Keresés

Részletes keresés

Gustav Creative Commons License 2000.07.22 0 0 296
Tócsa, ez nem rossz ötlet. Te is jössz akkor? Majd küldök egy mailt.

Gustav
Hajrá Loki!

Előzmény: Tócsa (295)
Tócsa Creative Commons License 2000.07.22 0 0 295
Gustav!
Gyere ki, hátha lesz vkinek egy feleslegbe!

Hajrá Loki!

Gustav Creative Commons License 2000.07.22 0 0 294
Itt ülök Pesten és dühöngök, odahaza 500 ingyenjegy van, ha lenne nekem is, biztos kimennék, de így... Le vagyok égve, ma jöttem haza Prágából...

Gustav
Hajrá Loki!

Zolika_d Creative Commons License 2000.07.22 0 0 293
Viola!

Kíváncsi vagyok, hogy a rajongók reakciója mi volt az énekes kérésére! Esetleg ott tanuló Lokisták nem hallatták a hangjukat?

Zolika
Hajrá Loki!

huculpastor Creative Commons License 2000.07.22 0 0 292

Indul az "anti-rasszista" bajnoksag.
Kitalaloit legjobban a piros-feher-zold nemzeti lobogoinkkal tudjuk bosszantani.
Oltoztessetek nemzeti szineinkbe ma a Hungaria korutat, talan azt meg szabad. Minden bajnoki meccsen piros-feher-zold zaszlok a keritesen jelezzek tiltakozasunkat az ISM-MLSZ-HLASZ mubalheja ellen.
Hajra Loki es mindig, Hajra Videk es Hajra Fradi!
bzsoli Creative Commons License 2000.07.22 0 0 291
Viola !

Nagyjából ugy van ahogy Tócsa mondja, 1995 körül Szarvas Pali (Loki-Klub) kitalálta hogyí csinál egy ankétot, melyen résztvett Pető Zoli, Sándor Tobe és Kicsi (Dombi), valamint a Tankcsapda mint Debrecen reprezentánsai. Innen maradt fenn az ismeretség, mert a focisták és a zenekar ezután már tartották a kapcsolatot, amely mind a mai napig él.

Csá.

Tócsa Creative Commons License 2000.07.22 0 0 290
Szeva Viola!
Te aztán korán keltél vagy le se feküdtél! :-) Te voltál az ügyeletes, aki azt az álomszuszék kakast kirugdostad a jó, meleg ágyikójából?
Tankcsapdára térve az informáltságom nem teljes és lehet, hogy kiderül, igen csak hiányos. Csak sejtem, hogy sok fan és fiatal debreceni futballista nagy rajongója az együttesnek. Pl. Dombi Tibi, Böőr Zoli, Sándor Tomi stb. A banda is debreceni és (gondolom) fokozatosan ők is focirajongókká váltak. Innen már egyenes út vezetett a „szakadékba”. Lokisták-Tankcsapda elválaszthatatlan barátság. Még Loki indulót is komponáltak (véleményem szerint kicsit negédesre sikeredett és ez egy kemény rockbandától furcsa előadásmód). A szimpátiát már kb. ’96-tól észre lehetett venni, de lehet, hogy még korábbra keltezhető.
Hagy kötözködjek veled!:-) Vasárnap lesz az MTK-val a meccsünk!
Szombatra egy kalappal a Zete ellen.
Csiszi!
Azt hiszem, én vagyok a hibás, mert túl hosszan fejtegettem mondanivalómat és a lényegi kérdés elsikkadt: Miért vállal fel egy pesti csapatot egy vidéki focirajongó? Violára visszatérve ugyanolyan „beteges” eset, mint Te. Pécsi létére az UFC a szíve csücske. A többi része a Pamacs (PMFC). Persze ettől még jó cimbi, de elfogadni tőle sosem fogom. Attól félek, hogy igazi, őszinte válasz csak akkor kapnék, ha félig leitatnálak benneteket, mert két őszinte ember van: a gyermek és a részeg ember (saját tapasztalat!).
Szegedi létedre úgy látom inkább vagy Vasas-drukker, mint Szeged. Ez bölcsőd elárulása, melyet nem érzel, akkor nagyon tudlak sajnálni. Az anyatejjel biztos nem vehetted magadhoz a Vasas szeretetét, az későbbi, más intuíció lehetett. És ez érdekelt volna igazán, mi az a dolog, mely helyet formál még egy vagy több csapatnak is.
Én szimpatizálok a két mücheni csapattal, HSV-val, Freiburggal, Duisburggal, 1.FC Kölnnel, de ha vmelyik csapat a Lokival játszana, biztos nem paroláznék egy, pl. 1860-s mezben az Oláh G. u-i stadionban. Tudnám a helyemet hova tartozom igazán.
Az, hogy neked mi vagy ki a szimpatikus, természetesen rád bízom, de a gyökereidet így elhagyni, az már szinte büntetendő!
Egy IGAZI szegedi (továbbra azt tartom) soha nem írná le, hogy: Hajrá Vasas! Neked kell eldönteni hová tartozol!

Vasárnap lezúzzuk az MTK-t!

Hajrá Loki!
BUX

VIOLA_ Creative Commons License 2000.07.22 0 0 289
Üdv!

Mára virradóra az EFOTT keretében fellépett nálunk a Tankcsapda, mintegy 5-6 ezer ember előtt. A rendezvény végeztével a mai naptól általam rendkívül nagyra becsült énekes nem mulasztotta el közölni - és innentől kezd a dolog érdekessé válni - : aki szombaton, azaz ma neadj'isten Bp-n jár, menjen ki a Hungáriára - és szurkoljon a Lokinak. Kérdésem hozzátok igazából az lenne, hogyan született ez a kiváló kapcsolat a futballcsapat és a méltán híres zenekar között? Mikorra vezethető vissza? Na persze utóbbit elengendő csak hozzávetőlegesen. Részemről remek dolognak tartom e barátságot, bárcsak akadna még egypár ilyen hazánkban! Hasonló sikert kívánva ma délutánra teszem fel tehát a fenti két kérdést.

csiszi Creative Commons License 2000.07.21 0 0 288
Tócsa!
Nem leszek olyan hosszan fejtegető mint,Te.Bocs.Ha figyelmesen olvasod az elözőeket én azt írtam,hogy a VASAS elleni meccs kivételével szurkolok a Szegednek!/MOST IS!/
Én azon a meccsen is a VASAS-nak szurkoltam,pedig ugye a Szeged jobb volt,neki kellett bent maradnia.A példádon nem akarok elmélkedni,mert lehetek én BAYERN szurkoló is attól, hogy nem ott élek,és mi van ha játszik a VASASSAL ?
Nem érzem ,hogy elárultam volna bárkit is a klub szeretetem miatt.Bérletet pedig azért vettem,hogy azokkal a barátaimmal mehessek meccsre akik ezt esetleg ezt nem tudták volna megvenni,és anyagilag támogassam a klubbot./én naív !/De ezt már végképp nem kell magyaráznom.
ÉS AKKOR MOST MÁR A LOKI SE LEGYEN SZERINTED SZIMPI MERT LESZ 08.27? EZT BÍZD RÁM!
Sok sikert MALAC!HAJRÁ VASAS!
Előzmény: Tócsa (287)
Tócsa Creative Commons License 2000.07.21 0 0 287
Csiszi, MCsaba!
Én is kíváncsi lennék arra a jelenségre, tudatváltásra, mely szűkebb hazám sportklubjától eltávolít, bármilyen bajok ellenére, és vmelyik divatos pesti csapatnak kezdek el szurkolni. Ha szülővárosom csapata létfontosságú mérkőzést vív a (általam ismeretlen okokból felvállalt) „kedvenc” pesti csapatával, az nálam –sportértelemben- skizofrén. Piros-kék mezben mentél a Szegednek szurkolni? Ott nem lehetett két csapatnak szurkolni, mert csak egy győztes lehet! Eszembe jutott egy példa: Mi lenne, ha a gyulai románok elutaznának Bukarestbe a román válogatott mezében Magyarországnak szurkolni? Ez teljes tudathasadás! Vehetsz te 100 db bérletet Szegeden, ha mégis a Vasas körül forog minden gondolatot. Nem tudom, hol laksz (és ez nem tartozik rám), de akár hová is vessen a sors mindig ugyan annak a csapatnak illene szurkolnod. Ezek a kétlakiságok, több színűségek a kitartó drukkerek szemében (hogy is írjam, hogy ne legyen sértő…), szóval nem értéknövelő tényező. A röghöz kötöttséget lehet lenézni, de lehet büszkén felvállalni minden bajok ellenére. Nem kell azonosulni a hibásan döntő, rossz vezetőkkel (esetünkben Nagylakival), de a csapatod akkor is egy kellene, hogy legyen és nem kell felvállalni egy „futó” pestit is, hogy az „elitben” lehess. Többre nézem azt a srácot, aki szülő- és lakóhelyének sokadik osztályú csapatát felvállalva topicot nyit, hogy ott megtárgyalja és informálja a többieket csapatáról.
Amikor kiestünk ’92-ben (remélem utoljára!) 1-2 ismerősöm kijelentette, hogy akkor jön ki megint Loki-meccsre, ha visszajutunk az NBI-be. Ne is gyere –mondtam neki-, de akkor se gyere, ha visszajutottunk, mert az ilyen férgekre nincs is szüksége a Lokinak. Ha meg látlak egy meccsen is személyesen foglak kiverni a stadionból! Nincs szükség olyan divatemberekre, akik csak akkor jönnek ki, ha megy a szekér.
Egy IGAZI SZEGEDI soha nem írná le azt, hogy „Hajrá Vasas! Úgy tudom, még a szurkolok sincsenek jó barátságban, a Spartanosok soha nem tennének ilyet. Inkább a „halált” választották, mint más pesti csapatnál legyenek „bevándorolt” fanok.
Nekem anno tetszett Törőcsik, Nyilasi, Váradi játéka, de sose voltam Dózsa, FTC vagy Vasas-drukker!
Egyébként rettenetesen kíváncsi lennék, ha tisztán csak a Szegednek szurkoltatok volna, a tizit hogyan ítélnétek meg? Vasas-szemmel „természetesen” korrekt az ítélet.
Ahogy Zolcsi írta, szerintem is a Vasas elleni osztályzón halt meg igazából a Szeged, mert akkor volt a legerősebb csapata és az óta sem tudtak még egy ugyanolyan erőset összehozni.
Sajnálom, mert maga a város és szurkolói (nekem legalábbis) nagyon szimpatikusak voltak.
Egy kicsit magunkról is.
Összeállt a keret. Vasárnap kiderül, hogy a két „újonc” edző közül kinek sikerült jobban összekovácsolni csapatát. Vagy majd a bíró eldönti és lefújja a meccset, mert az MTK javára adott hat tizi és 3 piroslap után a Loki-tábor felszisszent! Remélem nemes és nemtelen bosszút állunk a velünk folytatott „Keneseit adjuk-nem adjuk” színjátékért!

Hajrá Loki!
BUX

ZOLCSI Creative Commons License 2000.07.21 0 0 286
Csaba, Csiszi, Gala

Az egészet kihegyeztétek egy momentumra, holott én jelenségről írtam. Azon a mérkőzésen sok téves játékvezetői ítélet volt, mind a szegedet sújtotta. Tudom a "ha" a sportban sem létezik, de biztos vagyok abban, hogy fordított szituációban a bírói síp néma maradt volna. És ez a lényeg ebben a jelenségben amit én korábban leírtam, nem az, hogy az a mozdulat szándékos vagy vétlen volt, vagy hogy érte-e a labda kezet vagy sem.

Csiszi Csaba

Az a Ti magánügyetek, hogy kinek szurkoltok, én csak leírtam, hogy nem értem a jelenséget. Engem akármerre sodort a szél, (öt évet éltem Debrecentől távol) sosem gondoltam arra, hogy valamelyik más csapat drukkere legyek. Pedig azért voltunk mi még az NB II-ben is, reménytelennek tűnő helyzetben. Akkor is, most is, és mindörökké LOKISTA leszek.

Born in Debrecen, Live in Debrecen, Die in Debrecen.

Hajrá Loki, Hajrá Vidék

Ps.: Azért örülök annak hogy ezt a topicot ilyen sokan olvassák

MCsaba_d Creative Commons License 2000.07.21 0 0 285
Zolcsi!
Csiszihez hasonlóan szegedi vagyok és VASAS drukker! Van ilyen!
A Szeolban fociztam, szinte minden meccsen kint voltam, nagyon szurkoltam a különféle nevű szegedi csapatnak.
Az osztályzón a VASAS sz...l játszott, megérdemelte volna a kiesést, viszont a Szeged gyáva volt, nem érdemelte volna meg a feljutást.
Németh Lajosnak semmi köze nem volt a meccshez, a 11-es jogos volt, ezt még a szegedi játékosok, edzők is elismerték. A közönség reagálása természetes volt, de a bíró jól döntött. (Mostani példa: francia-portugál elődöntő, hosszabbítás, kezezés, 11-es, aranygól. A portugálok teljesen kivoltak, legjobban a vétkes szalmasárga hajú védő, de Benkő joggal ítélte meg a mindent eldöntő 11-est)
Amit Csiszi a szegedi fociról írt, azt mintha én írtam vola azzal, hogy én nem vettem 6 bérletet.
Annyi kiegészítés hozzá, hogy utána volt a DVTK elleni osztályozó, amit néhány szegedi állítóla eladott, neveket tudok, de bizonyték híján inkább hallgatok.
Még mindig hiszem, hogy lesz szegedi foci, de ehhez el kell tűnni a Nagylaki-féle szerencslovagoknak, a hírek szerint ő lehet, hogy tényleg el fog tűnni...
GALA Creative Commons License 2000.07.21 0 0 284
Én a mai napig emlékszem a tv-lassításra , amikor a szegedi középhátvéd a feje felett üt bele kézzel a labdába . Ehhez képest Szlezák a Dunafer ellen smafu . Mit kellett itt elcsalni a bírónak ?
Előzmény: ZOLCSI (282)
csiszi Creative Commons License 2000.07.21 0 0 283
Szia Zolcsi!

Nem védekezésül, inkább csak azért, hogy képbe legyél próbálok felvetéseidre visszaírni. Az ominózus Szeged-Vasas meccsen természetesen ott voltam. Bármennyire hihetetlen is minden hazai meccsen természetesen teli torokból kiabáltam a Hajrá Szegedet! Kivéve, amikor a Vasas ellen játszottak. A 90. percig vállaltam, hogy piros-kék csíkos pulóver van rajtam. A pályán történtek, bár ismerem a vétkest is, a mai napig nem tisztázódtak előttem. Mindenesetre amikor befújták a 11-est és elszabadult a pokol nagyon felhúztam a dzsekim cipzárját. Ennek ellenére meggyőződésem, hogy nem ezen a meccsen lett vége a szegedi focinak. Volt itt a Diósgyőr ellen is osztályozó, azt kellett volna megfogni. Az azonban biztos, hogy a Rudibácsi szerint is a Vasas ott megszünt volna. Ez természetesen nem mentség az ott történtekre. Ez nem a szurkolókon, hanem úgynevezett "magasabb körökben" lejátszott dolog volt. Mintahogy teljesen politika és egyéni érdekek összecsapása miatt beteg lett halálosan a szegedi foci most. A "befektetők" és a város vezetése harcának lett az áldozata az első osztályú szereplés is. Látványosan ugyan mutogatta magát Nagylaki Kálmán, de a legnagyobb kárt éppen ő okozta, és könnyen ajánlkozott saját pénzzel amikor előtte már kivette a sápot. Jómagam ahol lehetett próbáltam segíteni, hisz pont az én közbenjárásomra jött le Szegedre Gelei Imre edzőtovábbképzést tartani, és úgy gondolom nem mindenki vásárolt 6 db éves bérletet sem. Azért nem kell magyarázkodnom, hogy kisgyerekként a Mészölyék játéka nagyon megtettszett. A későbbiek folyamán korosztályból adódóan már haveri kapcsolatok alakultak ki a játékosokkal, némelyikükkel közös sportképzésen is vettünk részt. Hát nagyjából ennyi. Köszi az érdeklődést! További sikereket Nektek.

A kedvedért, de magamért is: HAJRÁ VASAS, HAJRÁ SZEGED, HAJRÁ LOKI!!

Előzmény: ZOLCSI (282)
ZOLCSI Creative Commons License 2000.07.21 0 0 282
Csiszi

Mit éreztél akkor, amikor úgy 87-89 körül, éppen az imádott Vasasod ellenében, Németh játékvezető elcsalta a Szeged elleni osztályozó visszavágóját? Ott voltál-e abban a sokezres tömegben, amelyik hajnalig várta a játékvezető urat? Azok az emberek már sejtették, (később be is igazolódott) hogy ott, és akkor, kivégezték a szegedi labdarúgást.

Üdv, és Hajrá Loki, Hajrá Vidék

ZOLCSI Creative Commons License 2000.07.21 0 0 281
Csiszi

Köszi a jó kívánságokat, de...
Elmondtad hogy szegedi vagy, de a mondókádat mégis úgy zártad, Hajrá Vasas. Nem értem. Azt írtad beteges a helyzet. És akkor mi van? Akkor meg kell gyógyítani, - vagy legalábbis életben tartani addíg, amíg jobb idők nem jönnek. Ha a gyereked beteg (vagy beteges) akkor hagyod a picsába, és a gazdag szomszédét ajnározod? És az egészben az a legszomorúbb, hogy ezzel a felfogással nem vagy egyedül. A fővárosi klubok a szurkolótáboraik jelentős részét elveszítenék, ha a vidékiek, ill. a vidéki kötődésűek nem oda, hanem saját városuk (falujuk) csapatának meccseire mennnének. (pl.: Vasas boys Szolnok, UVB Esztergom, Felvidéki Fradisták stb.) Arról nem is beszélve, kiteheted Te a szived a Vasasért, (vagy bármelyik sorstársad a "patinás fővárosi klubjáért") Ti, - a pestiek nagyrészének szemében - akkor is csak "tetű vidékiek" vagy "büdös parasztok" lesztek. Térj vissza a gyökereidhez, az igazi értékekhez, és legközelebbi mondókád alján már azt szeretném látni Hajrá Szeged.
Mégegyszer köszi a jókívánságaid.

HAJRÁ lOKI, HAJRÁ VIDÉK
Zolcsi

csiszi Creative Commons License 2000.07.20 0 0 280
Sziasztok Lokisok!

Tiszta szívemből szurkolok azért, hogy a Malac aki jóbarátom sok sikert hozzon Nektek. Amikor nem ellenünk játszotok, mindig szorítok Nektek. Bizzatok az edzőtökben, a jó munka meghozza gyümölcsét. A részletes tudosítás a szurkolói ankétról remélem meggyőzött benneteket szándékairól. A hétvégén verjétek meg a Libásokat! Éljen a vidéki foci, magam Szegedi vagyok, sajnos nálunk nagyon beteges a helyzet. Sok sikert Nektek, legyen malacotok a Malaccal!

Üdvözlettel: Csiszi!

HAJRÁ VASAS!!!

Előzmény: Tócsa (278)
Lecsó. Creative Commons License 2000.07.20 0 0 279
Én nem biztos, hogy tudok menni, de majd szurkolok a szurkolóknak is!

Lecsó>>>HAJRÁ LOKI!!!
BUX

Előzmény: Tócsa (278)
Tócsa Creative Commons License 2000.07.20 0 0 278
Garának a 1-12.hely! Röhögnöm kell! Nem akarom újra élezni a vitát, csak utálom, ha hülyének próbálnak nézni! Na mind1!
Pesten győznünk kell, a jegyem már meg van!

Hajrá Loki!
BUX

ZOLCSI Creative Commons License 2000.07.20 0 0 277
Ugarjatok ba a ZSUK-ba.
Vasárnap nem tudok ott lenni a Maccabi Sporttelepen, de Ti azért adjatok bele mindent. Az új "törvényt" pedig ne vegyétek komolyan.

Hajrá Loki
Zolcsi

Zolika_d Creative Commons License 2000.07.20 0 0 276
Ja, és így már nem kérdéses, hogy Zsombi lesz a gólkirály!!!

Zolika
Hajrá Loki!

Zolika_d Creative Commons License 2000.07.19 0 0 275
KENESEI AZ ETOÉ!!:-((((((((((((

1évig Győrben folytatja Kenesei. Sajnos ez már nem rémhír... A holnapi NS írja...

Akkor is megverjük az MTK-t!!!!!! Csakazértis!

Zolika
Hajrá Loki!

MUK vagy BUX vagy xxx tagja vagyok!!

Lecsó. Creative Commons License 2000.07.19 0 0 274
xxx=BUX

Lecsó>>>HAJRÁ LOKI!!!

Előzmény: Zolika_d (272)
Lecsó. Creative Commons License 2000.07.19 0 0 273
Csipát azért sajnálom, mert ott kell játszania.
A MUK-ot átkeresztelhetjük másra.
Én is a Daniella levelét olvastam és még egy barátom küldött mélt, de az nem volt olyan részletes.
Lecsó>>>HAJRÁ LOKI!!!
xxx
Előzmény: Zolika_d (272)
Zolika_d Creative Commons License 2000.07.19 0 0 272
Sokak kérésének eleget téve itt a levlistás email. Remélem Daniella nem fog ezért megorrolni rám!:-)) Egyébként ha vki fel szeretne iratkozni, akkor itt a cím: daniella@iiibel.dote.hu
Daniellánál lehet jelentkezni.

"Sziasztok!

Tegnap a Loki Klub sorozoben szurkoloi anketot tartottak. A meghivott
vendegek Makray Balazs, Hanak Viktor, Vadicska Zsolt es Komjati
Andras voltak. Most nehany mondatban megprobalom osszefoglalni az ott
elhangzottak kozul az erdekesebb informaciokat.

Keneseivel kapcsolatban Makray elmondta, hogy csak akkor johet ide,
ha megvasarolhato, ami elol az MTK vezetosege elzarkozik, mert csak
kolcsonbe akarjak adni. A Loki meg igy is igenyt tartana ra, ha a
jatekos tovabbszerzodesebol neki is lenne haszna. Ebben meg nem
egyeztek meg, ezert meg semmit nem lehet tudni, mindenesetre Kenesei
nagyon szeretne Debrecenbe jonni.
Komjatit a csatarokrol kerdeztek. Szerinte mennyisegileg nincs baj,
csak minosegileg. Erti ezalatt azt, hogy jelenleg 5 csatarunk van.
Varszegi eddig nagyon keveset edzett, mert leallamvizsgazott, eskuvoje
volt stb. igy mostanaban nem lehet ra szamitani. Bajzat tehetseges,
de eleg beteges, ezen kivul sokat bulizik, ami a jatek rovasara megy.
Ulveczki jo adottsagu jetakos, de ez az evek folyaman nem teljesedett
ki nala. A felkeszuleseken egesz jo volt, Kerekes melle akarta
Komjati betenni, de kozben megserult. Komjati szerint igazan jo
csatarra nem volt penz, de ekkor jott Schmidt, aki szerinte hasznara
lenne a csapatnak. Kerekes Jugoszlaviaban focizott, utana
Nagykanizsara kerult, ahol az elso fel evben nem nyujtott kiemelkedo
teljesitmenyt, majd a Loki leigazolta, es itt egeszen jol
felfejlodott. O a lustabb jatekosok koze tartozik, az edzeseken
noszogatni kell. Ha Keneseit sikerul leigazolni, akkor kettojuk kozul
Keneseinek van nagyobb eselye a kezdo csapatba kerulesre.
Az egyik szurkolo megjegyezte, hogy Garamvolgyinel a cel a nemzetkozi
kupabaszereples volt, most Komjatinal mit tuztek ki celul. A valasz,
hogy Garamvolgyinel es Komjatinal is az 1-12. hely valamelyikenek a
megszerzese a cel.
Hanak is felszolalt, aki elmondta, hogy nagyon jol erzi magat
Debrecenben. Azt mondta, hogy itt egy-egy edzomeccsen vannak annyian,
mint Siofokon egy bajnoki merkozesen. Jo a hangulat, szeret itt lenni.
Feltettek azt a kerdeset, hogy miert csak 3-4000 ember van kint a
meccseken, amikor regen tizezrek jartak ki. Makray szerint ez
altalanos tendencia, mindenhol ez tapasztalhato, es talan a jegyarak
novelese miatt van, de ok az egyetlenek, akik nem emeltek az arakat,
meg a berletarakat sem, pedig tobb merkozest fognak jatszani, mint az
elozo bajnoksagban. Nezo tovabbra is akkor lesz, ha eredmeny van.
Elmondta meg, hogy szeretnenek uj eredmenyjelzot vasarolni, a B
lelato moge betonutat epiteni, uj WC-ket szerelni fel, es hasznositani
szeretnek az ifjusagi tabort is.
A kovetkezo kerdes, hogy hany jatekosa van meg az Eponanak. Erre a
kerdesre Makray nem adott tiszta valaszt, csak kontorfalazott, igy
az igazsag nem derult ki. Vadicska pl. azt mondta, hogy o teljes
mertekben a DVSC Rt. tulajdona. Ezt a kijelentest sokan
megmosolyogtak.
Es vegul Flickrol egy par szo. Valaki megkerdezte, hogy a nemet
jatekos teljes erteku-e vagy mar igy serulten erkezett. A valasz az
volt, hogy amikor idekerult mindenfele fizikai munkat vegeztek vele,
az orvos alaposan megvizsgalta, es semmi baja nem volt. Itt serult le
Debrecenben, egyebkent is egy olyan szerzodest kotottek vele, hogy ha
kiderul, hogy valamilyen titkolt betegsege van, akkor azonnal
felbontjak ezt a szerzodest.
Ami erdekes meg, hogy Madar Tomi marad, es az MTK meccset nem fogjak
kozvetiteni.

Sziasztok
Daniella

Ui.: Friss hirkent csak annyit, hogy Ilea a Videotonhoz szerzodott."

Remélem nem csak szerintem publikus az egész levél... Egy kicsit izgulok...:-)))
Na, nyomjunk egy OK-t!

Zolika
Hajrá Loki!

Tócsa Creative Commons License 2000.07.19 0 0 271
Batu!
A levlistás e-mail zárkörü? Ha igen bemásolnád a publikus részeket?

Hajrá Loki!

Batu. Creative Commons License 2000.07.19 0 0 270
Nem baj, mostmár csakazértis győzni kell. Remélem a Schmidt összeszokik a többiekkel és maradandót alkot. Egyébként biztos vagyok benne, hogy Balogh Jani fog kapni előbb-utóbb lehetőséget, mert Komjáti tavaly vinni akarta a Vasashoz.
Az én kezőcsapatom:
Fekete - Bernáth, Balassa, Alekszics, Hanák - Böőr, Flick, Vadicska, Szatmári - Schmidt, Kerekes
II. csapat:
Balogh(Téglási) - Frida, Sándor, Turján, Kovács - Horváth, Siklósi, Ulveczki, Madar - Várszegi, Bajzát

Lecsó!

Én a levlistás e-mail olvastam az ankétról. Van néhány kiábrándító rész(pl. Bajzát).

Hajrá Loki!!!

Batu

Tócsa Creative Commons License 2000.07.19 0 0 269
Zolika!
Lassan már a „Hajrá Loki!” is be lesz tiltva, mert köztudottan a Loki szurkolók nagyon irredenta, soviniszta, rasszista, antiszemita és antitirpák nézeteket vallanak. Így eme buzdító mondat mögött a kisebbség elleni uszítás húzódik meg. Az izgatás vádját alaposan kimeríti, tehát BŰNTETENDŐ! Hogyha kimegyek a pályákra csak és csakis a „Tapsi-hapsi és barátai” rajzfilm dallamait fogom fütyörészni. Viszont az is disztingváltnak tűnik, hogy: ”Debrecenben egyáltalán nem vagy népszerű” mely a f.szszopózós dallamra lehet énekelni. Viszont a „Megy a Loki-vonat, csattognak a kerekek…” nóta talán már elég hosszú, hogy ne tudjon ráfigyelni.
Érdekes a Gara-logikád, de tetszik. Habár szegény Nicu felett, szerintem már eljárt az idő!:-(
Lecsó!
A publikálható részt közzé tehetnéd az emilből.
Ez a „Szegény Csipa :-((„ egyébként miről szól?
Azon lepődtem volna meg igazán, ha MTK bármilyen korrekt dolgot véghez vitt volna. Az hiszem egyes vezetők hálát adtak a Messiásnak, hogy kiesett a Geel, mert Várszegi biztos elvitte volna a lét a Belgiumba. A Hungária körúti múzeumot meg beszánthatták volna, mert kártyavárként omlott volna össze. A MUK-ot nem lehetne BUX-á bővíteni (Budapestet Utálók Klub Szurkolói), mert akkor teljes körű tagként jelentkeznék bele!

Hajrá Loki!

BaZx Creative Commons License 2000.07.19 0 0 268
Jók leszünk mi Kenesei nélkül is! Egyébként információim szerint az MTK 500 db ingyen jegyet küld Debrecenbe, amit csütörtök délutántól lehet átvenni a klub irodáiban.
Más! Té barátom -aki most nincs internet közelében- szívesen ott lenne az MTK eleni meccsen, de a hazaút nehézkessége miatt(már nincs vonat)gondjai vannak. Én Pécsről közelítek és nem jövök még haza, így velem nem tud utazni. Nincs valaki, aki kocsival akar utazni és van még nála szabad hely? Té beszállna utitársnak. Jelezzen, aki tud segíteni.
HAJRÁ LOKIKA!
Lecsó. Creative Commons License 2000.07.19 0 0 267
Robi25!

A Demján úr is közbenjárt az ügyben.
A NS is megírta.

Lecsó>>>HAJRÁ LOKI!!!
a MUK tagja

Előzmény: robi25 (266)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!