"jót röhögtem rajtad" "mindent elmond a komolytalanságodról"
Önmagad paródiája vagy, amikor komolytalansággal illetsz másokat.
Gatyabandi, hamár a nickedben nem sikerült a komolytalanságot elkerülni, akkor legalább ne írj olyanokat, hogy "az akadémia nem bír kinevelni épkézláb saját nevelésű játékosokat évek óta", miközben az elején írod, hogy Baranyait jobb csapatba értékesítettük. És Bárány, Baráth, Bényei ők mik, ha nem az akadémia "termékei"?
Te tírpák troll, hogyan érthetnéd mi a DVSC identitása, ha nem a Lokinak szurkolsz ...
Bocs főnök, ez az én véleményem, hogy megér egy próbtá, de ha szerinted nem akkor mivan? Változtassam meg a véleményemet? Nem köszi!
"Az egyik végignyomta tavaly a Partizanban, (Igen ez a szerb csapat, nem az albán Partizani,) a másik meg a montenegrói nyolcadiknál volt. Az egyik konkrétan jobbhátvéd, a másik meg nem. "
Velős érvelés, bár nem tudom, hogy jön ide az albán Partizani, de gondolom nyomatékosítani akartad a mondandódat. Kár, mert Ojediran éppen Albániából jött és még csak nem is a topcsapat Partizanitól, lehet jobban jártunk volna vele ... Én inkább az objektív tényeknek hiszek meg a szememnek, hogy ez az ember, jöhetett volna a Real Madrdiból is, itt egyelőre lefelé lóg ki. Ennél fogva marhára lényegtelen, hogy honnan jön valaki, a lényeg az, hogy itt mit nyújt, itt mire képes, vagy nem így gondolod?
A poén meg az, hogy egyébként a nyári edzőmeccsek alkamával többször is jobb-bekkben játszatta Blagojevic Senagát, így fogadd el, hogy volt már legalább egy edző, aki hasonlóan látta a helyzetét.
4 hónapja ezt írtam: "Senaga - Egy gyorslábú játékos, de amikor szélsőként játszatták, akkor nem nagyon mutatott sokat, de jobb-bekkben nem nagyon tudtak elmenni mellette, kifejezetten jól játszott ami a védekezést illeti, a támadást tekintve viszont sokkal több kell, de szerintem hamarabb lesz bekként bevetve mint támadóként"
Tartom a véleményem.
ui: Nem kötelező engem olvasni, ott van fent egy X és akkor bár ott van a komment, de elrejti számodra, és visszatérítés nincs öreg.
Rosszul tudod, Bódi nem azért ment el mert alacsony, megalázó fizut ajánlottak neki, hanem. mert miután elfogadta azt, visszavonták az ajánlatot. Tehát a megalázásban rátettek még egy lapáttal. Nyilván nem Blagojevic kérte meg, hogy alázzátok jól meg, csak nem tudták kezelni a helyzetet, mert projekt vs identitás és klubikon volt a mérlegen. Mert ha egy edző már az ideérkezésekor látványosa mellőz valakit és szóba sem áll vele, akkor ha annak lejár a szerződése, akkor biztosan nem fogja marasztalni, nem kellett neki, így nem is kérte, ajánlotta hogy hosszabbítsák meg a szerződését, ennyi történt.
Persze a számok makacs dolgok, pont ezért csináltam az előző szezon közepén és végén értékelést, amiből az derült ki, hogy szignifikánsan romlott a védekezésünk (csak akkor Bárány volt a hibás itt sokaknál), magyarul azért nem voltunk eredményesek, mert sok gólt kaptunk. Ami arra volt visszavezethető, hogy kiismerték a taktikát. Ezt én vetettem fel először, de addig senki nem vette komolyan, amíg az nb1-hun és a büntető.com-os hivatásos elemzők ugyanezt nem mondták ki sokkal később. Ha egy edző jó szakember és megkap minden segítséget, akkor nem romlik az idő múlásával a csapat teljesítménye, hanem ahogy egyre jobban elsajátítják az edző elképzelését úgy javul. De nekünk ez a fejlődési szakasz megfordult a tavaszi szezonra már látványosan, egyértelműen. Most vagy azért mert nem volt jó keret vagy azért mert nem volt jó a koncepció. Nos a "szenzációs" első szezonhoz képest erősítettünk és szűkítettük a keretet, akkor vajon mivel lehetett a gond?
Még egyszer leírom ez volt a szenzánciós csapat gerince, a játékpercek alapján:
Stojkovicról egy Partizános alapemberről mindenki azt gondolta, hogy megüti legalább az nb1-es szintet, hát egyelőre nem. Manrique sokkal jobb volt balbekkben, mint bárhol máshol, mégis vkp-ban játszott legtöbbször és nem is működött, helyette van egy Szuhodovszki vagy Szűcs (bár ahogyan Manrique, úgy ők sem vkp-k ). Varga Józsi még jelen állapotbán is fényévekkel jobb vkp poszton mint Braga. Sós helyett van Dominguesünk, Babunski helyett meg Bárány. A többi adott.
Sajnos nem tudok futballtársadalomra, közvéleményre gondolni a csapattal kapcsolatban már egy jó ideje. Lószart se érdekli ez a csapat az az igazság. Nem volt igazából még olyan balhé se, mint pár éve Vitelki idején. Sőt, a B közép meglepően kedves és türelmes volt a fradista Mátéval kapcsolatban, Tőzsér vagy Kondás negyedennyiért többet kapott tőlük, de mint mondtam, szerintem nem releváns a véleményük.
Azon van a lényeg, hogy olyan ülnek a klub igazgatóságában, akik se pénzügyileg, se szakmailag nem tesznek hozzá semmit se. A szponzorokról meg mindenki tudhat, aki nyitott szemmel jár, hall, ez nem "belsős" infó, például ha rendelsz a webshopról akciós ruhákat akkor nem is a loki shopban kell átvenned, hanem a Szertár Sportban.
Helyi vállalkozók..remélem nem az igazgatósági tag Sásdira meg Kotosmannra gondolsz, ők pénzt nem tesznek bele, ki is b@sznám őket, mint macskát xarni.Igazából minimálisan komolyan vehető helyi szponzora nincs a csapatnak, a Mekis Gabika évi 300 bérlet árát köhögi ki talán, a kondiparkos Katona Zoli pedig a sportfelszerelést szállítja baráti áron. Nem tudom milyen helyi vállalkozókkal kellene itt bárkinek is megküzdeni.
Ki vagy Te, hogy így beszélsz a felsoroltakról? Ha ennyire belülről jössz miért nem az igazat írod miért csak pötyögtetsz?
Ennek a palinak akkora az egója, hogy el se fér a fejében.Szerintem sokkal többet gondol magáról, mint a valós tudása.Ezzel a maestróval akkor fogunk eredményt elérni, ha valami csoda folytán sikerülne igazolnia 4-5 erősítést.De akit ő igazolna, szerintem jócskán meghaladná a klub lehetőségeit.Inkább arról hallani, hogy Bárányt kinézte az UTE. Még elmegy Dreskó meg Domingues és reszeltek.
" lassan, tagoltan beszél, nézd meg egy pár korábbi nyilatkozatát, nem ilyen volt." én is azt látom rajta, hogy nagyon nem mond(hat)ja ki, amit ki akarna bökni, és inkább négyszer is meggondolja, mit modnjon helyette... nem olyan jó jel, valóban.
Márpedig számít. Külön-külön egyik se sokat nyom a latban, de együtt igenis van befolyásuk, hivatkozási alap volt a közvélemény az edzőváltásnál is. Így működik a társadalom.
A B közép kb 300-500 fő, igazad van, hogy a szar is keserű nekik állandóan és túlgondolják a szerepüket, de miben másabb a helyzet a ZTE-nél, ahol már a tulajdonos is belengette, hogy lelép akkkor, ha ennyire nem tetszik a pénze a mélyen tisztelt szurkolóknak? Kósa nem tudom, hogy mennyire szól bele bármibe is, én őszíntén szólva 4-5-6 éve már nagyon aggasztónak találom az állapotát, szerintem sehol nem veszik őt már komolyan, itt se. Papp László meg leszarja ezt a csapatot, ő nem debreceni, nem szívügye a dolog, csak a lájkvadászat miatt posztolt eddig is a klubról. Helyi vállalkozók..remélem nem az igazgatósági tag Sásdira meg Kotosmannra gondolsz, ők pénzt nem tesznek bele, ki is b@sznám őket, mint macskát xarni. Igazából minimálisan komolyan vehető helyi szponzora nincs a csapatnak, a Mekis Gabika évi 300 bérlet árát köhögi ki talán, a kondiparkos Katona Zoli pedig a sportfelszerelést szállítja baráti áron. Nem tudom milyen helyi vállalkozókkal kellene itt bárkinek is megküzdeni.
A debreceni futballközeget jelenleg mi jelenti? Ferenczi, Dzsudzsák esetleg Herczeg Bandi vagy Makray? Mert körülbelül ennyi hazai kötődésű játékos és klub alkalmazott van, Bárányt kenyérre lehet kenni, vele biztos mindenki jól kijön. Ha meg a menedzsment és az utánpótlás vezetője szól bele az edző szakmai munkájába, akkor megette a fene az egészet, akkor az van, mint Kisvárdán, csak itt pénzt és szakmai tudást se tesz bele egyik se.
Szerintem ezzel az edzővel is van valami, mint a sérülten ideérkező játékosokkal, lassan, tagoltan beszél, nézd meg egy pár korábbi nyilatkozatát, nem ilyen volt. De ha sokkhatás miatt ilyen leszedált és nem akarja elhinni, hogy hova csöppent, akkor teljesen megértem :)
"Utána mi történt? 5.hely ami 2-3 pont mult,lehett volna 8. is"
De most a 11. helyen vagyunk, biztos úton a 12-re, hát nem érted??? Ezért öregszik rosszul az egész. Be kéne ismerni, hogy el lett kúrva, ls nem visszafelé mutogatni!!!
Értsd meg, ez a logika működött 3 hónapja, amikor elmondtátok ezt, meg azt is, hogy milyen jó lesz Máténál nézni, ahogy az ellenfél kapuja előtt dominálunk, meg a szélső védőink odavissza felszántják a pályát, és küldik a beadásokat a vonal mellől a túltöltött büntetőterületre, és nincs ez a szar hátulpasszolgatás. Aztán kurva rosszul öregszik az egész.
Ok, akkor leírom a tippemet is. Én a hátralevő 3 téli meccsünkön reális eredménynek tartom, ha szerzünk egyetlen pontot. De az is benne van, hogy semmit. De már mindegy, mert ez a szezon el van baszva. Ha nem szerzünk február elején valami csoda folytán az első két meccsen 4 pontot, akkor vége, a Maistro is megy a levesbe. Mondom ezt úgy, hogy nekem szmpatikus, és csípem az ilyen karaktereket, és látszik, hogy van tudása és jó edző. De ekkora szarban vagyunk, és a debrceni futballközeg legendásan nehéz.
A mi lett volna ha részre váltva Blagojeviccsel kb 20 pontunk lenne most..és azért szidná ugyanez a réteg, hogy miért nem vagyunk a dobogón, mert ennyi pénz meg annyi pénz, mert meg Makray is azt mondta ... Herczeg óta a legkompetensebb edzőnk volt, kérhetett, kaphatott volna több pénzt és szabadabb kezet..hogy miért ment el valójában 1 döntetlen és 2 vereség után, azt sose tudjuk meg hiteles forrásból.