Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
Lehetne jól futballozni, és nyerni.Nem kötelező már vállalni az nb1-et, nincs érte büntetés.De sajnos ennyit tudnak, Pintér meg nem tud csapatot csinálni belőlük.Nem egy kreatív edző.
Rajtunk és a Kisvárdán kívül ki akar még feljutni szerinted? Ne gondolkozz! Senki!
Mi is csak félig-meddig. Sokan igen és sokan nem. És most nem a szurkolókra gondoltam!
Az igazán nagy gond ott lesz ha feljutottunk, mert ezzel a jelenlegi csapattal megint csak egy év szégyen várna ránk az nb1-ben! És jelentős szratégia váltás NM-tól nem várható, hiszen azzal elismerné az eddigi csődjét, olyat meg ő nem fog soha megtenni!
Azert , ez a szegyen csak nem tortenik meg , hogy feljuthatnanak , viszont koszonik szepen, de ok inkabb maradnanak az nb2-ben. En meg ilyenrol nem hallottam. Ennek automatizmusnak illene lennie es akik feljutottak azokkal kellene tisztazni ,hogy megtudnak felelni a kriteriumoknak. Nem tudom pl. a kocsma mit szolna, ha Csanyi bejelentene , hogy nem akarunk feljutni es be sem adtuk az errol szolo kerelmunket.. Ez a sport es Fairplay minden alapertelmevel szembemenne. A lenyeg , nyerni kell .
Bar , igy lenne. Errol csak a boszorkanyos vicc jutott az eszembe : Hany eves vagy bekakiralyfi ,hogy hiszel meg a meseben... Nos, en mar nem hiszek.. Az ideny elejen irtam , hogy a Szentlorinc is ott fog boxolni a feljutasert , csak nehogy ismet igazam legyen..
Jönnek itt a minuszok, mint januárban, de aki adja annak nem baxxa szét az agyát a sztárocskák xar, lélektelen játéka? Miért szórakozhatnak velünk, igazlelküekkel?
Mi már akkor és azután is itt leszünk, amikor ők sehol
Néhány napja nyilatkozott Pichler úr, a Szentlőrinc klubigazgatója, és elmondta, hogy nem akarnak feljutni, nincs meg erre a lehetőségük - emiatt nem is kértek NB1-es licenszet.
Nincs szükség kivételezésre. Közpénzből megoldják, pótolják, amit nem kapnak meg az MLSz-től. Csurran - cseppen az UEFA-tól, a többit adják az odarendelt szponzorok, meg a Listáson keresztül az állampárt.
Nem szamitok konnyu merkozesre , nalam a kulcs , hogy ne probalkozzunk ismet egy"csoda kezdot " felkuldeni. Nyugodtabban az elozo merkozes kezdojet latnam viszont. A Sz.Lorinc bizony lotavalban van es nagyon komolyra is vehetik magukat ellenunk. Ha, vesztenek nekik mar vege lessz a bajnoksagnak. Ha, nem a nyakukba vesszuk oket is.
Pedig, ha Szentlőrincen nyernénk, akkor az nagyot dobna a százalékos esélyeinken, itthon a Békéscsaba talán még nem lesz gond, de a Szeged és a Honvéd ellen én már nem várok már sok pontot, ha ez buziskodás lesz, ami a Gyirmót ellen 60 percig...
"Cél: a magyar és a fiatal labdarúgók számának növelése az NB I-ben és az NB II-ben
Cselekvési terv: az MLSZ az NB I-es kluboknak nyújtott pénzügyi támogatás jelentős részét ahhoz köti, hogy átlagban egy mérkőzésen öt magyar labdarúgó legyen végig a pályán, és ebből egy fő U21-es játékos legyen. Az NB II-ben csak magyarok léphetnek pályára, két fő U20-as labdarúgónak végig a pályán kell lennie"
A majmokat ez úgysem fogja érdekelni, mert a költségvetésük töredéke az MLSZ-től kapott pénz.
Az ötödik pont dettó:
"Cél: a magyar edzők presztízsének javítása
Cselekvési terv: az NB II-ben a támogatáshoz kötött előírás, hogy kizárólag magyar vezetőedzőt alkalmazhatnak a klubok."
Szegény Gerzson, legalább szerethető volt, nem rosszabb, mint a tolódó,technikai zsenink, aki semmi újat nem hozott. Ő sem bír a nagyarcú antitalentumainkkal, meg tovább próbálgatja, váltogatja a sz@rokat. Erre hozunk még egy párat (pl ND), nemhogy a törekvő fiatalokat építenénk be,akik máshol vitézkedni tudnak (nb3, más csapatok)
Valahol azért humoros, hogy egy olyan bajnokságban izgultok a feljutásért, ahol kimondva-kimondatlanul összesen 2 csapat akar feljutni, a többi pedig hónapok óta mindent megtesz, hogy elkerülje ezt :)
Szerintem a hazai bajnokságban minden további nélkül hozhatnak olyan szabályt, hogy 5 hazai játékosnak kell játszania, szerintem Szlovéniában és Ausztriában is van hasonló, mert ezzel nem azt mondod, hogy EU-s nem játszhat, csak van egy szabály, de a Fradi miatt biztosan kivételt tesznek majd, hiszen akkor korántsem lenne biztos a bajnokság mindenkori megnyerése. Az uEFA rendezvényeken nem lehet ilyen kitétel...