált volna...
Lokomotívnál a gőzt el kell osztani. Ideális esetben jut a sípba is, de valójában a dugattyú a lényeg. Megértem a türelmetlenséget. Olyanok vagyunk, mint a hajnali szél, ami "Mindenkiről mindent tudni akar."
Hát igen, de professzionálisan ezt össze szokták hangolni, mégpedig úgy, hogy akkor írják alá a szerződést, ill. akkor nyújtják be a cégbíróságra a változásbejegyzési kérelmet, amikor a bejelentés már megtörtént, hogy ne legyenek találgatások és híresztelések nem kontrolált nyilvános információ alapján. Tudatos PR kommunikáció esetében ez általában fontos.
Egyébként az új tulaj tisztában lehet a kontextussal. A Stockport County legutóbbi nyilvános pénzügyi adatai alapján durván veszteséges: kb. HUF 4 milliárd volt az összbevétele (jegy, szponzoráció, közvetítés stb.), de kb. HUF 3 milliárd veszteséget termelt (magyarán szólva ennyivel többet költöttek a bevételeknél). Azt lehet látni, hogy ott is a tulaj finanszírozza igazából a klubot, nem a piaci bevétel tartja (még) fent.
Mind a céget, aki a DVSC-be beszállt (Stott Capital Hungary Kft.), mind annak egyedüli tulajdonosát (Stott Capital (Phoenix) Ltd.), 2025 decemberében alapították, ezek nyilván a Loki-befektetésre létrehozott dedikált projektcégek - ez rendben is van, ez a szokásos. Az angol cégnévbeli Phoenix -gondolom- városunk címerének egyik főhősére utal :-)
Nyilván egy ilyen nagy horderejű dolognak meg kell adni a módját. A tulaj majd idejön, lesz sajtótájékoztató meg ilyenek. Attól még a háttérben mehet a munka.
Hát, ez azért valami elképesztő amatőrizmus. A cégkivonatból látható a dec. 23-i tulajdonosváltás és az év végi vezetőségváltás, a klub meg elfelejtett előre kommunikálni erről??? Ez valami nagyon dilettáns.
Ahogy a topiktárs belinkelte, az nb2-be való kiesésünk után volt néhányszor csere. Utána meg Kinizsi. Biztos, hogy láttam játszani, mert az nb2-ben is kint voltam minden meccsen, de hát a 40 év az 40 év...
A 70-es évek végén és a 80-as években nálunk játszók közül sokan meghaltak már.
Ez aztán kibaszott ütősen hangzik. Ennél Szima sokkal kézzelfoghatóbb volt. Ráadásul még mindig nem világos, hogy egy angol harmadosztályú klub tulajdonosainak miért éri meg egy magyar bajnokságban szereplő középcsapat?