Keresés

Részletes keresés

fran07 Creative Commons License 1 órája 0 0 463753

Szerintem ugyanazt mondjuk. Folyamatosan váltogatni kell a súlypontot,mert a csatár is olvassa a kapus helyzetét.

Ráadásul vannak kétlábas játékosok is, akik még kiszámíthatatlanabbak. Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy tényleg néznek lőlapot a nemzetközi szinten is jegyzett kapusok, szerintem túl kicsi az adatsor, egy normális elemzéshez.

Szerintem Lewának sincs több lövése 3-nál egy meccsen. De a biztonság kedvéért, biztosan leiskolázzák. Csak a foci sokkal esetlegesebb.

Előzmény: Trooper__ (463748)
sziszi-48 Creative Commons License 1,5 órája 0 1 463752

A DVSC leigazolta Horváth Krisztofert az FC honlap szerinti beharangózóban írják.

apple22 Creative Commons License 1,5 órája 0 0 463751

Arra van lehetőség , hogy a B szektorban található bérletes helyekre is ráhúzzanak valami jelzést hogy bérletes hely?

Jön a Honvéd elleni meccs és előre látom, hogy megint ülőhelyért kell majd küzdenem, mert emberek véletlenszerűen ülnek le a saját helyük helyett.


nikU Creative Commons License 3 órája 0 1 463750

Az utóbbi években raklapszám vannak tehetségesnek kikiáltott, ilyen-olyan U válogatott magyar játékosok. Miért kevesek külföldön?

Varga Donát mekkora "ász" volt 16-17 évesen? Neki a VKA, és a Vasas "coki" Volt, mert  ő tehetség! Egy lágy őszi fuvallat odrébb teszi, bár apuka Bayernt, meg Cselszmit vizionált.

Lesz neki kb. Kozármisleny. 

 

A nagy vágyakhoz társuló nagy arc nem feltétlenül a gyerek hibája, de a gátlástalan menedzsereken, és egyéb haszonlesőkön senki semmit nem kér számon.

 

Előzmény: Hawkmoon269 (463743)
Pötidanon77 Creative Commons License 3 órája 0 1 463749

Szimpatikus Holender, tetszetős írás! Gratula mindkettőnek

 

http://www.vasasfc.hu/hirek/holender_filip_szamomra_a_golok_jelentik_a_boldogsagot-6251

Trooper__ Creative Commons License 3 órája 0 0 463748

Kérdéseim:

 

1. Mikor legyen a súlypont a hosszú oldalon lévő lábon?

2. Ha egy bal lábas jön balról, vagy egy jobb, lehet tudni, hogy hova és hogyan rúgja? (most nem azt kérem, hogy persze, hisz a kapusfelkészítésen a Realnál előre bemagoltatják Kurtoával, hogy Lewa x%-ban a rövidre laposan, y %-al a rövidre magasan, z%-ban a támaszkodó mellé, a maradékot pedig 50-50 %ban a hosszúra lövi. És persze ezt Kurtoá tudja, és gyors fejszámolás után már ugrik is az elrúgás előtt.) 

 

Ehelyett érdemes megnézni a frankfurti japán(?) tegnapi lövése előtti Kurtoá koncentrálást, és századmásodperc alatti reagálást, hogy hova fog lőni a srác, és hamarabb elindul a bal lábas lövésnél a hosszúra, mint ahogy a labda elhagyná a csatár lábát.

Előzmény: fran07 (463744)
Trooper__ Creative Commons License 4 órája 0 0 463747

Aha, egy belőtt labdáról, a hosszúról középre érve, blokk nélkül, 5 méterről. Párhuzamot vonni a Dibusz kapott góljai és a között az angol gól között kb annyit lehet, hogy mindegyik után középkezdés lett.

 

 

Előzmény: fidelio-Pyrandus (463735)
fran07 Creative Commons License 4 órája 0 0 463746

Válaszolnám azt, hogy Dibusz nem kapus, csak portás. De láttam tegnap este az MLS forduló összefoglalóját így nem teszem. Mennyire csodálkozott Hajdú B. hogy egy kapus kijön a beívelésekre és le is húzza őket.

Előzmény: Hawkmoon269 (463745)
Hawkmoon269 Creative Commons License 5 órája 0 0 463745

Nem közhely azért valójában, mert elvileg a hosszút a blokkoló védő(k)nek kellene biztosítani...

Az azeri meccsen persze aránylag közelről kapta be Dibusz, de az albánok ellen teljes mértékben az ő hibája volt, mert ott a játékos, ha akarta volna, akkor sem tudta volna elrúgni a hosszúba...

Előzmény: fran07 (463744)
fran07 Creative Commons License 5 órája 0 0 463744

Én sem értek teljesen egyet a rövidre nem kaphat gólt egy kapus tézissel. De ez egy olyan fociközhely, amit érdemes komolyan venni. Mint azt, hogy középre nem fejelünk ki labdát. Ha ott nincs ellenfél, miért ne? A rövidre nem kapunk

gólt, magyarul azt jelenti, hogy a hosszú felé levő lábadon legyen a súlypontod. S akkor még azt nem is vettük figyelembe,

hogy a támadó milyen lábas.

Előzmény: fidelio-Pyrandus (463735)
Hawkmoon269 Creative Commons License 6 órája 0 0 463743

...pár napja volt szó azokról a játékosokról, akik kikerültek külföldre, de könnyűnek találtattak... itt van még egy srác...

 

A pécsi születésű, utánpótlásszinten a Főnix Gold FC-nél, a Ferencvárosnál és a Kozármislenynél pallérozódó Csoboth Kevin tehetségére már egészen fiatalon felfigyelt a portugál Benfica, amely 2016-ban szerződtette, s három évvel később már a B-csapatban is bemutatkozott.

Csoboth 2021-ben döntött a hazatérés mellett, elfogadta a Mol Fehérvár FC ajánlatát, de az NB I előző kiírásában csak egyszer, a Ferencváros ellen lépett pályára csereként. Kölcsönbe a másodosztályú Szeged-Csanád Grosics Akadémiához került, s a Tisza-partiaknál 14 találkozón öt gólig jutott, ami után a nyáron visszarendelte őt a Fejér megyei klub, de most elhagyja a székesfehérváriakat és Újpesten építi tovább a karrierjét.

„Nagyon boldog vagyok, hogy az Újpesthez igazolhattam, hiszen egy ilyen nagy múltú klubnál megtiszteltetés játszani – kezdte a lila-fehéreknek adott interjúját Csoboth Kevin. – Én erre úgy tekintek, mint hatalmas előrelépésre a karrieremben. Szeretnék a csapatban jól szerepelni és azért dolgozni, hogy az élmezőnyben végezzünk, személyes motivációm pedig, hogy minél többet tudjak pályára lépni a szezon során. Remélem, a szurkolók is örömmel fogadnak és minél többen kilátogatnak a mérkőzésekre, én mindent meg fogok tenni ezért!”

Hulla88 Creative Commons License 7 órája 0 0 463742

Sajnos linket biztosan nem fogok találni, de valamelyik honlap (index,azonnali nem emlékszem pontosan) újságírója írt magánszemélyként különböző magyar csapatoknak, hogy ki akar menni meccsekre, viszont nincs elkötelezve egyik csapat iránt sem, és mi az ami miatt nekik szurkoljon. Nem emlékszem, hogy mi is köztünk voltunk-e de emlékeim szerint pár sablon e-mailen kívül, egyedül a Paks volt az, aki felvette rendesen az illetővel a kapcsolatot, küldött ajándéktárgyakat etc. úgy, hogy ugye nem tudták, hogy újságíróval van dolguk.

Előzmény: Hawkmoon269 (463741)
Hawkmoon269 Creative Commons License 7 órája 0 2 463741

Egy kis érdekesség, hátha olvassa még a Vasastól hivatalos személy is a fórumot...

 

Szóval, hogyan működik a marketing egy része a rothadó Nyugaton, ami alapvetően nem kerül túl sokba...

 

A fiamnak közeledett a születésnapja és a lányom kitalálta, hogy ír emailt több európai csapatnak (Dortmund, Leipzig, Liverpool, Chelsea, PSG), hogy kérne aláírt fényképet a játékosaiktól...

A németek voltak a legprofibbak, az emailre egy olyan válaszemail jött, amiben pontról pontra leírták, hogy mit kell tenni, hogy kapjunk ilyen aláírt játékos kártyát! Leírták, hogy kell küldeni egy válaszborítékot felbélyegezve (természetesen linkelték, hogy a német posta honlapján, milyen értékben kell és hol lehet venni bélyeget), a magyar címet ráírva, stb... A lányom el is küldte és a Dortmundtól már meg is érkezett, beletettek egy üdvözlő levelet, hogy örülnek, hogy külföldről érdeklődünk, stb és azok az információk vannak még benne, amit tulajdonképpen az email-ben elküldtek és persze 3 játékosnak az aláírt fényképe, mert egy borítékba 3 játékos fényképét teszik bele és külön szóltak, hogy sajnos Haaland fényképet már nem áll módukban küldeni, mert a játékjoguk már nem az övék...

 

Csak azt akartam mondani, hogy tulajdonképpen ehhez nem kell külön embert fenntartani, mert egy titkárnő is nagyjából 1 perc alatt el tudja végezni a dolgokat és nekik csak abba a kártyába kerül, amit nyilván ők nyomtattak ki és írattak alá, de ez ugye elhanyagolható... Nem kell foglalkozniuk a postával bélyeggel, címzéssel, stb és mégis jó hírét keltik a csapatnak...

 

Tudom, hogy ehhez érdeklődés is kell és nem gondolom, hogy a Vasasnál túl nagy lenne erre az érdeklődés, de miért ne lehetne, hátha Erdélyben a Vajdaságban vagy a Felvidéken sem mindenki Fradi drukker, mint ahogy állítják, sőt talán még a világ más részéről is lehetne érdeklődés, hiszen biztosan vannak esetleg gyűjtők, stb...

 

A Leipzig egyébként szinte teljesen ugyanolyan válaszlevelet írt, mint a Dortmund, kíváncsian várom, hogy ez Angliában is működik-e...

 

spati2001 Creative Commons License 10 órája 0 2 463740

Látjátok! Így kell ezt! :-)

Hajrá VASAS!

LStadium Creative Commons License 10 órája 0 1 463739

Köszönöm szépen, ez rendes volt Tőled!!

Előzmény: action_9 (463737)
nikU Creative Commons License 11 órája 0 0 463738

Dibusszal

Előzmény: nikU (463736)
action_9 Creative Commons License 11 órája -3 3 463737

Hidd el ez nagyon baráti reagálás volt! A társadalmi együttélés szabályaiban szerepel(het) ez az "ez is egy vélemény" mert 2022-ben lehet véleménye mindenkinek. Legyen!

Az jó, helyes, és még a fórum igazi jelentését is hozhatod indoknak. Ha az a jelentése a szónak amit te annak gondolsz persze. 

De azért azt is fel kellene ismerni magadon, h biztos tettél bele annyit sportágba - a hajrá Vasason és az élményszerzésen túl - akár könyvből tanulva vagy" saját bőrön" megszerezve, h üljön az olyan megállapításod amilyeneket el akarsz engedni a futballban? 

Miből gondolja bárki, h ugyanaz elfogyasztani az ételt - ilyen-olyan - élményekkel vagy tudni elkészíteni? Legalábbis azzal tisztában lenni?

Azért mert nagyon hasonlít a kristálycukor a sóra még a kettő nem ugyanaz! Nyugodt lehetsz ha a kaja fórumban te elhanyagolhatónak gondolod a különbséget, lesz olyan aki ökörségnek fogja nevezni a véleményed. 

Szal járj utána, győződj meg magad mi az "alap" és na abba akarj kapaszkodni, h az is csak egy vélemény. Senki nem fogja elsajátítani helyetted, ha őszinte leszel nem is várhatod. 

 

A legtöbb esetben egyébként kaptál bizonyítékot, segítséget!

Veled ellentétben, ahonnét annyi jött válaszként: nem tudom, nem akarom, nem érdekel, nem ez a dolgunk, nem tartozik ránk, ne nevezzék ki magukat, Mikinek kell tudnia, ez is egy vélemény, ez egy fórum és senkit nem érdekel, h melyik nick mit ír... 

Előzmény: LStadium (463711)
nikU Creative Commons License 12 órája 0 0 463736

Di ússza nincs baj. Az albánok ellen kapott arövidbe is, és a hosszú a is. 

Előzmény: fidelio-Pyrandus (463735)
fidelio-Pyrandus Creative Commons License 21 órája 0 0 463735

Kapus, rövid. A tavalyi EB-döntőn a nagyra tartott olasz kapus már a meccs legelején a rövidre kapott gólt.

Előzmény: Trooper__ (463719)
Pötidanon77 Creative Commons License 21 órája 0 0 463734

Nekem Kovács Zoltánra hasonlit 

Előzmény: Jissi (463731)
Hulla88 Creative Commons License 21 órája 0 0 463733

Debrecenbe indul szurkolói busz, esetleg valaki valaki autójába beférnénk ketten? Persze jattolnánk érte.

PePa VASAS Creative Commons License 25 órája 0 0 463732

Így meg aztán pláne nem értem...

😁

 

Netán itt járt a színész a stadionunkban, vagy az a fickó csak hasonlít rá? S hogy jön ide az Újpest? 

Előzmény: Jissi (463731)
Jissi Creative Commons License 26 órája 0 0 463731

Jason Statham.

Előzmény: PePa VASAS (463730)
PePa VASAS Creative Commons License 27 órája 0 0 463730

Ő ki? 

Előzmény: Pötidanon77 (463726)
PePa VASAS Creative Commons License 27 órája 0 0 463729

Szabadabb, de ha olyan bénán zárja, mint Dibusz, akkor meg kell spékelni a rövidre, mert oda nem várja, s aztán bexopja. 

Előzmény: nikU (463698)
PePa VASAS Creative Commons License 27 órája 0 0 463728

A rövidet kell majd a mieinknek is célozni 31-én (csak jussanak lövéshez). 

Előzmény: Hawkmoon269 (463697)
PePa VASAS Creative Commons License 27 órája 0 0 463727

 

 

"Úgy látom szabin van a kilencesünk, nagyon ráér mostanában. sb." 

 

Én meg már azt hittem, hogy a Feczéről beszélsz... 😂

 

Előzmény: spati2001 (463696)
Pötidanon77 Creative Commons License 27 órája 0 0 463726

Ingyen reklám Újpestre.

action_9 Creative Commons License 30 órája 0 1 463725

Nagyon 

Előzmény: nikU (463709)
action_9 Creative Commons License 30 órája 0 1 463724

A reptérre kellett hétfőn fuvart vinnem, ott meg kiderült, h én repülök. Nem akartam, soha. Telót nem használhatok, olyan sokat meg nem járhatok a mellékbe, h a megszokott terjedelmet és dbszámot hozzam😉

Így sokat el kell engednem a fülem mellett.

Ez van😂

Előzmény: spati2001 (463696)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!